Ancadan Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 3, 2022 Cred, ca o confunzi pe Sonia cu Claudia sau cu altcineva, la ce numar ai fost ca sa intelegem? Sonia chiae nu-i grasa de loc, si nu are poze multe pe olx
Terent Reputație: 457 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 1 oră, Ancadan a spus: Cred, ca o confunzi pe Sonia cu Claudia sau cu altcineva, la ce numar ai fost ca sa intelegem? Sonia chiae nu-i grasa de loc, si nu are poze multe pe olx Și eu sunt curios ,Claudia da ,face oral cu finalizare dar de Sonya nu ști-am să facă .
robert78 Reputație: 161 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:arad Oras:arad Postat Ianuarie 3, 2022 Atunci cum rămânem, cine ce face?
Terent Reputație: 457 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 4, 2022 Acum 13 ore, robert78 a spus: Atunci cum rămânem, cine ce face? Claudia face oral cu finalizare orala si normal numai la masaj sa nu te astepti la ceva oau ca si atitudine si igiena ii ok în schimb la Sonya ce stiu eu ca face și ce mi -a zs ea la tel este masaj cu finalizare manuala acum nu știu sa ne lamureasca colegu daca doreste
Florin2000fl Reputație: -1 Postat Ianuarie 5, 2022 Postat Ianuarie 5, 2022 La 03.01.2022 la 10:50, Terent a spus: Și eu sunt curios ,Claudia da ,face oral cu finalizare dar de Sonya nu ști-am să facă . E voarba de sonia care sta la r1 etaj 2 ap 44 Grije mare la finalizare sa nu aveti surpriza sa aveti mancarimi dupa aceea Am un amic care a patito
Terent Reputație: 457 Postat Ianuarie 5, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 5, 2022 Acum 16 minute, Florin2000fl a spus: E voarba de sonia care sta la r1 etaj 2 ap 44 Grije mare la finalizare sa nu aveti surpriza sa aveti mancarimi dupa aceea Am un amic care a patito Pe bune ? O mai bn pas ,ms .
orka11 Reputație: 9 Postat Ianuarie 5, 2022 Postat Ianuarie 5, 2022 Nu va luati dupa un fustrat care nu a primit ce a vrut el. Atuncea vrea rau persoanei . Rau sa faci cuiva e usor dar bine mai greu. Toti stim una si el Don. Juan.
Florin2000fl Reputație: -1 Postat Ianuarie 12, 2022 Postat Ianuarie 12, 2022 La 05.01.2022 la 11:33, orka11 a spus: Nu va luati dupa un fustrat care nu a primit ce a vrut el. Atuncea vrea rau persoanei . Rau sa faci cuiva e usor dar bine mai greu. Toti stim una si el Don. Juan. Nu sunt chiar deloc frustrat chiar daca nu am primit chitanta pe munca prestata Poate ve ti avea o surpriza si tu si maseoza ta cu niste controale Eu mi am luat partea Dar cred ca tu esti unul din acei cativa investitori pe care ea i are care o plimba i prosteate si investeste in ea penteu un masaj si o felatie
Florin2000fl Reputație: -1 Postat Ianuarie 12, 2022 Postat Ianuarie 12, 2022 La 03.01.2022 la 9:12, Ancadan a spus: Cred, ca o confunzi pe Sonia cu Claudia sau cu altcineva, la ce numar ai fost ca sa intelegem? Sonia chiae nu-i grasa de loc, si nu are poze multe pe olx Nu o confund daca sta la R1 ap 44 si se numeate Sonia si are o fetita Sa i fie rusime pentru ceea ce face Nu e chiar grasa dar e baloasa rau Iar de poze ce sa zic ca zi de zi le schimba ba pe wts ba pe faccebook Ca re vreo 5 facebook ca sa nu o gaseasca lumea Asa fata de treaba este
Florin2000fl Reputație: -1 Postat Ianuarie 12, 2022 Postat Ianuarie 12, 2022 Acum 7 minute, Florin2000fl a spus: Nu o confund daca sta la R1 ap 44 si se numeate Sonia si are o fetita Sa i fie rusime pentru ceea ce face Nu e chiar grasa dar e baloasa rau Iar de poze ce sa zic ca zi de zi le schimba ba pe wts ba pe faccebook Ca re vreo 5 facebook ca sa nu o gaseasca lumea Asa fata de treaba este Asta cauta atentie si sa o bage lumea in seama
Arad_lust Reputație: 200 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 14, 2022 La 05.01.2022 la 12:33, orka11 a spus: Nu va luati dupa un fustrat care nu a primit ce a vrut el. Atuncea vrea rau persoanei . Rau sa faci cuiva e usor dar bine mai greu. Toti stim una si el Don. Juan. Asa este , e ușor sa faci rău.
Florin2000fl Reputație: -1 Postat Ianuarie 15, 2022 Postat Ianuarie 15, 2022 La 14.01.2022 la 10:38, Arad_lust a spus: Asa este , e ușor sa faci rău. Pai asta e maseuza? Face prostitutie cu fetita in casa Asa nevasta sa va dea dumnezeu la cei care i tineti parte Cred ca si tu esti unul care o scoate in oras si investeste in ea pentru o erectie manuala Sunt frustrat pentru fetita aia care nu cred ca intelege de ce din cand 8n cand doarme la maicasa ba unul ba altul Intr o zi o sa i bata protectia copilului la usa pentru ceea ce face
Mosu1979 Reputație: -293 Postat Ianuarie 18, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 18, 2022 La 15.01.2022 la 8:05, Florin2000fl a spus: Pai asta e maseuza? Face prostitutie cu fetita in casa Asa nevasta sa va dea dumnezeu la cei care i tineti parte Cred ca si tu esti unul care o scoate in oras si investeste in ea pentru o erectie manuala Sunt frustrat pentru fetita aia care nu cred ca intelege de ce din cand 8n cand doarme la maicasa ba unul ba altul Intr o zi o sa i bata protectia copilului la usa pentru ceea ce face Cu ceva făcut omul rău mu ai normal sa ne atenționeze și pe noi sa știm cu ce avem de a face 1
booster123 Reputație: 10 Postat Ianuarie 23, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 23, 2022 Claudia mai activează?
Florin2000fl Reputație: -1 Postat Ianuarie 23, 2022 Postat Ianuarie 23, 2022 La 18.01.2022 la 14:40, Mosu1979 a spus: Cu ceva făcut omul rău mu ai normal sa ne atenționeze și pe noi sa știm cu ce avem de a face Pai asa este Daca spui cine ce si cum lumea zice ca vrei s afaci rau Asta e marele adevar despre Sonia A paraduta care pozeaza in femeie serioasa Sunt mti care ar avra multe d3 spus despre ea dar se abtin ca le convine ca le face o finalizare manuala si dupa aceea pune paine pe masa la fetita Mai are putin pana se duce si ea in jos
Nicu.nicu. Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2022 Postat Ianuarie 23, 2022 Ziua buna Am citit cam toate mesajele de pe forul Ceea ce spune acel domn despre aceea spusa maseuza (Sonia) cam are dreptate Si eu am fost de cateva ori la ea la masaj Dar si mie imi este rusine de ceea ce face in casa cu fetita Ori e maseuza ori e prostituata Din cate se vorbeste in anturaje o sa o dea cimeva pe sanie la protectia copilului aa ramana fara fetita si pe ea sa puna mana baietii destepti ca nu are nici o protectie Nu are barbat nu are venituri nu are nici un ajutor care sa dovedeasca legal ca poate sa se intretina Asa ca mai profitati de un masaj cu finalizare manuala cat mai e timp O seara faina sa aveti Eu merg la alta maseuza care chiar merita E doar maseuza ni este si altceva
Florin2000fl Reputație: -1 Postat Ianuarie 29, 2022 Postat Ianuarie 29, 2022 La 18.01.2022 la 15:40, Mosu1979 a spus: Cu ceva făcut omul rău mu ai normal sa ne atenționeze și pe noi sa știm cu ce avem de a face Multii nu vad in ea decat o maseuza care este ok De ce? Pentru ca se multumesc cu o finalizare manuala Dar ea se si deplaseaza La unul altu Nu conteaza ca e casarorit sau nu App Se pozeaza prin restaurate din arad ... adica bate app la persoane care ea doar viseaza Dar acele persoana ttage si se duc mai departe La ce foame ii eate de bani face si gratis Ca re ii tineti parte si turnati ce se vb aici de amar sa va fie Hai ca m am plictisit Eu nu am sa mai dau detalii despre aceasta asa zisa maseuza manuala 🤝 Sa aveti parte de sculament dentar acei ce i tin parte chiar daca sunt cinstienti ca ea este o zdreamta
gabrogabro Reputație: 2357 Postat Ianuarie 30, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 30, 2022 Acum 12 ore, Florin2000fl a spus: Multii nu vad in ea decat o maseuza care este ok De ce? Pentru ca se multumesc cu o finalizare manuala Dar ea se si deplaseaza La unul altu Nu conteaza ca e casarorit sau nu App Se pozeaza prin restaurate din arad ... adica bate app la persoane care ea doar viseaza Dar acele persoana ttage si se duc mai departe La ce foame ii eate de bani face si gratis Ca re ii tineti parte si turnati ce se vb aici de amar sa va fie Hai ca m am plictisit Eu nu am sa mai dau detalii despre aceasta asa zisa maseuza manuala 🤝 Sa aveti parte de sculament dentar acei ce i tin parte chiar daca sunt cinstienti ca ea este o zdreamta De cand te-ai inscris, toate postarile tale se rezuma la acest topic, si comtra acestei femei. Ce ai cu ea defapt, ca esti asa de inversunat impotriva ei ?
aditraxex Reputație: 54 Postat Ianuarie 30, 2022 Oras:oradea Oras:oradea Postat Ianuarie 30, 2022 Acum 5 ore, gabrogabro a spus: De cand te-ai inscris, toate postarile tale se rezuma la acest topic, si comtra acestei femei. Ce ai cu ea defapt, ca esti asa de inversunat impotriva ei ? cred ca s-a indragostit de ea 1
grozav11111 Reputație: 216 Postat Ianuarie 30, 2022 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Ianuarie 30, 2022 Acum 23 ore, Florin2000fl a spus: Multii nu vad in ea decat o maseuza care este ok De ce? Pentru ca se multumesc cu o finalizare manuala Dar ea se si deplaseaza La unul altu Nu conteaza ca e casarorit sau nu App Se pozeaza prin restaurate din arad ... adica bate app la persoane care ea doar viseaza Dar acele persoana ttage si se duc mai departe La ce foame ii eate de bani face si gratis Ca re ii tineti parte si turnati ce se vb aici de amar sa va fie Hai ca m am plictisit Eu nu am sa mai dau detalii despre aceasta asa zisa maseuza manuala 🤝 Sa aveti parte de sculament dentar acei ce i tin parte chiar daca sunt cinstienti ca ea este o zdreamta Pt. limba romana apasa tasta 1. Cine traduce?🤣🤣🤣 1 2
robert78 Reputație: 161 Postat Februarie 1, 2022 Oras:arad Oras:arad Postat Februarie 1, 2022 Eu am fost la ea pentru un masaj, a fost ok, nu am întrebat daca se poate mai mult, nu a spus că se poate mai mult.
robert78 Reputație: 161 Postat Martie 4, 2022 Oras:arad Oras:arad Postat Martie 4, 2022 0740075759 are anunț pe olx.
Mirel778 Reputație: 6 Postat Aprilie 25, 2022 Telefon: 0730819301 Oras:București Telefon: 0730819301 Oras:București Postat Aprilie 25, 2022 La 23.01.2022 la 19:16, Nicu.nicu. a spus: Ziua buna Am citit cam toate mesajele de pe forul Ceea ce spune acel domn despre aceea spusa maseuza (Sonia) cam are dreptate Si eu am fost de cateva ori la ea la masaj Dar si mie imi este rusine de ceea ce face in casa cu fetita Ori e maseuza ori e prostituata Din cate se vorbeste in anturaje o sa o dea cimeva pe sanie la protectia copilului aa ramana fara fetita si pe ea sa puna mana baietii destepti ca nu are nici o protectie Nu are barbat nu are venituri nu are nici un ajutor care sa dovedeasca legal ca poate sa se intretina Asa ca mai profitati de un masaj cu finalizare manuala cat mai e timp O seara faina sa aveti Eu merg la alta maseuza care chiar merita E doar maseuza ni este si altceva Hristos a înviat ! Ai spus că ai o maseoza care este foarte ok , as vrea să merg și eu la ea , poți da mai multe detalii te rog ?
tamas.v Reputație: 12 Postat Mai 13, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 13, 2022 De evitat, este o tepara de femeie, Am vorbit cu ea dimineata pentru o programare dupamasa. Ajung la stadion la uta dupa cum vorbisem, incerc sa sun sa aflu exact unde ii, suna continuuu, dupa o vreme intra mesageria non stop. Mai incerc odata imi blocheaza numarul. Precizez ca nu am mai fost niciodata la ea. Intr-un fel ma bucur ca am ramas cu banii in buzunar si am evitat o panarama. Sigur are probleme psihice femeia.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum