Sari la conținut

marcello69

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marcello69

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

marcello69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Daca atat ai inteles din ceea ce am scris la o recenzie care vizeaza doar subiectul acestui site.........trebuie sa-ti spun ca esti frustrat. Ia fa un efort de gandire ( sper sa poti) si intreabate de ce am 4 postari pe care le-ai avut si tu odata ( vin in Romania odata pe an) si unde se gaseste Apollo. Ok. Da , patul....probabil m-am exprimat gresit " catastrofal" scartaie bietul de aceea am dat 9.Nu e vina fetei.Trebuie doar gasita pozitia in care sa dai fara sa faca zgomot.Spor la fete dupa ce iti iei salariul.
  2. Wow!!!Ce pot spune ? Fata draguta , fotografii reale. Am scris mesaj iar d-soara foarte prompt, a raspuns. Am ajuns in locatie, unde m-a intampinat frumoasa fata. Dezinvolta si foarte dezghetata. Am luat o ora desi stiam ca nu pot duce azi decat un nr. ( Veneam de la piscina, obosit).Intrat in dormitor ....dar mai inainte trebuie sa spun ca sanii acestei d-soare merita jumatate din pret doar ca sa-i vezi😋. Actiunea s-a petrecut exact cum descrie fatuca aceasta in descrierea postata. ON cu intreruperi,priviri...soft ..10 69 placut , curata , pufoasa, numai bine de gustat....10 NP schimbat trei pozitii fara mofturi , cu implicare...10 GFE 10 nici prea tare nici deloc doar cat sa te infierbannte...10 Locatie curata , doar un minus patul e catastrofa face galagie ( muncit mult) ...9 Din pacate plec acasa in D , nu am timpul sa mai vizitez aceasta fata , dar va indemn cu incredere sa incercati. Betty... Multumesc.
  3. Hallo. Am vizitat-o pe Alina.O fata super. Putina conversatie la o tigara , este o fata isteata. Am ramas placut surprins de aceasta fata. Nu am sa intru in detalii dar actul in sine a fost exceptional. Stie ce sa faca cu corpul unui barbat . Felicitari.Mentionez ca sunt stabilit in strainatate unde escortele ( nu puff nu Bordel) sunt ceva mai elevate, asta am simtit si la Alina. Aveti grija de ea. Nu dau note.Sper sa am timp sa te mai vizitez.
×
×
  • Creează nouă...