Ionut321123 Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 5, 2021 Sunt un băiat de 23 ani fac masaj fetelor și femeilor de orice vârsta nu ezitați sa ma contactați dacă vreți sa aveți parte de o relaxare , discreție maxima !!! adresa mea de gmail unde putem sa vorbim [email protected]
Ionut321123 Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Ianuarie 5, 2021 Buna hai sa vorbim pe gmail îți dau mai multe detali
Ionut321123 Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Ianuarie 5, 2021 Da nu ,masaj de relaxare nu servici sexuale masaj nud fără sex la domiciliu clientului etc mai multe detali pe gmail putem stabili ..
benzema09 Reputație: 4087 Postat Ianuarie 5, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Ianuarie 5, 2021 Acum 2 ore, Ionut321123 a spus: Da nu ,masaj de relaxare nu servici sexuale masaj nud fără sex la domiciliu clientului etc mai multe detali pe gmail putem stabili .. Ție iți arde de futut nu de masat 😂😂 fac și eu masaj dăsta la domiciliu clientelor😂, discreție maximă, preț mic spre nimic. 1
talibanu Reputație: 9948 Postat Ianuarie 5, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Ianuarie 5, 2021 Acum 3 ore, Ionut321123 a spus: Da nu ,masaj de relaxare nu servici sexuale masaj nud fără sex la domiciliu clientului etc mai multe detali pe gmail putem stabili .. Bosulica, invata sa scrii, invata sa iti prezinti oferta si tarifele. Asta cu discutatul pe mail nu o sa iti aduca prea multi clienti
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2021 Postat Ianuarie 5, 2021 Acum 12 minute, talibanu a spus: Bosulica, invata sa scrii, invata sa iti prezinti oferta si tarifele. Asta cu discutatul pe mail nu o sa iti aduca prea multi clienti cliente!
talibanu Reputație: 9948 Postat Ianuarie 5, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Ianuarie 5, 2021 Chiar acum, futac_cta a spus: cliente! Asa crezi tu :))
lexluthor Reputație: 1206 Postat Ianuarie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Ianuarie 5, 2021 Un alt labar care vrea sa fwta moca..despre ce vb...pwla mea vinde castraveti la grădinar.. băiete.. canta la alte mese..astea sant ocupate.. 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat Ianuarie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Ianuarie 5, 2021 Acum 10 ore, nimenieu a spus: Fata taichii tu inca mai crezi in basme și Feti frumoși fwtuti in lacrima? Hai sa fim seriosi..vb de un cocalar care se crede stecher să fwta moka...altceva nu este..toate cele bune
lexluthor Reputație: 1206 Postat Ianuarie 6, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Ianuarie 6, 2021 Dacă vrei masaj mă ofer voluntar 😁😁nu vreau sa ma plătești 😜😜
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 6, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 6, 2021 8 hours ago, nimenieu said: Nu cred ca moca, ci plătit. 😺 Eu ma bag sa îți fac frecție. Cu carmol sau fără. 😄 1
Vizitator ibrahimovic1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2021 Postat Ianuarie 6, 2021 Puține maseuze, mulți maseuri....
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 6, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 6, 2021 Normal, doar e topic pt maseuri futaciosi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum