Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2020 Postat Decembrie 15, 2020 Acum 3 minute, benzema09 a spus: Și s-o luam pe partea cealaltă, ce mai faci cu 100 de lei în ziua de astăzi? Mai nimic... cred ca ai exemplificat perfect adevarul... sincer daca as fi fost femeie, as fi procedat la fel, pana la urma, fiecare e liber sa dea sau nu banii astia!
benzema09 Reputație: 4086 Postat Decembrie 15, 2020 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Decembrie 15, 2020 Acum 7 minute, futac_cta a spus: cred ca ai exemplificat perfect adevarul... sincer daca as fi fost femeie, as fi procedat la fel, pana la urma, fiecare e liber sa dea sau nu banii astia! Sunt un tip corect de felul meu, și ce e corect e corect. Adică vrem să le găsim singure în locație, apartament lux, prosoape, 7 geluri de duș (am vazut că sunt mulți care nu se pot spala cu orice gel la pl). Plus că știind tipologia barbatului roman scăpat din lesă, nu se mai spala ca acasa cu 2 picaturi de gel îndoit cu apa, baga jumatate de sticla să faca paguba, ca asa suntem noi facuti, nu ai ce ne face. Și când trebuie să scoatem cașcavalul strângem din dinți, cu mâna tremurândă și cu lacrimi în ochi. Nu le iau apărarea că nici cu ele nu-mi e rușine, dar trebuie să privim și din partea cealaltă. 1 6
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2020 Postat Decembrie 15, 2020 Acum 1 minut, benzema09 a spus: Sunt un tip corect de felul meu, și ce e corect e corect. Adică vrem să le găsim singure în locație, apartament lux, prosoape, 7 geluri de duș (am vazut că sunt mulți care nu se pot spala cu orice gel la pl). Plus că știind tipologia barbatului roman scăpat din lesă, nu se mai spala ca acasa cu 2 picaturi de gel îndoit cu apa, baga jumatate de sticla să faca paguba, ca asa suntem noi facuti, nu ai ce ne face. Și când trebuie să scoatem cașcavalul strângem din dinți, cu mâna tremurândă și cu lacrimi în ochi. Nu le iau apărarea că nici cu ele nu-mi e rușine, dar trebuie să privim și din partea cealaltă. fratelo... unde ai fost pana acum? ca bine le mai zici, sa moara JIMI!
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4405 Postat Decembrie 16, 2020 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Decembrie 16, 2020 Acum 5 ore, benzema09 a spus: .......Și când trebuie să scoatem cașcavalul strângem din dinți, cu mâna tremurândă și cu lacrimi în ochi. Nu le iau apărarea că nici cu ele nu-mi e rușine.... I love it 1
vitceibo Reputație: 4071 Postat Decembrie 16, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 16, 2020 ieri m-am informat despre fetele mai putin cunoscute , dind telefoane in stinga si in dreapta , si va pot spune ca fetele care lucreaza cu tarif de 100 fin , sint aproape pe cale de disparitie . ca fapt divers, dupa primul ton de apel , domnisoarele raspund direct , fapt care denota ca lipsa de clienti este evidenta . 5 1
rebeca noua Reputație: 70 Postat Decembrie 16, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Decembrie 16, 2020 La 14.12.2020 la 23:31, talibanu a spus: Adela (inna) e foarte tanara ultima data cand am fost am vrut sa ii cer buletinul sa vad daca are 18 ani Am 35 ai si nu imi este rușine sa recunosc 🤣🤣🤣🤣 2 1
talibanu Reputație: 9715 Postat Decembrie 16, 2020 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Decembrie 16, 2020 Acum 6 minute, rebeca noua a spus: Am 35 ai si nu imi este rușine sa recunosc 🤣🤣🤣🤣 Eu nu am zis ca esti baba :)) ideea e ca ai fost pusa in categoria fete tinere, iar celelalte fete mentionate au majoritatea sub sau in jur de 20 de ani
rebeca noua Reputație: 70 Postat Decembrie 16, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Decembrie 16, 2020 Acum 10 minute, talibanu a spus: Eu nu am zis ca esti baba :)) ideea e ca ai fost pusa in categoria fete tinere, iar celelalte fete mentionate au majoritatea sub sau in jur de 20 de ani As vrea eu 🤣🤣🤣🤣 1
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2020 Postat Decembrie 16, 2020 Acum 8 ore, rebeca noua a spus: As vrea eu 🤣🤣🤣🤣 vrabia malai viseaza! un lucru e cert, daca este ceva ce nu se mai intoarce, acela este timpul!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum