Sari la conținut

EROS MASAJ EROTIC incantarea simturilor 0737851673

alon000

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
9 hours ago, 71laciport said:

....da de unede scoti toate "dulceturile" acestea??

te rog te rog te rog sti cat de mult te iubesc da ? vino si lasa-i o recenzie colegei mele noi

daca ai sti cat de timida te asteapta

si asa o sa stie toata lumea cat este si ea de dulce

promit sa nu fiu foarte geloasa

te rooooog faci asta pt mine ?

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
8 minutes ago, Amanda_Eros said:

Natasha este foarte curioasa cine ii va lasa prima recenzie

..ma bag eu, ai invatat o tot ce trebuie? sau te asista pe durata unui masaj???

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
4 minutes ago, Amanda_Eros said:

eu nu am apucat a invat-o andreea

dar o poti invata tu ce iti place

si imi spui cum a fost dupa

Ok am trimis pe whatsapp solicitare pt programare...tot cu ciocolata vrea si ea??? prajitura zic

Link spre comentariu
  • Membru Premium
4 minutes ago, Amanda_Eros said:

in fata la noi este cofetaria aceea sweetology ia 1 portie cu vanilie si zmeura

...da cine are gusturi asa de exotice?

Link spre comentariu

asteptam cu mult drag si curiozitate

vizita voastra si recenzia pentru colega noastra noua - Natasha

colega mea noua va asigur este super - o bomboana de fata - este un pic timida noua in domeniu prima ei zi astazi

va astept cu mult drag si pasiune

Link spre comentariu
  • Membru Premium

....posibil sa li se fi suit faima la cap, am facut programare pentru ora 14, noua Natasha, mi se confirma, confirm dau fuga sa ajung la timp, iar persoana care m a intampinat mi a comunicat foarte senina fiind, faptul ca Natasha este inca in masaj si mai este o persoana in receptie care o asteapta, dupa o astfel de abordare...ce sa zic?? si nu eram pentru prima data in salon, timp pierdut, scos de pe lista

• Like 1
  • Trist 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
Acum 1 minut, 71laciport a spus:

....posibil sa li se fi suit faima la cap, am facut programare pentru ora 14, noua Natasha, mi se confirma, confirm dau fuga sa ajung la timp, iar persoana care m a intampinat mi a comunicat foarte senina fiind, faptul ca Natasha este inca in masaj si mai este o persoana in receptie care o asteapta, dupa o astfel de abordare...ce sa zic?? si nu eram pentru prima data in salon, timp pierdut, scos de pe lista

Nu erai tu cel mai mare fan? 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
1 minute ago, legionarul said:

Nu erai tu cel mai mare fan? 

adevarat graiesti...pane nu ti se intampla, nu stii cum stau lucrurile, de mentionat faptul ca pana acum am vizitat o numai pe Amanda si nu am avut parte de neplaceri,

• Mersi 1
Link spre comentariu

Rezolv eu imediat si revin la tine cu o solutie o sa iti scriu in privat

Link spre comentariu

ce s-a intamplat colega mea este noua

si nu se pricepe inca sa isi aranjeze programarile

o sa o invat eu

ne cerem scuze ca s-a intamplat asta

ti-am trimis solutia noastra in privat

sper sa ne ierti

chiar nu a fost cu intentie,ea nu a inteles ora exacta a programarii pentru ca nu a stiut cum nu a invatat o nimeni

o sa vorbesc eu cu ea personal

sper sa fie ok ce ti am scris

• Inimioara 1
Link spre comentariu

adevarat graiesti...pane nu ti se intampla, nu stii cum stau lucrurile, de mentionat faptul ca pana acum am vizitat o numai pe Amanda si nu am avut parte de neplaceri,

Te astept la 17 30 daca poti o sa ma revansez eu pentru colega mea

si ne cerem scuze nu a fost cu intentie o sa o invat cum sa aibe grija de comunicare si rezervari s a intamplat din cauza ca 

ea este noua prima ei zi si la nr de receptie vb toate colegele nu a fost cu intentie

0760 018 806 whatsapp me aici

ma revansez eu promit

0760 018 806 este nr meu personal aici vb doar cu mine

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

...vince in bono malum...nu degeaba am tatuat si acest moto pe antebrat

Sunt convins de faptul ca daca era Amanda in salon gestiona altfel situatia, pentru a iesi nepatata imaginea salonului, din aceasta provocare...Receptionera insa mai are cale lunga si asta, numai daca si doreste sa o "bata"..

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Acum 4 ore, Amanda_Eros a spus:

asteptam cu mult drag si curiozitate

vizita voastra si recenzia pentru colega noastra noua - Natasha

colega mea noua va asigur este super - o bomboana de fata - este un pic timida noua in domeniu prima ei zi astazi

va astept cu mult drag si pasiune

Eu as dori doar la tine....dar sa fie ceva sigur....fara surprize neplacute.😌🙂🙃

• Like 4
  • Minus 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Stiti cum se spune, la pomul laudat sa nu te duci cu sacul! Am facut si eu programare la asta mica, moldoveanca noua Natasha, chiar am.precizat numele si cand am ajuns mi s-a spus ca nu la ea am facut programarea, ci la...fata noua! Pai da ,zic exact! Pai fata noua e Andreea, mi s-a raspuns! Apoi, dupa o pauza scurta...de fapt ambele sunt noi, dar trebuia sa specifici care dintre ele!

Pai am.specificat, mai clar de-atat nici ca se putea! Natasha, fata cea noua!

Ori astea ne iau de prosti, ori chiar suntem prost ca punem botul la dulcegariile lor!

Link spre comentariu
  • Oras:outcall
  • Oras:outcall
Acum 47 minute, legionarul a spus:

Stiti cum se spune, la pomul laudat sa nu te duci cu sacul! Am facut si eu programare la asta mica, moldoveanca noua Natasha, chiar am.precizat numele si cand am ajuns mi s-a spus ca nu la ea am facut programarea, ci la...fata noua! Pai da ,zic exact! Pai fata noua e Andreea, mi s-a raspuns! Apoi, dupa o pauza scurta...de fapt ambele sunt noi, dar trebuia sa specifici care dintre ele!

Ori astea ne iau de prosti, ori chiar suntem prost ca punem botul la dulcegariile lor!

am avut si eu o experientza similara - "sunt 4 fete poti sa alegi"  .  ajung era doar una.  a iesit cat de cat ok asha cu respectiva pt 200h si o labutza obosita da nah'

Link spre comentariu
9 hours ago, legionarul said:

rezolv imediat

o sa iti scriu in privat

Link spre comentariu
  • Membru Premium
32 minutes ago, Amanda_Eros said:

rezolv imediat

o sa iti scriu in privat

..fetița aceasta dragalasa Amanda, incearca sa tina salonul in ordine si fara probleme, incurcaturi...este pur si simplu "walk the talk" si prefera sa si ia ea "bobarnace" pentru erorile si poate nepasarea noii receptionere

In urma invitatiei de a ne "impaca" am ajuns la salon si am inteles ce s a intamplat de fapt, lucru de care se plange si un alt client. Sper sa intre pe vechiul făgaş al lucrurilor si sa se respecte intocmai si neconditionat programarile. 

• Inimioara 1
Link spre comentariu

52 minutes ago, 71laciport said:

..fetița aceasta dragalasa Amanda, incearca sa tina salonul in ordine si fara probleme, incurcaturi...este pur si simplu "walk the talk" si prefera sa si ia ea "bobarnace" pentru erorile si poate nepasarea noii receptionere

In urma invitatiei de a ne "impaca" am ajuns la salon si am inteles ce s a intamplat de fapt, lucru de care se plange si un alt client. Sper sa intre pe vechiul făgaş al lucrurilor si sa se respecte intocmai si neconditionat programarile. 

Iti multumesc mult te ador si imi cer scuze pt erorile colegelor sunt noi 

Nu a fost cu intentie

Ma bucur ca rezoluția mea ti a placut

Si iti multumesc pentru ca esti tu asa cum esti si pentru prajituri ador te ador si le ador 

Iti multumim 

Ma bucur ca ziua s a terminat cum trebuie 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...