Sari la conținut

💖 B e a t r i c e 💖 0720579609 💖

Postări Recomandate

Reputație: -1182
Postat
18 minutes ago, Beatrice22 said:

Hei. Disponibilă pana la ora 00 💋

Ce restrictii la FK ai Beatrice?

• Minus 1
  • Telefon: 0720579609
  • Oras:Timișoara
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

😊

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

🥳

• Like 2
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pentru detalii sau programari, va rog sa ma contactati telefonic sau pe Whatsapp, nu pot sa raspund la sms-uri. 

Va multumesc!💋💋💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, toledoxxx a spus:

Buna, ti,am scris pe watap, esti libera?

Ceau, da. Ma poti contacta din nou, incearca telefonic, poate nu am semnal si nu primesc mesajele pe Whatsapp 💋

• Oras:Cuba
  • Oras:Cuba
Postat

Despre Beatrice? excelenta prestatie si infatisare. Nu am nimic de reprosat. Fata investeste in a te face sa te simti bine si e mega atenta.

Tratati-o cu respect ! 

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 45 minute, swagger chris a spus:

Despre Beatrice? excelenta prestatie si infatisare. Nu am nimic de reprosat. Fata investeste in a te face sa te simti bine si e mega atenta.

Tratati-o cu respect ! 

Mulțumesc frumos 💋😍😍

Postat

Salutare,

Am trecut si eu pragul usii acestei frumoase domnisoare blonde.
Am luat legatura cu Beatrice pe whatsapp. Mi-a raspuns foarte rapid, si in cele din urma am reusit sa stabilesc cu fata o intalnire amoroasa.
Mi-a deschis usa o superba fata blonda, fiind intr-o lenjerie intima rosie (chilotei si sutien rosii).
Mi-a oferit apa/suc, insa nu aveam nevoie atunci de ele, ci mai mult de ea😝.
I-am platit la inceput banii pentru 1 finalizare (200 roni), dupa care am facut un dus.

Actiunea a fost asa:

Iesind din baie, m-a asteptat in pat. Era senzatie, voiam sa o mananc pe toata🙂
Am inceput cu un FK (desi prima experienta pentru mine cu FK luat de la domnisoarele astea de pe aici) a fost nemaipomenit. As fi stat toata partida sa ma joc cu limba ei dulce, insa am zis sa trec si sa explorez si alte aspecte din Beatrice.
Apoi a urmat un ON de senzatie. M-am simtit bine aici. Ar fi fost interesant un deepthroat, insa nu i-am cerut, fiind la prima intalnire. Poate data vitoare daca este dispusa.
A urmat un 69. Beatrice are un dundulet si o pasarica magnifice.
Am trecut in cele din urma la un NP care a fost excelent. A intrat in ea minunat. ON a fost in combinatie cu niste sarutari corporale excelente.
Sanii Beatricei sunt extraordinari, nici mari, dar nici mici, as zice potriviti pentru corpul ei.
La final a fost un CIM nemaipomenit. Mai mult decat atat, Beatrice are si o fața frumoasa. Am inscris in gura lui Beatrice si am ridicat steagul victoriei. Sper sa ii fi placut si ei.
Apoi Beatrice s-a dus la baie sa isi igienizeze gura, ceea ce era normal si bine.
Am discutat in treacut cu ea in timp ce ma imbracam. Cam destul de timida fata la capitolul discuti (dar poate ca e si vina mea aici fiindca am pus intrebari domnisoarei mai mult legate de partea personala. E de inteles atunci, cum imi zicea si ea, insa asa m-am obinuit eu cu fetele de pe aici. Insa cred ca poate fi putin mai deschisa la capitolul asta).
Ne-am luat ramas bun si am plecat.
De asemenea, a ramas ca o sa o mai vizitez si in viitor pentru ca merita fata. Are potential.
Beatrice are un fund senzational, sper sa introduca in meniu si analul. Te termina fundul lui Beatrice.

Dat fiind faptul ca timpul a fost scurt si nu am apucat sa exploatez mai mult din Beatrice (desi mi-as fi dorit ca e belea fata, dar data viitoare cu siguranta ca va fii), notele mele sunt:

FK+Sarutari corporale: 10
ON: 9
NP: 9
CIM: 10

Sper ca data viitoare cand o sa o vizitez sa pot creste notele la maximum la ON si NP (ele au fost date deoarece timpul petrecut cu ea a fost destul de scurt si nu am apucat prea mult sa ma decid in totalitate), si sa pot da nota si pentru anal.

De vizitat/re-vizitat? Da.
De stabilit o intalnire cu Beatrice? Da.

Astept pana data viitoare cand baga in meniu si analul pentru ca are mare potential acolo + in combinatie cu pielea ei fina, te poate da pe spate, si apoi am sa o revizitez. Sper sa isi pastreze serviciile actuale si sa le creasca la un nivel mai inalt, introducand de asemenea si ceea ce spuneam in randurile anterioare.

Baieti, sa o respectati pe Beatrice ca merita, iar ea va va satisface dorintele.

Sa auzim de bine de la Beatrice. Sper sa mai ramana in TM.

• Like 6
  • Minus 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 12 minute, Magnificul0 a spus:

Salutare,

Am trecut si eu pragul usii acestei frumoase domnisoare blonde.
Am luat legatura cu Beatrice pe whatsapp. Mi-a raspuns foarte rapid, si in cele din urma am reusit sa stabilesc cu fata o intalnire amoroasa.
Mi-a deschis usa o superba fata blonda, fiind intr-o lenjerie intima rosie (chilotei si sutien rosii).
Mi-a oferit apa/suc, insa nu aveam nevoie atunci de ele, ci mai mult de ea😝.
I-am platit la inceput banii pentru 1 finalizare (200 roni), dupa care am facut un dus.

Actiunea a fost asa:

Iesind din baie, m-a asteptat in pat. Era senzatie, voiam sa o mananc pe toata🙂
Am inceput cu un FK (desi prima experienta pentru mine cu FK luat de la domnisoarele astea de pe aici) a fost nemaipomenit. As fi stat toata partida sa ma joc cu limba ei dulce, insa am zis sa trec si sa explorez si alte aspecte din Beatrice.
Apoi a urmat un ON de senzatie. M-am simtit bine aici. Ar fi fost interesant un deepthroat, insa nu i-am cerut, fiind la prima intalnire. Poate data vitoare daca este dispusa.
A urmat un 69. Beatrice are un dundulet si o pasarica magnifice.
Am trecut in cele din urma la un NP care a fost excelent. A intrat in ea minunat. ON a fost in combinatie cu niste sarutari corporale excelente.
Sanii Beatricei sunt extraordinari, nici mari, dar nici mici, as zice potriviti pentru corpul ei.
La final a fost un CIM nemaipomenit. Mai mult decat atat, Beatrice are si o fața frumoasa. Am inscris in gura lui Beatrice si am ridicat steagul victoriei. Sper sa ii fi placut si ei.
Apoi Beatrice s-a dus la baie sa isi igienizeze gura, ceea ce era normal si bine.
Am discutat in treacut cu ea in timp ce ma imbracam. Cam destul de timida fata la capitolul discuti (dar poate ca e si vina mea aici fiindca am pus intrebari domnisoarei mai mult legate de partea personala. E de inteles atunci, cum imi zicea si ea, insa asa m-am obinuit eu cu fetele de pe aici. Insa cred ca poate fi putin mai deschisa la capitolul asta).
Ne-am luat ramas bun si am plecat.
De asemenea, a ramas ca o sa o mai vizitez si in viitor pentru ca merita fata. Are potential.
Beatrice are un fund senzational, sper sa introduca in meniu si analul. Te termina fundul lui Beatrice.

Dat fiind faptul ca timpul a fost scurt si nu am apucat sa exploatez mai mult din Beatrice (desi mi-as fi dorit ca e belea fata, dar data viitoare cu siguranta ca va fii), notele mele sunt:

FK+Sarutari corporale: 10
ON: 9
NP: 9
CIM: 10

Sper ca data viitoare cand o sa o vizitez sa pot creste notele la maximum la ON si NP (ele au fost date deoarece timpul petrecut cu ea a fost destul de scurt si nu am apucat prea mult sa ma decid in totalitate), si sa pot da nota si pentru anal.

De vizitat/re-vizitat? Da.
De stabilit o intalnire cu Beatrice? Da.

Astept pana data viitoare cand baga in meniu si analul pentru ca are mare potential acolo + in combinatie cu pielea ei fina, te poate da pe spate, si apoi am sa o revizitez. Sper sa isi pastreze serviciile actuale si sa le creasca la un nivel mai inalt, introducand de asemenea si ceea ce spuneam in randurile anterioare.

Baieti, sa o respectati pe Beatrice ca merita, iar ea va va satisface dorintele.

Sa auzim de bine de la Beatrice. Sper sa mai ramana in TM.

Hei💋. Multumesc mult pentru feedback-ul tau si pentru cuvintele frumoase💋 Te aștept din nou sa punem in practica si anumite lucruri pe care nu le-am facut astăzi.  Pusi dulce💋💋💋💋💋

Postat
Acum 44 minute, Kopil a spus:

Buna esti superba ❤️, se poate un videoclip cu cim? ❤️❤️

??

• Minus 1
Postat
Acum 3 ore, Kopil a spus:

??

Mai insistă, nu te da batut 🙂  Haide, poate a 3-a oara va fi cu noroc 😂

Postat
Acum 5 minute, m0f0ss a spus:

Mai insistă, nu te da batut 🙂  Haide, poate a 3-a oara va fi cu noroc 😂

Vrei si tu sa vezi este? Ai facut si tu un mic haz ca sa pic eu prost dar tu esti cu mana pe ea vrei sa te mint? 😂

• Minus 1
Postat
Acum 4 minute, Kopil a spus:

Vrei si tu sa vezi este? Ai facut si tu un mic haz ca sa pic eu prost dar tu esti cu mana pe ea vrei sa te mint? 😂

'Niste mofturi, dam parale si nu intelegem nimica' 🙂  

Ia cu tine 2 foi si viziteaz-o.. faci un live cu ea, de nu-ti mai trebuie nici un clip!  'Vrei sa te mint?' 😉

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hei. Vă astept cu programari Whatsapp sau telefonic 💋💋💋. Disponibilă pana la ora 00💋💋

• Inimioara 1
Postat
1 hour ago, Beatrice22 said:

Hei. Vă astept cu programari Whatsapp sau telefonic 💋💋💋. Disponibilă pana la ora 00💋💋

IMG-20210614-WA0006.jpg

@Beatrice22 Baietii au o rugaminte pentru tine: Sa nu te (mai) ingrasi! 😉  ... ca apoi nu o sa mai fii asa de gustoasa si delicioasa 😋

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 minute, Magnificul0 a spus:

@Beatrice22 Baietii au o rugaminte pentru tine: Sa nu te (mai) ingrasi! 😉  ... ca apoi nu o sa mai fii asa de gustoasa si delicioasa 😋

Adică sunt la limită?🤣🤣  nu cred ca sunt grasă și nici nu am fost vreodată. 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

🤗

• Inimioara 1
Postat
7 minutes ago, Beatrice22 said:

Adică sunt la limită?🤣🤣  nu cred ca sunt grasă și nici nu am fost vreodată. 

Esti foarte faina si misto asa 😄. Sunt sigur ca baietilor o sa le placa la nebunie de tine asa cum esti acuma 😉.
Acuma nu esti grasa sau sa fii depasit vreo limita, dar sa
NU o faci asta era idea mesajului anterior, ca apoi strici corpul tau frumos si minunat 🤗
.
Sa te mentii fit, mereu in forma, nici slaba, dar nici grasa, ca vei castiga mult mai mult daca iti vei mentie forma fizica in parametrii normali 😊.

• Mersi 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

🥳

• Like 1
  • Inimioara 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 03.07.2021 la 16:59, Blue.ice a spus:

Imi spui te rog,unde ai locația?

In privat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...