badmadafaka Reputație: 1455 Postat Decembrie 6, 2020 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Decembrie 6, 2020 Din pacate avand in vedere prezenta slaba la urne pana la ora asta,predictiile sunt sumbre.Pare ca va fi un nou moment dec 2016 cu harta Romaniei rosie.Pacat ca lasam babele si mosii de la tara sa ne decida viitorul si nu ne miscam curul pana la sectia de vot... 1
wurdulak Reputație: 4499 Postat Decembrie 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2020 Totusi pare ca se mobilizeaza rezistacii si plusereii...
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2020 Postat Decembrie 6, 2020 Mergeți la vot sa n o luați la bot!!!
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2020 Postat Decembrie 7, 2020 Sărbători fericite!
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 Ce prosti! Ce logică pe unii 😅 Să votăm pentru viitorul copiilor noștri! De parcă moși, nu au nepoți. Propagandă de gainari, E na , o luarati la mu 😄Schimbați placa prostanilor.
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 2 hours ago, lancelot said: Ce prosti! Ce logică pe unii 😅 Să votăm pentru viitorul copiilor noștri! De parcă moși, nu au nepoți. Propagandă de gainari, E na , o luarati la mu 😄Schimbați placa prostanilor. Pai mai nou asa s-a inoculat idea in capul idiotilor ca viitorul copiilor e incompatibil cu viata batranilor ca nu au bani sa si ciordeasca si sa si dea pensii, pe principiul de ce sa ciordim mai putin cand putem ciordi mai mult. Normal, logic, pt prosti 😂😂😂
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 Acum 10 minute, cocalar20 a spus: Pai mai nou asa s-a inoculat idea in capul idiotilor ca viitorul copiilor e incompatibil cu viata batranilor ca nu au bani sa si ciordeasca si sa si dea pensii, pe principiul de ce sa ciordim mai putin cand putem ciordi mai mult. Normal, logic, pt prosti 😂😂😂 Ce viața au! Iohanu nu bagă în seamă PSD, cu toate că au câștigat alegerile, așa democrație? Doar în Ahganistan 🤣A râs de noi, oricum ,tot ce știe el face, doar este tara lui.🤣 cu sclavi lui.
evaforyou Reputație: 22137 Postat Decembrie 8, 2020 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Decembrie 8, 2020 Mda... Ca tot e Ziua Constitutiei... Ce atata democratie?
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 Iohanu...."români, mergeți la vot! 🤣 că oricum votați degeaba "" 😜 unde ești Ceaușesculeee???
ampreuna Reputație: 1 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 29 minutes ago, lancelot said: Ce viața au! Iohanu nu bagă în seamă PSD, cu toate că au câștigat alegerile, așa democrație? Doar în Ahganistan 🤣A râs de noi, oricum ,tot ce știe el face, doar este tara lui.🤣 cu sclavi lui. stai linistit ca urmeaza o coalitie pnl, usrplus si udmr, muie PSD! AMPREUNA AM CASTIGAT, DEPRY DRAGOSTEA MEA! 🥰 Rareș Bogdan: Executivul va fi format din PNL, USR-PLUS și UDMR / Vom putea avea un guvern până la Crăciun
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 Acum 1 minut, ampreuna a spus: stai linistit ca urmeaza o coalitie pnl, usrplus si udmr, muie PSD! AMPREUNA AM CASTIGAT, DEPRY DRAGOSTEA MEA! 🥰 Rareș Bogdan: Executivul va fi format din PNL, USR-PLUS și UDMR / Vom putea avea un guvern până la Crăciun Da ce mă bucur 🤣Să vezi balamuc. Oricum tot iei au guvernat,PNL,USR. Noi de ce am fost la vot? Știi tu cei aia voința poporului? Guvernați până vă vin spumele .😄
Vizitator puloiu Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 Stai sa vezi ce circ urmeaza ! Ce credeti ca aia de la AUR n-au nimic de zis ? Da de unde atata ? Iar PSD nu o sa stea cu mainile'n san ! Nu mai merg cu manusi, tura asta e de totul sau nimic, pot merge pana la suspendarea lui Iohannis ! Singura sansa a PNL-ului este sa intre PMP in Parlament ! Insa sansele ca PMP sa ajunga la 5% sunt aproape 0. (poza preluata de pe FB)
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 Acum 27 minute, puloiu a spus: Stai sa vezi ce circ urmeaza ! Ce credeti ca aia de la AUR n-au nimic de zis ? Da de unde atata ? Iar PSD nu o sa stea cu mainile'n san ! Nu mai merg cu manusi, tura asta e de totul sau nimic, pot merge pana la suspendarea lui Iohannis ! Singura sansa a PNL-ului este sa intre PMP in Parlament ! Insa sansele ca PMP sa ajunga la 5% sunt aproape 0. (poza preluata de pe FB) Frate ,pe mine chiar nu mă interesează politica 😄Dar cand vezi cu cătă ură se exprimă USRisti astia , îți pui multe întrebări. Zici că sunt făcuți de o mamă toți 🤣 Prin puterea pe care o dețin, am schimbat soarta alegerilor. M-am concentrat, și i-am ținut în casă pe idioți 😝 Mulți si prosti.
laury Reputație: 24169 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 8, 2020 Parerea mea ca se va forma un oarecare echilibru in parlament intre stanga si dreapta. Sa vedem cine cu cine va face aliante. Psd a castigat foarte putin acum prin neprezentarea la vot, care a fost de fapt o palma data de popor tuturor partidelor! Ce este mai naspa cum naiba a aparut Aur in sfera politica, fiind extremisti din ce spun jurnalistii.
mangliu Reputație: 58 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 8, 2020 Acum 12 minute, laury a spus: Parerea mea ca se va forma un oarecare echilibru in parlament intre stanga si dreapta. Sa vedem cine cu cine va face aliante. Psd a castigat foarte putin acum prin neprezentarea la vot, care a fost de fapt o palma data de popor tuturor partidelor! Ce este mai naspa cum naiba a aparut Aur in sfera politica, fiind extremisti din ce spun jurnalistii. P R M versiune 2020 1
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 Nu cred Laury că sunt extremiști, patrioți, da...acum na...vom vedea. Dar oricum tot Iohanu la butoane.
Membru Premium elprofesoare Reputație: 65423 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Decembrie 8, 2020 a căștigat la procent, dar nu are majoritate și nici nu face cu alte partide politice alianțe 5
mangliu Reputație: 58 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 8, 2020 Tăriceanu a supraviețuit la 5 căsătorii....și la îngropat V. Ponta!
Vizitator puloiu Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 Da, singurul lucru bun la aceste alegeri cred ca este faptul ca Ponta si Tariceanu au ajuns acolo unde le era locul: la groapa de gunoi a politicii !
tolerans_yok Reputație: -374 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:Ping 3 ms Oras:Ping 3 ms Postat Decembrie 8, 2020 15 minutes ago, puloiu said: Da, singurul lucru bun la aceste alegeri cred ca este faptul ca Ponta si Tariceanu au ajuns acolo unde le era locul: la groapa de gunoi a politicii ! Ai fost la votare, găozare? Sau numai latri nonstop ca o pizdă proastă psd-istă ce eşti, filtrând ştiri de pe net şi dându-te cunoscător socio-politic pe nimfo? Ten gât de papagal! 3
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 5 hours ago, puloiu said: Stai sa vezi ce circ urmeaza ! Ce credeti ca aia de la AUR n-au nimic de zis ? Da de unde atata ? Iar PSD nu o sa stea cu mainile'n san ! Nu mai merg cu manusi, tura asta e de totul sau nimic, pot merge pana la suspendarea lui Iohannis ! Singura sansa a PNL-ului este sa intre PMP in Parlament ! Insa sansele ca PMP sa ajunga la 5% sunt aproape 0. (poza preluata de pe FB) Tot de pe facebook 😂😂😂 Iohannis si-a luat tara inapoi
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 Încă 4 ani la cârma, patrioți mari ăștia să moară Jan 🤣Să înceapă distracția.
Membru Premium silverlion Reputație: 2909 Postat Decembrie 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Postat Decembrie 8, 2020 Postare de test!
wurdulak Reputație: 4499 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2020 PSD deja a castigat. Ciolacu a scapat si de gasca lui Dragnea... E de ajuns sa stea in opozitie si va lua 60% la urmatoarele alegeri! dupa un guwerner imbecil cu plusere... ar lua 60% si un caine turbat. Asta daca nu vor fi anticipate sau Plavanul suspendat... 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Decembrie 8, 2020 Acum 4 minute, wurdulak a spus: PSD deja a castigat. Ciolacu a scapat si de gasca lui Dragnea... E de ajuns sa stea in opozitie si va lua 60% la urmatoarele alegeri! dupa un guwerner imbecil cu plusere... ar lua 60% si un caine turbat. Asta daca nu vor fi anticipate sau Plavanul suspendat... N-am încredere în psd ul ăstora cu studii pe la colegiul sri-ului...chițăie împotriva plăvanului, da' i-au votat foarte cuminți aproape toate măsurile. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum