anyg45 Reputație: 1869 Postat Martie 28, 2022 Autor Partajează Postat Martie 28, 2022 Acum 22 ore, ladrones a spus: Salutare comunitate.Vizitat astazi posesoarea topicului,m-am dus la ea special pt oral.Locatie Liviu Rebreanu apartament modern curat ordonat,domnisoara tanara frumoasa sani siliconati,actiune oral neprotejat cu multa saliva si deep sustinut.Acum note:locatie 10 aspect fizic 10 ,e pe placul meu oral neprotejat cu cim si deep si atentie la oo 10 printre cele mai bune normal protejat data viitoare achitat 300 oora inainte de inceperea actiunii din proprie initiativa .De recomandat si de revenit clar .Merci Any Îți mulțumesc , mă bucur că te-ai simțit super în compania mea❤️ Te mai aștept 💕💕 pupici Link spre comentariu
eu1991 Reputație: -10 Postat Martie 28, 2022 Partajează Postat Martie 28, 2022 Unde ai locație? Multumesc Link spre comentariu
Vizitator costel55 Reputație: 0 Postat Martie 28, 2022 Partajează Postat Martie 28, 2022 1 oră în urmă, eu1991 a spus: Unde ai locație? Multumesc Scrie puțin mai sus. Link spre comentariu
anyg45 Reputație: 1869 Postat Martie 28, 2022 Autor Partajează Postat Martie 28, 2022 Acum 1 oră, eu1991 a spus: Unde ai locație? Multumesc Bulevardul Eroilor de la Tisa 40 , Bl cu EON 💋💋🤗 Link spre comentariu
anyg45 Reputație: 1869 Postat Martie 30, 2022 Autor Partajează Postat Martie 30, 2022 Bună dimii ❤️❤️❤️ Disponibila📞💕 6 Link spre comentariu
bobi9h86 Reputație: 26 Postat Martie 30, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Martie 30, 2022 Acum 38 minute, anyg45 a spus: Bună dimii ❤️❤️❤️ Disponibila📞💕 Wow, tot mai sexi 🤗😋😘😘😘 Link spre comentariu
ladrones Reputație: -68 Postat Martie 30, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 30, 2022 1 oră în urmă, anyg45 a spus: Bună dimii ❤️❤️❤️ Disponibila📞💕 Superba 1 Link spre comentariu
anyg45 Reputație: 1869 Postat Martie 31, 2022 Autor Partajează Postat Martie 31, 2022 La 30.03.2022 la 9:56, anyg45 a spus: Bună dimii ❤️❤️❤️ Disponibila📞💕 Hello dragilor💕💕 Disponibilă ❤️❤️ Mă puteți contacta și pe whatsapp📞 Link spre comentariu
anyg45 Reputație: 1869 Postat Martie 31, 2022 Autor Partajează Postat Martie 31, 2022 Pupici 💋💋💋 2 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Martie 31, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Martie 31, 2022 Mi se pare mie sau ți-a rămas sutienul mic? ☺️ 2 Link spre comentariu
anyg45 Reputație: 1869 Postat Martie 31, 2022 Autor Partajează Postat Martie 31, 2022 Acum 3 ore, Cozonac7 a spus: Mi se pare mie sau ți-a rămas sutienul mic? ☺️ Puțin 😅😅 😘😘 Link spre comentariu
anyg45 Reputație: 1869 Postat Aprilie 1, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Bună dimii ❤️❤️ Disponibilă 💕📞 3 4 Link spre comentariu
Vizitator CristianPoli Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Acum 1 oră, anyg45 a spus: Bună dimii ❤️❤️ Disponibilă 💕📞 Wow,ce faină ești😘😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator anghelescu Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Acum 1 oră, anyg45 a spus: Bună dimii ❤️❤️ Disponibilă 💕📞 Și înainte ai fost ce trebuie, dar acum ești bombă 💣💣💣 Link spre comentariu
Magnificul0 Reputație: -85 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 On 3/30/2022 at 9:56 AM, anyg45 said: Bună dimii ❤️❤️❤️ Disponibila📞💕 1 minute ago, anghelescu said: Și înainte ai fost ce trebuie, dar acum ești bombă 💣💣💣 Ce bomba prietene ? Nu vezi că ce picioare grase și neintretinute are (deși e ciudat cum de se întâmplă că la cata mișcare face in fiecare zi in partidele de sex ar trebui să aibă picioare faine, lucrate, numa așa dacă mananca mult și prost)? poate tu te referi ca e cat o bomba, dar nu că e bomba, și se vede că pozele (cel puțin unele dintre ele, cum e asta ce am etichetat-o eu) sunt editate 1 Link spre comentariu
Vizitator anghelescu Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Acum 50 minute, Magnificul0 a spus: Ce bomba prietene ? Nu vezi că ce picioare grase și neintretinute are (deși e ciudat cum de se întâmplă că la cata mișcare face in fiecare zi in partidele de sex ar trebui să aibă picioare faine, lucrate, numa așa dacă mananca mult și prost)? poate tu te referi ca e cat o bomba, dar nu că e bomba, și se vede că pozele (cel puțin unele dintre ele, cum e asta ce am etichetat-o eu) sunt editate Colegu, ce pot să spun este că gusturile nu se discută. Să ai o zi faină și spor la futut. Link spre comentariu
anyg45 Reputație: 1869 Postat Aprilie 2, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Bună dimineața ❤️ Disponibilă 📞💕 6 Link spre comentariu
anyg45 Reputație: 1869 Postat Aprilie 2, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2022 ‼️ Disponibilă până la 23:00 ⏰❤️ 1 Link spre comentariu
gipsydanger Reputație: 31 Postat Aprilie 2, 2022 Partajează Postat Aprilie 2, 2022 On 4/1/2022 at 12:02 PM, Magnificul0 said: Ce bomba prietene ? Nu vezi că ce picioare grase și neintretinute are (deși e ciudat cum de se întâmplă că la cata mișcare face in fiecare zi in partidele de sex ar trebui să aibă picioare faine, lucrate, numa așa dacă mananca mult și prost)? poate tu te referi ca e cat o bomba, dar nu că e bomba, și se vede că pozele (cel puțin unele dintre ele, cum e asta ce am etichetat-o eu) sunt editate "fiecare zi in partidele de sex ar trebui să aibă picioare faine, lucrate" mmmda niciodata n-o sa lucrezi serios musculatura oricat sex ai face.... Link spre comentariu
_iuda_ Reputație: 358 Postat Aprilie 2, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 2, 2022 La 01.04.2022 la 12:02, Magnificul0 a spus: Ce bomba prietene ? Nu vezi că ce picioare grase și neintretinute are (deși e ciudat cum de se întâmplă că la cata mișcare face in fiecare zi in partidele de sex ar trebui să aibă picioare faine, lucrate, numa așa dacă mananca mult și prost)? poate tu te referi ca e cat o bomba, dar nu că e bomba, și se vede că pozele (cel puțin unele dintre ele, cum e asta ce am etichetat-o eu) sunt editate Ești nutriționist sau poate antrenor de Fitness? Nu înțeleg…suferi? E asta oare un strigat de ajutor? Ești Ok? Atâtea întrebări și totuși răspunsul îl știm cu toți… Nici la categoria critica constructiva nu intra…o sa o încadrez la “Frustrări și Neajunsuri” Daca nu ai o recenzie de scris sau ceva ce ar ajuta comunitatea asta și utilizatorii ei oare nu e mai Ok sa îți vezi de ale tale? Is peste 20/30 de recenzii in care toți o lauda (inclusiv eu) și apari și tu… Nu ți-o place? Noua da… 2 1 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Aprilie 2, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Acum 58 minute, _iuda_ a spus: Ești nutriționist sau poate antrenor de Fitness? Nu înțeleg…suferi? E asta oare un strigat de ajutor? Ești Ok? Atâtea întrebări și totuși răspunsul îl știm cu toți… Nici la categoria critica constructiva nu intra…o sa o încadrez la “Frustrări și Neajunsuri” Daca nu ai o recenzie de scris sau ceva ce ar ajuta comunitatea asta și utilizatorii ei oare nu e mai Ok sa îți vezi de ale tale? Is peste 20/30 de recenzii in care toți o lauda (inclusiv eu) și apari și tu… Nu ți-o place? Noua da… Lui ii place Lidia ...care are pielea ca jmergherul 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4381 Postat Aprilie 2, 2022 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Am observat si eu din poze ca fata s a mai implinit putintel(nu doar ca bust)🙂. Era buna si inainte, acuma i ața pentru preferintele mele. Cred ca i cazul s o revad, chit ca riscul sa repet isprava de 5 cu 200 ii max😁...bine, as putea sarii peste oral, dar aia ar fii ca si cand as merge la steak house si mi as comanda (doar)salata. Lucas! Sunt cateva fete de treaba, nu fi bulan! 2 1 1 dag dal gas! Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 2, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Any e o păpușă de fata, fără discuții! Dacă nu eram prins cu tâmpeniile de azi, aveam în plan să ajung (și) la ea 🥰 1 1 Link spre comentariu
anyg45 Reputație: 1869 Postat Aprilie 8, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2022 Acum 4 ore, crissd a spus: Esti o frumusețe de femeie💋💋💋 Mulțuu🥰 Link spre comentariu
Mihai89xxx Reputație: 24 Postat Aprilie 8, 2022 Partajează Postat Aprilie 8, 2022 La 04.04.2022 la 10:33, anyg45 a spus: Bună dimi❤️ 🍑🍑🍑🍑💦 Buna seara Doamne ce fundulet ...hmm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum