comisirom Reputație: 84 Postat Ianuarie 16, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 16, 2021 Tarifele?
bettyna Reputație: 205 Postat Ianuarie 16, 2021 Autor Postat Ianuarie 16, 2021 Daca doritii sa faceti programarii va rog sa îmi lăsați mesaje !😆☺😅☺☺ 150fin 300 0ra(COMISIROM)
bettyna Reputație: 205 Postat Ianuarie 17, 2021 Autor Postat Ianuarie 17, 2021 hei buna seara dragiilor maine ajung la voi în oras adresa ONESTIILOR PRIMA nr 15 ne vedem.maine pupici😊😍😛😗❤👌👐 1
bettyna Reputație: 205 Postat Ianuarie 18, 2021 Autor Postat Ianuarie 18, 2021 Buna am.ajuns la.voi in oras puteti sa ma contactatii multumesc !😊☺
pokpok Reputație: 490 Postat Ianuarie 18, 2021 Oras:oradea Oras:oradea Postat Ianuarie 18, 2021 Acum 21 minute, bettyna a spus: Wow! Cele mai faine tzâtze din Oradea
ttm Reputație: 2541 Postat Ianuarie 18, 2021 Oras:oradea Oras:oradea Postat Ianuarie 18, 2021 La 16.01.2021 la 10:39, bettyna a spus: Daca doritii sa faceti programarii va rog sa îmi lăsați mesaje !😆☺😅☺☺ 150fin 300 0ra(COMISIROM) buna... poti sa ne dai mai multe detalii, ce accepti ce nu accepti, servicii care se platesc in plus etc... nu sunt fan sani mari, dar parca ceva ma atrage la tine 😁😁 ... multumesc anticipat daca stai mai multe zile prin oradea poate reusest sa ajung pe la tine 😘😘
bettyna Reputație: 205 Postat Ianuarie 18, 2021 Autor Postat Ianuarie 18, 2021 Buna ttm sa incemp asa nu accept anal si nici finalizare orala . Preturi 150fin (imclude normal (protejat),oral in functie de igiena ,69. 300ora include sex intre sani,69,sarutari(corporale ,pe gura,dus impreuna ,normal protejat ,oral neprotejat). 3ZILE stau stau momentan cu prelungire.😍😋si o poza pentru tine ttm 1 2
nickname90 Reputație: 2926 Postat Ianuarie 18, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 18, 2021 23 minutes ago, bettyna said: Buna ttm sa incemp asa nu accept anal si nici finalizare orala . Preturi 150fin (imclude normal (protejat),oral in functie de igiena ,69. 300ora include sex intre sani,69,sarutari(corporale ,pe gura,dus impreuna ,normal protejat ,oral neprotejat). 3ZILE stau stau momentan cu prelungire.😍😋si o poza pentru tine ttm 🤤 Mi-ai starnit interesul cu poza asta🤩 poate ajung inapoi in timp sa iti mai fac o vizita😉 maaamaa ce (.) (.) 👀
bettyna Reputație: 205 Postat Ianuarie 18, 2021 Autor Postat Ianuarie 18, 2021 🤪Nickname90 cu mare drag te mai astept !🤪😍🥰😘🤣😂
comisirom Reputație: 84 Postat Ianuarie 18, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 18, 2021 Vreo recenzie sau un link spre recenzii?
nickname90 Reputație: 2926 Postat Ianuarie 18, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 18, 2021 31 minutes ago, bettyna said: 🤪Nickname90 cu mare drag te mai astept !🤪😍🥰😘🤣😂 Mai inteles gresit, inca nu am fost la tine din pacate 😢nu sau alineat stelele.. Dar cu siguranta voi face tot posibilul sa ajung😉😘
mustbefree Reputație: -8 Postat Ianuarie 18, 2021 Postat Ianuarie 18, 2021 2 hours ago, bettyna said: Buna ttm sa incemp asa nu accept anal si nici finalizare orala . Preturi 150fin (imclude normal (protejat),oral in functie de igiena ,69. 300ora include sex intre sani,69,sarutari(corporale ,pe gura,dus impreuna ,normal protejat ,oral neprotejat). 3ZILE stau stau momentan cu prelungire.😍😋si o poza pentru tine ttm Grasa si forjata, lasa la 100 si mai merge
bettyna Reputație: 205 Postat Ianuarie 18, 2021 Autor Postat Ianuarie 18, 2021 rog cei care au fost la mine astazi sa lase recenzie baietiilor sa vada si ei multumesc !😍🥰
marcello69 Reputație: 4 Postat Ianuarie 18, 2021 Postat Ianuarie 18, 2021 Wow!!!Ce pot spune ? Fata draguta , fotografii reale. Am scris mesaj iar d-soara foarte prompt, a raspuns. Am ajuns in locatie, unde m-a intampinat frumoasa fata. Dezinvolta si foarte dezghetata. Am luat o ora desi stiam ca nu pot duce azi decat un nr. ( Veneam de la piscina, obosit).Intrat in dormitor ....dar mai inainte trebuie sa spun ca sanii acestei d-soare merita jumatate din pret doar ca sa-i vezi😋. Actiunea s-a petrecut exact cum descrie fatuca aceasta in descrierea postata. ON cu intreruperi,priviri...soft ..10 69 placut , curata , pufoasa, numai bine de gustat....10 NP schimbat trei pozitii fara mofturi , cu implicare...10 GFE 10 nici prea tare nici deloc doar cat sa te infierbannte...10 Locatie curata , doar un minus patul e catastrofa face galagie ( muncit mult) ...9 Din pacate plec acasa in D , nu am timpul sa mai vizitez aceasta fata , dar va indemn cu incredere sa incercati. Betty... Multumesc. 1
bettyna Reputație: 205 Postat Ianuarie 18, 2021 Autor Postat Ianuarie 18, 2021 Acum 24 minute, marcello69 a spus: Wow!!!Ce pot spune ? Fata draguta , fotografii reale. Am scris mesaj iar d-soara foarte prompt, a raspuns. Am ajuns in locatie, unde m-a intampinat frumoasa fata. Dezinvolta si foarte dezghetata. Am luat o ora desi stiam ca nu pot duce azi decat un nr. ( Veneam de la piscina, obosit).Intrat in dormitor ....dar mai inainte trebuie sa spun ca sanii acestei d-soare merita jumatate din pret doar ca sa-i vezi😋. Actiunea s-a petrecut exact cum descrie fatuca aceasta in descrierea postata. ON cu intreruperi,priviri...soft ..10 69 placut , curata , pufoasa, numai bine de gustat....10 NP schimbat trei pozitii fara mofturi , cu implicare...10 GFE 10 nici prea tare nici deloc doar cat sa te infierbannte...10 Locatie curata , doar un minus patul e catastrofa face galagie ( muncit mult) ...9 Din pacate plec acasa in D , nu am timpul sa mai vizitez aceasta fata , dar va indemn cu incredere sa incercati. Betty... Multumesc. Multumesc frumos de recenzie ,te mai astept cu drag !🥰😘😍💋💋💋
jrcluj Reputație: -30 Postat Ianuarie 18, 2021 Postat Ianuarie 18, 2021 unul cu 4 postari ? unde o fost la piscina la minus 10 grade? patul catrastofal si nota 9
bettyna Reputație: 205 Postat Ianuarie 18, 2021 Autor Postat Ianuarie 18, 2021 Acum 12 minute, jrcluj a spus: unul cu 4 postari ? unde o fost la piscina la minus 10 grade? patul catrastofal si nota 9 nu este castrastofal deloc doar scartaie atata tot nu este rupt deloc ,azi am luat chirie aici si clar ca am apucat sa platesc si nu am stiut de pat 😏😏
jrcluj Reputație: -30 Postat Ianuarie 18, 2021 Postat Ianuarie 18, 2021 bine gagica esti f sexy si o sa vin pe la tine
bettyna Reputație: 205 Postat Ianuarie 18, 2021 Autor Postat Ianuarie 18, 2021 Baietii programul meu s-a încheiat încep de maine de la ora 09:00pentru programarii va rog sa îmi scrieti pe wapp !💋🥰😘🥕🥕Seara faina sa aveti !
marcello69 Reputație: 4 Postat Ianuarie 19, 2021 Postat Ianuarie 19, 2021 Acum 12 ore, jrcluj a spus: unul cu 4 postari ? unde o fost la piscina la minus 10 grade? patul catrastofal si nota 9 Daca atat ai inteles din ceea ce am scris la o recenzie care vizeaza doar subiectul acestui site.........trebuie sa-ti spun ca esti frustrat. Ia fa un efort de gandire ( sper sa poti) si intreabate de ce am 4 postari pe care le-ai avut si tu odata ( vin in Romania odata pe an) si unde se gaseste Apollo. Ok. Da , patul....probabil m-am exprimat gresit " catastrofal" scartaie bietul de aceea am dat 9.Nu e vina fetei.Trebuie doar gasita pozitia in care sa dai fara sa faca zgomot.Spor la fete dupa ce iti iei salariul. 2
Stass1800 Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 19, 2021 În ce zona te găsim?
jrcluj Reputație: -30 Postat Ianuarie 19, 2021 Postat Ianuarie 19, 2021 Acum 55 minute, marcello69 a spus: Daca atat ai inteles din ceea ce am scris la o recenzie care vizeaza doar subiectul acestui site.........trebuie sa-ti spun ca esti frustrat. Ia fa un efort de gandire ( sper sa poti) si intreabate de ce am 4 postari pe care le-ai avut si tu odata ( vin in Romania odata pe an) si unde se gaseste Apollo. Ok. Da , patul....probabil m-am exprimat gresit " catastrofal" scartaie bietul de aceea am dat 9.Nu e vina fetei.Trebuie doar gasita pozitia in care sa dai fara sa faca zgomot.Spor la fete dupa ce iti iei salariul. acuma te ai exprimat gresit? apolo nu e piscina e strand si nu cred ca ai stat toata ziua la minus 10 in apa plus ca trebe sa stai in carantina unde ai dat de fata are promoteri la apolo?
laurc89 Reputație: 118 Postat Ianuarie 19, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 19, 2021 Nu recomand, eate pusa pe repede inainte si facut bani, am sunat o de 2 ori la intervale diferite, i am specificat ca doresc o ora si a spus ca doar cate un numar :)) fata nu vrea sa stea mult, suge de la fiecare...... Atitudine expeditiva la telefon, pacat ca de altfel arata bine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum