Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2021 Postat Octombrie 15, 2021 Nu e chiar asa, dar nu mai insist. De ex eu sunt "maritat" si din weekend imi fac programul pe toata saptamana urmatoare. Si nu e doar o vizita planificata...
ghiurghiusan Reputație: 308 Postat Octombrie 15, 2021 Postat Octombrie 15, 2021 Acum 4 minute, alint76 a spus: Nu e chiar asa, dar nu mai insist. De ex eu sunt "maritat" si din weekend imi fac programul pe toata saptamana urmatoare. Si nu e doar o vizita planificata... Probabil esti angajat si ai un program fix !
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2021 Postat Octombrie 15, 2021 Nu am fost in viata mea angajat si am destui ani. Decat patron😁 Hai sa nu mai facem off topic la Eva.
FanArad Reputație: -623 Postat Octombrie 15, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 15, 2021 Si eu is maritat dar stiu ce fac a doua zi deci ma pot programa linistit Daca vrei se poate :)) 1 4
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Octombrie 16, 2021 Salutare , Am reușit din nou sa o vizitez pe Eva ieri . Puțin Off topic pentru nenea Ghiurysan. sunt căsătorit și am un program destul de haotic cu jobul . Am reușit sa mi fac programarea pe whatsapp de dimineața pentru după-masa . Înainte cu 10 min am anunțat ca voi întârzia 5 min (probleme in trafic ) Ajuns la locație Eva mi-a făcut o primire călduroasă cu zâmbetul pe buze si glumind nitel pe problema mea din trafic 🤣. Am băut câteva pahare bune se apa , și trecut pe la dus , și direct in camera de acțiune . Început cu un masaj de relaxare și după la un ON de zile mari , cu atenție pe la vecini , făcut cu patos . NP pe măsura ON 9.5 NP 9.8 Atitudine 10 Fata 9.5 Superba fata , știe sa te răsfețe !! 2 1 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
evahot Reputație: 1213 Postat Octombrie 16, 2021 Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 16, 2021 Hello domnilor, pe astazi agenda este full. Imi cer scuze ca nu pot onora toate cererile. Dar nu lucrez pe banda rulantă, pun accent pe calitate nu cantitate. 2
jonsnow1 Reputație: 32 Postat Octombrie 16, 2021 Postat Octombrie 16, 2021 Totusi atatea discutii cu protipendada din Arad, pfuuu. In fine, te mai asteptam si pe la Oradea. Merci 😜 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2021 Postat Octombrie 16, 2021 Acum 30 minute, jonsnow1 a spus: Totusi atatea discutii cu protipendada din Arad, pfuuu. In fine, te mai asteptam si pe la Oradea. Merci 😜 Probabil ca a fost dorita, respectata si cautata de noi, aradeni. In rest ce mai conteaza altceva? A, da, conteaza doar sa mai revina cat mai curand.
FanArad Reputație: -623 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 16, 2021 Eva sper ca ramai pe la noi inca nu pleca te rog ! Astazi vizitat din nou fata Nu am cuvinte decat de apreciere Astept vesti bune sa ne spui ca mai ramai 4 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2021 Postat Octombrie 16, 2021 Si eu astept vestea cea buna. Daca nu vine vestea, nu o mai pup pe Eva decat tura urmatoare. Si ar fi prima pupatura la mine.
evahot Reputație: 1213 Postat Octombrie 16, 2021 Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 16, 2021 Acum 3 ore, alint76 a spus: Si eu astept vestea cea buna. Daca nu vine vestea, nu o mai pup pe Eva decat tura urmatoare. Si ar fi prima pupatura la mine. Acum 4 ore, FanArad a spus: Eva sper ca ramai pe la noi inca nu pleca te rog ! Astazi vizitat din nou fata Nu am cuvinte decat de apreciere Astept vesti bune sa ne spui ca mai ramai Buna seara dragii mei , Tin sa va anunt ca vizita mea in orasul vostru , Va continua ptr inca cateva zile , la solicitările voastre oameni deosebiți . Ca si pana acuma , programul pentru maine va incepe de la ora 12:00 - 19:00 iar de Luni : 10:00 - 21:00 ps : Va 💋💋💋🔥💋💋💋 1
FanArad Reputație: -623 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 16, 2021 1 oră în urmă, evahot a spus: Buna seara dragii mei , Tin sa va anunt ca vizita mea in orasul vostru , Va continua ptr inca cateva zile , la solicitările voastre oameni deosebiți . Ca si pana acuma , programul pentru maine va incepe de la ora 12:00 - 19:00 iar de Luni : 10:00 - 21:00 ps : Va 💋💋💋🔥💋💋💋 S-au aliniat astrele :)) Ne vedem in curand 4 1
mrwick Reputație: 842 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 16, 2021 O decizie inspirată, foarte bine că vei mai rămâne la noi. 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2021 Postat Octombrie 17, 2021 In viitoarea mea calitate neoficiala de secretar al domnisoarei, platit in natura, am hotarat sa inspectez azi calitatea trocului.😁 Nu regretat deloc alegerea facuta. Programare pe wa cu o seara inainte, confirmata cu o ora mai devreme. Locatia 9 apartament dotat cu de toate, atat la baie cat si in dormitor. Eva 9/10 blonda cu niste sani siliconati superbi, maricei dar nu f mari, forma foarte faina, super sensibili la mangaieri, fund frumos, inaltuta, buze rosii ca focul. M-a intrebat daca am o preferinta cum sa ma astepte, fiind la prima intalnire imi era totuna, nemaivazsnd celelalte costumase. Ochelari de secretara sexy, demni de alte fantezii, dar pe care i-a dat jos in timpul actiunii. Servit o apa, dusulit si pus pe discutat in pat la un masaj din partea mea. Intors fatuca pe spate, continuat cu mangaieri reciproce, mozolit sanii aia frumosi si un cunnilingis dus pana la capat, totul delicios si curat. Cand ne uitam la ceas, jumatatea mea de ora se cam epuizase. Nicio problema, m-a asigurat Eva, si a trecut ea la clape si a cantat atat de frumos cu glas umed si cu atentie la butoanele de dedesubt, incercari de a baga tot instrumentul in gurita, pana cand am cantat cantecul meu de lebada. On 9/10 Np nu am mai prins, next time. Viteza legala 200 lei/30 min. Minute depasite bine de tot, imi cer scuze. Eu voi incerca sa mai revin cat timp mai sta pe la noi. Merita o vizita, atat pt aspect cat si pt atitudine. Trebuie sa apreciem si frumusetile locale dar si pe cele care ne viziteaza din cand in cand. Spor la ce vreti voi!
mrwick Reputație: 842 Postat Octombrie 17, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 17, 2021 Acum 47 minute, alint76 a spus: In viitoarea mea calitate neoficiala de secretar al domnisoarei, platit in natura, am hotarat sa inspectez azi calitatea trocului.😁 Nu regretat deloc alegerea facuta. Programare pe wa cu o seara inainte, confirmata cu o ora mai devreme. Locatia 9 apartament dotat cu de toate, atat la baie cat si in dormitor. Eva 9/10 blonda cu niste sani siliconati superbi, maricei dar nu f mari, forma foarte faina, super sensibili la mangaieri, fund frumos, inaltuta, buze rosii ca focul. M-a intrebat daca am o preferinta cum sa ma astepte, fiind la prima intalnire imi era totuna, nemaivazsnd celelalte costumase. Ochelari de secretara sexy, demni de alte fantezii, dar pe care i-a dat jos in timpul actiunii. Servit o apa, dusulit si pus pe discutat in pat la un masaj din partea mea. Intors fatuca pe spate, continuat cu mangaieri reciproce, mozolit sanii aia frumosi si un cunnilingis dus pana la capat, totul delicios si curat. Cand ne uitam la ceas, jumatatea mea de ora se cam epuizase. Nicio problema, m-a asigurat Eva, si a trecut ea la clape si a cantat atat de frumos cu glas umed si cu atentie la butoanele de dedesubt, incercari de a baga tot instrumentul in gurita, pana cand am cantat cantecul meu de lebada. On 9/10 Np nu am mai prins, next time. Viteza legala 200 lei/30 min. Minute depasite bine de tot, imi cer scuze. Eu voi incerca sa mai revin cat timp mai sta pe la noi. Merita o vizita, atat pt aspect cat si pt atitudine. Trebuie sa apreciem si frumusetile locale dar si pe cele care ne viziteaza din cand in cand. Spor la ce vreti voi! Mă gândeam că nu ai cum să o ratezi pe Eva dacă a prelungit vizita la noi mai ales că îți blondele, Eva fiind o frumusețe.
aadrian108 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2021 Postat Octombrie 17, 2021 Bună Sper ca ramai pana la sfârșitul săptămânii...eu ajung joi în tara și chiar îmi doream sa te vizitez
Arad_lust Reputație: 200 Postat Octombrie 18, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 18, 2021 Într-adevăr Eva nu este de ratat , deși mie personal mi se pare cam timidă pentru " meseria " aceasta.
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2021 Postat Octombrie 18, 2021 Daca ne comportam frumos cu ea, cu siguranta trece peste "timiditate" si ne ofera tot ce ne dorim. Cel putin eu asa am patit.
FanArad Reputație: -623 Postat Octombrie 18, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 18, 2021 Acum 18 minute, Arad_lust a spus: Într-adevăr Eva nu este de ratat , deși mie personal mi se pare cam timidă pentru " meseria " aceasta. Daca ai chimia potrivita fata asta te duce in Rai si inapoi Si ea reactioneaza si se poarta in functie de om parerea mea… Nu e timida e doar educata 4 1
evahot Reputație: 1213 Postat Octombrie 18, 2021 Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 18, 2021 Buna dimineata, disponibila pentru programari pana la ora 20:00💋 Programari doar pe whasapp🔥💋🔥 1 1
Arad_lust Reputație: 200 Postat Octombrie 18, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 18, 2021 Acum 3 ore, FanArad a spus: Daca ai chimia potrivita fata asta te duce in Rai si inapoi Si ea reactioneaza si se poarta in functie de om parerea mea… Nu e timida e doar educata În acest caz prima întâlnire ar trebui sa fie gratuită , să vedem care este chimia..... Și mergi mai departe doar cu preferații.
evahot Reputație: 1213 Postat Octombrie 18, 2021 Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 18, 2021 Acum 1 oră, Arad_lust a spus: În acest caz prima întâlnire ar trebui sa fie gratuită , să vedem care este chimia..... Și mergi mai departe doar cu preferații. Scuze, ne-am cunoscut?🤔 La restaurant prima masa este gratuită?🤔 Preferatii , au prioritate 💋💋💋📌
FanArad Reputație: -623 Postat Octombrie 18, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 18, 2021 Acum 2 ore, Arad_lust a spus: În acest caz prima întâlnire ar trebui sa fie gratuită , să vedem care este chimia..... Și mergi mai departe doar cu preferații. Cum fiecare din noi are preferate , asa au si ele clienti preferati. si eu am mers la alte “mese “ platite si nu a fost mancarea ce ma asteptam :)) dar am platit si nu am mai calcat in “restaurantul “ ala hahahahaha 1 4
Arad_lust Reputație: 200 Postat Octombrie 18, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 18, 2021 1 oră în urmă, evahot a spus: Scuze, ne-am cunoscut?🤔 La restaurant prima masa este gratuită?🤔 Preferatii , au prioritate 💋💋💋📌 Pai altfel nu mai deschideam subiectul , dacă nu ne cunoșteam. Dar observ ca ai și ratat subiectul discuției .
evahot Reputație: 1213 Postat Octombrie 19, 2021 Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 19, 2021 Buna dragilor , Disponibila pentru programari 💋 Voi lasa mai jos lista mea de preturi și servicii pentru cei interesați. 😘 ✅Sex oral / protejat ( neprotejat) in functie de igiena .. ✅Sex normal / protejat. ✅Diferite pozitii... ✅Masaj de relaxare / body lotion ✅Finalizare orala/corporală. ✅ FK ✅GFE ✅Mici fantezi. ✅ Swallow +100 ✅Uro ⛔️ Nu practic ❌Anal ❌ Deepthroat ❌Fin faciala PRET .. 💸💸 💸200/ 30 min (1 fin ) 💸400/ 60 min ( 2 fin) 💸🚘 Pret deplasari doar la hotel 600 ora ⏰PROGRAM DE LA ORA 10:00 -20:00 ☎️ CONTACT ( whatsapp ) - 📲 0748607927 📌Lenjerii și prosoape curate🛁 ❌❌Preturile nu sunt negociabile!!! 📲☎️ Deoarece Întâlnirile sunt pe baza de programare si tipul nu imi permite sa raspund tuturor apelurilor prefer sa stabilim prin whatssapp. Programarile trebuiesc confirmate cu minim o ora inainte. Neconfirmarea duce la anularea automata iar numarul blocat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum