Sari la conținut

❤️ ANY 0750866030❤️

anyg45

Postări Recomandate

Postat

Sper sa ajung cat de curand la Alba Iulia , cu siguranta voi anunta ! 🤗🤗 pupici 💋💋💋

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, geonybravo1 a spus:

buna angy45 ,pe unde iti mai faci viata ??? ceva ganduri pe la alba in curand???

Bunaa 💋 pe la Timisoara , încă nu stiu dar voi anunta 

pupici 💋💋

• Like 1
Postat
Chiar acum, thongelite a spus:

@anyg45poti te rog sa îmi dai mesaj privat ? Vreau sa te intreb ceva . Mersi mult

Imi poti scrie pe whatsapp 0750866030 🤗

Postat

@anyg45 mai este Alba Iulia in planurile tale?

daca toti care te asteapta ar scrie aici, ai vedea cat de dorita e prezenta ta in oras !

cei care nu au fost deja la ea in prea scurta vizita in alba, sa arunce un ochi in topicul ei de pe TM (cu peste 220 de postari: link) ca sa vada ce pierdem..

scrieti macar un post f scurt  (ex: "+1") aici ca sa convingem fata sa vina.

• Inimioara 1
  • Oras:alba
  • Oras:alba
Postat

bună 🙃 inclusiv Deva te vrea 😋 glumesc, eu doar în numele meu pot sa vb...dar sunt convins ca mulți băieți imi împărtășesc dorința 😘

• Inimioara 1
Postat

Inca nu promit nimic dar cu siguranță nu v-am uitat și o să va vizitez cat de curand posibil !

Pupici mulți !💋💋💋💋

• Like 1
  • Oras:ALBA IULIA
  • Oras:ALBA IULIA
Postat

la cine te refereai cand ai spus ca nu promiti nimic ??? sper sa dai cat de repede pe la alba iulia.

Postat
Acum 1 oră, geonybravo1 a spus:

la cine te refereai cand ai spus ca nu promiti nimic ??? sper sa dai cat de repede pe la alba iulia.

La cat de solicitata e in Timisoara, nu mi-as face mari sperante....

• Inimioara 1
Postat
Acum 13 ore, geonybravo1 a spus:

Mă refeream ca nu promit nimic in legatură cu  atunci cand voi veni la Alba , dar sigur o sa va vizitez ! 😋💋💋

Postat
Acum 20 ore, andrei003 a spus:

La cat de solicitata e in Timisoara, nu mi-as face mari sperante....

Corect spus, si de la sine de inteles, cit timp treaba merge struna la Tm ,sperantele sint minime pentru Alba Iulia...........si cind se face un calcul ca a fost pe Alba si nimeni nu s-a sinchisit sa scrie 2 cuvinte!!!!

• Like 3

Postat
La 15.03.2021 la 12:12, anyg45 a spus:

Mă refeream ca nu promit nimic in legatură cu  atunci cand voi veni la Alba , dar sigur o sa va vizitez ! 😋💋💋

Ceva planuri pentru Alba Iulia?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...