Sari la conținut

Rebeka - 40 de ani - 0731769624

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:București
Postat

Anunt nou in AT....mi-a cam pierit cheful după ce am văzut anuntul...

• Like 4
  • Haha 1
  • Minus 3
  • Membru Premium
Postat
Acum 4 minute, derwall a spus:

Anunt nou in AT....mi-a cam pierit cheful după ce am văzut anuntul...

Numai 70 de Lei 🤔🤭🤫

242214481.jpg

242214491.jpg

• Like 4
  • Haha 1
  • Minus 4
Postat

Personal, nu pot decat sa sper ca pozele din anunturi sunt reale. Doar pozele reale ne sunt utile ca sa judecam. 

Asa ca, dincolo de parerea mea personala despre pozele dintr-un anunt sau altul, as incuraja damele care dau anunturi sa puna pozele lor reale si m-as abtine sa le fac de 2 lei daca nu-mi plac pozele. Ca pe urma n-o sa mai vedem decat piese, dar fara nici o legatura cu realitatea. Si apoi le injuram ca au mintit poporul ... 😉

• Like 1
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Nu cred ca pozele sunt reale. Pe masa este o cartela sim gsm. Exista la noi pe albastru? Si clar nu e de Digi...sau poate ma insel.

• Oras:Bucuresti
Postat

Tipa este  cat se poate de reala  dar nu de la noi, de la nemti😁 cel putin acolo are pozele

htt  ps://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/utrecht/9635575-rebeca

https://i.kinky.nl/686188/profile/cab4c6a8-798c-4f06-8e1c-e843f8b8f7fd_thumb_162.jpghttps://i.kinky.nl/686188/profile/58d1368f-b6c0-47b8-80b5-d3f9982dbe0f_thumb_248.jpghttps://i.kinky.nl/686188/profile/9038beb9-252e-4b49-9e79-5479bff4518e_profile.jpg

• Like 1
Postat
Acum 10 ore, laury a spus:

Nu cred ca pozele sunt reale. Pe masa este o cartela sim gsm. Exista la noi pe albastru? Si clar nu e de Digi...sau poate ma insel.

Nu este Digi, ai dreptate, se numeste Lebara si este provider de telefonie din UK.

• Oras:DA
  • Oras:DA
Postat

Eu cred ca are clienti,altfel ar scadea pretul la 50/60 daca nu ar avea.Sunt multi useri care merg la femei dar nu fac recenzii

Postat

Sa lamurim misterul:

Toate pozele postate mai sus in topic sunt reale. Al doilea set, postat de derwall, este recent, facut in locatia actuala - Bd. Unirii 76, un apartament cu 2 camere.

Locatia nu te da pe spate, se vede ca e un apartament de inchiriat pentru "treaba" si atat: mobila neingrijita, per total un aspect destul de neplacut. Partea buna este baia foarte spatioasa, dotata cu strictul necesat pentru igienizare.

Ca aspect, prestatoarea este horror :) : dantura groaznica, sani tip clatita lasati pana la buric (dar mari ce-i drept), randuri de sunci in care de-abia gasesti scorbura... Aspectele cat de cat pozitive sunt atitudinea ok si igiena - tocmai facuse dus.

Prestatia: nimic notabil... Oralul l-a inceput cu un molfait nu foarte eficient, care combinat cu lipsa oricarei atractii pentru ea nu prea a dus la mari rezultate :) M-am mai jucat putin cu clatitele atarnande ca sa intru in "mood", iar apoi a continuat oralul. Nu am reusit nici normalul, nici analul, din cauza valurilor de sunca :) . Am terminat in gura ei si a inghitit tot. Sters cu servetel umed, imbracat, uschit pe usa si aia a fost.

Concluzie: am aruncat eu banii pe fereastra ca sa nu o faca altii :) ; pretul este exagerat pentru ce se ofera, ar trebui redus cu cel putin 50%; cu siguranta nu voi mai reveni. 

• Like 2
Vizitator ai vrea sa stii?
Reputație: 0
Postat

Ai de plm...voi chiar futeti asa ceva? Adica,ma bucur ca vreti sa spargeti gheata ca sa elucidati mistere dar totusi...n-as fute asa ceva nici sa arunce cu banii dupa mine 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...