Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Mai 3, 2023 Postat Mai 3, 2023 Acum 3 ore, Saracu a spus: Pai daca oamenilor de calitate nu le raspunzi…. aparent Ghinion de ambele tabere. Fac si eu ce pot …. Raspund cand am timp. Scuze !
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Mai 4, 2023 Postat Mai 4, 2023 Sunt la birou pana la 23:00. Voi mai fi in Bucuresti doar pana duminica. pupici 🥰
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Mai 5, 2023 Postat Mai 5, 2023 Guys, sunt la birou pana la 00:00 ❤️😘
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Mai 6, 2023 Postat Mai 6, 2023 Sunt la birou pana la 23:00 Ultima zi, probabil. Nu stiu sigur daca voi lucra si maine. va pup 🥰😘
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Mai 7, 2023 Postat Mai 7, 2023 Neataaaaaa Se pare ca raman si astazi in Buc. Ultima zi ! OFICIAL Diseara imi sterg contul si mi inchid telefonul. va puuup ah, lucrez pana pe la 23:00 😘
alexshenk31 Reputație: 669 Postat Mai 7, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2023 3 hours ago, monikaa said: Neataaaaaa Se pare ca raman si astazi in Buc. Ultima zi ! OFICIAL Diseara imi sterg contul si mi inchid telefonul. va puuup ah, lucrez pana pe la 23:00 😘 Multumim pt tot! ❤️
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Mai 7, 2023 Postat Mai 7, 2023 1 oră în urmă, alexshenk31 a spus: Multumim pt tot! ❤️ Si euuu va multumesc ❤️😘
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Mai 7, 2023 Postat Mai 7, 2023 Guys, eu imi inchid contul. Am toata ziua full pana la 23:00 A fost o placere sa va cunosc pe fiecare dintre voi. Va multumesc ptr toate vorbele frumoase si mi cer scuze celor carora nu le am fost pe plac Have a nice life, kisses 🥰😘
mihai_2705 Reputație: -6 Postat Mai 7, 2023 Oras:Titan Oras:Titan Postat Mai 7, 2023 1 hour ago, monikaa said: Guys, eu imi inchid contul. Am toata ziua full pana la 23:00 A fost o placere sa va cunosc pe fiecare dintre voi. Va multumesc ptr toate vorbele frumoase si mi cer scuze celor carora nu le am fost pe plac Have a nice life, kisses 🥰😘 Pff!! Ce rău imi pare ca re retragi 😔😔😔 si nu am reusit sa te vizitez 😔 vorbisem pe what's.up dar nu am reusit sa ne sincronizam 😔 programul meu de munca e de vina 😔
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum