Sari la conținut

❤️❤️❤️PROFESOARA LORY 0741631958 ❤️❤️❤️

Postări Recomandate

• Telefon: 0741631958
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, picu_2004 a spus:

Salut , am fost și eu luni la meditații. Locație undeva pe Hipodron , cam nasol cu accesul deoarece la întrare se aflau niște persoane dubiose( am ieșit prin spate) . Garsoniera la parter, îngrijită,  apa calda , prosop,geluri , apa de gura.  Profa o persoana super, cu care poți glumi , arunca ca poante  și glumite. Acțiunea ON cu atenție,  o ia toată nota 10. NP cu mine deasupra ,nu a folosit lubrifiant, terminat destul de repede, eram incarcat- mie unu mi a plăcut-10. Per total apx 25 .inute petrecute cu folos , decartat 200 lei. Și apropo, dacă nu găsești ceva întoarce o cana cu fundul în sus. Aștept viitoarea vizita.

Mulțumesc pentru vizita si recenzie pup

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor de mâine după-amiază voi reveni la voi in oras 

Locația va fi la bloc concivia 

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor am ajuns în oras si sunt disponibila pentru meditații 

Mai jos voi atasa lista de preturi acceptabilă pentru toată lumea și toate buzunarele 

Va rog citiți cu atenție toate detaliile afișate mai jos

Programarile se fac pe whatsapp, si confirmate inainte cu 1ora de ambele părți altfel programarea se anulează, în cazul în care timpul îmi permite iau și programari din scurt

VĂ ROG SCRIEȚI DIN PRIMA CE ANUME DORIȚI, LA CE ORĂ ȘI SPECIFICAȚI INTERVALUL IN CARE VĂ POT RĂSPUNDE ÎNAPOI 

Nu mai lăsați mesaje de genul"BUNĂ","CE FACI","HEI" si asa mai departe, ne pierdem timpul reciproc

CA SI PREȚURI:

💶200💶finalizarea (max30 min)

💶250💶finalizare+masaj(30min)

💶300💶finalizare +masaj(45min)

💶350💶ora (max 2 Finalizari)

💶400💶ora(max 2 finalizari+masaj)

💶500💶 o ora si jumătate 

💶550💶o ora și jumătate +masaj

💶650💶2ore

💶750💶2ore+masaj 

La toate aceste opțiune se adaugă ce este la EXTRA

CA ȘI SERVICII:

Oral protejat,oral neprotejat (in funcție de igiena)

Normal(doar protejat)

GFE(daca exista chimie intre noi)

Kiss(in funcție de igiena)

69

Footjoob

Handjoob

Deeptroat

EXTRA:

DOMINARE SOFT(50 lei):anilingus, cunnilingus,footjob acestea toate doar din partea ta eu nu ofer ,strâns încet de sfârcuri sau de ouă,facefuck, AICI MAI PUTEM DISCUTA ȘI IN PRIVAT

😈DOMINARE HARD (100 lei),umilire verbală și fizică, înjoseală, scuipat,bătut cu palme  pumni sau cu picioarele, legat,annilingus,cunnilingus,maltratare penis ouă sfârcuri,masaj de prostată, aici poate intra și uro ..SI AICI PENTRU MAI MULTE DETALII PUTEM DISCUTA IN PRIVAT

CIM (50 lei)

URO(50 lei) 

Nu ofer: ANALÎNGHIȚIRE LA CIMSCATO

NU ACCEPT:persoane in stare de ebrietate ,si cu accesorii sau bile

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor disponibila pentru meditații pupici 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor disponibila pentru programari pupici 

• Like 1
Postat

Salut. Nu prea las eu review'uri dar fetele merita lăudate . Intrat astăzi la meditație ca urmare a multor laude pe aici . Am profitat și de prezența @coryna69 și am intrat cu amândouă. Cea mai buna alegere de azi !!!  Locația undeva in hipodrom pe lângă cimitir , blocul nou concivia . 

Halatul 500 lei pentru o tragere și un masaj cu amândouă dar merita fiecare leu !!! Rar mai găsești fete sa te facă să te relaxezi imediat ce intrii pe ușă ! Cred că am stat cu mult peste timpul alocat deci nici vorba de grăbit .

De revenit cu siguranță ! 

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 8 ore, alamic12 a spus:

Salut. Nu prea las eu review'uri dar fetele merita lăudate . Intrat astăzi la meditație ca urmare a multor laude pe aici . Am profitat și de prezența @coryna69 și am intrat cu amândouă. Cea mai buna alegere de azi !!!  Locația undeva in hipodrom pe lângă cimitir , blocul nou concivia . 

Halatul 500 lei pentru o tragere și un masaj cu amândouă dar merita fiecare leu !!! Rar mai găsești fete sa te facă să te relaxezi imediat ce intrii pe ușă ! Cred că am stat cu mult peste timpul alocat deci nici vorba de grăbit .

Mulțumim dragule pentru vizita și recenzie.. Te mai așteptam 

• Oras:Mureș
  • Oras:Mureș
Postat
Acum 10 ore, alamic12 a spus:

Mulțumim pentru vizită și recenzie te pupam😘😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor si La mulți ani tuturor de purtați numele Sfintei  Maria

Disponibila pentru meditații pupici 

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor disponibila pentru meditații 

Am schimbat locaria,pe hipodrom la bl B10

• Like 1
  • Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat
La 14.08.2025 la 22:16, alamic12 a spus:

Doar 100 euro?ieftineala🤣😂

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor disponibila pentru meditații 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor mai sunt astăzi și mâine în oras pupici și va aștept la.meditatii 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

️INDISPONIBILĂ

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat
Acum 54 minute, coryna69 a spus:

Numai pe braila îți place😂😂 hai si la Pitești😝

Eu zic sa mai vi și tu pe la braila 🤭🤭🫣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...