mary07 Reputație: 9 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2015 Eu ieri am sunat o pana pe la 13 30 si avea tel inchis ... nu stiu cum ai dat tu de dana
fuzzy Reputație: 233 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Vegas Oras:Vegas Postat Iulie 30, 2015 A sunatde mai multe ori, la intervale diferite de timp...asa a dat de DanaEu ieri am sunat o pana pe la 13 30 si avea tel inchis ... nu stiu cum ai dat tu de dana
dangeorge Reputație: 77 Postat Septembrie 3, 2015 Postat Septembrie 3, 2015 Am sunat si eu si are tel. Închis .
xrxx77 Reputație: -452 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 3, 2015 Dupa cate am inteles de la ea la ultima vizita, lucreaza putine ore si numai cand are chef...
ciboss666 Reputație: 2 Postat Septembrie 4, 2015 Postat Septembrie 4, 2015 sunat si eu de mute ori....zile diferite,ore diferite,tel inchis.
gabrielionescu Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 9, 2015 Am sunat ieri la numarul de mai sus telefonul inchis . Mai tarziu fiind la plecare din bucuresti spre ploiesti am zis sa mai incerc si a raspuns . M-a intrebat daca am mai fost , i-am spus ca da ( ceea ce este adevarat ) si a zis sa revin cu un telefon peste o ora ( cam ala era timpul si ajungeam in ploiesti ) . SUn la vreo 50 minute eram la intrare in ploiesti - telefon inchis si tot asa a fost vreo 10 minute . Consider ca putea za zica de la inceput ca nu se poate si gata . Asa ca am optat pentru o alta fata de pe forum si anume Nicoleta , alegere care a fost una foarte buna .
xrxx77 Reputație: -452 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 9, 2015 La 09.09.2015 la 13:22, gabrielionescu a spus: Am sunat ieri la numarul de mai sus telefonul inchis . Mai tarziu fiind la plecare din bucuresti spre ploiesti am zis sa mai incerc si a raspuns . M-a intrebat daca am mai fost , i-am spus ca da ( ceea ce este adevarat ) si a zis sa revin cu un telefon peste o ora ( cam ala era timpul si ajungeam in ploiesti ) . SUn la vreo 50 minute eram la intrare in ploiesti - telefon inchis si tot asa a fost vreo 10 minute . Consider ca putea za zica de la inceput ca nu se poate si gata . Asa ca am optat pentru o alta fata de pe forum si anume Nicoleta , alegere care a fost una foarte buna .Mi se pare evident ca nu ii mai pasa de clienti si probabil ca mai practica rareori. Si-o fi gasit un sponsor permanent asa ca acum nu mai este nevoie de cascaval. Vom vedea daca revine la seriozitate sau se retrage definitiv...
xrxx77 Reputație: -452 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 9, 2015 Pacat ca dispare. Cel putin pt gusturile mele, mi se parea cea mai aratoasa fata din bransa asta, din Ploiesti.
mary07 Reputație: 9 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2015 Nu are un orar ... vine doar cand are nevoie de bani sau cand are programari... insista si o vei prinde. Asa mi a zis ...
istrate96 Reputație: 449 Postat Octombrie 3, 2015 Telefon: migatronik@yahoo.com Oras:ploiesti Telefon: migatronik@yahoo.com Oras:ploiesti Postat Octombrie 3, 2015 Buna Dana ma tot chinui sa ajung la tine de ceva timp cand pot si eu te sun ori suna ocupat ori i-mi inchizi dupa ce apeleaza de 2,3 ori nu unteleg ce ai cu mine mentionez ca sunt casatorit timp liber fff putin eu lucrand 8-16.30 de obicei vinerea am putin timp liber dar foarte rar sau seara f tarziu cand majoritatea nu mai licreaza te rog fi draguta si arspunde cand te sun chiar daca o sa ma refuzi nu inteleg nu-ti place nr meu de tel te sun dupa un vodafone cu 456 la sfarsit ms ptr raspuns poate ne vedem pa
sculermen Reputație: 51 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 3, 2015 La 03.10.2015 la 14:59, istrate96 a spus: Buna Dana ma tot chinui sa ajung la tine de ceva timp cand pot si eu te sun ori suna ocupat ori i-mi inchizi dupa ce apeleaza de 2,3 ori nu unteleg ce ai cu mine mentionez ca sunt casatorit timp liber fff putin eu lucrand 8-16.30 de obicei vinerea am putin timp liber dar foarte rar sau seara f tarziu cand majoritatea nu mai licreaza te rog fi draguta si arspunde cand te sun chiar daca o sa ma refuzi nu inteleg nu-ti place nr meu de tel te sun dupa un vodafone cu 456 la sfarsit ms ptr raspuns poate ne vedem pa... cu siguranta nu-i place nr. tau de telefon... Schimba-l! Sau sun-o dupa al neveste-ti... Ce disperat esti mai nea' istrate dupa pizda asta... Prietene, Dana e ca dragostea - daca fugi dupa ea, fuge de tine iar daca fugi de ea, fuge dupa tine! Pricepi?!? 1
ciboss666 Reputație: 2 Postat Octombrie 3, 2015 Postat Octombrie 3, 2015 ))).... nea istrate nu esti singurul,si eu o caut de mult timp,dar nu rasunde,suna ocupat ,sau se intrerupe . sigur nu e de la numarul de telefon, cred ca fata e plecata sau retrasa
sculermen Reputație: 51 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 3, 2015 La 03.10.2015 la 19:06, ciboss666 a spus: ))).... nea istrate nu esti singurul,si eu o caut de mult timp,dar nu rasunde,suna ocupat ,sau se intrerupe . sigur nu e de la numarul de telefon, cred ca fata e plecata sau retrasaTrimitet-i un mesaj in care intrebati-o daca mai are rost sa sunati... Poate primiti un raspuns.. 1
ciboss666 Reputație: 2 Postat Octombrie 4, 2015 Postat Octombrie 4, 2015 stai linistit prietene...ca nu ma agit sa dau de ea...i-am spus omului ca si eu am sunat in ultimele 2 luni de 5..6 ori sa zic si nu a raspuns sau sa intrerupt.. asta e tot. nu se agita nimeni,raspunde bine,nu raspunde iara bine
shadow2210 Reputație: 45 Postat Octombrie 6, 2015 Postat Octombrie 6, 2015 Salutare. A fost cineva la ea de curand ?Mie nu mi-a raspuns la telefon.
flavius36 Reputație: 419 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 10, 2015 Numarul de tel al Danei nu mai este in serviciu! Oare mai lucreaza Dana. Pacat era o tipa super din pozele postate, pacat ca nu am ajuns la ea. flavius36
nicusor de la braila Reputație: 258 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 12, 2015 A revenit http://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/0737-653-869-Placere-Si-Relaxare/150460
istrate96 Reputație: 449 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: migatronik@yahoo.com Oras:ploiesti Telefon: migatronik@yahoo.com Oras:ploiesti Postat Octombrie 26, 2015 Buna Dana mai lucrezi , un nr de tel te rog pe mail-ul negrea.duvaz@yahoo.com ms frumos pa
cosmi_ale85 Reputație: 399 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 27, 2015 Sigur o sa isi facă timp sa îți dea mail....
xrxx77 Reputație: -452 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 27, 2015 La 26.10.2015 la 18:57, istrate96 a spus: Buna Dana mai lucrezi , un nr de tel te rog pe mail-ul negrea.duvaz@yahoo.com ms frumos paIstrate, fata are nr de telefon trecut in titlul topicului. Il are trecut si in anunturile de pe ploiestiservicii si publi24.Daca citeai topicul, aflai ca lucreaza doar cand are chef. Dar daca iti este lene, asteapta ca te va contacta ea...
belgia Reputație: 2 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 9, 2015 Mai știe cineva de Dana ?eu cand am sunat mereu are tel închis
ciboss666 Reputație: 2 Postat Noiembrie 9, 2015 Postat Noiembrie 9, 2015 o gasiti la numarul asta 0737 653 869..doar ca lucreaza mult in circuit inchis...greu se ivesc locuri libere.
sexylove Reputație: 13 Postat Noiembrie 20, 2015 Telefon: masaj_erotic@yahoo.com Oras:Ploiesti Telefon: masaj_erotic@yahoo.com Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 20, 2015 Buna dragii mei. Din pacate, asa cum ati observat si voi, mi-am schimbat vechiul nr. de tel..dar nu este aceasta o problema. Acum ma puteti gasii la 0737.653.869 de luni pana vineri dupa 11:30 h. pana la 16:30 h ( ultima programare ). Multumesc celor ce au impartit opiniile si cu alti "colegi" ! Va pwp si va astept sa ne cunoastem mai bine ! Dana . 1
sexylove Reputație: 13 Postat Noiembrie 20, 2015 Telefon: masaj_erotic@yahoo.com Oras:Ploiesti Telefon: masaj_erotic@yahoo.com Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 20, 2015 La 03.10.2015 la 14:59, istrate96 a spus: Buna Dana ma tot chinui sa ajung la tine de ceva timp cand pot si eu te sun ori suna ocupat ori i-mi inchizi dupa ce apeleaza de 2,3 ori nu unteleg ce ai cu mine mentionez ca sunt casatorit timp liber fff putin eu lucrand 8-16.30 de obicei vinerea am putin timp liber dar foarte rar sau seara f tarziu cand majoritatea nu mai licreaza te rog fi draguta si arspunde cand te sun chiar daca o sa ma refuzi nu inteleg nu-ti place nr meu de tel te sun dupa un vodafone cu 456 la sfarsit ms ptr raspuns poate ne vedem pa 0737.653.869
ciboss666 Reputație: 2 Postat Noiembrie 20, 2015 Postat Noiembrie 20, 2015 chiar nu lucrezi deloc in weekend??? ....ce pacat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum