Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iulie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2021 😘
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iulie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2021 Ati fost foarte deosebiți astazi 😘
foldaj Reputație: 99 Postat Iulie 11, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2021 Acum 29 minute, Amanda_Eros a spus: Ati fost foarte deosebiți astazi 😘 Deosebiti, adica diferiti? E notmal sa fie asa 😘 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iulie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2021 12 hours ago, foldaj said: Deosebiti, adica diferiti? E notmal sa fie asa 😘 Adica foarte speciali si ma bucur cand se intampla asta
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iulie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2021 Astazi, dragilor incepand cu ora 12 00 voi fi alaturi de colega mea la salon. Va astept cu mare drag sa incercati masajul nostru la noi intr-un loc unde trairile voastre erotice vor atinge cel mai inalt nivel intr-un ambient perfect si relaxant. Modul ideal de a incepe saptamana este alaturi de noi
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iulie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2021 Astazi va astept alaturi de Ranya, colega mea. KISS oxoxox
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iulie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2021 Sunt disponibila pentru voi si va astept cu mare drag alaturi de Ranya colega mea Va invit la noi la Salon un loc creat pentru nevoile voastre unde totul se aranjeaza perfect pentru voi intr-o sedinta plina de relaxare si erotism
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iulie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2021 😘
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iulie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2021 Va asteptam cu mare drag Sa va oferim un masaj erotic pasional
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iulie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2021 Pentru programari in ultima parte a zilei Va stam la dispozitie
EROS_MASAJ Reputație: 127 Postat Iulie 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2021 Astazi Amanda si Rany va asteapta incepand cu ora 12:00 De maine va fi si Darya alaturi de ele se intoarce din mini - vacanta Va invitam la noi la salon sa descoperiti placerile ascunse ale masajului erotic
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iulie 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2021 Va astept alaturi de Ranya, colega mea noua si frumoasa 😘 kiss oxoxoxo
sabinmeeee Reputație: 445 Postat Iulie 14, 2021 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat Iulie 14, 2021 Hello, ne poți încântă cu câteva poze ale noilor și vechilor colege? Zi faină pupici 😘
TeFutAnal Reputație: 12 Postat Iulie 14, 2021 Postat Iulie 14, 2021 6 minutes ago, sabinmeeee said: Hello, ne poți încântă cu câteva poze ale noilor și vechilor colege? Zi faină pupici 😘 da te rugam mai ales poze cu fundul tau 😍 1
EROS_MASAJ Reputație: 127 Postat Iulie 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2021 Va invitam la noi la salon sa incercati masajul nostru
EROS_MASAJ Reputație: 127 Postat Iulie 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2021 4 hours ago, sabinmeeee said: Hello, ne poți încântă cu câteva poze ale noilor și vechilor colege? Zi faină pupici 😘 da vom face un set de poze noi pentru voi 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iulie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2021 Astazi va astept alaturi de Darya si Ranya Va invit sa incercati masajul nostru O adevarata incantare a simturilor la noi la salon
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iulie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2021 https://imgur.com/a/IMlj3i4 Pentru programari in ultima parte a zilei eu si colegele mele va asteptam cu mare drag
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iulie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2021 Astazi ma gasiti alaturi de Darya, Ranya si in curand o sa va vorbesc despre o noua colega Va invitam la noi sa incercati masajul nostru, totul intr-un cadru perfect - un masaj relaxant si plin de pasiune si erotism
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iulie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2021 Si colega mea noua Ynna 23 ani 1.65 cm https://imgur.com/a/MZ5JLdc https://imgur.com/a/LjetrLk https://imgur.com/a/mLNNIlQ https://imgur.com/a/R7MAdpq
Membru Premium derwall Reputație: 671 Postat Iulie 16, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iulie 16, 2021 Este putin spus extaz ce am trăit recent in compania Amandei, o varianta de Amandaterapie. Ma programez si ma infatisez in micutul mare templu al masajului Eros. Cald afara dar usa se deschide si Amanda, in lenjerie intimă ma conduce in camera de placeri. Da, este răcoare si plăcut. Oare când au avut timp sa facă curat bec? Dar stai, am uitat sa îmi iau lupa sa o studiez pe Amanda, deh, poate are ceva probleme de neepilare. Sau cine mai știe ce....🙃🙃🙃 Scanat Amanda, curată , epilata si ingrijita ca mereu😘😚. La fel de zambareata si pozitivă. Imbratisari ( cică putini cer așa ceva...hmmm), așa am preluat energie pozitivă de la ea. De data asta am cerut un meniu mai aparte. Masaj prostatic, cu manusa si lubrefiant, soft si cum trebuie, chiar se pricepe. Doar 3 minute, așa ceva se face progresiv, se incepe cu 3 minute, se continuă cu 4, pana la 10 minute maxim. De doua ori maxim pe săptămână . Asta ca o paranteza pentru cei care prefera așa ceva, nu exagerati cu timpul.După ce m-a incalzit așa, in pozitia capră, in timp ce îmi masa cu cealaltă mâna scula si outele, m-am intors pentru alta imbratisare, după ce m-am uitat intens in ochii ei...era un zambet strengar, femeia copil, femeia papusa dar si putin femeia vampa...toată a mea in urmatoarele zeci de minute. A urmat doar masaj erotic si body, m-a întors pe toate partile, m-a atins cu sănii, cu pussy, cu fata la mine, cu spatele, on top. Mi-a masaj îndelung scula , outele, le-a atins ușor cu unghiile, m-a lăsat sa îmi revin, iar m-a mangaiat, m-a excitat, toată un zâmbet si un calm rar...se privea si in oglinzile laterale...radia de senzualitate si feminitate naturală. O mangaiam pe corp, pe fundulet, pe sani, ea ma masa reciproc inghinal , ma uitam in ochii ei....eram pierdut in ei si eram in lumea ei. A continuat jocul pana m-am incins bine, trecuse aproape o oră si finalmente sănii ei m-au terminat . Rar maseuza sa facă masaj erotic si body aproape o oră....nu am mai intalnit. Părea ca se joacă, era fireasca si plină de senzualitate. De ce ? Pentru ca @ Amanda & Amandaterapia.🥰☺😚 Nu credeți...pana nu testati... O experienta extatica si de clasă. Pasională si plină de erotism firesc si ca un fluviu de plăcere. @ Amanda, " Sa porti mereu in suflet jocul spicelor de grâu in albastrul infinit al cerului de vara ". Restul sunt detalii, note maxime pentru Amanda. I pup youuuu ! Multumesc pentru Amandaterapie si pentru atitudine. 2 3 1
EROS_MASAJ Reputație: 127 Postat Iulie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2021 3 hours ago, derwall said: Este putin spus extaz ce am trăit recent in compania Amandei, o varianta de Amandaterapie. Ma programez si ma infatisez in micutul mare templu al masajului Eros. Cald afara dar usa se deschide si Amanda, in lenjerie intimă ma conduce in camera de placeri. Da, este răcoare si plăcut. Oare când au avut timp sa facă curat bec? Dar stai, am uitat sa îmi iau lupa sa o studiez pe Amanda, deh, poate are ceva probleme de neepilare. Sau cine mai știe ce....🙃🙃🙃 Scanat Amanda, curată , epilata si ingrijita ca mereu😘😚. La fel de zambareata si pozitivă. Imbratisari ( cică putini cer așa ceva...hmmm), așa am preluat energie pozitivă de la ea. De data asta am cerut un meniu mai aparte. Masaj prostatic, cu manusa si lubrefiant, soft si cum trebuie, chiar se pricepe. Doar 3 minute, așa ceva se face progresiv, se incepe cu 3 minute, se continuă cu 4, pana la 10 minute maxim. De doua ori maxim pe săptămână . Asta ca o paranteza pentru cei care prefera așa ceva, nu exagerati cu timpul.După ce m-a incalzit așa, in pozitia capră, in timp ce îmi masa cu cealaltă mâna scula si outele, m-am intors pentru alta imbratisare, după ce m-am uitat intens in ochii ei...era un zambet strengar, femeia copil, femeia papusa dar si putin femeia vampa...toată a mea in urmatoarele zeci de minute. A urmat doar masaj erotic si body, m-a întors pe toate partile, m-a atins cu sănii, cu pussy, cu fata la mine, cu spatele, on top. Mi-a masaj îndelung scula , outele, le-a atins ușor cu unghiile, m-a lăsat sa îmi revin, iar m-a mangaiat, m-a excitat, toată un zâmbet si un calm rar...se privea si in oglinzile laterale...radia de senzualitate si feminitate naturală. O mangaiam pe corp, pe fundulet, pe sani, ea ma masa reciproc inghinal , ma uitam in ochii ei....eram pierdut in ei si eram in lumea ei. A continuat jocul pana m-am incins bine, trecuse aproape o oră si finalmente sănii ei m-au terminat . Rar maseuza sa facă masaj erotic si body aproape o oră....nu am mai intalnit. Părea ca se joacă, era fireasca si plină de senzualitate. De ce ? Pentru ca @ Amanda & Amandaterapia.🥰☺😚 Nu credeți...pana nu testati... O experienta extatica si de clasă. Pasională si plină de erotism firesc si ca un fluviu de plăcere. @ Amanda, " Sa porti mereu in suflet jocul spicelor de grâu in albastrul infinit al cerului de vara ". Restul sunt detalii, note maxime pentru Amanda. I pup youuuu ! Multumesc pentru Amandaterapie si pentru atitudine. intotdeauna o placere sa te avem la salon always most welcomed va asteptam cu mare drag 1
EROS_MASAJ Reputație: 127 Postat Iulie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2021 pentru programari in ultima parte a zilei va asteptam cu mare drag la noi pasiune erotism si relaxare
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iulie 17, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 17, 2021 Astazi incepand cu ora 12 00 Eu si colegele mele va asteptam cu mare drag la noi sa exploram impreuna placerile masajului erotic intr-un cadru ideal la noi la salon Va asteptam pline de energie si pasiune
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iulie 17, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 17, 2021 🥰😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum