monicabbw Reputație: 62 Postat Iunie 13, 2021 Oras:Doar Deplasari.Out .call at Hotels Oras:Doar Deplasari.Out .call at Hotels Autor Postat Iunie 13, 2021 La 03.01.2021 la 20:41, monicabbw a spus: Buna dragii mei si bine v-am gasit!!! Sunt Monica, 31 ani, 1.71, 84 kg,cupa D la sani, sunt o fire sociabila si OPEN-MIND... ❤❤Fac doar deplasari la hotel, pensiuni sau regim hotelier, domiciliu doar in fct de zona❤ (Nu detin locatie!!!!) SERVICII: masaj erotic/nuru cu finalizare Sex oral protejat(nepr.se poate stab la fata locului) Sex normal protejat ACCEPT CUPLURI...BI(A/P) Cadoul se achita in primele 10 min 250 ron/1h-1 pers 350 cupluri-2 pers Se achita 50 ron taxi(deplasarea) EXTRA Sex anal protejat(depinde si dimensiunea!!) 50 ron Folosirea jucariilor 50 ron(masaj prostatic-profi si penetrare) Uro activ 50 ron Pasiv 100 ron(de la gat in jos) PROGRAMARI LA NR 0730194513 De preferat pe WHATSAPP.... VA ROG DOAR IUBITORII DE FEMEI BBW... Dragilor bine v-am regasit, Ma gasiti disponibila pana la orele 03.00 Pentru programari va rog DOAR pe WhatsApp Pypici
darwinmonkey Reputație: 76 Postat Iunie 13, 2021 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Iunie 13, 2021 On 4/24/2021 at 11:36 AM, ionete0000 said: Cum am mania asta de a fute femei voluptoase/bbw am chemat-o la un hotel. Am închiriat o cameră am asteptat-o 40 Min, pt ca atât îți spune să aștepți si am dat drumul la treaba. Mă aștept când mă întâlnesc cu o bbw să fie frumoasă foc la fata dar pe ea n-o ajuta si a mai venit si nemachiata. Punctul forte este oralul la care as da un 8 în rest nimic, nearanjata, nemachiata, neepilata!! slăbuț rău Pret 300+50+hotel, foarte mult pt cum se prezintă și pt ce ofera Numa-bine Mersi, mi-ai salvat niște timp.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum