Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2021 15 hours ago, 71laciport said: ...o sa vezi, deja am inscris pe antebrat "DUM SPIRO, SPERO". Si eu te eSPERO 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2021 9 hours ago, legionarul said: Da, bravo...si eu am scris DUM SPIRO, SPERMO! 😊 Pe anaconda! Cu care abia astept sa penetrez erotica gazela cu nume de prajitura Amandina! Te pup savarina insiropata! Este bine ca fiecare dintre noi sa aibe un vis pentru care sa se trezeasca dimineata Sa imi aduci anaconda sa am grija de ea 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Astazi sunt impreuna cu Natasha si Alexandra aici pentru voi. Va invitam la noi sa va incantam simturile in forma reunita intr-un cadru de vis unde puteti alege oricare dintre noi sa va impliniti fanteziile in materie de masaj erotic. Va invitam la noi si va asteptam intr-un loc in care am aranjat totul perfect ca experienta voastra sa fie cat mai placuta relaxanta si plina de erotism Kiss Oxoxox 1 Link spre comentariu
cookiejar69ad Reputație: 46 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Ieri am vizitat-o pe Alexandra, Voi sumariza totul cu 10! Felicitări fetelor pentru serviciile oferite. Vă pup! 1 Link spre comentariu
bartenderbuc Reputație: 21 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Acum câteva zile am fost la Natasha/Tania. Matura cam pe la 38 ani, frumoasa pe gustu meu. Sâni mari, corp frumos 9,5, față 9 Locație la piata Amzei 9 Masaj 8 Eu mai mă duc la ea, îmi place matura 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2021 59 minutes ago, cookiejar69ad said: Ieri am vizitat-o pe Alexandra, Voi sumariza totul cu 10! Felicitări fetelor pentru serviciile oferite. Vă pup! Iti multumim mult pentru vizita Alexandra se bucura de vorbele tale frumoase a spus ca te asteapta de fiecare data cand ai nevoie de ea si promite de fiecare data sa fie mai buna pentru tine Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2021 31 minutes ago, bartenderbuc said: Acum câteva zile am fost la Natasha/Tania. Matura cam pe la 38 ani, frumoasa pe gustu meu. Sâni mari, corp frumos 9,5, față 9 Locație la piata Amzei 9 Masaj 8 Eu mai mă duc la ea, îmi place matura Multumim pentru vizita Natasha te asteapta sa experimentati impreuna placerile masajului si sa ii spui ce are de facut data viitoare sa faca din 8 un 9 Kiss 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Va invitam la noi 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2021 Sper ca eu si Alexandra sa fim cea mai buna solutie in acest weekend pentru voi pentru a va oferi o stare de relaxare plina de erotism Va astept la noi Link spre comentariu
legionarul Reputație: 534 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 3, 2021 Duminica lucrati? 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Buna astazi cred ca o sa luam o pauza De maine in schimb te astept la mine cu mare drag Link spre comentariu
fantasymassage Reputație: 256 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Buna ziua, Facem aceasta postare intrucat am incercat sa luam legatura cu dvs atat telefonic cat si prin formularul de contact de pe site, fara niciun rezultat. Am sesizat ca pe site-ul dvs oficial masajeros.ro ati copiat continut de pe site-ul masajfantasy.ro. Atat la sectiunea “Despre noi” cat si la “Tipuri de masaj” aveti text preluat direct de pe site-ul nostru. Va rugam sa remediati acest aspect si pe viitor sa nu mai recurgeti la astfel de metode. Multumim pentru intelegere! Echipa Fantasy 2 Link spre comentariu
alon000 Reputație: 525 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Acum 13 minute, fantasymassage a spus: Buna ziua, Facem aceasta postare intrucat am incercat sa luam legatura cu dvs atat telefonic cat si prin formularul de contact de pe site, fara niciun rezultat. Am sesizat ca pe site-ul dvs oficial masajeros.ro ati copiat continut de pe site-ul masajfantasy.ro. Atat la sectiunea “Despre noi” cat si la “Tipuri de masaj” aveti text preluat direct de pe site-ul nostru. Va rugam sa remediati acest aspect si pe viitor sa nu mai recurgeti la astfel de metode. Multumim pentru intelegere! Echipa Fantasy Nu va mai stresati nu aveti pentru ce , in ziua de azi e mult mai usor sa furi decat sa faci ceva prin propria munca. Orice minune durează trei zile . Restul e tam tam 1 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2021 2 hours ago, fantasymassage said: Buna ziua, Facem aceasta postare intrucat am incercat sa luam legatura cu dvs atat telefonic cat si prin formularul de contact de pe site, fara niciun rezultat. Am sesizat ca pe site-ul dvs oficial masajeros.ro ati copiat continut de pe site-ul masajfantasy.ro. Atat la sectiunea “Despre noi” cat si la “Tipuri de masaj” aveti text preluat direct de pe site-ul nostru. Va rugam sa remediati acest aspect si pe viitor sa nu mai recurgeti la astfel de metode. Multumim pentru intelegere! Echipa Fantasy Buna ziua , va multumesc o sa va raspund imediat Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2021 1 hour ago, alon000 said: Nu va mai stresati nu aveti pentru ce , in ziua de azi e mult mai usor sa furi decat sa faci ceva prin propria munca. Orice minune durează trei zile . Restul e tam tam Asa este si totusi eu sunt unica , sunt doar aici si rezist de mai bine de 3 zile chiar mai bine de 3 luni Si in continuare fac tot posibilul ca cei care imi trec pragul sa spuna comparat cu ce au avut pana la mine in alta parte wow o minune 2 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2021 2 hours ago, fantasymassage said: Buna ziua, Facem aceasta postare intrucat am incercat sa luam legatura cu dvs atat telefonic cat si prin formularul de contact de pe site, fara niciun rezultat. Am sesizat ca pe site-ul dvs oficial masajeros.ro ati copiat continut de pe site-ul masajfantasy.ro. Atat la sectiunea “Despre noi” cat si la “Tipuri de masaj” aveti text preluat direct de pe site-ul nostru. Va rugam sa remediati acest aspect si pe viitor sa nu mai recurgeti la astfel de metode. Multumim pentru intelegere! Echipa Fantasy Aveti raspunsul meu in topicul vostru 1 1 Link spre comentariu
michael1 Reputație: 27 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2021 "Eros Massage este un lider in domeniul terapiei prin masaj, cu peste 13 ani de experienta in furnizarea de servicii premium de masaj erotic." Aveti doar 4 luni de activitate dar va laudati pe site cu peste 13 ani de experienta? "Doua la primarie, doua la prefectura, ... , curat murdar, coane Fanica." 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2021 6 minutes ago, michael1 said: "Eros Massage este un lider in domeniul terapiei prin masaj, cu peste 13 ani de experienta in furnizarea de servicii premium de masaj erotic." Aveti doar 4 luni de activitate dar va laudati pe site cu peste 13 ani de experienta? "Doua la primarie, doua la prefectura, ... , curat murdar, coane Fanica." 4 luni in Bucuresti , Michael. Nu am inceput aici. Link spre comentariu
cafea_mare Reputație: 143 Postat Aprilie 4, 2021 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Lipsit de "eleganta" este raspunsul tau. 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2021 30 minutes ago, cafea_mare said: Lipsit de "eleganta" este raspunsul tau. Nu sunt de acord. Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4048 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Aprilie 4, 2021 5 hours ago, fantasymassage said: Buna ziua, Facem aceasta postare intrucat am incercat sa luam legatura cu dvs atat telefonic cat si prin formularul de contact de pe site, fara niciun rezultat. Am sesizat ca pe site-ul dvs oficial masajeros.ro ati copiat continut de pe site-ul masajfantasy.ro. Atat la sectiunea “Despre noi” cat si la “Tipuri de masaj” aveti text preluat direct de pe site-ul nostru. Va rugam sa remediati acest aspect si pe viitor sa nu mai recurgeti la astfel de metode. Multumim pentru intelegere! Echipa Fantasy what you don't like someone else doesn't do era prin 2016 cand stabilimentul Amazonia înca oferea clientilor, servicii de "top" si ce domnisoare!!,,,moment cand a aparut la cateva sute de metri acest salon,Fantasy care a COPIAT intru totul, conceptul inconfundabil creat de catre cei mentionati la inceput. Evenimentele istorice sunt ciclice, u Fantasy P.R are so patetic...... 2 1 Link spre comentariu
cafea_mare Reputație: 143 Postat Aprilie 4, 2021 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Partajează Postat Aprilie 4, 2021 😀 pai bine ca au copiat si au dus mai departe ce era bine si frumos. Aici inteleg ca este vorba de un text. Barem ca fetele de la acest salon sa ofere pe jumatate ce ofera Ema. Daca textul chiar este copiat si cele de la eros sunt de bun simt o sa-l schimbe. Daca textul este copiat si nu o sa-l schimbe atunci... Problema este ce ne facem cu cele care copiaza si mentin serviciile de proasta calitate, ce ne facem cu fetele si saloanele ce sunt puse pe japca?! Dar oare de ce a sarit eros asa in sus?! 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2021 1 hour ago, 71laciport said: what you don't like someone else doesn't do era prin 2016 cand stabilimentul Amazonia înca oferea clientilor, servicii de "top" si ce domnisoare!!,,,moment cand a aparut la cateva sute de metri acest salon,Fantasy care a COPIAT intru totul, conceptul inconfundabil creat de catre cei mentionati la inceput. Evenimentele istorice sunt ciclice, u Fantasy P.R are so patetic...... Iti spun eu pe scurt Bine ai spus Daca faci ceva bine , cineva va fi deranjat Si asta este de fapt Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2021 1 hour ago, cafea_mare said: 😀 pai bine ca au copiat si au dus mai departe ce era bine si frumos. Aici inteleg ca este vorba de un text. Barem ca fetele de la acest salon sa ofere pe jumatate ce ofera Ema. Daca textul chiar este copiat si cele de la eros sunt de bun simt o sa-l schimbe. Daca textul este copiat si nu o sa-l schimbe atunci... Problema este ce ne facem cu cele care copiaza si mentin serviciile de proasta calitate, ce ne facem cu fetele si saloanele ce sunt puse pe japca?! Dar oare de ce a sarit eros asa in sus?! Eu doar am raspuns cu aceeasi moneda sa stie ce primesc de la mine pentru orice incercare similara Legat de ce ai spus tu Imi invit competitia sa publice o colega care face un masaj mai bun ca al meu si ii lasam pe membrii forumului sa decida cine face ceva mai bun si in conditii mai avantajoase de pret Link spre comentariu
cafea_mare Reputație: 143 Postat Aprilie 4, 2021 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Masajul ca masajul, dar atitudinea?!? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum