qazdawn Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 29, 2020 Salut tovarasi! Am dat si eu o fuga prin Cluj sa vad ce mai este nou in seara aceasta La intrare in Cluj de pe centura Apahida-Valcele stateau 2 fete, una dintre ele colanti rosi, parul lung si brunet iar cealalta.. nici nu o mai retin :)) Parea draguta cea in colanti insa cand vad ca langa Lukoil statea un pestisor in masina foarte atent la ce as fi vrut sa discut eu mi-a pierit tot cheful. In jurul orei 19:00 erau acolo adunate vreo 8, mai pe dupa ora 21:00 erau doar ele 2, ce ii drept era foarte draguta cea cu colanti, poate mai dau o fuga maine pana acolo in alte circumstante. Am dat o fuga si pana pe Calea Turzii, am avut norocul sa gasesc pe cineva acolo, cu o jacheta pe ea cu puf insa pana am reusit sa intorc masina a disparut. Hmm Stiam ca si pe la gara era ceva ceva intr-o vreme, acum pustiu :)) Stiti si voi anumite individe ce presteaza servicii de prin zona? Seara faina!
antiretarzi Reputație: -8 Postat Decembrie 30, 2020 Postat Decembrie 30, 2020 La gara de ani de zile nu mai este nimic. Dar pot fi corectat, nu ma uit des pe acolo. Pe Turzii cam la ce ora ai fost?
qazdawn Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Decembrie 30, 2020 Acum 9 ore, antiretarzi a spus: La gara de ani de zile nu mai este nimic. Dar pot fi corectat, nu ma uit des pe acolo. Pe Turzii cam la ce ora ai fost? Mda.. Dupa ora 21:00 am ajuns pe acolo
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum