Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2021 1 hour ago, henry jullien said: glumeam bby.....😡 M-am linistit pentru un moment m-am inrosit... 😍😘🤗
henry jullien Reputație: 983 Postat Mai 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2021 Ne stim,nu as fi comentat urat.... 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2021 55 minutes ago, henry jullien said: Ne stim,nu as fi comentat urat.... 😘 te astept sa depanam amintiri si sa cultivam unele noi 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2021 2 hours ago, Amanda_Eros said: Dragilor, din aceasta noapte ne gasiti si tarziu in noapte In miez de noapte .... Vom fi aici pentru voi pentru ca trupurile noastre sa se poata intalni si in lumina stelelor si fanteziile noastre in materie de masaj sa le putem materializa unul pe celalt atunci cand corpurile noastre se vor intalni goale In miez de noapte....
Membru Premium derwall Reputație: 655 Postat Mai 28, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Mai 28, 2021 Acum 39 minute, Amanda_Eros a spus: Dragilor, din aceasta noapte ne gasiti si tarziu in noapte In miez de noapte .... Vom fi aici pentru voi pentru ca trupurile noastre sa se poata intalni si in lumina stelelor si fanteziile noastre in materie de masaj sa le putem materializa unul pe celalt atunci cand corpurile noastre se vor intalni goale In miez de noapte.... Eu doresc o impletire si a sufletelor si a psihicului....intr-o mare de extaz reciproc. @ Amanda, aratatul funduletului de bruneta a fost tema zilei de ieri.Azi avem alta tema....la alegerea ta si in functie de fantezia ta de zeita a masajului, ihih !😋🤗🤗 4 4 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2021 3 hours ago, derwall said: Eu doresc o impletire si a sufletelor si a psihicului....intr-o mare de extaz reciproc. @ Amanda, aratatul funduletului de bruneta a fost tema zilei de ieri.Azi avem alta tema....la alegerea ta si in functie de fantezia ta de zeita a masajului, ihih !😋🤗🤗 😍😍😍😘
71laciport Reputație: 4143 Postat Mai 29, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Mai 29, 2021 13 hours ago, Amanda_Eros said: Dragilor, din aceasta noapte ne gasiti si tarziu in noapte In miez de noapte .... Vom fi aici pentru voi pentru ca trupurile noastre sa se poata intalni si in lumina stelelor si fanteziile noastre in materie de masaj sa le putem materializa unul pe celalt atunci cand corpurile noastre se vor intalni goale In miez de noapte.... Ai crede faptul ca povestea de dragostea dintre Eros/ Cupidon si Psyche sta la baza prindipiilor salonului dar, nu este numai atata ,elemente din mecanica cuatica sunt puse in practica la Eros si asta pentru incantarea totala simturilor....chiar o fi real ?sau este doar in imaginatia noastra ceea ce se intampla? Conform teoriei "double slit exp.", trebuie sa ne multumim doar cu "act of noticing"... Un lucru este cert , Amanda este reala !iar momenntele pe care le petreci in compania ei vor face parte cu siguranta dintre cele mai placute si "pretioase" amintiri https://www.nature.com/articles/d41586-018-05892-6 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2021 4 hours ago, 71laciport said: Ai crede faptul ca povestea de dragostea dintre Eros/ Cupidon si Psyche sta la baza prindipiilor salonului dar, nu este numai atata ,elemente din mecanica cuatica sunt puse in practica la Eros si asta pentru incantarea totala simturilor....chiar o fi real ?sau este doar in imaginatia noastra ceea ce se intampla? Conform teoriei "double slit exp.", trebuie sa ne multumim doar cu "act of noticing"... Un lucru este cert , Amanda este reala !iar momenntele pe care le petreci in compania ei vor face parte cu siguranta dintre cele mai placute si "pretioase" amintiri https://www.nature.com/articles/d41586-018-05892-6 😍😍😍😘😘😘
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2021 Va asteptam sa incercati un masaj erotic de vis
71laciport Reputație: 4143 Postat Mai 29, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Mai 29, 2021 53 minutes ago, Amanda_Eros said: Va asteptam sa incercati un masaj erotic de vis Te rog sa o incatusezi maine pe Dya, vin sa o "salvez" 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 30, 2021 18 hours ago, 71laciport said: Te rog sa o incatusezi maine pe Dya, vin sa o "salvez" Ce imi place cum gandesti Aici suntem ready to be unchained
Membru Premium derwall Reputație: 655 Postat Mai 30, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Mai 30, 2021 Acum 10 minute, Amanda_Eros a spus: Ce imi place cum gandesti Aici suntem ready to be unchained Si daca in faza a doua se inverseaza rolurile ? 🤭😋🤗 4 4
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 30, 2021 Just now, derwall said: Si daca in faza a doua se inverseaza rolurile ? 🤭😋🤗 Hi hi se poate
71laciport Reputație: 4143 Postat Mai 30, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Mai 30, 2021 28 minutes ago, Amanda_Eros said: Ce imi place cum gandesti Aici suntem ready to be unchained .se pare ca ati avut o noapte lunga si agitata ..am asteptat si am astept, sa vina raspunsul tau...acum sunt eu "ferecat" asa ca pana Marti trebuie sa apelati la Houdini sa va salveze. 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 30, 2021 4 hours ago, 71laciport said: .se pare ca ati avut o noapte lunga si agitata ..am asteptat si am astept, sa vina raspunsul tau...acum sunt eu "ferecat" asa ca pana Marti trebuie sa apelati la Houdini sa va salveze. There is only one Prince Charming and that is you
71laciport Reputație: 4143 Postat Mai 30, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Mai 30, 2021 28 minutes ago, Amanda_Eros said: There is only one Prince Charming and that is you Caramel Princess...eu as vrea sa fiu the Frog Prince, asa poate ma saruti si pa" mine, pentru ca sa se rupa vraja... hai ca iar fac cititorii invidiosi diabet! 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 30, 2021 6 minutes ago, 71laciport said: Caramel Princess...eu as vrea sa fiu the Frog Prince, asa poate ma saruti si pa" mine, pentru ca sa se rupa vraja... hai ca iar fac cititorii invidiosi diabet! Beauty and the beast
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2021 16 hours ago, scrappy241 said: Locatie? Piata Amzei 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2021 Va asteptam la noi cu mare drag
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2021 Come & play with us
71laciport Reputație: 4143 Postat Mai 31, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Mai 31, 2021 1 hour ago, Amanda_Eros said: Come & play with us Daca mai ai chef de joaca si maine, incercam un "SIMON SAYS"??? vezi ca trebuie sa faci ce zice "Simon"...stii tu vb aceea, be careful what you wish for, lest it comes true! Iar dupa: When all your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed 1
Membru Premium derwall Reputație: 655 Postat Mai 31, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Mai 31, 2021 Acum 2 ore, Amanda_Eros a spus: Come & play with us 5 4 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2021 16 hours ago, derwall said: 😘
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2021 18 hours ago, 71laciport said: Daca mai ai chef de joaca si maine, incercam un "SIMON SAYS"??? vezi ca trebuie sa faci ce zice "Simon"...stii tu vb aceea, be careful what you wish for, lest it comes true! Iar dupa: When all your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed I am afraid
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum