henry jullien Reputație: 983 Postat Decembrie 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2020 Acum 19 minute, derwall a spus: Eu v-as vizita după ce se mai aseaza lucrurile. Și as dori sa o testez pe....Iris. Ma îndoiesc ca faceți finalizare cu gatul si clavicula precum si masaj prostatic. Mai vedem. Dar nu va spun cine sunt. Succeeeees !🤗😋 O recomand cu drag pe Iris..... 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2020 1 hour ago, derwall said: Eu v-as vizita după ce se mai aseaza lucrurile. Și as dori sa o testez pe....Iris. Ma îndoiesc ca faceți finalizare cu gatul si clavicula precum si masaj prostatic. Mai vedem. Dar nu va spun cine sunt. Succeeeees !🤗😋 You are always most welcomed Your secret is safe with me KISS P.S. Henry ai dreptate kiss 1
didinebunu Reputație: 155 Postat Decembrie 23, 2020 Oras:Ora exactă Oras:Ora exactă Postat Decembrie 23, 2020 La 22.12.2020 la 18:31, delusione a spus: Pana la urma cate fete sunt la salonul acesta ? Ce salon colegu ? Care fete?
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2020 32 minutes ago, didinebunu said: Ce salon colegu ? Care fete? Lol didi
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2020 Exista un singur mod sa clarificati orice dubiu , zic eu KISS I am available last minute as well for the end of the day 1
didinebunu Reputație: 155 Postat Decembrie 23, 2020 Oras:Ora exactă Oras:Ora exactă Postat Decembrie 23, 2020 Bani de anunțuri ai ?
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2020 19 minutes ago, didinebunu said: Bani de anunțuri ai ? Tu ce crezi? Ce legatura are cu ce vorbesc aici cu membrii site ului?! Te rog fii elegant altfel voi fi nevoită sa te ignor
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2020 Buna dimineata, astazi voi fi disponibila incepand cu 12 00 - 13 00 KISS
henry jullien Reputație: 983 Postat Decembrie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2020 Acum 17 ore, Amanda_Eros a spus: You are always most welcomed Your secret is safe with me KISS P.S. Henry ai dreptate kiss Te-as incerca si pe tine daca ati avea locatia mai spre sector 3......Iar pe Iris si Cristina cu care deja am fost.....le-as revedea cu mare drag.....
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2020 Sunt disponibila pentru programari Whatsapp +40 737 851 673 Daca vreti sa incercati ceva nou - cadoul de Craciun ideal Aici sunt pentru voi KISS
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2020 SWEET KISSES sunt disponibila si astazi si maine
Mariuskar Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2020 Acum 1 oră, Amanda_Eros a spus: Sunt disponibila pentru programari Whatsapp +40 737 851 673 Daca vreti sa incercati ceva nou - cadoul de Craciun ideal Aici sunt pentru voi KISS Foarte frumoasă!!
71laciport Reputație: 4140 Postat Decembrie 24, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Decembrie 24, 2020 Spiridusele mosului, ce program de lucru in perioada de sarbatorilor au? 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2020 Dragii mei Din cauza ca aveti reactii tot mai frumoase si imi transmiteti o energie minunata De Craciun voi lucra pentru voi si maine si poimaine Va sarut si va multumesc pentru aprecierile frumoase Va astept astazi last minute si maine si poimaine toata ziua KISS 2
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 25, 2020 Un Craciun fericit, cele mai plăcute momente alaturi de cei dragi va doresc Si pentru cei care vor cele mai plăcute momente alaturi de mine va astept si astazi si maine sunt disponibila pentru programari KISS Craciunitza voastra 1
didinebunu Reputație: 155 Postat Decembrie 25, 2020 Oras:Ora exactă Oras:Ora exactă Postat Decembrie 25, 2020 noroc cu nimfomane.com ca bani de anunțuri tot nu ai 👍 Crăciun fericit !! 1
gabriel2110 Reputație: 115 Postat Decembrie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 25, 2020 Am fost la Amanda. E wow din toate punctele de vedere, extrem de frumoasa, sincer nu puteam să îmi iau ochii de la ea. Și arată foarte bine. Masajul de relaxare chiar bun, sincer nu mă așteptam și la erotic știe ce să facă. Eu m am simțit foarte bine in prezenta ei și cu siguranță am sa revin. Ședința a durat in jur de 40 de minute dar nu mi a spus ea să merg la dus sau ceva, nu m am simțit deloc grăbit, chiar s a așezat lângă mine și mă mângâia dar am hotărât eu sa plec. Locația este ok, camera mare, curata, dusul la fel, erau 3 geluri de dus, prosop curat, papuci. Amanda te pup, deabea aștept să revin. 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 25, 2020 1 hour ago, gabriel2110 said: Am fost la Amanda. E wow din toate punctele de vedere, extrem de frumoasa, sincer nu puteam să îmi iau ochii de la ea. Și arată foarte bine. Masajul de relaxare chiar bun, sincer nu mă așteptam și la erotic știe ce să facă. Eu m am simțit foarte bine in prezenta ei și cu siguranță am sa revin. Ședința a durat in jur de 40 de minute dar nu mi a spus ea să merg la dus sau ceva, nu m am simțit deloc grăbit, chiar s a așezat lângă mine și mă mângâia dar am hotărât eu sa plec. Locația este ok, camera mare, curata, dusul la fel, erau 3 geluri de dus, prosop curat, papuci. Amanda te pup, deabea aștept să revin. Iti multumesc mult Oricand cu drag @didi ai un simt al umorului total aparte Va astept cu drag Un Craciun Sexy KISS #lucrezsiastazisimaine
71laciport Reputație: 4140 Postat Decembrie 25, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Decembrie 25, 2020 ...si cu mine Mosu' a fost darnic, chiar daca nu am fost foarte cuminte in decursul anului 2020...o vizita la Amanda, priceless! Un vibe si o atitudine exemplara, educata si cu foarte mult bun simt, sa nu amintim despre tineretea, trasaturile frumoase ale fetei, trupul ei skinny fit, sanii naturali demni de crochiu sau pictorial foto, cat si "gogoasa" umflata care completeaza toate atributele pozitive acestei domnisoare diafane...Pielea ei catifelata, parfumata si placuta la atingere...o fi de la crema, o fi de la hormoni, feromoni, de la endorfine, serotonina, dopamina???? ce mai conteaza ma face sa ma simt in al 9 lea cer , atingerea mainilor ei, a corpului, a sanilor, a coapselor , ma dezlantuie intr o pasiune care pe cat de putin dureaza, pe atat de intensa este. Are un sex apeal aparte, este o incantare pentru minte, pentru corp, sa o explorexi cu mainile cat si cu privirea. S a asezat pe genuchiul meu dezbracata nu mi mai dezlipeam mainile de pe corpul ei, un spate cambrat, un posterior obraznic, un abdomen plat, picioare foarte frumoase..de unde sa incepi si unde sa termini...ce pacat fapul ca ai doar doua maini dar si ca ora are doar 60 minute!! Igiena, ireprosabila, astazi lenjerie rosie de craciunita, de cand te intampina si pana te desparti de EA este cu zambetul pe buze, eroticul care tine loc de orice partida de sex, acestea sunt elemente, care contribuie la o despartire cu greu , dar si la dorinta nebuna de a o revedea cat mai curand si de a i simti mainile care fac mai mult decat un masaj banal, simti energia pozitiva prin excitarea intregului sistem senzorial.. Craciun fericit, 2
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 25, 2020 3 hours ago, 71laciport said: ...si cu mine Mosu' a fost darnic, chiar daca nu am fost foarte cuminte in decursul anului 2020...o vizita la Amanda, priceless! Un vibe si o atitudine exemplara, educata si cu foarte mult bun simt, sa nu amintim despre tineretea, trasaturile frumoase ale fetei, trupul ei skinny fit, sanii naturali demni de crochiu sau pictorial foto, cat si "gogoasa" umflata care completeaza toate atributele pozitive acestei domnisoare diafane...Pielea ei catifelata, parfumata si placuta la atingere...o fi de la crema, o fi de la hormoni, feromoni, de la endorfine, serotonina, dopamina???? ce mai conteaza ma face sa ma simt in al 9 lea cer , atingerea mainilor ei, a corpului, a sanilor, a coapselor , ma dezlantuie intr o pasiune care pe cat de putin dureaza, pe atat de intensa este. Are un sex apeal aparte, este o incantare pentru minte, pentru corp, sa o explorexi cu mainile cat si cu privirea. S a asezat pe genuchiul meu dezbracata nu mi mai dezlipeam mainile de pe corpul ei, un spate cambrat, un posterior obraznic, un abdomen plat, picioare foarte frumoase..de unde sa incepi si unde sa termini...ce pacat fapul ca ai doar doua maini dar si ca ora are doar 60 minute!! Igiena, ireprosabila, astazi lenjerie rosie de craciunita, de cand te intampina si pana te desparti de EA este cu zambetul pe buze, eroticul care tine loc de orice partida de sex, acestea sunt elemente, care contribuie la o despartire cu greu , dar si la dorinta nebuna de a o revedea cat mai curand si de a i simti mainile care fac mai mult decat un masaj banal, simti energia pozitiva prin excitarea intregului sistem senzorial.. Craciun fericit, Te ador Si tu mi ai facut Craciunul mai fericit
shakil Reputație: 9 Postat Decembrie 25, 2020 Postat Decembrie 25, 2020 14 minutes ago, Amanda_Eros said: Te ador Si tu mi ai facut Craciunul mai fericit Maine programul
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 25, 2020 45 minutes ago, shakil said: Maine programul Maine va astept incepand cu ora 14:00 KISS
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 26, 2020 Va astept cu drag KISS
legionarul Reputație: 534 Postat Decembrie 26, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 26, 2020 La 21.12.2020 la 15:42, Amanda_Eros a spus: iris este cu mine la salon si daca vrei poti fi invitatul nostru la un masaj si sa ne cunoastem mai bine Pai ziceai ca Iris vine pe 4 ianuarie...cum de este cu tine la salon? Cat costa o sedinta de 1 ora? Cunnilingus accepti? Ejaculare intre sani?
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2020 Pt ca ne asteptam curand sa vina si ea Legat de intrebarile delicate nu ma pot oferi ca un menu la restaurant cel mai bine ne cunoastem devenim prieteni si ma intrebati in privat astfel de lucruri. Nu am aceeasi legatura cu toata lumea. Ma mai gasiti doar pe astazi & pe 28 29 30 anul acesta Apoi revenim pe 4 ianuarie KISS Va astept cu drag
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum