Sari la conținut

EROS MASAJ EROTIC incantarea simturilor 0737851673

alon000

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Am fost la Eros, la Amanda.

Locatia binestiuta Victoriei colt cu Amzei, curata, civilizata, baia dotata, intimitate. Amanda -TOP! Iti doresti sa fugi de acasa ptr ea. Supla, frumoasa, bronzata solar, chip angelic, corp filigramat, zambet adolescentin nonstop. La masaj a inceput cu o relaxare usoara si teasing cu sanii si manute bagate printre picioare, managaind bijuteriile si antrenand membrul echipei, deja trezit. Intors pe fata, contemplezi iarasi frumusetea de fata. Te freaca cu sanii peste tot, dar nu cu păsă. Te lasa s o atingi, pe mine chiar sa i-o sarut, dar atat. Nu o lasa sa se atinga de corpul tau nici macar 1 sec. Finalizare doar printr-o laba, facuta ok.

Ma asteptam la mai mult. Ptr mine tot salonul dp Floreasca ramane in top. Aici e doar aparitia scenica a Amandei si PR ul ei sustinut, care mai aduce clienti. Dar nu pe mine. Multumesc.

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
41 minutes ago, kkshl said:

Am fost la Eros, la Amanda.

Locatia binestiuta Victoriei colt cu Amzei, curata, civilizata, baia dotata, intimitate. Amanda -TOP! Iti doresti sa fugi de acasa ptr ea. Supla, frumoasa, bronzata solar, chip angelic, corp filigramat, zambet adolescentin nonstop. La masaj a inceput cu o relaxare usoara si teasing cu sanii si manute bagate printre picioare, managaind bijuteriile si antrenand membrul echipei, deja trezit. Intors pe fata, contemplezi iarasi frumusetea de fata. Te freaca cu sanii peste tot, dar nu cu păsă. Te lasa s o atingi, pe mine chiar sa i-o sarut, dar atat. Nu o lasa sa se atinga de corpul tau nici macar 1 sec. Finalizare doar printr-o laba, facuta ok.

Ma asteptam la mai mult. Ptr mine tot salonul dp Floreasca ramane in top. Aici e doar aparitia scenica a Amandei si PR ul ei sustinut, care mai aduce clienti. Dar nu pe mine. Multumesc.

iti multumesc mult ca ai fost la mine si pentru cuvintele frumoase

• Like 1
Link spre comentariu

Va invit astazi la noi sa va bucurati de un masaj erotic ca la carte 

KISS

oxoxox

pentru programari 

tel 0737851673 sau 0760018806

Carla  0728 813 896

Amanda 0760 0188 06

Asha  0724 497 703

Astazi sunt eu, Carla, Asha si Natasha

Link spre comentariu

Va invit astazi la noi sa ne cunoastem mai bine si sa va bucurati de noi oferindu-va un masaj erotic ca la carte cu foarte multa pasiune. 

In masaj imi place sa fiu sexy, pasionala, creativa si sa-ti dau motive sa te gandesti la mine de fiecare data cand vrei sa iti aduci aminte de ceva frumos. 

KISS

oxoxox

pentru programari 

Carla  0728 813 896

Amanda 0760 0188 06

Asha  0724 497 703

Link spre comentariu

Astazi incepand cu orele 14 00 Carla, Natasha si Asha va asteapta cu mare drag sa incercati masajul nostru 

pentru programari 

Carla  0728 813 896

Amanda 0760 0188 06

Asha  0724 497 703

KISS

oxoxox

Link spre comentariu

Colegele mele va asteapta astazi sa va transmita energia lor si sa va relaxeze prin arta masajului

Pentru cel mai bun masaj erotic va invit astazi la noi, avem ingredientele necesare intr-un cadru perfect alaturi de cele mai frumoase maseuze sa ne relaxam impreuna la cel mai inalt nivel al placerilor interzise. 

🥰😘 

Link spre comentariu

Colegele mele va invita la noi in aceasta seara pentru o sesiune de masaj incendiara

Avem toate elementele ca voi sa va simtiti bine in aceasta seara: fete deosebit de frumoase, un masaj atat relaxant cat si erotic si si un cadru corespunzator la noi la salon ca voi sa fiti tratati asa cum meritati

Va invit in aceasta seara sa va relaxati alaturi de noi

KISS

oxoxox

Link spre comentariu

• Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
8 minutes ago, Amanda_Eros said:

Ai grija ce iti doresti 

Imi doresc, am grija, dar nu se intampla...ne vdm maine , cu vanilie si zmeura, sper de data asta

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...