ceaica Reputație: 875 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Decembrie 20, 2018 se mai tine?
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Decembrie 21, 2018 @Ceaica,cu părere de rău te anunț că nu se mai ține întâlnirea pe motiv de lipsă cvorum.Ne-am fi putut întâlni maxim 3-4 colegi,mai puțini ca prima dată,când am fost 6.Eu unul renunț de a mai iniția astfel de întâlniri.Dacă în viitor,unul dintre colegi își va asuma organizarea unei întâlniri și voi fi invitat,voi participa cu mare plăcere.Pe moment asta e situația. PS.Referitor la o eventuală întâlnire de "gradul doi"se va discuta în privat sau direct(față în față),cu cei direct interesați.Nu va fi nimic public,doar eventual,o recenzie după. 9 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
ceaica Reputație: 875 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Decembrie 21, 2018 eu ies la o bere mai acusica...si maine😇 cine e in targ sa dea privat...poate ciocnim 3
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Septembrie 1, 2019 eu ies la o bere mai acusica...si maine cine e in targ sa dea privat...poate ciocnimNu știu cât ai "ciocnit"tu,dar o parte dintre noi am ciocnit "pe bune" de mai multe ori.Hai noroc,și altul în loc! 7 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Vizitator 10samsung Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2020 Postat Februarie 11, 2020 Se mai aude ceva de o iesire ? Sunt deschis pentru o întrunire cu confrații ieșeni si nu numai
Membru Premium Criticul Reputație: 5165 Postat Ianuarie 5 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Ianuarie 5 Resuscitez acest topic... La o întâlnire am fost și eu prezent (sau poate două? 🤔 Atunci nu erau atâtea atacuri între forumisti, la o discuție se lămureau și niște neînțelegeri, multe cauzate din interpretarea unui text în chei diferite... Apoi m-am întâlnit cu câțiva membri dar față-n față. Acum nu cred că așa ceva ar mai fi posibil... Ultima dată când m-am văzut cu niște recenzori a fost în Constanța, acum vreo 2 ani... 😛 Oare ce mai face @lexy2305 am cunoscut-o doar la o întâlnire de acest tip, deși aș fi încercat și altfel dar... nu mai activa... 3 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
lucianpbt Reputație: 1573 Postat Ianuarie 5 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Ianuarie 5 32 minutes ago, Criticul said: Resuscitez acest topic... La o întâlnire am fost și eu prezent (sau poate două? 🤔 Atunci nu erau atâtea atacuri între forumisti, la o discuție se lămureau și niște neînțelegeri, multe cauzate din interpretarea unui text în chei diferite... Apoi m-am întâlnit cu câțiva membri dar față-n față. Acum nu cred că așa ceva ar mai fi posibil... Ultima dată când m-am văzut cu niște recenzori a fost în Constanța, acum vreo 2 ani... 😛 Oare ce mai face @lexy2305 am cunoscut-o doar la o întâlnire de acest tip, deși aș fi încercat și altfel dar... nu mai activa... Cu un singur coleg de pe forum m-am intalnit si a fost foarte ok. Mi-a facut cinste cu o limonada. Te salut daca citesti 1
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Ianuarie 5 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Ianuarie 5 1 oră în urmă, Criticul a spus: Resuscitez acest topic... La o întâlnire am fost și eu prezent (sau poate două? 🤔 Atunci nu erau atâtea atacuri între forumisti, la o discuție se lămureau și niște neînțelegeri, multe cauzate din interpretarea unui text în chei diferite... Apoi m-am întâlnit cu câțiva membri dar față-n față. Acum nu cred că așa ceva ar mai fi posibil... Ultima dată când m-am văzut cu niște recenzori a fost în Constanța, acum vreo 2 ani... 😛 Oare ce mai face @lexy2305 am cunoscut-o doar la o întâlnire de acest tip, deși aș fi încercat și altfel dar... nu mai activa... Bună seara! La mulți ani, tuturor fetelor și băieților, cunoscute/ți sau nu ! Eu am apărut pe forum cu mult în urma ta, nu eram atunci când erau organizate acele întâlniri de care pomenești și chiar dacă aș fi fost pe forum, nu cred că mă calificam pentru a fi invitat fiindcă selecția era destul de severă, știi prea bine. Am încercat să reiau șirul întâlnirilor, reușind chiar să organizez o mică întâlnire cu un număr destul de restrâns. Foarte mulți au refuzat participarea, chiar și tu fiind unul dintre ei. Unii au renunțat cu câteva minute înainte de întâlnire. Cu toate acestea cei prezenți ne-am simțit foarte bine. În schimb, la fel ca și tine, am avut multe întâlniri în doi sau în trei cu foarte mulți colegi din Iași și nu numai. Numărul lor fiind trecut de 20. Cu câțiva mai păstrez legătura și acum, iar cu unul mă întâlnesc foarte des. Aș participa oricând cu plăcere la o eventuală întâlnire fie ea în cerc restrâns de doi -trei sau mai numeroasă. P.S.:Profit de această ocazie ca să răspund foarte pe scurt la câteva întrebări adresate pe forum privind activitatea mea din ultima jumătate de an . 1) Am făcut o pauză din motive personale, nu-i cazul să le spun aici. 2) N-am urcat încă în pod sculele. Vizitez femei în continuare, de aici, civile și mai nou merg la cupluri Swingers. 3) Ultimele două săptămâni am fost în Italia, unde am făcut sărbătorile. 4) Recenzii voi mai scrie, dar așa cum pomenea un coleg dungat pe mai multe conturi, doar în urma unor vizite foarte reușite. Nu voi pomeni nimic despre vizitele modeste sau eșuate. Merg la fete pe banii mei și prin urmare scriu când vreau și cât vreau, nu am nicio datorie la nimeni( băiat sau fată). Am totuși o persoană față de care mă voi revanșa, așa cum am făcut-o din 27 decembrie 2017 și până în prezent. Să aveți parte de noroc în toate, la toate, cu destul din toate! Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Ianuarie 5 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Ianuarie 5 Acum 1 oră, Criticul a spus: Resuscitez acest topic... La o întâlnire am fost și eu prezent (sau poate două? 🤔 Atunci nu erau atâtea atacuri între forumisti, la o discuție se lămureau și niște neînțelegeri, multe cauzate din interpretarea unui text în chei diferite... Apoi m-am întâlnit cu câțiva membri dar față-n față. Acum nu cred că așa ceva ar mai fi posibil... Ultima dată când m-am văzut cu niște recenzori a fost în Constanța, acum vreo 2 ani... 😛 Oare ce mai face @lexy2305 am cunoscut-o doar la o întâlnire de acest tip, deși aș fi încercat și altfel dar... nu mai activa... @lexy2305 Pe @lexy2305 nu am avut onoarea să o întâlnesc, doar am avut un schimb consistent de mesaje în PM. O femeie deosebită. Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
alex Reputație: 569 Postat Ianuarie 6 Postat Ianuarie 6 Eu n-am participat la întâlnirile de atunci. Dar mi-ar plăcea să bem o bere ✌️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum