Sari la conținut

ANDRA 0741462403

Vizitator marcus6

Postări Recomandate

• Oras:Necunoscuta
  • Oras:Necunoscuta
Acum 13 ore, MalakE a spus:

Salutare fratilor !!!

Mai stiti ceva de domnisoara asta...ambele telefoane sunt inchise...oare s-a reprofilat ????

😟

E plecata din țară de ceva timp

Link spre comentariu
  • Oras:Suceava

A revenit Andra în Suceava! Numărul ei nou este 0759450802. Am fost la ea după o pauza de 3 ani. Fata e chiar mai frumoasa! Se pare ca timpul chiar a fost "bland" cu ea 😁 lucrează intr-un apartament super drăguț în George Enescu. Încă o caracterizează curățenia, igiena și nu în ultimul rand, faptul ca e o fata realmente drăguță, manierată, cu care ai și ce vorbi! Suceava chiar avea nevoie de "reveniri" ale bunaciunilor din anii trecuți. Una peste alta, a fost o experiență chiar faină și cu siguranță voi apela la serviciile ei! 

Spor la ciocane! Vorba unui coleg de pe vremuri 🤭

Link spre comentariu
  • Oras:De vis
9 hours ago, Unicorn999 said:

A revenit Andra în Suceava! Numărul ei nou este 0759450802. Am fost la ea după o pauza de 3 ani. Fata e chiar mai frumoasa! Se pare ca timpul chiar a fost "bland" cu ea 😁 lucrează intr-un apartament super drăguț în George Enescu. Încă o caracterizează curățenia, igiena și nu în ultimul rand, faptul ca e o fata realmente drăguță, manierată, cu care ai și ce vorbi! Suceava chiar avea nevoie de "reveniri" ale bunaciunilor din anii trecuți. Una peste alta, a fost o experiență chiar faină și cu siguranță voi apela la serviciile ei! 

Salut! Multumesc de informatie, dar cum ai dat de ea?

Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Acum 10 ore, Unicorn999 a spus:

Pune lincul cu anunțul ei,numarul nu este corect.

Link spre comentariu
Acum 17 ore, johnny_b21 a spus:

Salut! Multumesc de informatie, dar cum ai dat de ea?

Prin perseverenta și mult noroc 😇😏 glumesc, mi-a dat nr un prieten, am sunat, am fost și am postat. Bafta! 

Link spre comentariu

3 hours ago, MARKUS6 said:

A mai dat cineva de Andra?

Acum 2 ani a fost ultima data cand am vorbit cu ea si mi-a spus ca s-a retras. Colegul zice ca are numarul de la un prieten, deci nu de la un anunt pe publi sau de pe alt site, de aceea tind sa cred ca este fals. Daca revenea Andra, sigur ar fi postat si ar fi avut whatsapp.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...