Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Midas ne vedem  ma ajuti si pe mine sa intru ? nu cunosc pe nimeni din voi ce zici? te cunosc pe tine si pe irina si pe codfusion mai bine ca am mai vorbit una alta ce zici?

• Oras:n/a
Postat

M-am uitat, haida ... ;) până nu plec home ... că de obicei așa se întâmplă. Eu plec, toţi vin ... :D

Programul asta! ;) ... a se citi "radarul"

:)

Postat

Buna seara la toata lumea in seara asta am ajuns si eu in sfarsit acasa de  la intalnirea cu cateva persoane foarte ok  depe  forum . Si in primul rand vreau sa-i multumesc lui Irina ea m-a ajutat sa ajung la masa vreau sa-i multumesc  personal este o dulceata de fata ,ea  este o fata de nota  10 pentru mine .
Nu stiu cum sa incep ... dar pot spune din partea mea ca totul a fost foarte ok eu m-am simtit bine am baut ceva adica  cateva pahare si a fost ok  totul pt mine  si m-am simtit bine cu niste persoane foarte ok Irina Lexy max si midas. Imi cer scuze daca eu am deranjat pe cineva de  la masa cu ceva .

Eu m-am simtit putin aiurea la gluma lui midas cand el a vrut sa puna un scaun intre noi  intre mine si el.  Poate l-am deranjat putin pe midas cand el a vrut sa puna scaunul intre noi adica intre mine si el :))) dar a fost un adevar pe care l-a spus o fata despre el adica ca el este un om de nota 10. Si el a inteles alt ceva cand eu am zis asta ... poate nu m-am expriamat eu corect cand i-am zis lui. Eu fiind putin baut :))) si el poate  a inteles alt ceva cand eu am zis la masa asta  cu toata lumea .Eu am zis ce a zis ea adica ca ea il recomandat pe el ca este un om de nota 10 adica ca ai ce sa vorbesti cu el si ca stie sa se comporte frumos cu toata lumea fata aia nu s-a referit la alt ceva si nici eu nu m-am referit la alt ceva  asta am vrut sa zic dar el poate a inteles alt ceva gresit ... :))) . Stai linistit midas nu este de rau este de bine fata a zis de bine de tine ca esti un coleg foarte ok . Nu stiu eu m-am simtit putin aiurea la gluma aia a ta cu scaunul care ai vrut tu sa-l pui intre noi ,nu trebuia sa faci gluma aia adica sa pui scaunul intr-e mine si tine in gluma cand eu ti-am zis ca ea tea recomandat doar eu nu ma dadeam la tine :)). Eu doar ti-am transmis ce a zis ea de tine adica ca esti un coleg foarte ok si nimic mai mult .  Midas stai linistit mie imi plac fetele nu imi plac baieti m-am simtit putin aiurea cand ai facut tu gluma asta cu scaunul ca tu ai incercat sa pui scaunul intre noi ,dar in fine eu nu m-am suparat eu am vrut sa-ti transmit ce a zis fata aia de tine adica ca esti un om de nota 10. Nu m-am referit la prostii ca ea te recomanda pe tine :))) . In concluze da as vrea sa mai ies cu voi in oras daca ma mai primiti si daca nu v-am deranjat cu ceva pt mine totul a fost foarte ok si chiar m-am simtit bine . :)

Vreau sa incep cu Irina  cum am mai zis si mai sus mai zic inca odata si acum  chiar daca sunt beat  :))) Irina este o dulceata de fata si vreau sa-i multumesc pt tot . Ea m-a ajutat sa ajung in seara asta sa ma intalnesc cu colegii care au participat in seara aceasta la intalnire.Vreau sa-i multumesc lui irina ca ea o acceptat sa intre cu  mine la masa unde erau toti colegi ea m-a ajutat sa intru la masa acolo eu fiind putin mai timid :) . Ea pt mine este o dulceata de fata  de nota 10  te pup dulce Irina si iti multumesc .

Lexy : Iti multumesc pt tot ca mi-ai zis unde este locatia si ora cand sa vin la intalnire  . Esti o fata foarte draguta si frumoasa iti multumesc pt pupicul depe obraz de la sfarsit nu ma asteptam sa-mi dai un pupic pe obraz la sfarsit,sper sa mai avem ocazia sa ne mai intalnim. :)

Midas  : Esti un om si un coleg foarte ok imi pare bine ca te-am cunoscut si in realitate  . :)

Max :Imi pare bine ca te-am cunoscut in aceasta seara la aceasta intalnire . :)

Mie imi pare bine ca am reusit sa ajung la aceasta intalnire in aceasta seara sper sa mai am ocazia sa mai pot ajunge si la alta intalnire sa ma mai intalnesc cu voi toti la o masa sa bem ceva . Sper ca nu am deranjat pe cineva cu ceva si imi cer scuze daca am dearnjat pe cineva in aceasta seara cu ceva . O seara frumoasa in continuare si imi pare bine ca am reusit sa va cunosc :)

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

:D inca pari ametit :D

• Like 1
Postat

stop joc .... stop joc

Baieti si fete, oare cum as putea eu sa va conving de faptul ca ar fi mai oki, ca aici pe forum, sa nu-mi mai spuneti pe nume ? :))))

Ei, sigur ca da, nu raspund in fata nimanui, insa totusi ....

Postat

Vorbește cu pisic să editeze postul în care ești "dat de gol" ;)

@Briliantul:

... era o glumă ... nu mai fi așa serios :) ... viaţa e prea scurtă !

Ca o glumă am tratat și eu "recomandarea" primită ... :)

• Like 1
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

Hahahaha alchimistule...in unele situatii e greu de retinut nick name ul tau fata de nume...easy: mult mai multe litere...

• Like 4
Postat

Buna seara la toata lumea in seara asta am ajuns si eu in sfarsit acasa de  la intalnirea cu cateva persoane foarte ok  depe  forum . Si in primul rand vreau sa-i multumesc lui Irina ea m-a ajutat sa ajung la masa vreau sa-i multumesc  personal este o dulceata de fata ,ea  este o fata de nota  10 pentru mine .

Nu stiu cum sa incep ... dar pot spune din partea mea totul la aceasta intalnire a fost foarte ok. Eu m-am simtit bine am baut ceva adica  cateva pahare si a fost ok m-am simtit bine cu niste persoane foarte ok Irina Lexy max si midas. Imi cer scuze daca eu am deranjat pe cineva de la masa cu ceva .

Eu m-am simtit putin aiurea la gluma lui midas cand el a vrut sa puna un scaun intre noi  intre mine si el.  Poate l-am deranjat putin pe midas cand el a vrut sa puna scaunul intre noi adica intre mine si el :))) dar a fost un adevar pe care l-a spus o fata despre el adica  fata a zis el este o persoana si un om de nota 10. Si el a inteles alt ceva cand eu am zis asta ... poate nu m-am expriamat eu corect cand i-am zis lui. Eu fiind putin baut :))) si el poate  a inteles altceva cand eu am zis la masa asta  cu toata lumea .Eu am vrut sa spun  ce a zis ea adica ea il recomanda pe el dar nu la prostii adica ea il recomanda pe el pentru ca stie sa se comporte frumos cu toata lumea si este respectos. Fata aia nu s-a referit la altceva adica la prostii si nici eu nu m-am referit la prostii .  Asta am vrut sa-i spun aseara la masa dar el poate a inteles altceva gresit ... :))) .  Nu stiu eu m-am simtit putin aiurea la gluma aia a ta cu scaunul care ai vrut tu sa-l pui intre noi ,nu trebuia sa faci gluma aia adica sa incerci sa pui scaunul intr-e mine si tine in gluma cand eu ti-am zis ce a zis ea doar eu nu ma dadeam eu la tine :)) eu doar incercam sa-ti spun ce a zis ea de tine adica ea cand a zis de tine  te recomanda s-a referit la tine  tu fiind o persoana foarte ok si civilizat. Eu doar am incercat sa-ti transmit ce a zis ea de tine adica esti un coleg foarte ok .  Midas stai linistit mie imi plac fetele nu imi plac baieti m-am simtit putin aiurea cand ai facut tu gluma asta cu scaunul cand tu ai incercat sa pui scaunul intre noi ,dar in fine eu nu m-am suparat pentru gluma ta cu scaunul. In concluze da as vrea sa mai ies cu voi in oras daca ma mai primiti.

Vreau sa incep cu Irina  cum am mai zis si mai sus mai zic inca odata si acum  chiar daca sunt beat  :))) Irina este o dulceata de fata si vreau sa-i multumesc pt tot . Ea m-a ajutat sa ajung in seara asta sa ma intalnesc cu colegii care au participat in seara aceasta la intalnire.Vreau sa-i multumesc lui irina  ea o acceptat cand eu am rugat-o sa intre cu  mine la masa unde erau toti colegi ea m-a ajutat sa intru la masa acolo eu fiind putin mai timid :) . Ea pt mine este o dulceata de fata  de nota 10  te pup dulce Irina si iti multumesc .

Lexy : Iti multumesc pt tot adica mi-ai zis unde este locatia si ora cand sa vin la intalnire  . Esti o fata foarte draguta si frumoasa iti multumesc pt pupicul depe obraz de la sfarsit nu ma asteptam sa-mi dai un pupic pe obraz la sfarsit,sper sa mai avem ocazia sa ne mai intalnim. :)

Midas  : Esti un om si un coleg foarte ok imi pare bine ca te-am cunoscut si in realitate  . :)

Max : La fel esti un om de nota 10  . :)

Mie imi pare bine ca am reusit sa ajung la aceasta intalnire in aceasta seara sper sa mai am ocazia sa mai pot ajunge si la alta intalnire sa ma mai intalnesc cu voi toti la o masa sa bem ceva . Sper ca eu nu am deranjat pe cineva cu ceva la masa  imi cer scuze daca am dearnjat pe cineva in aceasta seara cu ceva . O seara frumoasa in continuare . :) 

Imi cer scuze am mai modificat putin ce am scris aseara  stiu am repetat cateva cuvinte de mai multe ori sau nu am scris corect sau nu am pus virgula sau punctul unde trebuie . Recunosc nu am multa scoala

Postat

@Briliantul:

... era o glumă ... nu mai fi așa serios :) ... viaţa e prea scurtă !

Ca o glumă am tratat și eu "recomandarea" primită ... :)

Ok midas imi pare bine sa aud asta .

• Oras:aiurea și hai-hui
  • Oras:aiurea și hai-hui
Postat

Citind ce-a scris Briliantul , mi-am adus aminte de vorba ce spune...in vino veritas...o fi vreo atractie intre tine si Midas! :laugh2 glumesc desigur!

Sa va fie de bine intalnirea si sa aveti /avem un an frumos si de ce nu , la mai multe intalniri reusite !

• Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi
Postat

Ioana, motivele au fost spuse mai sus.

Nu vreau sa incepem offtopicul si aici. Destinatia acestui topic este cea din titlul lui si asa ar trebui sa ramana.

Daca altii sunt de acord cu participarea ta eu nu am nimic impotriva....e democratie si fiecare are dreptul la opinie dupa propria-i judecata.

Multumesc.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

uite chiar tu ai zis ca am gfe destul de bun...am fost provocata si am raspuns la provocare cu aceeasi atitudine.imi pare rau nu ar fi trebuit sa fiu chiar atat de impulsiva dar eu eram singura si voi erati vreo 15 care se luau de mine si unii mai vorbeau si aiurea.

nu usnt ceea ce am lasat sa para.dar uneori imi ies si eu din minti ca sunt om...in fine.oricum am sa zic pas si multumesc celor care totusi m-au sustinut.zic pas deoarece eu nu consum alcool absolut deloc.problema de sanatate...si nu ar fi fun ca voi sa serviti si eu sa ma uit la voi...

Postat

... unii beau ceai ... ;)

Și foarte rar servesc ceva, doar dacă sunt gazdă! Atunci da, servesc!

• Like 1
Postat

uite chiar tu ai zis ca am gfe destul de bun...am fost provocata si am raspuns la provocare cu aceeasi atitudine.imi pare rau nu ar fi trebuit sa fiu chiar atat de impulsiva dar eu eram singura si voi erati vreo 15 care se luau de mine si unii mai vorbeau si aiurea.

nu usnt ceea ce am lasat sa para.dar uneori imi ies si eu din minti ca sunt om...in fine.oricum am sa zic pas si multumesc celor care totusi m-au sustinut.zic pas deoarece eu nu consum alcool absolut deloc.problema de sanatate...si nu ar fi fun ca voi sa serviti si eu sa ma uit la voi...

La inceput se mai bea si alcool..dar acum f rar, ca si eu m-am lasat de baut, asa ca ne ardem limba cu ceaiuri si ciocolata calda :laugh2

Postat

La inceput se mai bea si alcool..dar acum f rar, ca si eu m-am lasat de baut, asa ca ne ardem limba cu ceaiuri si ciocolata calda :laugh2

pai atunci...daca se poate vin.nu vreau sa deranjez pe nimeni.

• Oras:anywhere
  • Oras:anywhere
Postat

Observ ca prin alte orase si mai ales in Buc lumea iese, se cunoaste, se distreaza..numai la noi nimic. Mie una mi-ar face placere sa cunosc pe unii dintre voi si la o bere in oras, nu doar in intimitate. Din pacate eu as avea timp doar luni seara,dar sunt sigura ca putem organiza ceva ca sa iesim si sa ne cunoastem cateva ore, chiar daca e in timpul saptamanii.

Ce spuneti? Se baga cineva?

Primiti si din alte orase sau e cu circuit inchis?

Postat

Primiti si din alte orase sau e cu circuit inchis?

depinde cand te nimeresti prin iasi, si ce parere au despre tine membrii participanti bazandu-se pe activitatea ta de pe forum.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...