Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Buna seara la toata lumea vreau sa va intreb daca pot sa vin si eu la acceasta intalnire? nu vreau sa deranjez pe nimeni numai daca se poate si daca mai este loc si daca acceptati si voi. Daca nu se poate sau nu vrea cineva sa vin este ok nu este nici o suparare. Daca acceptati sa vin si eu iar intalinrea are loc luni sincer va zic ca  nu stiu daca pot ajunge pt ca sunt la servici si ajung acasa la ora 23:00. Va intreb poate organizati intalnirea in alta zi in afara de luni as vrea sa vin si sa  particip si eu la acceasta intalnire.

• Like 1
Postat

Daca acceptati sa vin si eu la acceasta intalnire incerc si poate reusesc sa-mi iau liber de la servici.

Postat

Buna seara la toata lumea multumesc Lexy si multumesc Irina ca acceptati sa particip si eu la acceasta intalnire. Astept prin PM sau aici informati cu data,ziua,ora si locul unde are loc  intalnirea. Ca sa stiu cum sa incerc sa-mi iau un liber de la servici.

Postat

Politete, respect, buna cuviinta si buna dispozitie sunt termenii ce au guvernat intalnirea anterioara.

Fara glume grotesti specifice soferilor de camion, fara infatuare si aroganta, discutii contradictorii ori alte chestii de prost gust :)

Baietii toti de nota 10, placuti, amabili si prietenosi.

Fetele ?

Oh, fiecare dintre ele iti puteau da mai multe motive si toate diferite pentru a le primi in sufletul tau...

Ele vor primi 10 +

Oricine poseda bun simt este binevenit :)

Iar in privinta mea, va rog sa luati act ca nu fac opozitie fata de nimeni.

Sunt bucuros de prieteni noi :)

• Like 2
Postat

Ok Lexy multumesc pentru raspuns vorbesc zilele astea sa iau 1 zi de concediu  luni seara.Sper sa reusesc sa iau 1 zi de concediu sau de daca nu reusesc te anut aici.

Postat

Buna seara Lexy imi pare rau nu mai pot sa vin la intalnirea de maine seara.Nu am reusit sa obtin de la servici 1 zi de concediu.

• Oras:n/a
Postat

Mulţumesc pentru PM Lexy. Dacă totul decurge conform planului, I will be there!

Thanks!

• Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi
Postat

Buna ziua. Din pacate nu o sa ajung diseara la intalnire deoarece sunt nevoit sa merg la o aniversare cu ( asa cum ii place Elenei ca-i zic ) CUMATRA :))

Promit sa ne vedem saptamana urmatoare ( daca ne intalnim si atunci ).

PS. Elena...tine subiecte de discutat in gentuta, pana saptamana urmatoare mai aduna si sunt sigur ca o sa fie o discutie interesanta la urmatoarea intalnire.

Domnisoarelor, va pup, domnilor, va salut, cu stima !

• Oras:iasi
Postat

mama ce miros a fum de tigara :D tre sa stau vreo 2 ore pe terasa sa ma aerisesc :P

scuzeeee  :)) ........nu sta pe terasa sa nu racesti mai tare :))

Postat

Motto: Spune-mi cu cine te împrieteneşti, ca să-ţi spun cine eşti.

Curios din fire, am decis să particip şi eu la a doua întâlnire a celor de pe forum. Fiind circumspect asupra persoanelor care vor participa, am plecat de la ideea – un ceai, şi doar atât ! Dar ca să fie totul ca la carte, purced cu un:

Preambul:

Pregătirea „escapadei” trebuia bine gândită, radarul meu având capacitatea de a detecta şi asteroizii din alte galaxii, dacă vrea – e cu bătaie lungă. Dar cum eram conştient de aceste capacităţi extrasenzoriale, am ticluit planul perfect (în gândul meu), aşa că am apelat cu dezinvoltură la o breşă de securitate – durerea unei măsele. Joi începe „durerea”, iar vineri sun la dentist. Stupoare - medicul dentist nu mă putea programa decât luni seara ... Asta este, ce să-i faci şi cu programul dentiştilor, te programează când pot şi ei 

Toate bune şi frumoase, totul este pregătit, dar, inevitabilul se produce. Nu ştiu cum, îşi aduce aminte consoarta că şi pe ea o dor dinţii, şi uite aşa, sună la dentist (acelaşi, bineînţeles) şi ce să vezi: asistenta îi spune că probabil domnul medic nu m-a trecut în caiet, deoarece nu era nimic însemnat. Când ajung acasă, îmi spune zâmbind – „Dragă, noroc cu mine. Am sunat la dentist şi a uitat să te treacă pe caiet, dar am insistat şi ne poate primii luni seara.” No comment ! Luni, la dentist, dispăruse orice durere de dinţi.

Acţiunea:

Scăpând de pe scaunul dentistului mai devreme, am purces agale către locul întâlnirii. M-am echipat corespunzător cu trei trandafiri (fiecare având o culoare diferită – o anumită semnificaţie), deoarece nu e frumos să mergi cu mâna goală, mai ales la prima întâlnire. La ora stabilită, dau năvală în locaţie, cu trandafirii în dinţi, dar cum am intrat aşa am şi ieşit. Ies, intru pe net, citesc din nou PM de la Lexy, verific numele – ală era.

Clar – ori nu a venit nimeni, speriaţi de frig şi vânt; ori s-a schimbat locaţia şi „noul” nu a aflat. Stau puţin, şi mă gândesc – afară frig, vânt, înăuntru cald, muzică, un ceai cald. Beau un ceai şi plec, dacă tot am venit până aici.

Noroc că după un timp a venit Irina şi druidul. Încetul cu încetul, au început să apară şi ceilalţi membrii. Chiar dacă nu au fost la fel de mulţi ca prima dată, din câte am înţeles, toţi cei prezenţi au comunicat fără probleme. Unii mai mult, alţii mai puţin, fiecare cât a considerat şi a putut, după o zi de muncă. Trebuie notată prezenţa şi participarea Irinei şi a lui Lexy, care au însufleţit discuţiile (chiar şi spiritele unora).

Din păcate, nu am stat doar la un ceai, aşa cum mi-am propus iniţial, ci la două, iar dacă aveam timp, probabil chiar la patru. Iar dacă vin fără maşină, poate chiar şi la o bere ... who knows ? Într-o oarecare măsură, am regăsit atmosfera pierdută din timpul facultăţii ...

Concluzia:

Probabil că în fiecare zi de luni, o să-mi fac plimbarea de seară. Medicul mi-a recomandat mişcare, deoarece am un job care mă predispune la sedentarism, iar cum eu nu ştiu foarte bine Iaşi-ul, o să mă plimb (varianta oficială). Neoficial, am auzit că ceaiul cu miere face minuni în serile de iarnă . Bineînţeles, dacă nu vor fi obiecţii asupra prezenţei mele.

P.S: Pentru membrii nefumători e riscantă întâlnirea. Mirosul de tutun l-am sesizat în maşină, pe haine, şi a persistat cel puţin încă o zi. Noroc că am ajuns direct la duş, iar hainele la spălat, altfel ..

• Like 5
Postat

data viitoare poate stai mai mult, nici nu am apucat sa ne cunoastem , dar timpul nu-I pierdut ........daca ai asa 'radara' cu bataie lunga ,te scot eu -zi si tu ca te intalnesti cu un coleg de liceu .

Oricum avem in vedere sa organizam o mega petrecere dar numai cu membri care au fost la intalniri :))

Postat

Salut dragilor,

Midas, din punctul meu de vedere cred ca vei fi primit in continuare, nu ai dat dovada ca nu ar mai trebui sa te chemam.

Pacat ca nu a-ti mai stat ( cei care au plecat mai devreme), s-a lasat cu 2 randuri de shot-uri :)) si s-a plecat destul de tarziu !!

Din nou a fost o intalnire placuta, interesanta si cu planuri de viitor :)))))

Sa vedem daca se vor pune in aplicare!

Sa aveti bafta si sa ne vedem sanatosi!!

• Like 1
Postat

Va salut! Am o intrebare referitoare la cei ce sunt acceptati in acest "cerc".Sincer sa fiu,sunt nou in recenzii si nu am vechime in posturi.Intrebarea era daca as fi avut cont cu pm as fi fost totusi invitat sau nu?Ma gandeam ca acest "cerc restrans" este doar ptr cei cu vechime,recenzii si reputatie mare.Irina,care a participat,este posibil sa-si fi aminteasca de mine,de nr de telefon cu multi de 89 :) si ar oferi cateva detalii despre mine daca-si mai aminteste :)  Va multumesc frumos,astept un raspuns.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...