Sari la conținut

💖 B e a t r i c e 💖 0720579609 💖

Postări Recomandate

• Telefon: 0720579609
  • Oras:Timișoara
  • Disponibila
  • Disponibila

💖 Bună dimineața! 💖

🔸Pentru programări mă puteți contacta doar telefonic sau WhatsApp🔸 

🔸Programul meu începe zilnic de la ora 10:00🔸

💖 Weekend minunat să aveți! 💖

Z6A_8854 - Web res.jpg

IMG_20230707_085857.jpg

IMG_20230707_115638.jpg

• Like 4
  • Inimioara 16
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
Acum 4 ore, Beatrice22 a spus:

💖 Bună dimineața! 💖

Z6A_8854 - Web res.jpg

IMG_20230707_085857.jpg

IMG_20230707_115638.jpg

Superba 😘😘🌷🌹

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:DTS
Acum 8 ore, Beatrice22 a spus:

💖 Bună dimineața! 💖

Z6A_8854 - Web res.jpg

IMG_20230707_085857.jpg

IMG_20230707_115638.jpg

Divină 🥰🫶😍🫶😘❤️

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 08.07.2023 la 14:08, aiureaplm a spus:

După 2 ani m-am întâlnit astăzi din nou cu perfecțiunea întruchipată. 
Pot spune ca s-a încheiat cu treaba asta in Timișoara cât timp Beatrice e aici, niciuna nu se ridica la nivelul ei, 11 pe linie.

te pup!

💖 Heeei!  💖

Mai bine mai târziu decât niciodată! 🤗

Mulțumesc pentru cuvintele extrem de frumoase, mă bucur că te-ai simțit bine.😘

A fost o plăcere să ne revedem! 💖

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

💖 Bună ziua! 💖

🔸Pentru programări mă puteți contacta doar telefonic sau WhatsApp, nu răspund la sms-uri și nu le iau în considerare!🔸

🔸Programul meu începe zilnic la ora 10:00🔸

💖 Vă doresc o săptămână productivă! 💖

Point Blur_Jun272023_102337.jpg

IMG_20230707_085857.jpg

IMG_20230707_115638.jpg

• Like 1
  • Inimioara 12
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

💖 Bună dimineața! 💖

🔸 Lucrez doar pe bază de programări făcute telefonic sau WhatsApp, nu răspund la sms-uri și nu le iau în considerare!🔸

🔸 Programul meu începe zilnic la ora 10:00.🔸

💖 Vă îmbrățișez! 💖

💖 Weekend cu multe zâmbete să aveți! 💖

Z6A_9101 - Web res.jpg

IMG_20230707_085857.jpg

IMG_20230707_115638.jpg

• Like 1
  • Inimioara 10
Link spre comentariu
Acum 11 ore, Beatrice22 a spus:

💖 Bună dimineața! 💖

🔸 Lucrez doar pe bază de programări făcute telefonic sau WhatsApp, nu răspund la sms-uri și nu le iau în considerare!🔸

🔸 Programul meu începe zilnic la ora 10:00.🔸

💖 Vă îmbrățișez! 💖

💖 Weekend cu multe zâmbete să aveți! 💖

Z6A_9101 - Web res.jpg

IMG_20230707_085857.jpg

IMG_20230707_115638.jpg

Pfffff...❤️🫶😘🫶😍🫶🥰🫶.....Superbă 

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Wow Wow Wow 

Fiind cu treabă prin Cimișoara, având o zi plină și o stare de spirit foarte agitată,  am decis să-i scriu acestei ființe să văd dacă pot avea parte de 30 minute tet-a tet cu ea. 

Scris pe whatsApp, răspuns foarte repede, rezolvat întâlnirea pentru ziua următoare.

Ajuns la adresă la ora stabilită, ii scriu ca sunt lângă bloc și îmi da adresa exactă. Repejor urc la apartamentul simatei domnișoare și când îmi deschide....să puc jos nu alta, frumoasă,  elegantă cu o ținută sexy pe ea, facem cunoștință și ne așezăm în living unde am fost servit cu o cafeluță, am servit cafeluța printre alte discuții sa ne cunoaștem după care, repejor mi-a prezentat baiea, dotată cu absolut tot ce trebuie, geluri de duș,  șampoane,  pe toate gusturile, prosoape, apă de gură, până și deodorant spray pt bărbați (nu l-am folosit, pt ca eu folosesc altceva😉), după dușul de igienizare, Beatrice aștepta cuminte în patul păcatelor,  m-am apropiat și...pe Cai, ca se filmează ! Am început cu un preludiu de sărutări și atingeri corporale pentru câteva momente cerându-i sa se întindă pe spate pentru a avea o poziție mai bună cât timp i-am smotocit veverița,(curățenie maxima acolo), ulterior am făcut schimb de roluri, ea la ON cu grija și la vecini, nu foarte deep dar cu ritm susținut, după câteva minute am trecut la NP, juniorul echipat corespunzător, ea deasupra, eu în șezut, cu sarutari pe gât,  sâni, mângâieri și atingeri peste tot pe unde am ajuns(țin să precizez ca are o piele catifelată, netedă cum nu am văzut prea des) simțeam ca se apropie încet încet momentul asa ca am rugat-o sa terminam în ON cu finalizare orală, a fost o placere Dumnezeiască, am simțit cum îmi scoate sufletul din mine.

A urmat igienizarea de după, îmbrăcarea după care am mai stat de vorbă câteva momente. Ne-am luat frumos la revedere cu un pupic pe obraz și unul pe guriță și plecat am fost. 

Plătit onorariul la început 200 ron!

Mulțumesc mult Beatrice, cu siguranță îți voi mai calcă pragul!

Din punctul meu de vedere notele pentru Beatrice sunt de prisos, dar are un 10 pe linie din partea mea!

Ciocane tari sa aveți!!

😘😘🥰💋💋Beatrice 💋💋😘😘😘🥰

• Like 4
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 18.07.2023 la 16:51, nonilaea a spus:

Wow Wow Wow 

Fiind cu treabă prin Cimișoara, având o zi plină și o stare de spirit foarte agitată,  am decis să-i scriu acestei ființe să văd dacă pot avea parte de 30 minute tet-a tet cu ea. 

Scris pe whatsApp, răspuns foarte repede, rezolvat întâlnirea pentru ziua următoare.

Ajuns la adresă la ora stabilită, ii scriu ca sunt lângă bloc și îmi da adresa exactă. Repejor urc la apartamentul simatei domnișoare și când îmi deschide....să puc jos nu alta, frumoasă,  elegantă cu o ținută sexy pe ea, facem cunoștință și ne așezăm în living unde am fost servit cu o cafeluță, am servit cafeluța printre alte discuții sa ne cunoaștem după care, repejor mi-a prezentat baiea, dotată cu absolut tot ce trebuie, geluri de duș,  șampoane,  pe toate gusturile, prosoape, apă de gură, până și deodorant spray pt bărbați (nu l-am folosit, pt ca eu folosesc altceva😉), după dușul de igienizare, Beatrice aștepta cuminte în patul păcatelor,  m-am apropiat și...pe Cai, ca se filmează ! Am început cu un preludiu de sărutări și atingeri corporale pentru câteva momente cerându-i sa se întindă pe spate pentru a avea o poziție mai bună cât timp i-am smotocit veverița,(curățenie maxima acolo), ulterior am făcut schimb de roluri, ea la ON cu grija și la vecini, nu foarte deep dar cu ritm susținut, după câteva minute am trecut la NP, juniorul echipat corespunzător, ea deasupra, eu în șezut, cu sarutari pe gât,  sâni, mângâieri și atingeri peste tot pe unde am ajuns(țin să precizez ca are o piele catifelată, netedă cum nu am văzut prea des) simțeam ca se apropie încet încet momentul asa ca am rugat-o sa terminam în ON cu finalizare orală, a fost o placere Dumnezeiască, am simțit cum îmi scoate sufletul din mine.

A urmat igienizarea de după, îmbrăcarea după care am mai stat de vorbă câteva momente. Ne-am luat frumos la revedere cu un pupic pe obraz și unul pe guriță și plecat am fost. 

Plătit onorariul la început 200 ron!

Mulțumesc mult Beatrice, cu siguranță îți voi mai calcă pragul!

Din punctul meu de vedere notele pentru Beatrice sunt de prisos, dar are un 10 pe linie din partea mea!

Ciocane tari sa aveți!!

😘😘🥰💋💋Beatrice 💋💋😘😘😘🥰

💖 Heeeeeei! 💖

Îți mulțumesc pentru că ți-ai rupt din timpul tău ca sa scrii această recenzie! Mă bucur că întâlnirea noastră a fost reușită și că te-ai simțit bine🤗

Placerea a fost și de partea mea! Te aștept și altă dată cu mare drag! 🤗

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

💖 Bună ziua, dragilor! 💖

🔸 Vă reamintesc că programul meu începe zilnic de la ora 10:00, iar programările se fac doar telefonic sau WhatsApp(nu răspund la sms-uri și nu le iau în considerare)🔸

💖 Să aveți un weekend liniștit! 💖

Z6A_8721 - Web res.jpg

IMG_20230707_085857.jpg

IMG_20230707_115638.jpg

• Like 1
  • Inimioara 12
Link spre comentariu

Eu tind sa cred că e mai degrabă într-o vacanță prelungită...a "lucrat" non-stop timp de vreo 2, dacă nu chiar sa fie 3 ani, drept urmare...făcând vreo câteva zeci de mii, sute de mii de euro...trebuie cheltuiți într-un fel sau altul și banii ăștia. Oricum nu-i plăceau ei bărbații sub 30 de ani, nici cu puța mare, și mai ales dacă bărbatul respectiv nu e bogat și generos cu ea atunci slabe șanse 

Eu zic să stați liniștiți, că va apărea ea când îi va fi dor de bani din nou și când va da de greu

• Haha 1
  • Trist 1
Link spre comentariu
  • Oras:Paradis
  • Oras:Paradis
La 19.09.2023 la 18:08, Lucas0 a spus:

Eu tind sa cred că e mai degrabă într-o vacanță prelungită...a "lucrat" non-stop timp de vreo 2, dacă nu chiar sa fie 3 ani, drept urmare...făcând vreo câteva zeci de mii, sute de mii de euro...trebuie cheltuiți într-un fel sau altul și banii ăștia. Oricum nu-i plăceau ei bărbații sub 30 de ani, nici cu puța mare, și mai ales dacă bărbatul respectiv nu e bogat și generos cu ea atunci slabe șanse 

Eu zic să stați liniștiți, că va apărea ea când îi va fi dor de bani din nou și când va da de greu

Poti , te rog ...sa povestesti ...cum te a scos afara 🤣🤣🤣

• Haha 4
Link spre comentariu

Eu o mai vedeam pe la Iulius Mall, sus la Food Court, alături de un tip puțin mai plinuț si brunet. Să fi fost doar un client sau altcineva, who knows?! Oricum dacă o s-o mai zăresc, dau de știre. :)).

Poate s-a pensionat, știu ca in breasla asta, ieși la pensie mai ceva decât fotbaliștii sau polițiștii.:))

Oricum suntem cu ochii in patru, și când o prindem o tragem de urechi. Avem si noi dreptul să ne supărăm și să-i dăm block, nu doar ea nouă. Pai ce plm, îs coaiele pline și ea, niet. 

Oricum văd un user, Beatrice22, care e activ acum, probabil sa fie ea, dar alt cont. In fine, cum spunea bunicu', după femei și transportul in comun să nu alergi niciodată. Știa el ce știa. 

• Haha 2
Link spre comentariu
La 21.10.2023 la 16:28, klm86 a spus:

Eu o mai vedeam pe la Iulius Mall, sus la Food Court, alături de un tip puțin mai plinuț si brunet. Să fi fost doar un client sau altcineva, who knows?! Oricum dacă o s-o mai zăresc, dau de știre. :)).

Poate s-a pensionat, știu ca in breasla asta, ieși la pensie mai ceva decât fotbaliștii sau polițiștii.:))

Oricum suntem cu ochii in patru, și când o prindem o tragem de urechi. Avem si noi dreptul să ne supărăm și să-i dăm block, nu doar ea nouă. Pai ce plm, îs coaiele pline și ea, niet. 

Oricum văd un user, Beatrice22, care e activ acum, probabil sa fie ea, dar alt cont. In fine, cum spunea bunicu', după femei și transportul in comun să nu alergi niciodată. Știa el ce știa. 

Exact ca vorba aia din fotbal ...s-a nascut talent si a murit tanara speranta....

Ma bucur pentru ea daca a reusit sa se retraga , desi cu un ochi plang si cu unul rad...penttru ca era o companie frumoasa.

Eu inca sper ca o sa primesc tortul pentru nas🤣🤣🤣.

P.S. O stea a cazut...si alta s-a nascut ( nu dau nume 🤣🤣🤣)

Link spre comentariu

Acum 4 ore, dyablo85 a spus:

Exact ca vorba aia din fotbal ...s-a nascut talent si a murit tanara speranta....

Ma bucur pentru ea daca a reusit sa se retraga , desi cu un ochi plang si cu unul rad...penttru ca era o companie frumoasa.

Eu inca sper ca o sa primesc tortul pentru nas🤣🤣🤣.

P.S. O stea a cazut...si alta s-a nascut ( nu dau nume 🤣🤣🤣)

Păi hai ca ne-ai făcut curioși....cine este revelația  ? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...