Jump to content

Recommended Posts

• Membru Premium
  • Oras:Iasi
Posted
Acum 3 minute, lucianpbt a spus:

da-mi mie mesaj in privat si iti dau numarul lui

Bănuiesc că are căsuța plină. Trebuie să mai șteargă o parte dintre mesaje.

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Guest
Posted
Just now, baron58 said:

Bănuiesc că are căsuța plină. Trebuie să mai șteargă o parte dintre mesaje.

Se poate

• Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
Posted
Acum 8 ore, MasterChou a spus:

Salut!

Apreciez completarea ta, și din nou mă regăsesc în acord cu ce spui, dar, din nou, cu mintea la soluții... cum facem ca fetele să aibă agendele pline? Cum punem acele "capcane"?

Mulțumesc 

"Agenda plină" ... inseamna clienți care sa se ducă să le si fută ... cat de mult ... chit ca au sau n.au cont ..  ca fac sau nu recenzii ... Sunt o gramada de fraieri care, arunca banii (si multi) pe ţeparele de pe pub24 (se mai si laudă unii dobitoci deschizand topic pe aici) in loc sa mearga la fete cu cont de forum, fete care isi asumă deci riscul de recenzii negative daca au prestatie proasta sau mediocra ... forumul fiind practic o listare la bursă ... deci ori faliment ori ..  cota crescuta... Pub24 e o gaura neagra ..  poate si de aia sunt atrasi .. unii 🤣

Despre conceput/pus capcane ... cunostintele mele la politie/parchet au iesit la pensie (de tineri) 😁 ... dar se pot incerca si alte ... unghiuri de atac ..  daca cele ale statului sunt prea ... "obtuze" ... altele ..  se mai pot discuta la o ... limonada 😂

Baftă.

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Disponibila
  • Oras:Romania
  • Disponibila
Posted
11 minutes ago, max.ce.te. said:

se mai pot discuta la o ... limonada 😂

Chiar mă gândeam după ce am adresat acele întrebări, zic eu constructive, că sunt subiecte numai bune de discutat la un pahar. 

Spor să fie!

• Like 1
  • Membru Premium
Posted
Acum 37 minute, max.ce.te. a spus:

"Agenda plină" ... inseamna clienți care sa se ducă să le si fută ... cat de mult ... chit ca au sau n.au cont ..  ca fac sau nu recenzii ... Sunt o gramada de fraieri care, arunca banii (si multi) pe ţeparele de pe pub24 (se mai si laudă unii dobitoci deschizand topic pe aici) in loc sa mearga la fete cu cont de forum, fete care isi asumă deci riscul de recenzii negative daca au prestatie proasta sau mediocra ... forumul fiind practic o listare la bursă ... deci ori faliment ori ..  cota crescuta... Pub24 e o gaura neagra ..  poate si de aia sunt atrasi .. unii 🤣

Despre conceput/pus capcane ... cunostintele mele la politie/parchet au iesit la pensie (de tineri) 😁 ... dar se pot incerca si alte ... unghiuri de atac ..  daca cele ale statului sunt prea ... "obtuze" ... altele ..  se mai pot discuta la o ... limonada 😂

Baftă.

Când spuneam de "pus umărul", mă refeream la "agenda plină" a fetelor care plătesc abonament și tot odată își asumă riscul de a fi permanent monitorizate. Eu nu scriu recenziile/ poveștile pentru cei activi de aici, fiindcă consider că au ajuns la un anumit nivel și nu au nevoie de un "ajutor" pentru a se decide, ci scriu pentru cei mulți care nu au cont pe forum și pentru cei mai puțin inițiați, care deasemenea sunt destul de mulți. Din acest motiv consider, cu cât mai multe recenzii, fie ele și de una - două fraze, cu atât mai bine pentru "agenda plină" celor care merită. 

Uitați acum sunt activi 6 membrii și 12  fără cont.

• Like 1

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

• Membru Premium
Posted
Acum 17 minute, baron58 a spus:

Când spuneam de "pus umărul", mă refeream la "agenda plină" a fetelor care plătesc abonament și tot odată își asumă riscul de a fi permanent monitorizate. Eu nu scriu recenziile/ poveștile pentru cei activi de aici, fiindcă consider că au ajuns la un anumit nivel și nu au nevoie de un "ajutor" pentru a se decide, ci scriu pentru cei mulți care nu au cont pe forum și pentru cei mai puțin inițiați, care deasemenea sunt destul de mulți. Din acest motiv consider, cu cât mai multe recenzii, fie ele și de una - două fraze, cu atât mai bine pentru "agenda plină" celor care merită. 

Uitați acum sunt activi 6 membrii și 12  fără cont.

Dintre membrii forumului puțini caută acum o programare, dar dintre cei fără cont majoritatea doresc să găsească o fată disponibilă.

• Like 1