Lucas0 Reputație: -1182 Postat Iulie 8, 2021 Postat Iulie 8, 2021 5 minutes ago, Lucas0 said: Am o curiozitate: cine iti face pozele? Iubi? Iubi? Iubi?🧐 Sau pesti... pesti... pestisorul🙂? Asta in cazul in care iubi si pestisorul nu sunt una si aceeasi persoana 🤔🤭 3
logann111 Reputație: 85 Postat Iulie 8, 2021 Postat Iulie 8, 2021 Acum 11 minute, Lucas0 a spus: Am o curiozitate: cine iti face pozele? Iubi? Iubi? Iubi?🧐 Asta te interesează pe tine cine ii face pozele 🙄 1
fciuca Reputație: 312 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 8, 2021 5 minutes ago, m0f0ss said: Te plictisesti rau, este? vrea doar sa fie nominalizat la troll-ul anului , dar mai e mult de munca pana acolo . concurenta e mare . te bati cu gipsanu , payment si alte fenomene de pe acest forum 2
Beatrice22 Reputație: 4042 Postat Iulie 8, 2021 Telefon: 0720579609 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0720579609 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Iulie 8, 2021 Acum 26 minute, Lucas0 a spus: Am o curiozitate: cine iti face pozele? Iubi? Iubi? Iubi?🧐 Ceau. Are importanță cine imi face poze? Nu sunt singura dama de pe forum care are poze facute de cineva. Cred ca asta e cea mai mica problema !
Beatrice22 Reputație: 4042 Postat Iulie 8, 2021 Telefon: 0720579609 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0720579609 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Iulie 8, 2021 Acum 25 minute, Lucas0 a spus: Sau pesti... pesti... pestisorul🙂? Asta in cazul in care iubi si pestisorul nu sunt una si aceeasi persoana 🤔🤭 Nu inteleg ce vrei :)) . De ce ai atatea curiozități? Vino la mine si o sa vezi daca am sau nu asa ceva. O sa iau unul sa il tin in acvariu daca tot zici ca am, ca sa fie trraba treaba. Inceteaza cu aberatiile astea. Lucrez pe cont propriu. Ceau 1
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Iulie 8, 2021 Postat Iulie 8, 2021 8 minutes ago, Beatrice22 said: Nu inteleg ce vrei :)) . De ce ai atatea curiozități? Vino la mine si o sa vezi daca am sau nu asa ceva. O sa iau unul sa il tin in acvariu daca tot zici ca am, ca sa fie trraba treaba. Inceteaza cu aberatiile astea. Lucrez pe cont propriu. Ceau @Beatrice22 @fciuca @logann111 @m0f0ss "...o sa vezi daca am sau nu asa ceva..." "...daca tot zici ca am..." Am facut vreo afirmatie undeva ca ai iubi sau/si pestisor sau ca nu ai? Tu de ce o iei ca pe o afirmatie, daca totusi era o intrebare? Hm...Sunt deranjante intrebarile astea pentru tine? Daca te uiti la propozitia ce am scris-o acuma, la final apare un semn al intrebari. Uite, un dinasta: ? Intelegi? Nu e o afirmatie, ci o intrebare. Defapt asta nu ai inteles. Pe de alta parte, vorba reclamei: "cine se agita, si agita"...in contradictie cu adevarul. O intrebare nu are cum sa te agite sau sa Iti provoace vreo nevroza daca sti ca adevarul nu e asta. Din contra, Iti poate provoca vreo agitatie sau nevroza doar daca sti ca asa e sau ca intrebarea ataca un punct sensibil pe care fie nu Iti place sa il discuti (desi, pentru transparenta lucrurilor orice intrebare care face referire la subiect ar trebui sa isi gaseasca un raspuns decent si civilizat), fie preferi sa il eviti fiindca subiectul nu Iti este favorabil. Prin urmare, atata timp cat oferi un serviciu sau orice altceva, clientul are dreptul sa cunoasca toate circumstantele cumpararii acelui serviciu sau orice altceva, spre binele lui pentru a sti ce cumpara sau in ce se baga sau daca exista aspecte problematice la care trebuie sa fie mai atent (ca nu e ca si cum in meseria asta nu exista un "pestisor" sau un "iubi" sau oricum s-ar numi acea persoana care urmareste anumite aspecte ce tin doar de profitabilitate, neinteresand nici de client, dar nici de fata respectiva in sine). Deci, in ce fel intrebarea mea ti-a putut provoca o panica asa de mare daca totusi sti ca realitatea nu e asa? 3
Beatrice22 Reputație: 4042 Postat Iulie 8, 2021 Telefon: 0720579609 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0720579609 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Iulie 8, 2021 Acum 18 minute, Lucas0 a spus: @Beatrice22 @fciuca @logann111 @m0f0ss "...o sa vezi daca am sau nu asa ceva..." "...daca tot zici ca am..." Am facut vreo afirmatie undeva ca ai iubi sau/si pestisor sau ca nu ai? Tu de ce o iei ca pe o afirmatie, daca totusi era o intrebare? Hm...Sunt deranjante intrebarile astea pentru tine? Daca te uiti la propozitia ce am scris-o acuma, la final apare un semn al intrebari. Uite, un dinasta: ? Intelegi? Nu e o afirmatie, ci o intrebare. Defapt asta nu ai inteles. Pe de alta parte, vorba reclamei: "cine se agita, si agita"...in contradictie cu adevarul. O intrebare nu are cum sa te agite sau sa Iti provoace vreo nevroza daca sti ca adevarul nu e asta. Din contra, Iti poate provoca vreo agitatie sau nevroza doar daca sti ca asa e sau ca intrebarea ataca un punct sensibil pe care fie nu Iti place sa il discuti (desi, pentru transparenta lucrurilor orice intrebare care face referire la subiect ar trebui sa isi gaseasca un raspuns decent si civilizat), fie preferi sa il eviti fiindca subiectul nu Iti este favorabil. Prin urmare, atata timp cat oferi un serviciu sau orice altceva, clientul are dreptul sa cunoasca toate circumstantele cumpararii acelui serviciu sau orice altceva, spre binele lui pentru a sti ce cumpara sau in ce se baga sau daca exista aspecte problematice la care trebuie sa fie mai atent (ca nu e ca si cum in meseria asta nu exista un "pestisor" sau un "iubi" sau oricum s-ar numi acea persoana care urmareste anumite aspecte ce tin doar de profitabilitate, neinteresand nici de client, dar nici de fata respectiva in sine). Deci, in ce fel intrebarea mea ti-a putut provoca o panica asa de mare daca totusi sti ca realitatea nu e In primul rand, cine m-a vizitat a vazut ca nu am asa ceva! Niciodată nu am avut astfel de probleme. In al doilea rand, nu ma agit, am alte lucruri mai importante de facut, doar ca ma deranjeaza curiozitatea ta irelevanta. In al 3lea rand, degeaba bati aporpo ca ma agit pt ca as avea ce spui tu. Doar vreau sa spun acum si inchei subiectul ca nu am asa ceva si te rog sa incetezi cu aceste comentarii de pe topicul meu. Pusi 1
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Iulie 8, 2021 Postat Iulie 8, 2021 15 minutes ago, Beatrice22 said: In primul rand, cine m-a vizitat a vazut ca nu am asa ceva! Niciodată nu am avut astfel de probleme. In al doilea rand, nu ma agit, am alte lucruri mai importante de facut, doar ca ma deranjeaza curiozitatea ta irelevanta. In al 3lea rand, degeaba bati aporpo ca ma agit pt ca as avea ce spui tu. Doar vreau sa spun acum si inchei subiectul ca nu am asa ceva si te rog sa incetezi cu aceste comentarii de pe topicul meu. Pusi In fine. Cel mai probabil intrebarea mea initiala, desi inofensiva sau cel putin asa s-a vrut sa fie sau in cel mai bun caz din ironie, a deranjat.E in regula. Pot sa am o intelegere de ce anume. Nu a fost cu vreun scop cu tendinte negative sau care sa te defavorizeze cumva. Mie imi plac fetele ca tine, care sunt dragute si frumoase si tinere si cu servicii bune. Iar tu faci parte din categoriea acestor fete. Cu cat mai multe, cu atat mai bine. De ce as vrea sa fie mai putin fete din categoria asta? Bāietii atunci numa pierd, si nu castiga ceva. Scuzele mele atunci daca te-a deranjat in vreun fel. 1 1
Beatrice22 Reputație: 4042 Postat Iulie 8, 2021 Telefon: 0720579609 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0720579609 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Iulie 8, 2021 Acum 2 minute, Lucas0 a spus: In fine. Cel mai probabil intrebarea mea initiala, desi inofensiva sau cel putin asa s-a vrut sa fie sau in cel mai bun caz din ironie, a deranjat.E in regula. Pot sa am o intelegere de ce anume. Nu a fost cu vreun scop cu tendinte negative sau care sa te defavorizeze cumva. Mie imi plac fetele ca tine, care sunt dragute si frumoase si tinere si cu servicii bune. Iar tu faci parte din categoriea acestor fete. Cu cat mai multe, cu atat mai bine. De ce as vrea sa fie mai putin fete din categoria asta? Bāietii atunci numa pierd, si nu castiga ceva. Scuzele mele atunci daca te-a deranjat in vreun fel. Scuzele iti sunt acceptate. O zi placuta.
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Iulie 8, 2021 Postat Iulie 8, 2021 12 minutes ago, Beatrice22 said: Scuzele iti sunt acceptate. O zi placuta. Sper ca ma primesti la tine pentru o partida (sau mai multe, de ce nu) de sex pasional si multa dragoste si iubire (sau ceva pe acolo) si placere (sper eu reciproca), daca vin 😘, fie si dupa discutiile astea mai neinspirate🤣. 1 1
Beatrice22 Reputație: 4042 Postat Iulie 8, 2021 Telefon: 0720579609 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0720579609 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Iulie 8, 2021 Va aștept cu programări whatsapp sau telefonic pana la ora 00💋💋💋 1 2
Beatrice22 Reputație: 4042 Postat Iulie 8, 2021 Telefon: 0720579609 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0720579609 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Iulie 8, 2021 🤗 2 2
benyruben Reputație: 181 Postat Iulie 8, 2021 Postat Iulie 8, 2021 Acum 44 minute, Beatrice22 a spus: Va aștept cu programări whatsapp sau telefonic pana la ora 00💋💋💋 La 00:00 sunt la tine
shoby233 Reputație: 403 Postat Iulie 8, 2021 Postat Iulie 8, 2021 Acum 4 ore, Lucas0 a spus: In fine. Cel mai probabil intrebarea mea initiala, desi inofensiva sau cel putin asa s-a vrut sa fie sau in cel mai bun caz din ironie, a deranjat.E in regula. Pot sa am o intelegere de ce anume. Nu a fost cu vreun scop cu tendinte negative sau care sa te defavorizeze cumva. Mie imi plac fetele ca tine, care sunt dragute si frumoase si tinere si cu servicii bune. Iar tu faci parte din categoriea acestor fete. Cu cat mai multe, cu atat mai bine. De ce as vrea sa fie mai putin fete din categoria asta? Bāietii atunci numa pierd, si nu castiga ceva. Scuzele mele atunci daca te-a deranjat in vreun fel. Crede-ma ca fata asta merita sa i-o tragem bine ca tare bună e, plus că face și CIM pt mine ii ce trebuie in oraș ascultătoarea fără figuri și f amabila .... așa ca Beatrice tre sa vin sa ne futem bine 😎👌👈🍑💦 1
Beatrice22 Reputație: 4042 Postat Iulie 8, 2021 Telefon: 0720579609 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0720579609 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Iulie 8, 2021 Disponibila😅💋💋 1 1 2
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Iulie 8, 2021 Postat Iulie 8, 2021 1 hour ago, shoby233 said: Crede-ma ca fata asta merita sa i-o tragem bine ca tare bună e, plus că face și CIM pt mine ii ce trebuie in oraș ascultătoarea fără figuri și f amabila .... așa ca Beatrice tre sa vin sa ne futem bine 😎👌👈🍑💦 Da, ai uitat si de FK si ON, pe langa CIM, ceea ce e un plus ca face toate astea pe langa celelalte lucruri clasice pe care le fac si celelalte fete. Mai AP ar fi bine-venit 🤭 Asa e, e frumoasa si draguta. Merita. Asa imi plac si mie, ca fetele sa fie ascultatoare, amabile si fara figuri si pretentii nejustificate (in limita bunului simt). Speram sa mai ramana in oras atunci ☺️ 2 1 1
shoby233 Reputație: 403 Postat Iulie 8, 2021 Postat Iulie 8, 2021 Acum 9 minute, Lucas0 a spus: Da, ai uitat si de FK si ON, pe langa CIM, ceea ce e un plus ca face toate astea pe langa celelalte lucruri clasice pe care le fac si celelalte fete. Mai AP ar fi bine-venit 🤭 Asa e, e frumoasa si draguta. Merita. Asa imi plac si mie, ca fetele sa fie ascultatoare, amabile si fara figuri si pretentii nejustificate (in limita bunului simt). Speram sa mai ramana in oras atunci ☺️ Ramine in oraș ca ii timișoreanca de-a noastră 😎 1
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Iulie 8, 2021 Postat Iulie 8, 2021 31 minutes ago, shoby233 said: Ramine in oraș ca ii timișoreanca de-a noastră 😎 Beatrice merita atunci o ❤️ mare 🤗 Atunci mai ramane doar sa nu se lase de treaba 😃 1 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 8, 2021 Acum 1 minut, Lucas0 a spus: Beatrice merita atunci o ❤️ mare 🤗 Atunci mai ramane doar sa nu se lase de treaba 😃 In prima faza am crezut ca ramane sa mergi la ea ... dupa am citit si continuarea ... chiar de doua ori ...pff ... ce teapa mi am luat . 😂😂😂😂... continua ... ai unele postari de mor de ras 😂😂😂 1
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Iulie 8, 2021 Postat Iulie 8, 2021 13 minutes ago, povestitorul said: In prima faza am crezut ca ramane sa mergi la ea ... dupa am citit si continuarea ... chiar de doua ori ...pff ... ce teapa mi am luat . 😂😂😂😂... continua ... ai unele postari de mor de ras 😂😂😂 Pai o sa merg, de unde ai tras concluzia ca nu ar fi asa? 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 8, 2021 Chiar acum, Lucas0 a spus: Pai o sa merg, de unde ai tras concluzia ca nu ar fi asa? Nu vad recenzia ... si de aici 😉😉😉
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Iulie 8, 2021 Postat Iulie 8, 2021 3 minutes ago, povestitorul said: Nu vad recenzia ... si de aici 😉😉😉 Fata face si FK si ON si CIM, adica ce imi place mie. Mai mult, e si foarte frumoasa si draguta. Deocamndata nu am ajuns pe la ea, insa am in plan. Cand merg o sa scriu recenzie. 2 1
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Iulie 8, 2021 Postat Iulie 8, 2021 Just now, Lucas0 said: Fata face si FK si ON si CIM, adica ce imi place mie. Mai mult, e si foarte frumoasa si draguta. Deocamndata nu am ajuns pe la ea, insa am in plan. Cand merg o sa scriu recenzie. Nu pot merge in fiecare zi la ele, chiar daca mi-ar face placere sa petrec mai mult timp in compania lor (a unora dintre ele). Nu am timp si nici nu cred ca as putea in fiecare zi. Mai am si eu viata personala si professional. Am un oarecare "noroc" ca nu am prietena (defapt nu vreau sa am deocamndata, fiind prins cu alte prioritati). De aia le mai vizitez pe unele dintre gagicile astea frumoase si dragute de pe aici. Unele chiar sunt bune. 1
Beatrice22 Reputație: 4042 Postat Iulie 9, 2021 Telefon: 0720579609 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0720579609 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Iulie 9, 2021 Hei💋💋. Astăzi mai am disponibilitate dupa ora 17💋💋. Mâine mai am disponibilitate dupa ora 13 30💋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum