Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Daca tot am fost acolo, am sa-mi spun si eu parerea despre seara trecuta.

Un pic sceptic, dar manat sincer de curiozitate, pot sa spun ca am ramas placut surprins de subiectele discutate avand in vedere ca o stiam doar pe Irina. Totul se bazeaza pe puterea personala de a socializa chiar si in acest mediu cu destule constrangeri si retineri.

O intalnire super amuzanta si lipsita de aciditati intr-o companie neasteptat de placuta .

Sper sa se mai repete, iar cei mai timizi si rezervati sa stiti ca puteti participa cu incredere !!

O saptamana buna in continuare!

• Like 3
  • Oras:acolo unde NU esti tu !!!
  • Oras:acolo unde NU esti tu !!!
Postat

Imi pare rau ca am stat asa putin. Data viitoare (sper ca va fi ...)  voi avea mai mult timp la dispozitie

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Felicitari!.Si noi la Oradea avem astfel de inalniri si de fiecare data este foarte ok.

• Oras:iasi
Postat

s-au spus multe despre intalnirea asta dar nu si esentialul :). ca Lexy arata muuuuult mai bine in realitate decat in poze (hot,slim &sexy ), ca irina era efectiv rapitoare cu cracii aia lungi si cu privirea aia patrunzatoare , ca elena e o dulceata de carte te poti indragosti iremediabil, ca toti membrii care au fost la intrevedere sunt tineri , frumosi si de treaba :))))))

o intrevedere placuta si utila cu multe schimburi de informatii , pareri si opinii.........

de revenit :))))

• Like 1
Postat

Merci ttedy pt complimente. Da si tu un semn pe mess sa-ti trimit cartea aia.:)

Eu zic ca putem deja sa facem lista pt sapt viitoare. deci..cine vine?  :girly 

Postat

eu, eu, eu...pick  me pick me:) mai ales k mama alchimistului e permisiva...poate am si eu vreo sansa la mana lui...pana la cot:P

Postat

si eu zic sa pastram ambientul ...cu conditia discretiei din partea membrilor....ca sa nu ne asteptam la surprizici

• Oras:n/a
Postat

Ontopic:

În funcţie de ora şi locul întâlnirii, aş veni şi eu. Data e clară, deoarece Lexy doar atunci poate ( ea fiind şi catalizatorul acţiunii ). Chiar şi numai pentru un ceai, cred că o să vin.

Bineînţeles, dacă nu sunt obiecţii.

Spor !

Postat

wow midas, scapi de radar?:P

of..cu ceaiul vostru..aproape toti de la masa au baut ceai data trecuta. doar eu si druidul am baut bere. e mai fun cand lumea bea alcool.

Postat

wow midas, scapi de radar?:P

of..cu ceaiul vostru..aproape toti de la masa au baut ceai data trecuta. doar eu si druidul am baut bere. e mai fun cand lumea bea alcool.

Știi zicala:

Omul iși face planuri, și D-zeu râde de ele...

Eu incerc, dar e nevoie și de un gram de noroc! Rămâne de văzut dacă o să fiu "acceptat" și de cei care au fost deja luni.

P.S: cine vine cu mașina, logic - bea ceai !

• Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi
Postat

Buna seara .

Lexy.... te rog sa-mi lasi pm detaliile viitoarei intalniri si mie daca se hotaraste ceva in acest weekend. O sa fiu plecat din localitate, am acces la net dar nu stiu in ce masura o sa pot accesa forumul..... cumatra e cu mine.

Revin in Iasi duminica seara, luni is pe forum.

Have fun in weekend.

Va pup.

Postat

Buna seara .

Lexy.... te rog sa-mi lasi pm detaliile viitoarei intalniri si mie daca se hotaraste ceva in acest weekend. O sa fiu plecat din localitate, am acces la net dar nu stiu in ce masura o sa pot accesa forumul..... cumatra e cu mine.

Revin in Iasi duminica seara, luni is pe forum.

Have fun in weekend.

Va pup.

no problem

Postat

mi a transmis gigolo ca vine si el..sa i lasati si lui mesaj :)

sa formuleze o cerere scrisa in mod corect gramatical, si ma mai gandesc

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...