druidul Reputație: 93 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Noiembrie 26, 2013 Daca tot am fost acolo, am sa-mi spun si eu parerea despre seara trecuta. Un pic sceptic, dar manat sincer de curiozitate, pot sa spun ca am ramas placut surprins de subiectele discutate avand in vedere ca o stiam doar pe Irina. Totul se bazeaza pe puterea personala de a socializa chiar si in acest mediu cu destule constrangeri si retineri. O intalnire super amuzanta si lipsita de aciditati intr-o companie neasteptat de placuta . Sper sa se mai repete, iar cei mai timizi si rezervati sa stiti ca puteti participa cu incredere !! O saptamana buna in continuare! 3
costin30 Reputație: 132 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:acolo unde NU esti tu !!! Oras:acolo unde NU esti tu !!! Postat Noiembrie 26, 2013 Imi pare rau ca am stat asa putin. Data viitoare (sper ca va fi ...) voi avea mai mult timp la dispozitie 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2013 Postat Noiembrie 26, 2013 Felicitari!.Si noi la Oradea avem astfel de inalniri si de fiecare data este foarte ok.
ttedy Reputație: 265 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Postat Noiembrie 27, 2013 s-au spus multe despre intalnirea asta dar nu si esentialul . ca Lexy arata muuuuult mai bine in realitate decat in poze (hot,slim &sexy ), ca irina era efectiv rapitoare cu cracii aia lungi si cu privirea aia patrunzatoare , ca elena e o dulceata de carte te poti indragosti iremediabil, ca toti membrii care au fost la intrevedere sunt tineri , frumosi si de treaba ))))) o intrevedere placuta si utila cu multe schimburi de informatii , pareri si opinii.........de revenit ))) 1
romanasul Reputație: -393 Postat Noiembrie 27, 2013 Postat Noiembrie 27, 2013 Nu s-a lasat cu ceva show precum primele petreceri de la Bucuresti, de pe vremea lui Cautatorul?
lexy2305 Reputație: 608 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Noiembrie 27, 2013 Merci ttedy pt complimente. Da si tu un semn pe mess sa-ti trimit cartea aia.Eu zic ca putem deja sa facem lista pt sapt viitoare. deci..cine vine?
coldfusion Reputație: 4335 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Noiembrie 27, 2013 Eu deja is abonat daca e saptamana urmatoare
costin30 Reputație: 132 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:acolo unde NU esti tu !!! Oras:acolo unde NU esti tu !!! Postat Noiembrie 27, 2013 si eu
fullmetal_alchemist Reputație: 37 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Noiembrie 27, 2013 eu am vorbit cu mama si ma lasa deci voi veni ... 1
lexy2305 Reputație: 608 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Noiembrie 27, 2013 omule esti belea!!
irina_me Reputație: 815 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Postat Noiembrie 27, 2013 eu, eu, eu...pick me pick me:) mai ales k mama alchimistului e permisiva...poate am si eu vreo sansa la mana lui...pana la cot:P
lexy2305 Reputație: 608 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Noiembrie 27, 2013 pastram data si locul sau mai schimbam ceva?
catdeluxe Reputație: 28 Postat Noiembrie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Iasi Telefon: [email protected] Oras:Iasi Postat Noiembrie 27, 2013 I'm in ladies and gentelmen! Eu zic sa pastram locatia e destul de ferita de ochii "radarealor" si a altor derivati/e ) cat despre zi , putem vedea pe parcurs. >< **
lexy2305 Reputație: 608 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Noiembrie 27, 2013 ma refeream la ora ca ziua sper sa ramana aceeasi fiind singura in care pot veni eu.
irina_me Reputație: 815 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Postat Noiembrie 27, 2013 si eu zic sa pastram ambientul ...cu conditia discretiei din partea membrilor....ca sa nu ne asteptam la surprizici
druidul Reputație: 93 Postat Noiembrie 28, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Noiembrie 28, 2013 Ma vad nevoit sa spun DA!! Vin si IO !! Asta daca ma mai primiti
midas Reputație: 1187 Postat Noiembrie 28, 2013 Oras:n/a Oras:n/a Postat Noiembrie 28, 2013 Ontopic: În funcţie de ora şi locul întâlnirii, aş veni şi eu. Data e clară, deoarece Lexy doar atunci poate ( ea fiind şi catalizatorul acţiunii ). Chiar şi numai pentru un ceai, cred că o să vin. Bineînţeles, dacă nu sunt obiecţii. Spor !
lexy2305 Reputație: 608 Postat Noiembrie 28, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Noiembrie 28, 2013 wow midas, scapi de radar?of..cu ceaiul vostru..aproape toti de la masa au baut ceai data trecuta. doar eu si druidul am baut bere. e mai fun cand lumea bea alcool.
midas Reputație: 1187 Postat Noiembrie 28, 2013 Oras:n/a Oras:n/a Postat Noiembrie 28, 2013 wow midas, scapi de radar?of..cu ceaiul vostru..aproape toti de la masa au baut ceai data trecuta. doar eu si druidul am baut bere. e mai fun cand lumea bea alcool.Știi zicala: Omul iși face planuri, și D-zeu râde de ele... Eu incerc, dar e nevoie și de un gram de noroc! Rămâne de văzut dacă o să fiu "acceptat" și de cei care au fost deja luni. P.S: cine vine cu mașina, logic - bea ceai !
coldfusion Reputație: 4335 Postat Noiembrie 28, 2013 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Noiembrie 28, 2013 Buna seara . Lexy.... te rog sa-mi lasi pm detaliile viitoarei intalniri si mie daca se hotaraste ceva in acest weekend. O sa fiu plecat din localitate, am acces la net dar nu stiu in ce masura o sa pot accesa forumul..... cumatra e cu mine. Revin in Iasi duminica seara, luni is pe forum. Have fun in weekend. Va pup.
gelu01 Reputație: 45 Postat Noiembrie 28, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Postat Noiembrie 28, 2013 mi a transmis gigolo ca vine si el..sa i lasati si lui mesaj 1
irina_me Reputație: 815 Postat Noiembrie 28, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Postat Noiembrie 28, 2013 sa nu fim rai...eu l-as lasa sa vina....cred ca m-as distra pe cinste:)))))
lexy2305 Reputație: 608 Postat Noiembrie 28, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Noiembrie 28, 2013 Buna seara . Lexy.... te rog sa-mi lasi pm detaliile viitoarei intalniri si mie daca se hotaraste ceva in acest weekend. O sa fiu plecat din localitate, am acces la net dar nu stiu in ce masura o sa pot accesa forumul..... cumatra e cu mine. Revin in Iasi duminica seara, luni is pe forum. Have fun in weekend. Va pup.no problem
lexy2305 Reputație: 608 Postat Noiembrie 28, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Noiembrie 28, 2013 mi a transmis gigolo ca vine si el..sa i lasati si lui mesaj sa formuleze o cerere scrisa in mod corect gramatical, si ma mai gandesc
catdeluxe Reputație: 28 Postat Noiembrie 28, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Iasi Telefon: [email protected] Oras:Iasi Postat Noiembrie 28, 2013 daca vine gigolo , promit sa ii fac cadou si o carte cu diverse reguli de scriere, asa , ca is fata scumpa si n-as vrea sa moara agramat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum