shubidubi Reputație: 3 Postat Decembrie 14, 2020 Postat Decembrie 14, 2020 salutare curvari imputiti si nu prea! se pare ca Einstein era un mare curvar. mai mult de atat, atunci cand a murit, medicul lui - care era si confidentul sau - a crezut initial ca a avut sifilis tertiar. ce parere aveti voi de asta? cel mai inteligent om de pe Pamant, mergea la curve... nu e ciudat? sau doar la nivelul ala de inteligenta, iti poti permite curvele?
andydry Reputație: 441 Postat Decembrie 14, 2020 Postat Decembrie 14, 2020 La cat de urat era,tu ce crezi? Frumoasa Marilyn era indragostita de marele savant, iar cand l-a observat, aceasta i-a soptit la ureche unuia dintre invitati: “Imagineaza-ti daca eu si Einstein ar fi sa facem un copil, ar fi intruchiparea perfectiunii: frumos ca mine si destept ca el” La cateva minute dupa, Einstein a fost abordat de aceasta persoana, care i-a povestit totul. Savantul nu a fost impresionat si a raspuns sec: “Dar daca ar iesi fix invers, urat ca mine si proasta ca ea...” 2
shubidubi Reputație: 3 Postat Decembrie 14, 2020 Autor Postat Decembrie 14, 2020 nu s-au intalnit niciodata. cand Einstein a murit, Marilyn avea 29 si era o necunoscuta. desi cred ca ar fi dat la ea ca surdul in tobe, daca avea ocazia.
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3077 Postat Decembrie 15, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Decembrie 15, 2020 Cum crezi ca a ajuns la teoria relativitații? Probabil a incercat un threesome si a constatat că "timpul și distanțele unui eveniment măsurate de doi observatori au, în general, valori diferite, dar se supun totdeauna acelorași legi fizice." 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2020 Postat Decembrie 15, 2020 La 15.12.2020 la 9:11, carpe_diem a spus: Cum crezi ca a ajuns la teoria relativitații? Probabil a incercat un threesome si a constatat că "timpul și distanțele unui eveniment măsurate de doi observatori au, în general, valori diferite, dar se supun totdeauna acelorași legi fizice." Extinde Poți s-o mai zici o dată 😅.
tolerans_yok Reputație: -374 Postat Decembrie 15, 2020 Oras:Ping 3 ms Oras:Ping 3 ms Postat Decembrie 15, 2020 La 15.12.2020 la 12:18, white_rabbit a spus: Poți s-o mai zici o dată 😅. Extinde Poate se referea la "Pisica lui Schrödinger" :)))) Crecă Hawkins dislikes prin ceruri postările despre genii ce-au dat asiduu la buci în veața lor muritoare, şi aici nu mă refer desigur la un IL Caragiale care i-a rupt coorul lui Vero Micle, iubita altui geniu scriitoricesc din acelaşi rang cu el (şi ca tine, când vorbim despre recenzii mai aranjate din pix decât o ikebana profi...) :))) 🍻 2 1
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2020 Postat Decembrie 15, 2020 La 15.12.2020 la 13:05, tolerans_yok a spus: Poate se referea la "Pisica lui Schrödinger" :)))) Crecă Hawkins dislikes prin ceruri postările despre genii ce-au dat asiduu la buci în veața lor muritoare, şi aici nu mă refer desigur la un IL Caragiale care i-a rupt coorul lui Vero Micle, iubita altui geniu scriitoricesc din acelaşi rang cu el (şi ca tine, când vorbim despre recenzii mai aranjate din pix decât o ikebana profi...) :))) 🍻 Extinde Nu vreau să mă gândesc de unde a plecat pasiunea lui Hawking pentru găurile "alb închis". A "mers" atât de departe încât a dovedit teoretic faptul că există și o radiație emanată de găurile "alb închis". Restul bărbaților probabil simțeau deja asta dar nu se mai chinuiau să caute și explicația. Era nevoie de un mare fizician ca să înțeleagă toată lumea că "găurile" "alb închis" au o forță de atracție impresionantă și dacă te apropii prea mult de ele nu mai ai nicio șansă să scapi. Iar faza cu pisica se aplică perfect pentru amatorii de turism sexual în Asia: până nu verifici ce se ascunde sub fustiță, ești bisexual. 🍷🐇
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3077 Postat Decembrie 15, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Decembrie 15, 2020 La 15.12.2020 la 13:59, white_rabbit a spus: Nu vreau să mă gândesc de unde a plecat pasiunea lui Hawking pentru găurile "alb închis". A "mers" atât de departe încât a dovedit teoretic faptul că există și o radiație emanată de găurile "alb închis". Restul bărbaților probabil simțeau deja asta dar nu se mai chinuiau să caute și explicația. Era nevoie de un mare fizician ca să înțeleagă toată lumea că "găurile" "alb închis" au o forță de atracție impresionantă și dacă te apropii prea mult de ele nu mai ai nicio șansă să scapi. Iar faza cu pisica se aplică perfect pentru amatorii de turism sexual în Asia: până nu verifici ce se ascunde sub fustiță, ești bisexual. 🍷🐇 Extinde Sau poti fi bisexual indiferent de ce gasesti sub fustita! Diferenta o face evenimentul aleator anterior! Einstein sublinia ca superpozitia cuantica a unui butoiaș instabil cu praf de pușca va contine atat elemente explodate cat si neexplodate! Geniile astea...mersul la curve îi ajuta sa "explodeze" din cand in cand😁 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
Vizitator 10samsung Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2020 Postat Decembrie 15, 2020 Meseria asta este de când ii lumea, deci nu mă miră asemenea afirmație.
cincistele Reputație: -3877 Postat Decembrie 15, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Decembrie 15, 2020 La 14.12.2020 la 21:16, shubidubi a spus: salutare curvari imputiti si nu prea! se pare ca Einstein era un mare curvar. mai mult de atat, atunci cand a murit, medicul lui - care era si confidentul sau - a crezut initial ca a avut sifilis tertiar. ce parere aveti voi de asta? cel mai inteligent om de pe Pamant, mergea la curve... nu e ciudat? sau doar la nivelul ala de inteligenta, iti poti permite curvele? Extinde Era un om cu nevoi sexuale ca oricare altul... inteligența nu e relevantă, poți vedea pe forum destule exemple în sensul ăsta 😅
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2020 Postat Decembrie 15, 2020 La 15.12.2020 la 15:45, 10samsung a spus: Meseria asta este de când ii lumea, deci nu mă miră asemenea afirmație. Extinde Maria Magdalena... 🤔😇🤭
vitesse17 Reputație: 477 Postat Decembrie 15, 2020 Telefon: X_Tina262@yahoo.com Oras:41 Telefon: X_Tina262@yahoo.com Oras:41 Postat Decembrie 15, 2020 La 15.12.2020 la 16:14, cincistele a spus: Era un om cu nevoi sexuale ca oricare altul... inteligența nu e relevantă, poți vedea pe forum destule exemple în sensul ăsta 😅 Extinde Einstein ☺
stapan_87 Reputație: 312 Postat Decembrie 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2020 Daca va uitati la o poza cu el si cu sotia lui, veti intelege de unde atata timp pentru stiinta. Si pentru curve, poate. Nu am auzit pana acum ca ar fi avut asemenea faima, dar nu m-ar surprinde.
cincistele Reputație: -3877 Postat Decembrie 15, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Decembrie 15, 2020 Nici eu nu știam că a fost vreun futăcios...
cincistele Reputație: -3877 Postat Decembrie 15, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Decembrie 15, 2020 La 15.12.2020 la 16:30, vitesse17 a spus: Einstein ☺ Extinde De nevoile lui sexuale am zis că erau ca ale unui om oarecare, nu de el 🤣🤣🤣
vitesse17 Reputație: 477 Postat Decembrie 15, 2020 Telefon: X_Tina262@yahoo.com Oras:41 Telefon: X_Tina262@yahoo.com Oras:41 Postat Decembrie 15, 2020 La 15.12.2020 la 16:57, cincistele a spus: De nevoile lui sexuale am zis că erau ca ale unui om oarecare, nu de el 🤣🤣🤣 Extinde Pai da. A făcut bomba atomica după care se milogea de politicieni sa nu o folosească. Dacă se ocupa de Marilyn făcea binele și nu mai ajungea sa facă răul. Cum ne învață Regele :))
shubidubi Reputație: 3 Postat Decembrie 15, 2020 Autor Postat Decembrie 15, 2020 nevoile sexuale ale unui geniu difera de cele ale unui tractorist. totusi era vorba de probitatea morala... un curvar are nivelul de credit al unui poponar. zero. sunt de acord ca este gresit (in fond daca nu esti curvar, cel mai probabil esti labagiu) dar asta e adevarul. un labagiu inspira mai multa incredere.
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2020 Postat Decembrie 15, 2020 La 15.12.2020 la 21:40, shubidubi a spus: nevoile sexuale ale unui geniu difera de cele ale unui tractorist. totusi era vorba de probitatea morala... un curvar are nivelul de credit al unui poponar. zero. sunt de acord ca este gresit (in fond daca nu esti curvar, cel mai probabil esti labagiu) dar asta e adevarul. un labagiu inspira mai multa incredere. Extinde Cu prima propoziție sunt de acord, iar în cazul celei de-a doua constatări făcute de tine, cred că e mai mult cutumă socială. Moralitatea și sexualitatea sunt puse în același context, de obicei defăimător, cu precădere în societățile conduse multă vreme de religie. Dacă ai observat, e cam păcat să te simți bine, indiferent cum, în religiile creștine. Suntem ființe sexuale mai mult decât ființe sociale și cât timp normele sociale vor îngrădi acest aspect, vom avea de-a face cu mulți frustrați (îi recunoști ușor și pe aici pe forum).
cincistele Reputație: -3877 Postat Decembrie 15, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Decembrie 15, 2020 La 15.12.2020 la 21:40, shubidubi a spus: nevoile sexuale ale unui geniu difera de cele ale unui tractorist. totusi era vorba de probitatea morala... un curvar are nivelul de credit al unui poponar. zero. sunt de acord ca este gresit (in fond daca nu esti curvar, cel mai probabil esti labagiu) dar asta e adevarul. un labagiu inspira mai multa incredere. Extinde Eu nu sunt de acord cu prima propoziție și nici cu a doua 🤣🤣🤣 Aviatoru' n brazdă are și el instinct sexual, la fel și geniul... și unul și altul tre s-o bage-n pizdă...poa' să le difere preferințele și fanteziile, da' nevoie au și unu și altu' 😉 Sunt de acord că a fi curvar nu e ceva de bine, deși există nuanțe și aici... atâta timp cât nu ești într-o relație, parcă nu mai ai o așa mare apăsare morală, totuși nu poți să compari un curvar cu un pîrțar...cu toată propaganda asta pro LGBT venită de la vîrful UE, nu pot deloc să înțeleg relațiile homosexuale și nici măcar nu-mi doresc, chiar le consider nefirești, contra naturii.
vitesse17 Reputație: 477 Postat Decembrie 16, 2020 Telefon: X_Tina262@yahoo.com Oras:41 Telefon: X_Tina262@yahoo.com Oras:41 Postat Decembrie 16, 2020 Din nou despre lipsuri și frustrari, febra. respirația îngreunată, nu ai unde sa cunoști femei, sau dacă cunoști e prea așa... sau tu ești prea așa și nu merge, la altele e prea scump pentru serviciile oferite, prosopul etc etc Când Providența a pus atât de multa apa cat sa stingă deodata toate aceste simulacre de "incendii" sentimentaliste. Cu o singura amețita calmezi o scara de bloc plina cu tractoristi geniali sau nu. Le dai program de somn, uita de maimuțareli, urlete și activitatea de ierarhizare-organizare a muiei dintre ei. Când faci un calcul, normal ar fi sa trăim într-o lume fără sex si fara apropouri sexuale sau bancuri scârboase. Și încă ceva, după părerea mea proxenețiî sunt cei mai geniali escroci au inventat taxa pe aer.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum