Sari la conținut

💖 B e a t r i c e 💖 0720579609 💖

Postări Recomandate

• Telefon: 0720579609
  • Oras:Timișoara
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 16 minute, jocrep1 a spus:

Multumim de aprecieri (cred ca ma incadrez si eu cu o nota nu mare dar de trecere in categorie)! Ma bucur ca nu ne parasesti definitiv!

S-auzim de bine!

Bineinteles ca si tu faci partea din aceasta categorie frumoasă, la fel ca si restul!♥️

Revin la voi cu mare placere

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 14 minute, m0f0ss a spus:

Te putem cita si pe alte orase?🙂

Nu stiu ce ai vrut sa spui cu asta

• Oras:Timisoara
Postat
Acum 29 minute, Beatrice22 a spus:

Cei mai faini barbati sunt la Timisoara, ma intorc la voi săptămâna viitoare. Nu scapati de mine asa usor♥️

Daca nu are cine pot eu sa trec sa iti ud florile. Ma rasplatesti cand revii 😋

S-auzim de bine!

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Chiar acum, jocrep1 a spus:

Daca nu are cine pot eu sa trec sa iti ud florile. Ma rasplatesti cand revii 😋

S-auzim de bine!

Sa stii ca nu ar strica, sper sa reziste cat sunt plecată 😂. Daca nu, o sa te pedepsesc😎

Postat
Acum 1 minut, Beatrice22 a spus:

Sa stii ca nu ar strica, sper sa reziste cat sunt plecată 😂. Daca nu, o sa te pedepsesc😎

Te risti sa le lasi asa? Sau nu vrei sa facem troc de servicii? Ca gratis nici eu nu muncesc, ca asa nu mai ajungeam pe la tine. 😎

S-auzim de bine!

Postat
Acum 4 ore, Beatrice22 a spus:

Hello! Incepand de joi, 04 martie, ma găsiți in Oradea! 

Pupicei!♥️♥️♥️♥️

Ce ti o fi venit si tie sa pleci nu stiu 🤔

Aaa ...oameni rai pe la Oradea 😉 am eu sursele mele 😉

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 ore, povestitorul a spus:

Ce ti o fi venit si tie sa pleci nu stiu 🤔

Aaa ...oameni rai pe la Oradea 😉 am eu sursele mele 😉

De ce te plangi ca oricum nu ma vizitezi?😅😅😅😅

• Haha 2
Postat
Acum 5 ore, Beatrice22 a spus:

De ce te plangi ca oricum nu ma vizitezi?😅😅😅😅

Sa nu zici ca sunt rau chiar azi o sa vin la tine...pentru  ora 15 noteaza ma in agenda .😉

• Haha 1
Postat
Acum 17 minute, povestitorul a spus:

Sa nu zici ca sunt rau chiar azi o sa vin la tine...pentru  ora 15 noteaza ma in agenda .😉

Da mai , acum de ce razi 😂😂vezi ca ai mesaj pe w app😉

Postat
Acum 38 minute, povestitorul a spus:

Da mai , acum de ce razi 😂😂vezi ca ai mesaj pe w app😉

Asteptam povestea ... defapt nu poveste, sa fie pe bune.😀

S-auzim de bine!

Postat
Acum 36 minute, jocrep1 a spus:

Asteptam povestea ... defapt nu poveste, sa fie pe bune.😀

S-auzim de bine!

La el e pe bune, ca doar nu e 'maestru'🙂

• Haha 1
Postat
Acum 6 ore, povestitorul a spus:

Deci cum a fost?:))

Vizitator ccfdtig
Reputație: 0
Postat
Acum 59 minute, benyruben a spus:

Ie blocat in poveste...

Deocamdată.🤪

Postat
Acum 1 oră, benyruben a spus:

Cu durere in suflet tin sa va anunt ca nu am fost 😂😂😎...( probleme tehnice). Tura viitoare,  tineti aproape 😉

Vizitator ccfdtig
Reputație: 0
Postat
Acum 4 minute, povestitorul a spus:

Cu durere in suflet tin sa va anunt ca nu am fost 😂😂😎...( probleme tehnice). Tura viitoare,  tineti aproape 😉

😭😭😭🤣

Postat
Acum 2 ore, povestitorul a spus:

Macar ai anuntat din timp ca nu ajungi? Sa nu stea fata incurcata, ca e una dintre cele care chiar nu merita sa pateasca asa ceva.

S-auzim de bine!

• Mersi 1
Postat
1 oră în urmă, jocrep1 a spus:

Macar ai anuntat din timp ca nu ajungi? Sa nu stea fata incurcata, ca e una dintre cele care chiar nu merita sa pateasca asa ceva.

S-auzim de bine!

Nu am avut credit 🥲🥲 imi pare rau..Am tot incercat sa caut o retea free insa fara succes 🙃

• Haha 1
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
35 minutes ago, povestitorul said:

Nu am avut credit 🥲🥲 imi pare rau..Am tot incercat sa caut o retea free insa fara succes 🙃

Încă se mai pot trimite mesaje d'alea gratuite cu "Utilizatorul numărului xxx dorește să-l contactezi" :)

Beatrice chiar sună ea... Păcat că n-ai ajuns la ea. Este printre cele mai bune variante din frumosul nostru oraș de pe malul Begăi. 

• Mersi 1
Postat

Salut , dupa multe interventi pe  topicul acesta minunat cum este si posesoarea lui trimit mesaj pe wapp. Primesc detali , dar prea multe detali fata foarte  cumsecade .stabilim ora si urma sa confirm cu o ora inainte intalnirea . Ca sa va faceti o idrei eu intrebam ceva si Beatrice imi raspundea iar la final aparea "iubitule" , iar intrebare iar raspuns iar "iubi" , iar intrebare iar raspuns iar "iubitule " la un moment dat imi era frica sa mai intreb 😂😂😂. Era ca si cum mi am facut o iubita de o luna si totul e roz , lapte si miere .In sfarsit vine ora indicata , confirm.programarea si ajung cu bine in apartamentul fetei.

Apartamentul este ok  , ma surprins colectia de geluri de dus . Trebuia sa fur unul 😉. Prosoape curate , curatenie , muzica . Fata isi face bine temele . De apreciat . 

Igiena fetei 10 .

Aspect  10  , blonda , este genul.de fizic care ma inebuneste , sani foarte frumosi . 

Atitudine 10 , pro client , te intreaba cum iti place , daca este bine , esti servit cu apa /suc /cafea /bomboane /ciocolata  ., cred ca daca imi era foame si ceream ceva de mancare primeam . 

Actiune 

Oral nep 9 trebuie sa o opresti .

Normal protejat 9 

De mentionat nu stiu ce a fost cu mine insa nu m am rodicat la nivelul.intalniri . Am fost un pic rece , distant si nu era cazul. Probabil am fost putin stresat din alte motive . 

Insa cum am vorbit si cu ea si tin sa trasmit si aici arunc manusea , vreau revansa . 

Fata este atat de dulce si daca ai fi de stanca te ar inmuia . 

Banuti 150 de lei am lasat si tips . 

Timp am depasit .

De revenit cu siguranta .

De recomandat da . 

A fost o experienta foarte frumoasa .

Iti multumesc Beatrice pentru momentele frumoase .

Si locul.ei este la Top fara discuti. 

Numai bine 

• Like 3
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 20 minute, povestitorul a spus:

Salut , dupa multe interventi pe  topicul acesta minunat cum este si posesoarea lui trimit mesaj pe wapp. Primesc detali , dar prea multe detali fata foarte  cumsecade .stabilim ora si urma sa confirm cu o ora inainte intalnirea . Ca sa va faceti o idrei eu intrebam ceva si Beatrice imi raspundea iar la final aparea "iubitule" , iar intrebare iar raspuns iar "iubi" , iar intrebare iar raspuns iar "iubitule " la un moment dat imi era frica sa mai intreb 😂😂😂. Era ca si cum mi am facut o iubita de o luna si totul e roz , lapte si miere .In sfarsit vine ora indicata , confirm.programarea si ajung cu bine in apartamentul fetei.

Apartamentul este ok  , ma surprins colectia de geluri de dus . Trebuia sa fur unul 😉. Prosoape curate , curatenie , muzica . Fata isi face bine temele . De apreciat . 

Igiena fetei 10 .

Aspect  10  , blonda , este genul.de fizic care ma inebuneste , sani foarte frumosi . 

Atitudine 10 , pro client , te intreaba cum iti place , daca este bine , esti servit cu apa /suc /cafea /bomboane /ciocolata  ., cred ca daca imi era foame si ceream ceva de mancare primeam . 

Actiune 

Oral nep 9 trebuie sa o opresti .

Normal protejat 9 

De mentionat nu stiu ce a fost cu mine insa nu m am rodicat la nivelul.intalniri . Am fost un pic rece , distant si nu era cazul. Probabil am fost putin stresat din alte motive . 

Insa cum am vorbit si cu ea si tin sa trasmit si aici arunc manusea , vreau revansa . 

Fata este atat de dulce si daca ai fi de stanca te ar inmuia . 

Banuti 150 de lei am lasat si tips . 

Timp am depasit .

De revenit cu siguranta .

De recomandat da . 

A fost o experienta foarte frumoasa .

Iti multumesc Beatrice pentru momentele frumoase .

Si locul.ei este la Top fara discuti. 

Numai bine 

Multumesc frumos! 

Asa este felul meu, sa dau cat mai multe detalii ca voi sa reusiti sa gasiti usor locatia. Te astept cu drag din nou si sper ca totusi am avut o intalnire ok. ♥️

• Inimioara 1
Postat
Acum 10 ore, povestitorul a spus:

*Si locul.ei este la Top fara discuti.*

Si cu discutii si fara discutii tot acolo ar fi locul ei. S-au mai manifestat intentiile noastre (mai multi colegi) vizavi de aspectul asta dar se pare ca nu a ajuns informatia unde trebuie sau nu se vrea. Oricum pentru mine nu e important topul de aici si tin cont de topul personal.

In 2021 pot spune cu toata increderea ca ea e top 1 pentru mine la atitudine fata de client, amabilitate ... stie sa se faca placuta. La sex e mai mult decat deschisa sa iti faca pe plac. Se poate si schimba 2, 3 vorbe cu ea... nu incearca sa te evacueze imediat daca ai terminat treaba, propune chiar masaj daca a mai ramas timp.

Ca si comparatie am experimentat de curand o alta fata care dupa ce am terminat 2 numere in 45 min s-a terminat totul, nu prea mai era ineresata decat sa ma imbrac si sa plec. Cunoasteti si voi. Eee, asa ceva nu s-a intamplat niciodata la Beatrice, poate chiar eu am ramas dator ca am mai depasit timpul pe alocuri. Asta face diferenta dintre o fata la care mergi ca te simti si bine si una la care mergi ca animalul, doar sa futi.

S-auzim de bine

• Like 1
  • Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 10 minute, jocrep1 a spus:

Si cu discutii si fara discutii tot acolo ar fi locul ei. S-au mai manifestat intentiile noastre (mai multi colegi) vizavi de aspectul asta dar se pare ca nu a ajuns informatia unde trebuie sau nu se vrea. Oricum pentru mine nu e important topul de aici si tin cont de topul personal.

In 2021 pot spune cu toata increderea ca ea e top 1 pentru mine la atitudine fata de client, amabilitate ... stie sa se faca placuta. La sex e mai mult decat deschisa sa iti faca pe plac. Se poate si schimba 2, 3 vorbe cu ea... nu incearca sa te evacueze imediat daca ai terminat treaba, propune chiar masaj daca a mai ramas timp.

Ca si comparatie am experimentat de curand o alta fata care dupa ce am terminat 2 numere in 45 min s-a terminat totul, nu prea mai era ineresata decat sa ma imbrac si sa plec. Cunoasteti si voi. Eee, asa ceva nu s-a intamplat niciodata la Beatrice, poate chiar eu am ramas dator ca am mai depasit timpul pe alocuri. Asta face diferenta dintre o fata la care mergi ca te simti si bine si una la care mergi ca animalul, doar sa futi.

S-auzim de bine

Multumesc, dragutule! Esti tare amabil ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Nu imi place sa imi bat joc.  Daca nu sunt in top inseamna ca nu imi merit locul si eu nu ma supar, dar ma bucura gandul ca sunt in topul tau♥️

Postat
Acum 15 minute, Beatrice22 a spus:

Multumesc, dragutule! Esti tare amabil ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Nu imi place sa imi bat joc.  Daca nu sunt in top inseamna ca nu imi merit locul si eu nu ma supar, dar ma bucura gandul ca sunt in topul tau♥️

Te pup si cu siguranta te voi mai vizita! Dar stii tu ... astrele, horoscopul ... 😋

S-auzim de bine!

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...