Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2020 Astazi ma gasiti pe mine si pe Irene colega mea Va asteptam cu drag KISS
ionut31 Reputație: 164 Postat Decembrie 27, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Decembrie 27, 2020 Buna. Ati fost pe la Royal Masaj?? 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2020 Eu nu dar cel mai probabil una din colegele mele au trecut pe acolo Eu nu stiu numele la majoritatea saloanelor de pe aici . Sunt noua in oras . Dar parca una din ele am auzit-o spunand si acest nume. Eu sunt noua in oras . Ma găsiți doar aici. Va astept si astazi alaturi de colega mea sa va facem zilele de Sarbatori mai bune. Va invit sa va relaxati prin masajul nostru. KISS 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2020 Astazi am un vibe foarte bun ma simt foarte jucausa In principal din cauza energiei si feedbackului pe care voi mi le transmiteti Mai sunt doar cateva zile in care ne putem cunoaste anul acesta si sa ne testam fanteziile in masaj impreuna Just 4 days for our bodies to be one next to the other left this year let the magic happen KISS Feel me Va astept cu mult drag si voie buna Pentru cei care nu ma cunosc sunt noua in oras si imi place sa plecati de la mine cu zambetul pe buze I will be your sexy flirty fantasy missy 2
Membru Premium derwall Reputație: 654 Postat Decembrie 27, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Decembrie 27, 2020 Buuun, s-au mai liniștit lucrurile. Tariful de 150 Lei ramane si după 1 ianuarie ? Și da, o femeie este incarcata de energie pozitivă. Când o imbratisezi, iti transmite o parte din energia ei pozitivă. Așa spune teoria ZEN ului. Mister dezlegat, ihih,!😘🙂🙃😇 4 4
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2020 You are right Cred ca da vedem dupa 1 Sunt disponibila si in aceasta seara pentru sfarsitul de zi Va stau la dispoziție si va astept cu mult drag , căldură si sa va transmit energia mea prin masajul meu KISS 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2020 KISS pe maine 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2020 Astazi sunt disponibilă pentru programari incepand cu orele 13 00 - 14 00 Va astept cu acelasi vibe specific zambete si voie bune sa va relaxez prin arta masajului meu 1 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2020 KISSES I am available
shawnalenee1 Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2020 ieri noapte era o montagne russe de emotii!!!! acea sezatie la inceputul cand sanii irenei te atinge pe spate lubricate my god 🥰 si dupa gura mea era binecuvantat cu gustul cel mai bun din univers...am plecat cu zambet cel mai inalt si aproape indragostit x
shawnalenee1 Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2020 de ce nu pot sa avea o fata ca ea 😭
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2020 Iti multumim mult KISS Da colega noastra Irene are cel mai frumos suflet P.S. imi place porecla ta si mie imi place shawna mai ales in clipul cu Johny Castle Si P.S.2 Avem o colega noua pe Cristina Se va introduce imediat voua pentru placerea voastra 1
henry jullien Reputație: 983 Postat Decembrie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2020 Acum 3 ore, Amanda_Eros a spus: Iti multumim mult KISS Da colega noastra Irene are cel mai frumos suflet P.S. imi place porecla ta si mie imi place shawna mai ales in clipul cu Johny Castle Si P.S.2 Avem o colega noua pe Cristina Se va introduce imediat voua pentru placerea voastra O recomand si pe Cristina,este ce trebuie !!!!
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2020 Ma gasiti in aceasta seara pentru programari last minute
71laciport Reputație: 4140 Postat Decembrie 28, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Decembrie 28, 2020 ....am mai savurat azi o bucatica dulce din Amandina, la cat de "dulce "este mi e teama sa nu trec in curand pe insulina...ar trebui sa mi scada glicemia pana la anu' cand sper sa o mai intalnesc, (daca nu apare o alta "trufa" si mai insiropata) Atitudine pozitiva, prezenta cu tine , pe si langa tine, eu ma destind total in compania acestei adorabile domnisoare. Cost 180 lei 50 minute de senzualitate si de erotism (in forma agravata), insa cu respectarea limitarilor impuse. https://we.tl/t-lFzws0rVWs monagomy isn t realistic 2
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2020 3 minutes ago, 71laciport said: ....am mai savurat azi o bucatica dulce din Amandina, la cat de "dulce "este mi e teama sa nu trec in curand pe insulina...ar trebui sa mi scada glicemia pana la anu' cand sper sa o mai intalnesc, (daca nu apare o alta "trufa" si mai insiropata) Atitudine pozitiva, prezenta cu tine , pe si langa tine, eu ma destind total in compania acestei adorabile domnisoare. Cost 180 lei 50 minute de senzualitate si de erotism (in forma agravata), insa cu respectarea limitarilor impuse. https://we.tl/t-lFzws0rVWs monagomy isn t realistic Pe zi ce trece te plac mai mult... tu ai acelasi vibe cu mine
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2020 Pe maine, daca vreti sa ne auzim intre timp whatsapp me
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 29, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 29, 2020 Astazi sunt disponibilă alaturi de colega mea Irene Va astept cu mult drag pasiune si caldura sufleteasca As vrea sa ma joc astazi cu unul din voi , i am feeling very flirty today
didinebunu Reputație: 155 Postat Decembrie 29, 2020 Oras:Ora exactă Oras:Ora exactă Postat Decembrie 29, 2020 Ai plâns ceva azi este ? Nu a mers Nimfomane.com au avut ceva de lucru pe site nu ai putut sa postezi gratuit , iar pentru restul care va faceți veacul pe aici puteți pana la urma sa ne Spune-ți ce e salon e asta ? Nu au site nu au poze tot umflați rândurile fără a ne spune și noua astia mai amărâți mai prosti despre ce este vorba? , le curge miere le curge lapte dar de spus concret ce este nimeni nu zice nimic , de era alt salon săreați ca Arși poze domne nu postați site nu ,ce fel de salon e asta ? La mândrele astea tăcem ne facem ca nu vedem Ne spune unii ca le curge lapte din miez ca sunt extra femei dar când erau la alte saloane nu se auzea nimic de ele acum sunt minunea din a 8 zi. Iar de repostat moca gratis nu lipsesc o zi , ar trebui sa ai sara in cap toti cei ce plătesc abonament lui pisicuț . 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 29, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 29, 2020 Doamne didi esti amuzant In rest dragii mei , va astept cu mult drag cu aceeasi energie si acelasi vibe si multa pasiune - elemente pe care le gasiti intotdeauna la mine Sunt disponibila si in aceasta seara
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 29, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 29, 2020 Pentru programari last minute sunt disponibila si in aceasta seara Va astept cu mult drag sa va introduc in lumea mea prin masajul meu efectuat cu multa pasiune Promit nu vei regreta Va voi face seara mai buna
cookiejar69ad Reputație: 46 Postat Decembrie 30, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 30, 2020 La 21.12.2020 la 16:56, cookiejar69ad a spus: De EVITAT!! (Va scutesc de un drum dragilor!!) Sa va povestesc cum a decurs cu Salon Eros. Sun la ora 15:32. Raspunde foarte amabil, programez pentru 16:30 cu Amanda. Le-am specificat ca este posibil sa ajung chiar putin mai devreme depinde de trafic. Ajung la ora 16:19 si sun sa urc, cand imi expune la telefon, tot amabil, clasica placa de salon tepar ”Stiti Amanda este ocupată, daca doriti puteti cu .... (imi scapa numele) sau daca nu o puteti astepta la noi vreo 45 de min” Concluziile le trageti voi singuri! PS pentru ”noile venite in Bucuresti”. Daca va bucurati ca intra unul de pe strada si il bagati repede in fata, in speranta ca, ”lasa ma poate ala nu vine, sau il prostim noi si il bagam cu alta”, NU MERGE! Astia de ii fraieriti voi, au acum diverse forumuri unde discuta de servicii, seriozitate etc., iar in felul asta doar va bagati in faliment, ca pe proseteala nu merge pe termen lung. Am revenit si da nu o sa va para rau! Trebuie sa recunosc ca am fost ademenit sa mai dau o sansa acestui salon, intrigat fiind de unele recenzii. Amanda este o super fata, nota 10 de sus pana jos. Salonul arata de un 8-9, totul curat si la locul lui. Cu siguranta o sa mai revin! 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2020 11 hours ago, cookiejar69ad said: Am revenit si da nu o sa va para rau! Trebuie sa recunosc ca am fost ademenit sa mai dau o sansa acestui salon, intrigat fiind de unele recenzii. Amanda este o super fata, nota 10 de sus pana jos. Salonul arata de un 8-9, totul curat si la locul lui. Cu siguranta o sa mai revin! Iti multumesc mult pt incredere si credit Oricand voi fi a ta cu drag
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Decembrie 31, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2020 Astazi va astept cu mare drag sa sarbatorim sfarsitul de an impreuna si avem si o surpriza de anul avem o colega noua si ea noua in domeniu este prima zi, pe Bianca - colega mea noua , inocenta sexy. Va asteptam cu drag Putem fi impreuna si la noapte daca doriti ne auzim pe whatsapp
hotzu2014 Reputație: 266 Postat Decembrie 31, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 31, 2020 Acum 1 oră, Amanda_Eros a spus: Astazi va astept cu mare drag sa sarbatorim sfarsitul de an impreuna si avem si o surpriza de anul avem o colega noua si ea noua in domeniu este prima zi, pe Bianca - colega mea noua , inocenta sexy. Va asteptam cu drag Putem fi impreuna si la noapte daca doriti ne auzim pe whatsapp Poze ceva sa ne incite?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum