Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 Chiar acum, eugeneugen1986 a spus: Pai pune si tu niste poze calumea, in care sa se vada tocurile, posteriorul,... pt sunt destui carora le plac femeile mai solide! Incerc. Nu prea am oglinzi in care sa ma vad din cap pana n picioare … si nici fotograf personal 🤣 o sa mi fac, incerc ! 😇 Link spre comentariu
kattitude Reputație: 22 Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 2 hours ago, monikaa said: Incerc. Nu prea am oglinzi in care sa ma vad din cap pana n picioare … si nici fotograf personal 🤣 o sa mi fac, incerc ! 😇 Sa-mi treaca raceala si te vizitez si eu, iti fac atunci niste poze (cu telefonul tau) 😘 Link spre comentariu
lola Reputație: 2 Postat Februarie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2023 Acum 6 ore, monikaa a spus: si daaaa, m am ingrasaaat. Astept comentariile negative :))) o sa mai postez zilele astea, ca am facut destule poze. pupici Te pup.... Ma bucur ca te - am revazut 😘 Link spre comentariu
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 Acum 43 minute, kattitude a spus: Sa-mi treaca raceala si te vizitez si eu, iti fac atunci niste poze (cu telefonul tau) 😘 Apreciez te astept, insanatosire grabnica 😘😘 Link spre comentariu
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2023 Partajează Postat Februarie 9, 2023 Guys, sunt la birou pana la 23:00 va rog sa cititi detaliile de pe profil inainte de a suna. Multumesc 😘❤️ Link spre comentariu
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2023 Partajează Postat Februarie 10, 2023 Bunaaaa … Astazi sunt la birou pana la 16:00. Plec din oras, revin duminica seara va pup 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 hello , in sf am reusit si eu sa ajung la monikaa , progr facuta destul de usor prin whatsup ... monikaa o fata foarte frumusica ,putin voluptoasa cum se vede si in poze , cum si eu prefer fetele un pic volupoase e perfecta pt mine , am stat un pic de vb la un pahar de apa plata ,am mangaiat putin si catelusul , o rasa un pic mai ciudata dar dragutel dupa care am fugit rpd la dus... ne-am luat putin in brate la inceput de ma incalzit putin , ca ce e drept sa si scuzat la inceput , era putin racorica la ea , dar ne-am incalzit repede amandoi 🥰, am inceput cu niste mangaieri , sarutari dupa care am zis de inceput asa sa o incalzesc eu putin si am coborat putin la pasarica ei minunata ... dupa care a trecut la un oral foarte foarte misto ... dupa care sa urcat pe mine si aici a inceput raiu .. se misca minunat si are o pasarica fantastica .... din pacate am fost asa de excitat incat nu am rezistat asa mult si am terminat glorios in preze ....pentru mine intalnirea cu monikaa a fost de nota 10 .... este foarte frumusica , f sexoasa si are si gfe f ridicat !! te pup bby si abia astept sa te reintalnesc Link spre comentariu
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 Acum 8 ore, lestat78 a spus: hello , in sf am reusit si eu sa ajung la monikaa , progr facuta destul de usor prin whatsup ... monikaa o fata foarte frumusica ,putin voluptoasa cum se vede si in poze , cum si eu prefer fetele un pic volupoase e perfecta pt mine , am stat un pic de vb la un pahar de apa plata ,am mangaiat putin si catelusul , o rasa un pic mai ciudata dar dragutel dupa care am fugit rpd la dus... ne-am luat putin in brate la inceput de ma incalzit putin , ca ce e drept sa si scuzat la inceput , era putin racorica la ea , dar ne-am incalzit repede amandoi 🥰, am inceput cu niste mangaieri , sarutari dupa care am zis de inceput asa sa o incalzesc eu putin si am coborat putin la pasarica ei minunata ... dupa care a trecut la un oral foarte foarte misto ... dupa care sa urcat pe mine si aici a inceput raiu .. se misca minunat si are o pasarica fantastica .... din pacate am fost asa de excitat incat nu am rezistat asa mult si am terminat glorios in preze ....pentru mine intalnirea cu monikaa a fost de nota 10 .... este foarte frumusica , f sexoasa si are si gfe f ridicat !! te pup bby si abia astept sa te reintalnesc Multumeeesc 🥰 te mai astept, oricand ai nevoie sa te incalzeasca cineva 🙈🙈❤️ Link spre comentariu
dorky07 Reputație: 1019 Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 Sunt convins ca incingi nu doar incalzesti🤪 Link spre comentariu
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 Link spre comentariu
muschiulica Reputație: 64 Postat Februarie 16, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 16, 2023 Acum 16 minute, monikaa a spus: Ohoo Asa da Link spre comentariu
Draym Reputație: 197 Postat Februarie 17, 2023 Oras:România Oras:România Partajează Postat Februarie 17, 2023 Acum 8 ore, monikaa a spus: Doar atat? Superba! Link spre comentariu
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Februarie 17, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Partajează Postat Februarie 17, 2023 Acum 9 ore, monikaa a spus: O femeie frumoasă. Link spre comentariu
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2023 Partajează Postat Februarie 17, 2023 Acum 4 ore, Draym a spus: Doar atat? Superba! Cum adica “doar atat”? 🫠🙈 Link spre comentariu
dorky07 Reputație: 1019 Postat Februarie 17, 2023 Partajează Postat Februarie 17, 2023 Stii ca nu ne saturam… Link spre comentariu
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2023 Partajează Postat Februarie 17, 2023 Acum 7 ore, dorky07 a spus: Stii ca nu ne saturam… Mai pun :)) Link spre comentariu
dorky07 Reputație: 1019 Postat Februarie 17, 2023 Partajează Postat Februarie 17, 2023 Talpi goale neaparat😈 Link spre comentariu
cristi.wpu Reputație: 34 Postat Februarie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 17, 2023 Acum 17 ore, CIMCOF a spus: O femeie frumoasă. Frumoase buze ai! Link spre comentariu
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Februarie 18, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Partajează Postat Februarie 18, 2023 Acum 7 ore, cristi.wpu a spus: Frumoase buze ai! Cine, eu? Vezi că mi-ai scris mie... 😄 3 Link spre comentariu
Draym Reputație: 197 Postat Februarie 18, 2023 Oras:România Oras:România Partajează Postat Februarie 18, 2023 Acum 21 ore, monikaa a spus: Cum adica “doar atat”? 🫠🙈 La cat esti tu de frumoasa ai pus doar o poza si aia jumatate. Mai vrem poze! Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11843 Postat Februarie 18, 2023 Partajează Postat Februarie 18, 2023 7 hours ago, CIMCOF said: Cine, eu? Vezi că mi-ai scris mie... 😄 🤣🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 Am revenit ! Sunt la birou pana la 00:00. pupici Link spre comentariu
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 Link spre comentariu
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2023 Partajează Postat Februarie 20, 2023 Hello ❤️ sunt la birou pana la 23:00 😘😘 Link spre comentariu
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2023 Partajează Postat Februarie 20, 2023 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum