Sari la conținut

EROS MASAJ EROTIC incantarea simturilor 0737851673

alon000

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

💙EROS MORNINGS💙

Reception

0737851673 

You are welcomed

09:00 am - 12:00 

SPECIAL OFFER 120 lei pentru o sesiune de masaj erotic

Amanda si colegele ei va asteapta cu mare drag la noi 

In fiecare dimineata ca voi sa va puteti incepe ziua mai bine o sesiune de masaj va fi doar 120 lei in cadrul 

💙EROS MORNINGS💙 

Puteti tine legatura si direct cu noi 

Receptie 0737851673 

Numerele noastre personale

Amanda 0760 018 806 

Sofia 0732 569 375

Ada 0787 767 571

Ema 0766 230 922

Ranya 0721 961 141

Tel & Whatsapp puteti vorbi cu noi la tel receptie sau direct cu mine sau cu ale mele colege

Va invitam la noi si va asteptam cu mare drag sa ne incepem ziua impreuna in cel mai placut mod cu mixul ideal de relaxare si erotism la noi intr-un cadru ideal

oxoxox

💙EROS MORNINGS💙

0737851673

💙 cafeaua de dimineata este mai buna cu un ingeras Eros 💙

e577a281-c8dd-4c73-bc1b-6770c23a2d58.jpg.873f6a22875dd9e85a8e07fff7f378c1.jpgIMG-20210728-WA0022.jpg.afb143e3d1578eed1fa16655848eae67.jpgIMG-20210903-WA0042.jpg.1b2b07ff2491d227ac6e62186b4b7ed9.jpg

• Inimioara 1
Postat

💙EROS MORNINGS💙

Reception

0737851673 

You are welcomed

Amanda si colegele ei va asteapta cu mare drag la noi 

In fiecare dimineata ca voi sa va puteti incepe ziua mai bine o sesiune de masaj va fi doar 120 lei in cadrul 

💙EROS MORNINGS💙 

Puteti tine legatura si direct cu noi 

Receptie 0737851673 

Numerele noastre personale

Amanda 0760 018 806 

Sofia 0732 569 375

Ada 0787 767 571

Ema 0766 230 922

Ranya 0721 961 141

Tel & Whatsapp puteti vorbi cu noi la tel receptie sau direct cu mine sau cu ale mele colege

Va invitam la noi si va asteptam cu mare drag sa ne incepem ziua impreuna in cel mai placut mod cu mixul ideal de relaxare si erotism la noi intr-un cadru ideal

oxoxox

💙EROS MORNINGS💙

0737851673

💙 cafeaua de dimineata este mai buna cu un ingeras Eros 💙IMG-20210728-WA0020.jpg.ec0faf4878bcf51336d1c12bd2711d97.jpg

Postat

Salutare.

am fost de cateva ori la eros masaj, la Amanda si pot sa spun ca e cel mai bun salon de masaj din Bucuresti, din punct de vedere pret, locatie, atmosfera si fete. De cele mai multe ori am fost la Amanda, care ofera un masaj bun de relaxare, cat si erotic. Pretul a fost mai mereu acelasi, 180 lei, dar am prins si la 150 lei.

Amanda pe langa faptul ca face un masaj bun, arata si f bine. Va dati seama cum ar fi fost daca ar fi oferit si sex? Chiar si asa, merita o vizita cel putin o data pe luna.

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
11 hours ago, gabreil said:

Salutare.

am fost de cateva ori la eros masaj, la Amanda si pot sa spun ca e cel mai bun salon de masaj din Bucuresti, din punct de vedere pret, locatie, atmosfera si fete. De cele mai multe ori am fost la Amanda, care ofera un masaj bun de relaxare, cat si erotic. Pretul a fost mai mereu acelasi, 180 lei, dar am prins si la 150 lei.

Amanda pe langa faptul ca face un masaj bun, arata si f bine. Va dati seama cum ar fi fost daca ar fi oferit si sex? Chiar si asa, merita o vizita cel putin o data pe luna.

Iti multumesc mult pentru vorbele frumoase

Sa sti ca personal consider ca ce fac eu este cu mult mai bun decat o partida de sex si iti explic si de ce cred asta cu mine la masaj ai parte de o ora de relaxare si erotism lucruri pe care de obicei nu le ai intr-o partida de sex

As spune chiar ca masajul meu plin cu ingredientele mele partea de relaxare ,partea erotica si pasiunea mea este o experienta chiar mai buna decat majoritatea partidelor de sex 

Pentru ca in aceea ora toata atentia mea este la tine cu tot ce am mai bun

Iti multumesc mult si te mai astept oricand cu mare drag 😘

• Inimioara 1
Postat

In aceasta noapte va invit sa va bucurati de masajul colegelor mele pana tarziu in noapte

Alege un ingeras 😇 Eros :angel: si somnul tau din aceasta noapte va fi mai bun dupa o vizita la noi 

💙

Postat
11 hours ago, elvispresli said:

Buna seara,ciine lucreaza in seara asta?

Buna dimineata

Astazi incepand cu orele 12:00 la pranz va asteptam cu mare drag la noi 

💙

😘 😘 😘

Postat

Doar ce am plecat imi tremura încă picioarele...Si nu pot sa scriu...dar am beneficiat de Sofia-terapie... sper ca nu se cer drepturi de autor de la colega Amanda.pentru prima data la salon...totul la superlativ...

Revin după ce-mi revin

Postat

deci cum sa zic...Sofia este o pustoaica tinerica si frumosa foc. Foarte lipicioasa si timida la inceput. Poate si pentru ca eram pentru prima data la salon. Dar o sa revin...

In ultima perioada am tot incercat diverse tipuri de masaj pentru cei interesati de obiectivitatea recenziei iar in urma exeprientei de astazi ar trebui sa fac corectii drastice recenziilor din urma. Dar nu o sa o fac pentru ca ele exprimau starea si cum m-am simtit la momentul respectiv. 

In schimb, in urma experientei de astazi cu Sofia, au crescut standardele destul de mult. Masajul a fost unul de foarte bun cu de toate si tot ce trebuie pentru relaxare. Astfel, masajul de relaxare a fost bine facut destul de soft dar perfect pentru starea pe care o aveam.

Igiena nu mai discutam, este un salon cu tot ce trebuie, dus, prosop, ambianta, camere mari, fete frumoase. 

Cel putin cele pe care le-am vazut azi erau foarte frumoase (atat Ema cat si Sofia) ca mi-a fost greu sa aleg la care sa ma duc si primul criteriu care mi-a venit in cap a fost sa o aleg pe cea care mi-a deschis usa prima data. 

Cu siguranta o sa revin sa incerc si masajul facut de Ema...dar si Amanda terapia. 

in concluzie recomand, este de revenit, eventual si pentru un duo trio, repetir...etc..ce vreti voi

M-am simtit excelent.

Sofia, arati foarte bine, corp armonios, sani frumusei, fund beton iar piesa de rezistenta este pasarica fratilor...Are o pasarica superba de-ti vine sa-ti bagi pla in ea ( expresia trebuie luata in sensul bun + ca de obicei nu vorbesc vulgar dar de dragul artei recenziei sa zicem ....adica pasarica aia...ti se scoala instant numai cand o vezi si cand o mai si smotocestete apuca pandalia ...atat de aproape si totusi atat de departe ) 

Conversatie placuta stie sa intretina o discutie si mie mi se pare ca stie sa si asculte ...e ce trebuie...asa cum i-am zis...numai buna de nevasta...:)

Sa mai dau si note? E greu...dar fac o medie pentru voi care per total iese peste 9...9.5.

Eu am primit 9 la masaj...asa ca e bine...trebuie sa lasam intotdeauna loc de mai bine pentru perfectionare si imbunatatiri. 

Amenda a fost 150 lei. 

Toate cele bune va doresc, 

O duminica minunata

• Like 2
Postat
20 hours ago, anonim01 said:

deci cum sa zic...Sofia este o pustoaica tinerica si frumosa foc. Foarte lipicioasa si timida la inceput. Poate si pentru ca eram pentru prima data la salon. Dar o sa revin...

In ultima perioada am tot incercat diverse tipuri de masaj pentru cei interesati de obiectivitatea recenziei iar in urma exeprientei de astazi ar trebui sa fac corectii drastice recenziilor din urma. Dar nu o sa o fac pentru ca ele exprimau starea si cum m-am simtit la momentul respectiv. 

In schimb, in urma experientei de astazi cu Sofia, au crescut standardele destul de mult. Masajul a fost unul de foarte bun cu de toate si tot ce trebuie pentru relaxare. Astfel, masajul de relaxare a fost bine facut destul de soft dar perfect pentru starea pe care o aveam.

Igiena nu mai discutam, este un salon cu tot ce trebuie, dus, prosop, ambianta, camere mari, fete frumoase. 

Cel putin cele pe care le-am vazut azi erau foarte frumoase (atat Ema cat si Sofia) ca mi-a fost greu sa aleg la care sa ma duc si primul criteriu care mi-a venit in cap a fost sa o aleg pe cea care mi-a deschis usa prima data. 

Cu siguranta o sa revin sa incerc si masajul facut de Ema...dar si Amanda terapia. 

in concluzie recomand, este de revenit, eventual si pentru un duo trio, repetir...etc..ce vreti voi

M-am simtit excelent.

Sofia, arati foarte bine, corp armonios, sani frumusei, fund beton iar piesa de rezistenta este pasarica fratilor...Are o pasarica superba de-ti vine sa-ti bagi pla in ea ( expresia trebuie luata in sensul bun + ca de obicei nu vorbesc vulgar dar de dragul artei recenziei sa zicem ....adica pasarica aia...ti se scoala instant numai cand o vezi si cand o mai si smotocestete apuca pandalia ...atat de aproape si totusi atat de departe ) 

Conversatie placuta stie sa intretina o discutie si mie mi se pare ca stie sa si asculte ...e ce trebuie...asa cum i-am zis...numai buna de nevasta...:)

Sa mai dau si note? E greu...dar fac o medie pentru voi care per total iese peste 9...9.5.

Eu am primit 9 la masaj...asa ca e bine...trebuie sa lasam intotdeauna loc de mai bine pentru perfectionare si imbunatatiri. 

Amenda a fost 150 lei. 

Toate cele bune va doresc, 

O duminica minunata

You are always most welcomed

Astazi Amanda si colegele ei va asteapta cu mare drag pentru o sesiune de relaxare si erotism plina de pasiune

• Inimioara 1
Postat
6 hours ago, Johnynebunul said:

Aveți și masa de masaj? Care se pricepe bine și la masaj de relaxare? 

Nu avem masa dar avem niste paturi super ok 

Sper sa iti placa masajul meu de relaxare 

• Like 1
Postat

Alaturi de colegele mele va astept cu mare drag in ultima parte a zilei sa ne relaxam impreuna intr-un cadru ideal la noi - prin mixul perfect de relaxare, erotism si pasiune

• Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:București
Postat
Acum 1 minut, Amanda_Eros a spus:

Alaturi de colegele mele va astept cu mare drag in ultima parte a zilei sa ne relaxam impreuna intr-un cadru ideal la noi - prin mixul perfect de relaxare, erotism si pasiune

Sunteti super maseuze....lucrati mult si bine. Voi cand va relaxati, cand va dedicati propriei persoane, cand va faceti somnicul pufos de frumusete ? Tare sunt....curios☺🤗😍😉🙃

• Like 3
  • Minus 4
  • Inimioara 1
Postat
2 hours ago, derwall said:

Sunteti super maseuze....lucrati mult si bine. Voi cand va relaxati, cand va dedicati propriei persoane, cand va faceti somnicul pufos de frumusete ? Tare sunt....curios☺🤗😍😉🙃

😘 you know me best maybe

Vizitator max5678
Reputație: 0
Postat
Acum 27 minute, Amanda_Eros a spus:

Alaturi de colegele mele va astept cu mare drag sa ne incepem ziua impreuna 😘😘😘

💙

Ideal ar fi sa nu încurcați clienții! Nu am ajuns la voi, însă am așteptat câteva zile un răspuns pe whatsapp! În fine mult succes! 

• Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica
  • Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica
Postat
On 9/26/2021 at 6:55 AM, anonim01 said:

In ultima perioada am tot incercat diverse tipuri de masaj pentru cei interesati de obiectivitatea recenziei iar in urma exeprientei de astazi ar trebui sa fac corectii drastice recenziilor din urma.

Dar nu o sa o fac pentru ca ele exprimau starea si cum m-am simtit la momentul respectiv. In schimb, in urma experientei de astazi cu Sofia, au crescut standardele destul de mult. Masajul a fost unul de foarte bun cu de toate si tot ce trebuie pentru relaxare. Astfel, masajul de relaxare a fost bine facut destul de soft dar perfect pentru starea pe care o aveam.Igiena nu mai discutam, este un salon cu tot ce trebuie, dus, prosop, ambianta, camere mari, fete frumoase. Cel putin cele pe care le-am vazut azi erau foarte frumoase (atat Ema cat si Sofia) ca mi-a fost greu sa aleg la care sa ma duc si primul criteriu care mi-a venit in cap a fost sa o aleg pe cea care mi-a deschis usa prima data. Cu siguranta o sa revin sa incerc si masajul facut de Ema...dar si Amanda terapia. in concluzie recomand, este de revenit, eventual si pentru un duo trio, repetir...etc..ce vreti voiM-am simtit excelent.Sofia, arati foarte bine, corp armonios, sani frumusei, fund beton iar piesa de rezistenta este pasarica fratilor...Are o pasarica superba de-ti vine sa-ti bagi pla in ea ( expresia trebuie luata in sensul bun + ca de obicei nu vorbesc vulgar dar de dragul artei recenziei sa zicem ....adica pasarica aia...ti se scoala instant numai cand o vezi si cand o mai si smotocestete apuca pandalia ...atat de aproape si totusi atat de departe ) Conversatie placuta stie sa intretina o discutie si mie mi se pare ca stie sa si asculte ...e ce trebuie...asa cum i-am zis...numai buna de nevasta...:)Sa mai dau si note? E greu...dar fac o medie pentru voi care per total iese peste 9...9.5.Eu am primit 9 la masaj...asa ca e bine...trebuie sa lasam intotdeauna loc de mai bine pentru perfectionare si imbunatatiri. Amenda a fost 150 lei. Toate cele bune va doresc, O duminica minunata

Bai, voi chiar majoritatea suntetzi sonatzi/debili, proxentzi sau doar niste amaratzi bosketari de militzieni=altzi proxenetzi cu trese/ka$kete si colectori de parandarat, cu pulan si girofar, pe care ii scot pe strase shefii la produs si colectat spagile, mai rau decat o fac pestii cu petardele de bariera-bordura ???
   Tu si in general voi, majoritatea muistilor prezentzi pe site, suntezi reali, sau postatzi doar din parnaie-balamuk-sektii de militzie=crima organizata legal... kear va ducetzi exclusiv pentru voi si sa va simtzitzi bine doar voi si cu partenerele voastre, sau doar fixatzi pentru a manka cacat(ca pro sau contra in functie de interese) acilea=scrie recenzii-majoritatea mincinoase si exagerate, cu scopul evident, clar si determinat de a promova prostitutia si crima organizata, mizerii inka penale pa romanistan ???
...mai multzi disperatzi debili si fomisti decat acilea pa site(mai ales pa bucale si ctza), n-am vazut in viatza mea nicaieri, nici pa tot netul si nici in real, excluzand africa si india.

• Minus 3
Postat
Acum 4 minute, v-ship-ss a spus:

Bai, voi chiar majoritatea suntetzi sonatzi/debili, proxentzi sau doar niste amaratzi bosketari de militzieni=altzi proxenetzi cu trese/ka$kete si colectori de parandarat, cu pulan si girofar, pe care ii scot pe strase shefii la produs si colectat spagile, mai rau decat o fac pestii cu petardele de bariera-bordura ???
   Tu si in general voi, majoritatea muistilor prezentzi pe site, suntezi reali, sau postatzi doar din parnaie-balamuk-sektii de militzie=crima organizata legal... kear va ducetzi exclusiv pentru voi si sa va simtzitzi bine doar voi si cu partenerele voastre, sau doar fixatzi pentru a manka cacat(ca pro sau contra in functie de interese) acilea=scrie recenzii-majoritatea mincinoase si exagerate, cu scopul evident, clar si determinat de a promova prostitutia si crima organizata, mizerii inka penale pa romanistan ???
...mai multzi disperatzi debili si fomisti decat acilea pa site(mai ales pa bucale si ctza), n-am vazut in viatza mea nicaieri, nici pa tot netul si nici in real, excluzand africa si india.

Boss, te simti bine? Ti-ai luat medicamentele azi? Sau ai trecut de pe legale pe ciuperci? 

• Inimioara 1

• Membru Premium
Postat
Acum 36 minute, v-ship-ss a spus:

Pentru blues ai 👏🏻👏🏻👏🏻🏻🏻🏻

Pentru restul, doar o intrebare : ce cauti de fapt pe aici, intr-o companie asa....selecta si rafinata?😄🙃🙃🙃

• Like 3
  • Minus 4
  • Inimioara 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...