Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Natasha este foarte curioasa cine ii va lasa prima recenzie Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 ....da de unede scoti toate "dulceturile" acestea?? 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 9 hours ago, 71laciport said: ....da de unede scoti toate "dulceturile" acestea?? te rog te rog te rog sti cat de mult te iubesc da ? vino si lasa-i o recenzie colegei mele noi daca ai sti cat de timida te asteapta si asa o sa stie toata lumea cat este si ea de dulce promit sa nu fiu foarte geloasa te rooooog faci asta pt mine ? 1 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 8 minutes ago, Amanda_Eros said: Natasha este foarte curioasa cine ii va lasa prima recenzie ..ma bag eu, ai invatat o tot ce trebuie? sau te asista pe durata unui masaj??? 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 9 hours ago, 71laciport said: ..ma bag eu, ai invatat o tot ce trebuie? sau te asista pe durata unui masaj??? eu nu am apucat a invat-o andreea dar o poti invata tu ce iti place si imi spui cum a fost dupa 1 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 4 minutes ago, Amanda_Eros said: eu nu am apucat a invat-o andreea dar o poti invata tu ce iti place si imi spui cum a fost dupa Ok am trimis pe whatsapp solicitare pt programare...tot cu ciocolata vrea si ea??? prajitura zic Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 9 hours ago, 71laciport said: Ok am trimis pe whatsapp solicitare pt programare...tot cu ciocolata vrea si ea??? prajitura zic in fata la noi este cofetaria aceea sweetology ia 1 portie cu vanilie si zmeura Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 4 minutes ago, Amanda_Eros said: in fata la noi este cofetaria aceea sweetology ia 1 portie cu vanilie si zmeura ...da cine are gusturi asa de exotice? Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 9 hours ago, 71laciport said: ...da cine are gusturi asa de exotice? si eu si natasha ne poti considera dulci si exotice dulce stiu ca ma sti deja sa vezi si latura noastra exotica Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 asteptam cu mult drag si curiozitate vizita voastra si recenzia pentru colega noastra noua - Natasha colega mea noua va asigur este super - o bomboana de fata - este un pic timida noua in domeniu prima ei zi astazi va astept cu mult drag si pasiune Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 ....posibil sa li se fi suit faima la cap, am facut programare pentru ora 14, noua Natasha, mi se confirma, confirm dau fuga sa ajung la timp, iar persoana care m a intampinat mi a comunicat foarte senina fiind, faptul ca Natasha este inca in masaj si mai este o persoana in receptie care o asteapta, dupa o astfel de abordare...ce sa zic?? si nu eram pentru prima data in salon, timp pierdut, scos de pe lista 1 1 Link spre comentariu
legionarul Reputație: 534 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 1 minut, 71laciport a spus: ....posibil sa li se fi suit faima la cap, am facut programare pentru ora 14, noua Natasha, mi se confirma, confirm dau fuga sa ajung la timp, iar persoana care m a intampinat mi a comunicat foarte senina fiind, faptul ca Natasha este inca in masaj si mai este o persoana in receptie care o asteapta, dupa o astfel de abordare...ce sa zic?? si nu eram pentru prima data in salon, timp pierdut, scos de pe lista Nu erai tu cel mai mare fan? Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 1 minute ago, legionarul said: Nu erai tu cel mai mare fan? adevarat graiesti...pane nu ti se intampla, nu stii cum stau lucrurile, de mentionat faptul ca pana acum am vizitat o numai pe Amanda si nu am avut parte de neplaceri, 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 9 hours ago, 71laciport said: ....posibil sa li se fi suit faima la cap, am facut programare pentru ora 14, noua Natasha, mi se confirma, confirm dau fuga sa ajung la timp, iar persoana care m a intampinat mi a comunicat foarte senina fiind, faptul ca Natasha este inca in masaj si mai este o persoana in receptie care o asteapta, dupa o astfel de abordare...ce sa zic?? si nu eram pentru prima data in salon, timp pierdut, scos de pe lista Rezolv eu imediat si revin la tine cu o solutie o sa iti scriu in privat Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 9 hours ago, legionarul said: Nu erai tu cel mai mare fan? tocmai ca am o relatie speciala cu el o sa rezolv asta imi pare rau ca a patit asa dar rezolv imediat Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 ce s-a intamplat colega mea este noua si nu se pricepe inca sa isi aranjeze programarile o sa o invat eu ne cerem scuze ca s-a intamplat asta ti-am trimis solutia noastra in privat sper sa ne ierti chiar nu a fost cu intentie,ea nu a inteles ora exacta a programarii pentru ca nu a stiut cum nu a invatat o nimeni o sa vorbesc eu cu ea personal sper sa fie ok ce ti am scris 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 9 hours ago, 71laciport said: adevarat graiesti...pane nu ti se intampla, nu stii cum stau lucrurile, de mentionat faptul ca pana acum am vizitat o numai pe Amanda si nu am avut parte de neplaceri, Te astept la 17 30 daca poti o sa ma revansez eu pentru colega mea si ne cerem scuze nu a fost cu intentie o sa o invat cum sa aibe grija de comunicare si rezervari s a intamplat din cauza ca ea este noua prima ei zi si la nr de receptie vb toate colegele nu a fost cu intentie 0760 018 806 whatsapp me aici ma revansez eu promit 0760 018 806 este nr meu personal aici vb doar cu mine 1 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 ...vince in bono malum...nu degeaba am tatuat si acest moto pe antebrat Sunt convins de faptul ca daca era Amanda in salon gestiona altfel situatia, pentru a iesi nepatata imaginea salonului, din aceasta provocare...Receptionera insa mai are cale lunga si asta, numai daca si doreste sa o "bata".. 2 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 4 ore, Amanda_Eros a spus: asteptam cu mult drag si curiozitate vizita voastra si recenzia pentru colega noastra noua - Natasha colega mea noua va asigur este super - o bomboana de fata - este un pic timida noua in domeniu prima ei zi astazi va astept cu mult drag si pasiune Eu as dori doar la tine....dar sa fie ceva sigur....fara surprize neplacute.😌🙂🙃 4 4 1 Link spre comentariu
legionarul Reputație: 534 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Stiti cum se spune, la pomul laudat sa nu te duci cu sacul! Am facut si eu programare la asta mica, moldoveanca noua Natasha, chiar am.precizat numele si cand am ajuns mi s-a spus ca nu la ea am facut programarea, ci la...fata noua! Pai da ,zic exact! Pai fata noua e Andreea, mi s-a raspuns! Apoi, dupa o pauza scurta...de fapt ambele sunt noi, dar trebuia sa specifici care dintre ele! Pai am.specificat, mai clar de-atat nici ca se putea! Natasha, fata cea noua! Ori astea ne iau de prosti, ori chiar suntem prost ca punem botul la dulcegariile lor! Link spre comentariu
owic Reputație: 803 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:outcall Oras:outcall Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 47 minute, legionarul a spus: Stiti cum se spune, la pomul laudat sa nu te duci cu sacul! Am facut si eu programare la asta mica, moldoveanca noua Natasha, chiar am.precizat numele si cand am ajuns mi s-a spus ca nu la ea am facut programarea, ci la...fata noua! Pai da ,zic exact! Pai fata noua e Andreea, mi s-a raspuns! Apoi, dupa o pauza scurta...de fapt ambele sunt noi, dar trebuia sa specifici care dintre ele! Pai am.specificat, mai clar de-atat nici ca se putea! Natasha, fata cea noua! Ori astea ne iau de prosti, ori chiar suntem prost ca punem botul la dulcegariile lor! am avut si eu o experientza similara - "sunt 4 fete poti sa alegi" . ajung era doar una. a iesit cat de cat ok asha cu respectiva pt 200h si o labutza obosita da nah' Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 9 hours ago, legionarul said: Stiti cum se spune, la pomul laudat sa nu te duci cu sacul! Am facut si eu programare la asta mica, moldoveanca noua Natasha, chiar am.precizat numele si cand am ajuns mi s-a spus ca nu la ea am facut programarea, ci la...fata noua! Pai da ,zic exact! Pai fata noua e Andreea, mi s-a raspuns! Apoi, dupa o pauza scurta...de fapt ambele sunt noi, dar trebuia sa specifici care dintre ele! Pai am.specificat, mai clar de-atat nici ca se putea! Natasha, fata cea noua! Ori astea ne iau de prosti, ori chiar suntem prost ca punem botul la dulcegariile lor! rezolv imediat o sa iti scriu in privat Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 9 hours ago, owic said: am avut si eu o experientza similara - "sunt 4 fete poti sa alegi" . ajung era doar una. a iesit cat de cat ok asha cu respectiva pt 200h si o labutza obosita da nah' buna la care din noi ai avut placerea ? Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 32 minutes ago, Amanda_Eros said: rezolv imediat o sa iti scriu in privat ..fetița aceasta dragalasa Amanda, incearca sa tina salonul in ordine si fara probleme, incurcaturi...este pur si simplu "walk the talk" si prefera sa si ia ea "bobarnace" pentru erorile si poate nepasarea noii receptionere In urma invitatiei de a ne "impaca" am ajuns la salon si am inteles ce s a intamplat de fapt, lucru de care se plange si un alt client. Sper sa intre pe vechiul făgaş al lucrurilor si sa se respecte intocmai si neconditionat programarile. 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 52 minutes ago, 71laciport said: ..fetița aceasta dragalasa Amanda, incearca sa tina salonul in ordine si fara probleme, incurcaturi...este pur si simplu "walk the talk" si prefera sa si ia ea "bobarnace" pentru erorile si poate nepasarea noii receptionere In urma invitatiei de a ne "impaca" am ajuns la salon si am inteles ce s a intamplat de fapt, lucru de care se plange si un alt client. Sper sa intre pe vechiul făgaş al lucrurilor si sa se respecte intocmai si neconditionat programarile. Iti multumesc mult te ador si imi cer scuze pt erorile colegelor sunt noi Nu a fost cu intentie Ma bucur ca rezoluția mea ti a placut Si iti multumesc pentru ca esti tu asa cum esti si pentru prajituri ador te ador si le ador Iti multumim Ma bucur ca ziua s a terminat cum trebuie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum