Sari la conținut

Masaj

mossu

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Buna seara colegi, cam greu cu noul forum, am observat ca a disparut sectiunea "intrebari si raspunsuri" asa ca am postat aici, sper ca e ok.. 

Caut o domnisoara/doamna care ofera servicii de masaj de relaxare, nu neaparat si erotic, dar daca se intampla sa fie in meniu, e binevenit.. Ma intereseaza in special doar relaxare daca aveti cunostinte.. Stiu ca era o doamna pe la Tomis Plus care facea doar relaxare.. Daca stie cineva de ea.. 

PS pe domnita "nimenieu" o cunosc.. Alte recomandari ma intereseaza.. 

Multumesc anticipat! 

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Masaj bun face nimeni eu adica:

Mai ales ca a anuntat ca incepe sa primeasca si clienti noi.

Vizitator futac_cta
Reputație: 0
Postat
Acum 3 minute, benzema09 a spus:

@futac_cta ai sansa sa-ti iei revansa 😂😂

Nu inteleg! 🤣🤣 cu ce sa mi iau revansa?

Vizitator futac_cta
Postat
Acum 17 minute, talibanu a spus:

Masaj bun face nimeni eu adica:

Mai ales ca a anuntat ca incepe sa primeasca si clienti noi.

A zis ca se gandeste sa primeasca, clienti noi, si ca o sa anunte ea cand...

Se pare ca nu esti atent talibane, ca omul a specificat ca o stie pe Loredana si ca vrea alta recomandare... asa este, daca nu citesti tot textul! 🤣🤣😝😝 csf, n-ai csf!

Vizitator futac_cta
Postat
Acum 2 minute, g2br13l a spus:

:slap2 :refoz :heart:

Ce-i? Ce s-a intamplat?

Postat
Acum 34 minute, futac_cta a spus:

A zis ca se gandeste sa primeasca, clienti noi, si ca o sa anunte ea cand...

Se pare ca nu esti atent talibane, ca omul a specificat ca o stie pe Loredana si ca vrea alta recomandare... asa este, daca nu citesti tot textul! 🤣🤣😝😝 csf, n-ai csf!

Ps ala nu l-am vazut :)

diana masaj nu mai e ce a fost ;) si e si greu de ajuns la ea

Vizitator futac_cta
Postat
Chiar acum, talibanu a spus:

Ps ala nu l-am vazut :)

diana masaj nu mai e ce a fost ;) si e si greu de ajuns la ea

M-am luat si eu de tine 🤣🤣🤣 daca nu citesti tot mesajul... nici de rezumat nu ai intrebat! 🤣

Postat
Acum 12 ore, mossu a spus:

Buna seara colegi, cam greu cu noul forum, am observat ca a disparut sectiunea "intrebari si raspunsuri" asa ca am postat aici, sper ca e ok.. 

Caut o domnisoara/doamna care ofera servicii de masaj de relaxare, nu neaparat si erotic, dar daca se intampla sa fie in meniu, e binevenit.. Ma intereseaza in special doar relaxare daca aveti cunostinte.. Stiu ca era o doamna pe la Tomis Plus care facea doar relaxare.. Daca stie cineva de ea.. 

Multumesc anticipat! 

Eu ofer masaj de relaxare, numai masaj de relaxare  daca se doreste :)

• Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea
Postat
Acum 14 ore, mossu a spus:

Multumesc anticipat! 

Asta ar trebui sa cauți pe olx sau publi, la secțiunea masaj. 

Era o doamna care făcea masaj f. bun în km5

Aia din Tomis Plus apare și dispare😃 și în plus își schimba nr. de telefon de telefon

PS: pentru talibanu: preturile la nimenieu s-au dublat 😀😀

Postat
Acum 2 ore, marcujan a spus:

Asta ar trebui sa cauți pe olx sau publi, la secțiunea masaj. 

Era o doamna care făcea masaj f. bun în km5

Aia din Tomis Plus apare și dispare😃 și în plus își schimba nr. de telefon de telefon

PS: pentru talibanu: preturile la nimenieu s-au dublat 😀😀

Nu stiu ca nu am mai fost de mult timp :) stiu doar ca facea treaba buna :)

Postat
Acum 9 ore, anonna a spus:

Eu ofer masaj de relaxare, numai masaj de relaxare  daca se doreste :)

Si cum putem lua legatura? Din pacate nu am acces la pm.. 

Postat

Mai ai 36 de postari pt pm :) nu e greu ;)

Postat
1 oră în urmă, Valjean a spus:

1 oră în urmă, Valjean a spus:

Da, imi cer scuze, dupaia am vazut topicul doamnei, am intrebat pentru ca in ultima perioada nu am mai vazut-o si ma gandeam ca poate ofera doar masaj de relaxare acum. 

• Oras:Balcik
Postat
Acum 2 minute, mossu a spus:

Da, imi cer scuze, dupaia am vazut topicul doamnei, am intrebat pentru ca in ultima perioada nu am mai vazut-o si ma gandeam ca poate ofera doar masaj de relaxare acum. 

Spor la treaba,mai spunea cineva pe aici de o doamna din km 5 am si numarul ei,e o fosta clienta de-a mea,are un singur defct atata da din gura ca plec relaxat de masaj si stressat de limbarita femei,pe tine daca nu te cunoaste poate nu o sa te deranjeze verbal

Postat
Acum 2 ore, mossu a spus:

Si cum putem lua legatura? Din pacate nu am acces la pm.. 

cel mai simplu posibil.... 0724982280

Rog pe cei ce suna DOAR pentru masaj sa inteleaga clar ca nu este inclusa si finalizarea, daca se doreste si finalizare tariful este de 300lei/h

Pentru masaj de relaxare, DOAR masaj de relaxare, tariful este de 250lei/h

Va rog sa nu confundati masajul erotic cu cel de relaxare... Vorbim cu toti limba romana!

Postat
Acum 5 minute, lexluthor a spus:

Te fwte Anonna de nu mai nimeresti usa de iesire😁😁doar să te țină pwla ca  altfel..haha 

De unde stii tu ce fac eu ? Cum sa-l fut? omu' doreste relaxare dar daca prin relaxare intelegeti scuturatul maciucii , nu e bai , o scuturam si pe aia... cu mare tandrete :P

Postat
Acum 14 minute, lexluthor a spus:

Te fwte Anonna de nu mai nimeresti usa de iesire😁😁doar să te țină pwla ca  altfel..haha 

Stiu.. Ma cunosc si cu domnita in cauza, dar probabil isi va aduce aminte de mine doar daca ma vede

Postat
Acum 11 minute, anonna a spus:

cel mai simplu posibil.... 0724982280

Rog pe cei ce suna DOAR pentru masaj sa inteleaga clar ca nu este inclusa si finalizarea, daca se doreste si finalizare tariful este de 300lei/h

Pentru masaj de relaxare, DOAR masaj de relaxare, tariful este de 250lei/h

Va rog sa nu confundati masajul erotic cu cel de relaxare... Vorbim cu toti limba romana!

Matematic vorbind,inseamna ca finalizarea costa 50 de lei.Nu pot sa vin doar ptr finalizarea ca masaj am facut data trecuta?

Glumesc Anonna,stima si respect ai fost prima femei la care am vazut squirt real.Toate cele bune.Cu stima/Best Regards,Jean Valjean

• Haha 1

Postat
Acum 10 minute, Valjean a spus:

Matematic vorbind,inseamna ca finalizarea costa 50 de lei.Nu pot sa vin doar ptr finalizarea ca masaj am facut data trecuta?

Glumesc Anonna,stima si respect ai fost prima femei la care am vazut squirt real.Toate cele bune.Cu stima/Best Regards,Jean Valjean

Jenica, total gresit... Cum spuneam, mie mi se plateste timpul .. pana la urma, daca fac jumatate de ora masaj si restul o partida buna de amor(sau invers...nu conteaza ordinea), tot la 300lei/h se ajunge. Atunci de ce sa stam sa incepem o "negociere" fara rost cand poti avea parte de tot ce doresti intr=o singura ora... Stim cu toti ca o partida, in medie, tine cam 30min, iar restul e de frectie la picior de lemn... Majoritatea stiu ca nu se incadreaza cu al doilea numar intr-o ora si din acest motiv, second time devine un fiasco sau ceva de "pe repede inainte"

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...