Sari la conținut

Surprizaaa

Postări Recomandate

• Oras:Hollywoo
Acum 8 minute, manutm a spus:

Ori vorbesc eu chineza, ori citesti tu pe diagonala.

Am aceeasi parere cu tine, daca voiai sa ajungi la ea, o faceai. In concluzie, nu ai vrut.

Deci inca o data, care a fost scopul tutoror mesajelor voastre pe topicul ei???

Păi nu mai bine ne zici tu, daca suntem așa de previzibili?🙃

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Banat
Acum 14 minute, manutm a spus:

Voi stiti mai bine.Prietenul asta al tau, marele aparator al drepturilor curvarului Timisorean, un exemplu de conduita morala,  a reusit sa se ia doar de marirea de pret a Roxanei de la top, o fata cu mult prea mult bun simt(in special fata de el), cu  foarte multe recenzii pozitive si care la vremea respectiva avea cele mai mici preturi in oras. 

Acolo au fost alte "chestii si interese" . greseala find si a Roxanei ca nu l-a pus la punct intr-un mod mai pe intelesul lui.

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Tm
2 minutes ago, 22leon said:

Acolo au fost alte "chestii si interese" . greseala find si a Roxanei ca nu l-a pus la punct intr-un mod mai pe intelesul lui.

Ooo da, tare mult mi-ar fi placut sa vad o reactie transanta din partea ei.

Si nu doar a ei, mai is si altele.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Olimpico
  • Oras:Olimpico

😂😂

1 hour ago, manutm said:

Deci inca o data, care a fost scopul tutoror mesajelor voastre pe topicul ei???

Foloseste-ți logica aia destul de bună și zi-ne tu nouă! :)

Faptul că am scris/scriem pe diferite topice, nu înseamă că avem un scop anume...sau că am eu vreun scop anume, că din ce am citit, eu aș fi ăla rău. Nu am niciun "interes" și nici vreo "chestie anume" dacă scriu. Scriu și atât. Eu sunt responsabil pentru ce scriu eu...ce înțelegeți voi, nu-i treaba mea. Dar îmi place cum gândiți și cum puneți voi problema :)

Probabil... (zic și eu) deși eu am o imagine nu tocmai bună Pă forumul ăsta minunat, nu sunt afectat cu absolut nimic. Și din ce scrieți voi pe aici... Vă cam deranjează treaba asta 😂

Link spre comentariu
45 minutes ago, irriducibili said:

😂😂

Foloseste-ți logica aia destul de bună și zi-ne tu nouă! :)

Faptul că am scris/scriem pe diferite topice, nu înseamă că avem un scop anume...sau că am eu vreun scop anume, că din ce am citit, eu aș fi ăla rău. Nu am niciun "interes" și nici vreo "chestie anume" dacă scriu. Scriu și atât. Eu sunt responsabil pentru ce scriu eu...ce înțelegeți voi, nu-i treaba mea. Dar îmi place cum gândiți și cum puneți voi problema :)

Probabil... (zic și eu) deși eu am o imagine nu tocmai bună Pă forumul ăsta minunat, nu sunt afectat cu absolut nimic. Și din ce scrieți voi pe aici... Vă cam deranjează treaba asta 😂

Raspunsul tau, ca scrii fara niciun scop, nu ma multumeste. De ce ma minti? :)

Raspunsul eu l-am dat deja, si tu ai o logica destul de buna, reciteste ce s-a scris. O sa gasesti ceea ce cauti.

Totusi, ca sa te ajut un pic, o sa citez(aproximativ) un clasic in viata: "Interesele is de mai multe feluri" :))

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 24 minute, m0f0ss a spus:

Si totusi, cand vin fetele?  Io-s asa, mai nerabdator🙂

Aceeasi "Surprizaaa" ii si pe Oradea .Cred ca fetele testeaza si in functie de oferte o sa aleaga orasul vizita (asta daca va fi vreunul ):)

• Like 3
  • Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig
Reputație: 0
Acum 32 minute, m0f0ss a spus:

Si totusi, cand vin fetele?  Io-s asa, mai nerabdator🙂

Parca ai zis ca nu le astepti neaparat...

Acum esti nerăbdător...

Si omu ca vremea...😂

Link spre comentariu

Văd că s-au reorientat zânele...mare păcat!

Aia e, rămânem cu ale noastre, problema e că am încercat cam tot ce mă interesa. Facem și-o pauză până apare ceva tentant 🙃

La cum s-au învârtit treburile in ultima perioadă nu va dura prea mult 😁

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
1 oră în urmă, mihanika a spus:

Păi tu vroiai să faci nunta sau sa o futi? 🙄🤔

Inca de la inceput iti precizez ca sunt in somaj (neplatit, nici macar tehnic),d'aia am zis "asa".🙂

In situatia mea... fetele astea doua nu si dau la bucă pe bani marunti!😊

Am citit prezentarea si ca sa fiu sigur ca'mi va fi permis sa dau (si) o limba la dodoloasca m am pus rapid sa mi fac devize pt detartrare plus periaj profesional de albire, ma apucasem sa mi caut pantaloni din aia faini "la dunga!" si sper(am) sa reusesc sa mi regenerez "condurii"(asta'i cam cu dute-vino🤔). Camasa si flanea am (bune), cineva mi a promis ca ma ajuta cu paltonu (ca mi l imprumuta, nu ca mi l tine).🙂

Intalegi ce efort financiar... si de cata organizare am nevoie sa "lovesc" si eu ceva frumos de la lux bucuresti?🙄

• Like 1
  • Haha 1

dag dal gas!

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig
Reputație: 0
Acum 7 ore, farafiltre a spus:

Inca de la inceput iti precizez ca sunt in somaj (neplatit, nici macar tehnic),d'aia am zis "asa".🙂

In situatia mea... fetele astea doua nu si dau la bucă pe bani marunti!😊

Am citit prezentarea si ca sa fiu sigur ca'mi va fi permis sa dau (si) o limba la dodoloasca m am pus rapid sa mi fac devize pt detartrare plus periaj profesional de albire, ma apucasem sa mi caut pantaloni din aia faini "la dunga!" si sper(am) sa reusesc sa mi regenerez "condurii"(asta'i cam cu dute-vino🤔). Camasa si flanea am (bune), cineva mi a promis ca ma ajuta cu paltonu (ca mi l imprumuta, nu ca mi l tine).🙂

Intalegi ce efort financiar... si de cata organizare am nevoie sa "lovesc" si eu ceva frumos de la lux bucuresti?🙄

Eu as putea sa ti împrumut pălăria...😂

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 5 ore, ccfdtig a spus:

Eu as putea sa ti împrumut pălăria...😂

Ala i un accesoriu pretentios!

Atunci trebuie sa mi fac rost si de "tigari cubaneze", am nevoie de sofer (in special pt cand imi arunc paltonul pe masina😁)... nu's antrenat sa intru in pielea camoristului. Oricum: multumesc, saru'mana conasule!🙂

dag dal gas!

Link spre comentariu
Acum 2 minute, farafiltre a spus:

Ala i un accesoriu pretentios!

Atunci trebuie sa mi fac rost si de "tigari cubaneze", am nevoie de sofer (in special pt cand imi arunc paltonul pe masina😁)... nu's antrenat sa intru in pielea camoristului. Oricum: multumesc, saru'mana conasule!🙂

Daca esti de comitet, gasesti si 2 tigari p-aici, sau poate o masina de-mprumut (de carton sau cu mai multe roti)🙂  

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 4 minute, m0f0ss a spus:

Daca esti de comitet, gasesti si 2 tigari p-aici, sau poate o masina de-mprumut (de carton sau cu mai multe roti)🙂  

😁

Subtil... ca tancu!

dag dal gas!

Link spre comentariu
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
On 12/14/2020 at 10:05 PM, pisicuts said:

spunem multe ca asa este frumos si ca sa fie bine si sa nu fie rau

On 12/14/2020 at 10:28 PM, irriducibili said:

Degeaba spui multe dacă nu ai nimic de zis! 

Motănel, spune-mi și mie de ce mi-ai banat contul?? 🥺😭

• Like 1
  • Haha 1
  • Trist 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...