Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 26, 2021 Alaturi de frumoasele mele colege va astept cu mare drag la noi astazi sa incercati masajul nostru. Aveti de ales intre 3 fete frumoase una mai frumoasa ca cealalta 😘 Link spre comentariu
drewxsm Reputație: 0 Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 Superba Dya. Este inalta? Astazi pana la cat aveti deschis? ❤️ Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 26, 2021 3 hours ago, drewxsm said: Superba Dya. Este inalta? Astazi pana la cat aveti deschis? ❤️ Da este superba 22 00 Este miniona Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4061 Postat Mai 26, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Mai 26, 2021 DARIA, este cea mai imaculata nea, o muza de inspiratie pentru poem liric, un adevarat rasfat vizual, olfactiv si senzorial, o reala incantare a simturilor !Implicare si atitudine de exceptie, trairi intense si naturale, o sedinta de masaj "ca la mama acasa" sper sa puna in practica sfaturile mele si va iesi ceva desavarait. Sa aveti mare grija de aceasta domnisoara gingasa! 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2021 18 hours ago, 71laciport said: DARIA, este cea mai imaculata nea, o muza de inspiratie pentru poem liric, un adevarat rasfat vizual, olfactiv si senzorial, o reala incantare a simturilor !Implicare si atitudine de exceptie, trairi intense si naturale, o sedinta de masaj "ca la mama acasa" sper sa puna in practica sfaturile mele si va iesi ceva desavarait. Sa aveti mare grija de aceasta domnisoara gingasa! Lover , te intreaba Dya ei cand ii lasi o recenzie ? Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2021 Dragilor, Avem o oferta speciala pentru voi Ca sa va puteti bucura mai mult de colegele noastre noi Dya & Daria 😻 Intre orele 09:00 am dimineata si 12:00 la pranz sedinta de masaj va fi doar 120 lei. Intre orele pranzului 12:00 Si 14:00 sedinta de masaj va fi doar 150 lei. 💆♂️🙌 Dupa orele 14:00 avem tot un pret promotional de 180 lei. 💫👑🙌💆♂️😻 Introducem si varianta de masaj de 90 min pana in ora 14 00 de 200 lei Si nu uitati Daca vreti mai mult oricand puteti alege si masajul nostru cu doua finalizari la 250 lei. Masajul nostru erotic este compus din masajul de relaxare si partea erotica. Cele doua se imbina cu multa pasiune ca voi sa experimentati alaturi de noi o sesiune atat relaxanta cat si plina de erotism. Pe parcursul sedintei amandoi vom fi nud si veti avea parte de o finalizare exploziva 💥 consumand astfel un act erotic intr-un cadru ideal la noi. 💏 Va invitam sa incercati masajul nostru. Puteti vorbi direct cu Dya & Daria la 0737851673 (whatsapp) Sau Amanda 0760018806 (whatsapp) Call us / WhatsApp us Va asteptam cu mare drag la noi sa incercati masajul nostru Am pregatit toate ingredientele ca experienta voastra sa atinga cele mai inalte trairi ale erotismului. 😍🤗😘 Ne gasiti in strada Piata Amzei nr.1 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4061 Postat Mai 27, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Mai 27, 2021 22 minutes ago, Amanda_Eros said: Lover , te intreaba Dya ei cand ii lasi o recenzie ? Buna "Queen Caramel"...in prezent sunt indragostit, atunci cand imi va trece, o voi vizita si o voi recenza (daca va mai fi la salon...) Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2021 7 minutes ago, 71laciport said: Buna "Queen Caramel"...in prezent sunt indragostit, atunci cand imi va trece, o voi vizita si o voi recenza (daca va mai fi la salon...) 😘🤗😍💏 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2021 34 minutes ago, Amanda_Eros said: Dragilor, Avem o oferta speciala pentru voi Ca sa va puteti bucura mai mult de colegele noastre noi Dya & Daria 😻 Intre orele 09:00 am dimineata si 12:00 la pranz sedinta de masaj va fi doar 120 lei. Intre orele pranzului 12:00 Si 14:00 sedinta de masaj va fi doar 150 lei. 💆♂️🙌 Dupa orele 14:00 avem tot un pret promotional de 180 lei. 💫👑🙌💆♂️😻 Introducem si varianta de masaj de 90 min pana in ora 14 00 de 200 lei Si nu uitati Daca vreti mai mult oricand puteti alege si masajul nostru cu doua finalizari la 250 lei. Masajul nostru erotic este compus din masajul de relaxare si partea erotica. Cele doua se imbina cu multa pasiune ca voi sa experimentati alaturi de noi o sesiune atat relaxanta cat si plina de erotism. Pe parcursul sedintei amandoi vom fi nud si veti avea parte de o finalizare exploziva 💥 consumand astfel un act erotic intr-un cadru ideal la noi. 💏 Va invitam sa incercati masajul nostru. Puteti vorbi direct cu Dya & Daria la 0737851673 (whatsapp) Sau Amanda 0760018806 (whatsapp) Call us / WhatsApp us Va asteptam cu mare drag la noi sa incercati masajul nostru Am pregatit toate ingredientele ca experienta voastra sa atinga cele mai inalte trairi ale erotismului. 😍🤗😘 Ne gasiti in strada Piata Amzei nr.1 😘🤗😍💏💥💏😍🤗😘 Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2021 Acum 47 minute, Amanda_Eros a spus: Dragilor, Avem o oferta speciala pentru voi Ca sa va puteti bucura mai mult de colegele noastre noi Dya & Daria 😻 Intre orele 09:00 am dimineata si 12:00 la pranz sedinta de masaj va fi doar 120 lei. Intre orele pranzului 12:00 Si 14:00 sedinta de masaj va fi doar 150 lei. 💆♂️🙌 Dupa orele 14:00 avem tot un pret promotional de 180 lei. 💫👑🙌💆♂️😻 Introducem si varianta de masaj de 90 min pana in ora 14 00 de 200 lei Si nu uitati Daca vreti mai mult oricand puteti alege si masajul nostru cu doua finalizari la 250 lei. Masajul nostru erotic este compus din masajul de relaxare si partea erotica. Cele doua se imbina cu multa pasiune ca voi sa experimentati alaturi de noi o sesiune atat relaxanta cat si plina de erotism. Pe parcursul sedintei amandoi vom fi nud si veti avea parte de o finalizare exploziva 💥 consumand astfel un act erotic intr-un cadru ideal la noi. 💏 Va invitam sa incercati masajul nostru. Puteti vorbi direct cu Dya & Daria la 0737851673 (whatsapp) Sau Amanda 0760018806 (whatsapp) Call us / WhatsApp us Va asteptam cu mare drag la noi sa incercati masajul nostru Am pregatit toate ingredientele ca experienta voastra sa atinga cele mai inalte trairi ale erotismului. 😍🤗😘 Ne gasiti in strada Piata Amzei nr.1 Participi si tu la sedintele de dimineata?Dar la cele de 90 de min? Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2021 1 hour ago, henry jullien said: Participi si tu la sedintele de dimineata?Dar la cele de 90 de min? Eu incep pe la 12 00 - 14 00 deci probabil nu Dar colegele mele vor fi acolo Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2021 Va asteptam cu mare drag Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Mai 27, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Mai 27, 2021 Acum 2 ore, Amanda_Eros a spus: 😘🤗😍💏💥💏😍🤗😘 Ne coplesiti cu asemenea oferte....si cu atata revarsare de inimioare rosii...🥰🥰🥰 4 4 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2021 24 minutes ago, derwall said: Ne coplesiti cu asemenea oferte....si cu atata revarsare de inimioare rosii...🥰🥰🥰 Te astept oricand sa te topesc din priviri dragul meu 💏😘 daca nu With my body Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Mai 27, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Mai 27, 2021 Acum 5 minute, Amanda_Eros a spus: Te astept oricand sa te topesc din priviri dragul meu 💏😘 daca nu With my body Esti o strengara extraterestra...poate ceva ....laser in priviri...In rest extaz si senzualitate la superlativ ☺🤗🥰 4 4 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2021 2 minutes ago, derwall said: Esti o strengara extraterestra...poate ceva ....laser in priviri...In rest extaz si senzualitate la superlativ ☺🤗🥰 Esti extraterestrul meu😘🤗 Link spre comentariu
foldaj Reputație: 99 Postat Mai 27, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2021 Acum 20 minute, Amanda_Eros a spus: Te astept oricand sa te topesc din priviri dragul meu 💏😘 daca nu With my body ...aproape ca mi pare rau ca lipsa FK si a cunni m au facut sa nu te mai vizitez...dar imi asum si ti respect principiile pe acest subiect. 🤗😘 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4061 Postat Mai 27, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Mai 27, 2021 24 minutes ago, Amanda_Eros said: Esti extraterestrul meu😘🤗 https://ibb.co/gM3Fb9k https://ibb.co/fvVG3PW https://ibb.co/pfLhhm1 Link spre comentariu
delusione Reputație: -294 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2021 Si pentru ca ce este al lor , este al lor si pentru ca viata nu se sfarseste la Amanda , am revenit la eros Atras de pozele domnisoarei Dya, am programat rapid pe wapp o sedinta . programarea respectata , primit intr o costumatie super sexy , tocuri , ciorapei , lenjerie intima super faina , dya toata un zambet, machiata frumos , trasaturi foarte frumoase , per total o fata foarte frumoasa ... camera faina , stim toti ca sunt camerele curate , am fost la dus si am revenit pentru masaj ! pana la masaj vreau sa va comunic ca Dya are un corp foarte frumos, tatuaje facute cu gust, unghiute maini picioare impecabile , o pereche de sani exact pe gustul meu , igiena foarte buna ! la masaj este incepatoare, dar se pricepe sa faca masajul de relaxare destul de bine pentru a doua ei zi in domeniu, este foarte receptiva la indicatii, te intreaba daca e okey si sa i comunici daca vrei in alt fel , mi a placut , mai are putin de lucrat, dar daca o vom vizita constant, sigur o sa fie top partea erotica si ea este okey, este permisiva , se joaca frumos cu partile corpului , un body masaj fain , te pupaceste pe gat , piept etc, se joaca frumos cu unghiile , este faina si emana o sexualitate aparte ! m am bucurat de intalnirea cu Dya, o fata cu mult bun simt , fara niciun fel de graba , incepatoare , dar foarte promitatoare , si a dat silinta si a iesit un masaj misto, eu m am simtit foarte bine , o recomand cu drag si sa va comportati frumos cu ea , este o fata deosebita 🤗 Notele dupa cum urmeaza: aspect Dya : 9 ( este frumoasa, corp/ fata ) masaj de relaxare : 8 masaj erotic 8.5 gfe : 8 ( fara fk ) igiena 10 amenda 150/h , fara sa fiu grabit , timp suficient pentru o sesiune buna de masaj ! recomand Dya ! ☺️ 3 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2021 Alaturi de colegele mele frumoase va astept astazi pana la orele 23:00 - 00:00 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2021 Astazi incepand cu ora 10:00 am va asteptam cu mare drag sa va incantam simturile Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2021 If you like what you see suntem disponibile pentru programari Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Mai 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2021 Acum 10 minute, Amanda_Eros a spus: If you like what you see suntem disponibile pentru programari we don't....😉 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2021 1 hour ago, henry jullien said: we don't....😉 Sunt super ok cu asta ceea ce tine de frumos si placeri sunt lucruri total subiective, nu ? Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Mai 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2021 Acum 19 minute, Amanda_Eros a spus: Sunt super ok cu asta ceea ce tine de frumos si placeri sunt lucruri total subiective, nu ? glumeam bby.....😡 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum