delanord Reputație: 28 Postat Mai 17, 2022 Oras:Necunoscuta Oras:Necunoscuta Partajează Postat Mai 17, 2022 Acum 13 ore, MalakE a spus: Salutare fratilor !!! Mai stiti ceva de domnisoara asta...ambele telefoane sunt inchise...oare s-a reprofilat ???? 😟 E plecata din țară de ceva timp Link spre comentariu
Unicorn999 Reputație: 0 Postat Septembrie 11 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Septembrie 11 A revenit Andra în Suceava! Numărul ei nou este 0759450802. Am fost la ea după o pauza de 3 ani. Fata e chiar mai frumoasa! Se pare ca timpul chiar a fost "bland" cu ea 😁 lucrează intr-un apartament super drăguț în George Enescu. Încă o caracterizează curățenia, igiena și nu în ultimul rand, faptul ca e o fata realmente drăguță, manierată, cu care ai și ce vorbi! Suceava chiar avea nevoie de "reveniri" ale bunaciunilor din anii trecuți. Una peste alta, a fost o experiență chiar faină și cu siguranță voi apela la serviciile ei! Spor la ciocane! Vorba unui coleg de pe vremuri 🤭 Link spre comentariu
johnny_b21 Reputație: 114 Postat Septembrie 11 Oras:De vis Oras:De vis Partajează Postat Septembrie 11 9 hours ago, Unicorn999 said: A revenit Andra în Suceava! Numărul ei nou este 0759450802. Am fost la ea după o pauza de 3 ani. Fata e chiar mai frumoasa! Se pare ca timpul chiar a fost "bland" cu ea 😁 lucrează intr-un apartament super drăguț în George Enescu. Încă o caracterizează curățenia, igiena și nu în ultimul rand, faptul ca e o fata realmente drăguță, manierată, cu care ai și ce vorbi! Suceava chiar avea nevoie de "reveniri" ale bunaciunilor din anii trecuți. Una peste alta, a fost o experiență chiar faină și cu siguranță voi apela la serviciile ei! Spor la ciocane! Vorba unui coleg de pe vremuri 🤭 Salut! Multumesc de informatie, dar cum ai dat de ea? Link spre comentariu
framework Reputație: 2 Postat Septembrie 11 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Septembrie 11 Acum 10 ore, Unicorn999 a spus: A revenit Andra în Suceava! Numărul ei nou este 0759450802. Am fost la ea după o pauza de 3 ani. Fata e chiar mai frumoasa! Se pare ca timpul chiar a fost "bland" cu ea 😁 lucrează intr-un apartament super drăguț în George Enescu. Încă o caracterizează curățenia, igiena și nu în ultimul rand, faptul ca e o fata realmente drăguță, manierată, cu care ai și ce vorbi! Suceava chiar avea nevoie de "reveniri" ale bunaciunilor din anii trecuți. Una peste alta, a fost o experiență chiar faină și cu siguranță voi apela la serviciile ei! Spor la ciocane! Vorba unui coleg de pe vremuri 🤭 Pune lincul cu anunțul ei,numarul nu este corect. Link spre comentariu
Unicorn999 Reputație: 0 Postat Septembrie 12 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Septembrie 12 Acum 16 ore, framework a spus: Pune lincul cu anunțul ei,numarul nu este corect. Numărul din postarea mea este corect! 0759450802! Link spre comentariu
Unicorn999 Reputație: 0 Postat Septembrie 12 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Septembrie 12 Acum 17 ore, johnny_b21 a spus: Salut! Multumesc de informatie, dar cum ai dat de ea? Prin perseverenta și mult noroc 😇😏 glumesc, mi-a dat nr un prieten, am sunat, am fost și am postat. Bafta! Link spre comentariu
Backti89 Reputație: 0 Postat Septembrie 13 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Septembrie 13 La 11.09.2024 la 11:56, Unicorn999 a spus: La 17.05.2022 la 23:59, delanord a spus: E plecata din țară de ceva timp Link spre comentariu
MARKUS6 Reputație: 15 Postat Septembrie 22 Partajează Postat Septembrie 22 A mai dat cineva de Andra? Link spre comentariu
johnny_b21 Reputație: 114 Postat Septembrie 22 Oras:De vis Oras:De vis Partajează Postat Septembrie 22 3 hours ago, MARKUS6 said: A mai dat cineva de Andra? Acum 2 ani a fost ultima data cand am vorbit cu ea si mi-a spus ca s-a retras. Colegul zice ca are numarul de la un prieten, deci nu de la un anunt pe publi sau de pe alt site, de aceea tind sa cred ca este fals. Daca revenea Andra, sigur ar fi postat si ar fi avut whatsapp. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum