Sari la conținut

EROS MASAJ EROTIC incantarea simturilor 0737851673

alon000

Postări Recomandate

• Telefon: Nokia
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: Nokia
Postat
Acum 29 minute, Amanda_Eros a spus:

Ati fost foarte deosebiți astazi 😘

Deosebiti, adica diferiti? E notmal sa fie asa 😘

• Inimioara 1
Postat
12 hours ago, foldaj said:

Deosebiti, adica diferiti? E notmal sa fie asa 😘

Adica foarte speciali si ma bucur cand se intampla asta

Postat

Astazi, dragilor incepand cu ora 12 00 voi fi alaturi de colega mea la salon. 

Va astept cu mare drag sa incercati masajul nostru la noi intr-un loc unde trairile voastre erotice vor atinge cel mai inalt nivel intr-un ambient perfect si relaxant. 

Modul ideal de a incepe saptamana este alaturi de noi 

Postat

Sunt disponibila pentru voi si va astept cu mare drag alaturi de Ranya colega mea

Va invit la noi la Salon un loc creat pentru nevoile voastre unde totul se aranjeaza perfect pentru voi intr-o sedinta plina de relaxare si erotism

Postat

Astazi Amanda si Rany va asteapta incepand cu ora 12:00 

De maine va fi si Darya alaturi de ele se intoarce din mini - vacanta

Va invitam la noi la salon sa descoperiti placerile ascunse ale masajului erotic

• Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hello, ne poți încântă cu câteva poze ale noilor și vechilor colege?

Zi faină pupici 😘

Postat
6 minutes ago, sabinmeeee said:

Zi faină pupici 😘

da te rugam mai ales poze cu fundul tau 😍

• Like 1
Postat
4 hours ago, sabinmeeee said:

Zi faină pupici 😘

da vom face un set de poze noi pentru voi

• Inimioara 1
Postat

Astazi va astept alaturi de Darya si Ranya

Va invit sa incercati masajul nostru 

O adevarata incantare a simturilor la noi la salon

Postat

Astazi ma gasiti alaturi de Darya, Ranya si in curand o sa va vorbesc despre o noua colega

Va invitam la noi sa incercati masajul nostru, totul intr-un cadru perfect - un masaj relaxant si plin de pasiune si erotism

• Membru Premium
Postat

Este putin spus extaz ce am trăit recent in compania Amandei, o varianta de Amandaterapie.

Ma programez si ma infatisez in micutul mare templu al masajului Eros. Cald afara dar usa se deschide si Amanda, in lenjerie intimă ma conduce in camera de placeri.

Da, este răcoare si plăcut. Oare când au avut timp sa facă curat bec? 

Dar stai, am uitat sa îmi iau lupa sa o studiez pe Amanda, deh, poate are ceva probleme de neepilare. Sau cine mai știe ce....🙃🙃🙃

Scanat Amanda, curată , epilata si ingrijita ca mereu😘😚

La fel de zambareata si pozitivă.

Imbratisari ( cică putini cer așa ceva...hmmm), așa am preluat energie pozitivă de la ea. 

De data asta am cerut un meniu mai aparte. 

Masaj prostatic, cu manusa si lubrefiant, soft si cum trebuie, chiar se pricepe. Doar 3 minute, așa ceva se face progresiv, se incepe cu 3 minute, se continuă cu 4, pana la 10 minute maxim. De doua ori maxim pe săptămână . Asta ca o paranteza pentru cei care prefera așa ceva, nu exagerati cu timpul.După ce m-a incalzit așa, in pozitia capră, in timp ce îmi masa cu cealaltă mâna scula si outele, m-am intors pentru alta imbratisare, după ce m-am uitat intens in ochii ei...era un zambet strengar, femeia copil, femeia papusa dar si putin femeia vampa...toată a mea in urmatoarele zeci de minute.

A urmat doar masaj erotic si body, m-a întors pe toate partile, m-a atins cu sănii, cu pussy, cu fata la mine, cu spatele, on top. Mi-a masaj îndelung scula , outele, le-a atins ușor cu unghiile, m-a lăsat sa îmi revin, iar m-a mangaiat, m-a excitat, toată un zâmbet si un calm rar...se privea si in oglinzile laterale...radia de senzualitate si feminitate naturală.

O mangaiam pe corp, pe fundulet, pe sani, ea ma masa reciproc inghinal , ma uitam in ochii ei....eram pierdut in ei si eram in lumea ei.

A continuat jocul pana m-am incins bine, trecuse aproape o oră si finalmente sănii ei m-au terminat .

Rar maseuza sa facă masaj erotic si body aproape o oră....nu am mai intalnit. Părea ca se joacă, era fireasca si plină de senzualitate.

De ce ? Pentru ca @ Amanda & Amandaterapia.🥰😚

Nu credeți...pana nu testati...

O experienta extatica si de clasă.

Pasională si plină de erotism firesc si ca un fluviu de plăcere.

@ Amanda, " Sa porti mereu in suflet jocul spicelor de grâu in albastrul infinit al cerului de vara ".

Restul sunt detalii, note maxime pentru Amanda. 

I pup youuuu ! Multumesc pentru Amandaterapie si pentru atitudine.

• Like 2
  • Minus 3
  • Inimioara 1
Postat
3 hours ago, derwall said:

Este putin spus extaz ce am trăit recent in compania Amandei, o varianta de Amandaterapie.

Ma programez si ma infatisez in micutul mare templu al masajului Eros. Cald afara dar usa se deschide si Amanda, in lenjerie intimă ma conduce in camera de placeri.

Da, este răcoare si plăcut. Oare când au avut timp sa facă curat bec? 

Dar stai, am uitat sa îmi iau lupa sa o studiez pe Amanda, deh, poate are ceva probleme de neepilare. Sau cine mai știe ce....🙃🙃🙃

Scanat Amanda, curată , epilata si ingrijita ca mereu😘😚

La fel de zambareata si pozitivă.

Imbratisari ( cică putini cer așa ceva...hmmm), așa am preluat energie pozitivă de la ea. 

De data asta am cerut un meniu mai aparte. 

Masaj prostatic, cu manusa si lubrefiant, soft si cum trebuie, chiar se pricepe. Doar 3 minute, așa ceva se face progresiv, se incepe cu 3 minute, se continuă cu 4, pana la 10 minute maxim. De doua ori maxim pe săptămână . Asta ca o paranteza pentru cei care prefera așa ceva, nu exagerati cu timpul.După ce m-a incalzit așa, in pozitia capră, in timp ce îmi masa cu cealaltă mâna scula si outele, m-am intors pentru alta imbratisare, după ce m-am uitat intens in ochii ei...era un zambet strengar, femeia copil, femeia papusa dar si putin femeia vampa...toată a mea in urmatoarele zeci de minute.

A urmat doar masaj erotic si body, m-a întors pe toate partile, m-a atins cu sănii, cu pussy, cu fata la mine, cu spatele, on top. Mi-a masaj îndelung scula , outele, le-a atins ușor cu unghiile, m-a lăsat sa îmi revin, iar m-a mangaiat, m-a excitat, toată un zâmbet si un calm rar...se privea si in oglinzile laterale...radia de senzualitate si feminitate naturală.

O mangaiam pe corp, pe fundulet, pe sani, ea ma masa reciproc inghinal , ma uitam in ochii ei....eram pierdut in ei si eram in lumea ei.

A continuat jocul pana m-am incins bine, trecuse aproape o oră si finalmente sănii ei m-au terminat .

Rar maseuza sa facă masaj erotic si body aproape o oră....nu am mai intalnit. Părea ca se joacă, era fireasca si plină de senzualitate.

De ce ? Pentru ca @ Amanda & Amandaterapia.🥰😚

Nu credeți...pana nu testati...

O experienta extatica si de clasă.

Pasională si plină de erotism firesc si ca un fluviu de plăcere.

@ Amanda, " Sa porti mereu in suflet jocul spicelor de grâu in albastrul infinit al cerului de vara ".

Restul sunt detalii, note maxime pentru Amanda. 

I pup youuuu ! Multumesc pentru Amandaterapie si pentru atitudine.

intotdeauna o placere sa te avem la salon

always most welcomed

va asteptam cu mare drag

• Like 1
Postat

pentru programari in ultima parte a zilei va asteptam cu mare drag la noi 

pasiune erotism si relaxare

Postat

Astazi incepand cu ora 12 00 

Eu si colegele mele va asteptam cu mare drag la noi sa exploram impreuna placerile masajului erotic intr-un cadru ideal la noi la salon

Va asteptam pline de energie si pasiune

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...