damian88 Reputație: -56 Postat Septembrie 16, 2022 Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Acum 2 ore, Aanndrea a spus: Hmm. Cred ca tuturor va place curățenia, căldura, prosoapele curate si uleiul de calitate. Sa stii ca si mie imi place. 🤗🤗 . Si cred ca va place si să nu va grăbească nimeni. De asemenea si apa si cafeaua e buna. Dar , fiecare cum intelege si cum doreste. O zi frumoasa tuturor. 😉 Adevarat 😘😘😘 1 Link spre comentariu
costy03 Reputație: -40 Postat Septembrie 17, 2022 Oras:la munte Oras:la munte Partajează Postat Septembrie 17, 2022 Bai NFH degeaba o curtezi pe Andrea că nu negociază la preț😅😅😅 1 Link spre comentariu
damian88 Reputație: -56 Postat Septembrie 17, 2022 Partajează Postat Septembrie 17, 2022 Acum 29 minute, costy03 a spus: Bai NFH degeaba o curtezi pe Andrea că nu negociază la preț😅😅😅 Am si fost, tembelici care esti 😂😂😂 1 Link spre comentariu
Aanndrea Reputație: 19 Postat Septembrie 17, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2022 Sa nu va certați ca va pedepsesc 🤣🤣😉😎 1 Link spre comentariu
nevar7777 Reputație: 3 Postat Septembrie 18, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Septembrie 18, 2022 Andreea, The best in town, ❤️❤️❤️❤️❤️ Link spre comentariu
twim2016 Reputație: 1 Postat Septembrie 19, 2022 Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Si eu am fost la ea, am ramas placut impresionat. M-am simtit minunat, merita fiecare banut. Link spre comentariu
motcarpy Reputație: 70 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Daca ati fost de ce nu faceti si voi o recenzie sa stim si noi ce permite, ce nu.... Link spre comentariu
motcarpy Reputație: 70 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Dupa mai multe incercari (sau nu raspundea sau nu ne sincronizam) am reusit sa ajung la Andrea. Comunicare prin apel telefonic, locatia usor de gasit, se afla langa Coressi. Am fost intampinat de o fata slim destul de inalta (etimez 1.70 +), simpatica, se vede ca stie sa interactioeze cu un client, se poate discuta cu ea. Am fost servit cu apa, dupa aproximativ 5 minute de povestit m-am dus la dus. La iesire am fost invitat in camera de masaj, pregatit special (lumanari, muzica de relaxare). Dupa ce a dat jos hainele a inceput cu un masaj de relaxare, masaj pe care le face foarte bine, nu se grabeste, cateodata atinge si zonele erogene, te excita dupa care trece iarasi la masaj de relaxare, practic se joaca cu tine, a fost foarte placut, cred ca a durat aproximativ 20-25 minute. Dupa 25 minute m-a rugat sa ma intorc, atunci a inceput un masaj senzual , a folosit aproape tot corpul, stia cand sa se opreasca astfel incat sa nu finalizez rapid. Foloseste un ulei de caliate, se vede ca are experienta, stie unde si cum sa te atinga, te lasa sa atingi, Dupa aproximativ 15 minute am finalizat. Recomand sa viztati daca va place masajul erotic (masaj erotic nu contact sexual), a fost cel mai placut masaj de care am avut parte in ultimi 5 ani. Puncte tari: fizicul, faptul ca nu se grabeste (nu are ca scop sa finalizezi rapid si sa pleci), stie sa faca masaj de relaxare si erotic,. Nu ar strica sa fie mai multa lumina in camera si sa puna o oglinda, in rest totul a fost de nota 10. Eu cu siguranta voi mai vizita. 2 1 Link spre comentariu
Victor_SB Reputație: 5 Postat Decembrie 17, 2022 Oras:Selimbar Oras:Selimbar Partajează Postat Decembrie 17, 2022 tarife ? ora e ora ?dupa spusele tale a durat 40 min, 25 pe spate + 15 pe fata si gata Link spre comentariu
motcarpy Reputație: 70 Postat Decembrie 19, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 19, 2022 Am platit 250 ptr o ora. Cu cele doua dusuri si discutii a durat mai mult de o ora, nu am fost grabit, probabil facea doua finalizari daca ceream, dar finalizarea a fost atat de intens ca nu vroiam a doua Link spre comentariu
Aanndrea Reputație: 19 Postat Decembrie 20, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2022 La 19.12.2022 la 9:02, motcarpy a spus: Am platit 250 ptr o ora. Cu cele doua dusuri si discutii a durat mai mult de o ora, nu am fost grabit, probabil facea doua finalizari daca ceream, dar finalizarea a fost atat de intens ca nu vroiam a doua 🤗🤗🙏 Link spre comentariu
andrei115 Reputație: 12 Postat Decembrie 22, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Mulțumesc Andreea pentru ora de relaxare și cafeaua excelenta.😘 Note: 10 Revin cu drag când sunt în zona Link spre comentariu
robertosogur Reputație: 138 Postat Februarie 16, 2023 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Februarie 16, 2023 Salutare,am vizitat-o si eu azi pe Andreea,nu avea loc decat seara,cred ca nu a mai avut dupa nimic,ca ne-am lungit la vorba cam mult. Apartamentul langa Coressi este ok,cam aglomerat,mai ales cand am ajuns eu la intrare era cam mult trafic. Andreea este o fata placuta ca aspect fizic dar si prin vorbe,nu ma grabit nici o clipa. Masajul a durat cca o ora,foarte bine executat,cu miscari sublime si nu numai,combina cu cel de relaxare. Am reusit doar o singura finalizare,chiar daca iei o ora,stie ea sa o umple,ca nu faci 2 finalizari,oricum fata e vorbareata intretine orice discutie. halatul a fost 250 Link spre comentariu
Victor_SB Reputație: 5 Postat Februarie 18, 2023 Oras:Selimbar Oras:Selimbar Partajează Postat Februarie 18, 2023 sa inteleg ca vorba multa saracia omului ? face in asa fel incat sa ai doar 1 finalizare? eu asa am inteles din ce ai scris chiar daca spune ca doua la ora Link spre comentariu
robertosogur Reputație: 138 Postat Februarie 18, 2023 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Februarie 18, 2023 Acum 1 oră, Victor_SB a spus: sa inteleg ca vorba multa saracia omului ? face in asa fel incat sa ai doar 1 finalizare? eu asa am inteles din ce ai scris chiar daca spune ca doua la ora Nu stiu ce sa zic,5-10 min dusul si prezentarea,vre-o 20-25 pe spate,resrul cu fata in sus,depinde cat de repede termini.Eu nu am terminat asa repede,ramasese putin timp ptr a doua finalizare.In 15 min nu cred ca se mai numeste masaj erotic,ptr a doua finalizare,se apuca direct de soldatel fara nici un preludiu. Link spre comentariu
Victor_SB Reputație: 5 Postat Februarie 18, 2023 Oras:Selimbar Oras:Selimbar Partajează Postat Februarie 18, 2023 Acum 3 ore, robertosogur a spus: Nu stiu ce sa zic,5-10 min dusul si prezentarea,vre-o 20-25 pe spate,resrul cu fata in sus,depinde cat de repede termini.Eu nu am terminat asa repede,ramasese putin timp ptr a doua finalizare.In 15 min nu cred ca se mai numeste masaj erotic,ptr a doua finalizare,se apuca direct de soldatel fara nici un preludiu. da, in acest caz nu e buna technica, nu e profesionista. De obicei a doua se face exact la final. Am intalnit si eu exact la fel, dupa prima finalizare sa se arunce direct la a doua fara nici un masaj. Deloc placut asa. Inseamna ca asta cu 2 finalizari e doar pt cele care stiu si cum sa faca Link spre comentariu
robertosogur Reputație: 138 Postat Februarie 24, 2023 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Februarie 24, 2023 Salutare,am revizitat din nou fata,ce sa zic aceleasi servicii impecabile,Masajul de relaxare nota 10,cel erotic 9,daca ar face mai multevartificii ar fi super,poate fqc un abonament .Recomand,mie imi place foarte mult masajul. 1 Link spre comentariu
arkanas Reputație: 2 Postat Februarie 25, 2023 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Partajează Postat Februarie 25, 2023 Acum 20 ore, robertosogur a spus: Salutare,am revizitat din nou fata,ce sa zic aceleasi servicii impecabile,Masajul de relaxare nota 10,cel erotic 9,daca ar face mai multevartificii ar fi super,poate fqc un abonament .Recomand,mie imi place foarte mult masajul. asa-i ca ora ti s-a parut scurta, trce la msaj mai ales daca e facut si bine. daca erau tarifele vechi....era mai accesibil. te pup andreea 😘😘😘 Link spre comentariu
robert_buc Reputație: 11 Postat Martie 4, 2023 Partajează Postat Martie 4, 2023 Mai prestează? Tot încerc sa ajung și nu raspunde Link spre comentariu
Victor_SB Reputație: 5 Postat Martie 5, 2023 Oras:Selimbar Oras:Selimbar Partajează Postat Martie 5, 2023 nu mereu, nu are program fix, cand si cand e valabil Link spre comentariu
jack247 Reputație: 25 Postat Iunie 1, 2023 Oras:Braşov Oras:Braşov Partajează Postat Iunie 1, 2023 Trecut azi pe la Andreea, pentru o nouă şedinţă de masaj erotic. Nu ştiu cum face, e ca vinul. O cunosc de mai bine de un an, dar arată din ce în ce mai bine iar masajul e din ce în ce mai mişto. Chiar e masaj, lucrează pe grupe de muşchi, îşi dă seama unde sunt probleme. Chiar e erotic, face un body to body absolut senzaţional. Recomand celor care vor masaj erotic, în opinia mea e cea mai bună în domeniu din Braşov. Merită fiecare leuţ din cei 250 cât are tariful orar. Link spre comentariu
arkanas Reputație: 2 Postat Iunie 4, 2023 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Partajează Postat Iunie 4, 2023 La 01.06.2023 la 16:38, jack247 a spus: Trecut azi pe la Andreea, pentru o nouă şedinţă de masaj erotic. Nu ştiu cum face, e ca vinul. O cunosc de mai bine de un an, dar arată din ce în ce mai bine iar masajul e din ce în ce mai mişto. Chiar e masaj, lucrează pe grupe de muşchi, îşi dă seama unde sunt probleme. Chiar e erotic, face un body to body absolut senzaţional. Recomand celor care vor masaj erotic, în opinia mea e cea mai bună în domeniu din Braşov. Merită fiecare leuţ din cei 250 cât are tariful orar. voi ce intelegeti prin masaj body to body ? ca e diferit de la o persoana la alta. Am descoperit o varianta de am crezut ca fac sex fara prezervativ dar a fost fara contact, insa a fost doar frecare, masaj cu labiile pe toata zona intima in toata splendoarea. De asta intreb, ca la Andreea nu e asa sau nu am primit eu asa 1 Link spre comentariu
adanc_1 Reputație: 145 Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 Fratilor eu daca o aveam pe fata asta in Alba, eram zilnic la ea. E o comoarã. Meritã fiecare leuț. Link spre comentariu
eduard0 Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2023 Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Stie cineva daca mai activeaza domnisoara? Multumesc! Link spre comentariu
maxibogger89 Reputație: 77 Postat Septembrie 13, 2023 Partajează Postat Septembrie 13, 2023 Chiar ieri am reusit sa ajung la ea..e o tipa foarte frumoasa iar masajul pe care il face e fenomenal, pt el m-am dus si m-am bucurat de el din plin.. ea are a privire asa patrunzatoare si putin de fata rea, cel putin asa mi s-a parut.. de pielea ei fina si sanii superbi nu mai zic.. sa nu se supere, dar pacat ca face doar masaj erotic 😅.. sper sa ne revedem curand, Andreea 😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum