Sari la conținut

Masaj erotic Andreea 0740985818

Postări Recomandate

Acum 2 ore, Aanndrea a spus:

Hmm. Cred ca tuturor va place curățenia,  căldura,  prosoapele curate si uleiul de calitate. Sa stii ca si mie imi place. 🤗🤗 . Si cred ca va place si să nu va grăbească nimeni. De asemenea si apa si cafeaua e buna. Dar , fiecare cum intelege si cum doreste. O zi frumoasa tuturor. 😉

Adevarat 😘😘😘

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Dupa mai multe incercari (sau nu raspundea sau nu ne sincronizam) am reusit sa ajung la Andrea. Comunicare prin apel telefonic, locatia usor de gasit, se afla langa Coressi. Am fost intampinat de o fata slim destul de inalta (etimez 1.70 +), simpatica, se vede ca stie sa interactioeze cu un client, se poate discuta cu ea. Am fost servit cu apa, dupa aproximativ 5 minute de povestit m-am dus la dus. La iesire am fost invitat in camera de masaj, pregatit special (lumanari, muzica de relaxare). Dupa ce a dat jos hainele a inceput cu un masaj de relaxare, masaj pe care le face foarte bine, nu se grabeste, cateodata atinge si zonele erogene, te excita dupa care trece iarasi la masaj de relaxare, practic se joaca cu tine, a fost foarte placut, cred ca a durat aproximativ 20-25 minute. Dupa 25 minute m-a rugat sa ma intorc, atunci a inceput un masaj senzual , a folosit aproape tot corpul, stia cand sa se opreasca astfel incat sa nu finalizez rapid. Foloseste un ulei de caliate, se vede ca are experienta, stie unde si cum sa te atinga, te lasa sa atingi, Dupa aproximativ 15 minute am finalizat.

Recomand sa viztati daca va place masajul erotic (masaj erotic nu contact sexual), a fost cel mai placut masaj de care am avut parte in ultimi 5 ani. Puncte tari: fizicul, faptul ca nu se grabeste (nu are ca scop sa finalizezi rapid si sa pleci), stie sa faca masaj de relaxare si erotic,. Nu ar strica sa fie mai multa lumina in camera si sa puna o oglinda, in rest totul a fost de nota 10. Eu cu siguranta voi mai vizita.

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
La 19.12.2022 la 9:02, motcarpy a spus:

Am platit 250 ptr o ora. Cu cele doua dusuri si discutii a durat mai mult de o ora, nu am fost grabit, probabil facea doua finalizari daca ceream, dar finalizarea a fost atat de intens ca nu vroiam a doua

🤗🤗🙏

Link spre comentariu
  • Oras:galati

Salutare,am vizitat-o si eu azi pe Andreea,nu avea loc decat seara,cred ca nu a mai avut dupa nimic,ca ne-am lungit la vorba cam mult.

Apartamentul langa Coressi este ok,cam aglomerat,mai ales cand am ajuns eu la intrare era cam mult trafic.

Andreea este o fata placuta ca aspect fizic dar si prin vorbe,nu ma grabit nici o clipa.

Masajul a durat cca o ora,foarte bine executat,cu miscari sublime si nu numai,combina cu cel de relaxare.

Am reusit doar o singura finalizare,chiar daca iei o ora,stie ea sa o umple,ca nu faci 2 finalizari,oricum fata e vorbareata :) intretine orice discutie.

halatul a fost 250

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Victor_SB a spus:

sa inteleg ca vorba multa saracia omului ? face in asa fel incat sa ai doar 1 finalizare? eu asa am inteles din ce ai scris chiar daca spune ca doua la ora

Nu stiu ce sa zic,5-10 min dusul si prezentarea,vre-o 20-25 pe spate,resrul cu fata in sus,depinde cat de repede termini.Eu nu am terminat asa repede,ramasese putin timp ptr a doua finalizare.In 15 min nu cred ca se mai numeste masaj erotic,ptr a doua finalizare,se apuca direct de soldatel fara nici un preludiu.

Link spre comentariu
  • Oras:Selimbar
  • Oras:Selimbar
Acum 3 ore, robertosogur a spus:

Nu stiu ce sa zic,5-10 min dusul si prezentarea,vre-o 20-25 pe spate,resrul cu fata in sus,depinde cat de repede termini.Eu nu am terminat asa repede,ramasese putin timp ptr a doua finalizare.In 15 min nu cred ca se mai numeste masaj erotic,ptr a doua finalizare,se apuca direct de soldatel fara nici un preludiu.

da, in acest caz nu e buna technica, nu e profesionista. De obicei a doua se face exact la final. Am intalnit si eu exact la fel, dupa prima finalizare sa se arunce direct la a doua fara nici un masaj. Deloc placut asa. Inseamna ca asta cu 2 finalizari e doar pt cele care stiu si cum sa faca

Link spre comentariu
  • Oras:Slobozia
Acum 20 ore, robertosogur a spus:

Salutare,am revizitat din nou fata,ce sa zic aceleasi servicii impecabile,Masajul de relaxare nota 10,cel erotic 9,daca ar face mai multevartificii ar fi super,poate fqc un abonament :) .Recomand,mie imi place foarte mult masajul.

asa-i ca ora ti s-a parut scurta, trce  la msaj mai ales daca e facut si bine. daca erau tarifele vechi....era mai accesibil. te pup andreea 😘😘😘

Link spre comentariu
  • Oras:Braşov
  • Oras:Braşov

Trecut azi pe la Andreea, pentru o nouă şedinţă de masaj erotic. Nu ştiu cum face, e ca vinul. O cunosc de mai bine de un an, dar arată din ce în ce mai bine iar masajul e din ce în ce mai mişto.

Chiar e masaj, lucrează pe grupe de muşchi, îşi dă seama unde sunt probleme. Chiar e erotic, face un body to body absolut senzaţional.

Recomand celor care vor masaj erotic, în opinia mea e cea mai bună în domeniu din Braşov. Merită fiecare leuţ din cei 250 cât are tariful orar.

Link spre comentariu
La 01.06.2023 la 16:38, jack247 a spus:

Trecut azi pe la Andreea, pentru o nouă şedinţă de masaj erotic. Nu ştiu cum face, e ca vinul. O cunosc de mai bine de un an, dar arată din ce în ce mai bine iar masajul e din ce în ce mai mişto.

Chiar e masaj, lucrează pe grupe de muşchi, îşi dă seama unde sunt probleme. Chiar e erotic, face un body to body absolut senzaţional.

Recomand celor care vor masaj erotic, în opinia mea e cea mai bună în domeniu din Braşov. Merită fiecare leuţ din cei 250 cât are tariful orar.

voi ce intelegeti prin masaj body to body ? ca e diferit de la o persoana la alta. Am descoperit o varianta de am crezut ca fac sex fara prezervativ dar a fost fara contact, insa a fost doar frecare, masaj cu labiile pe toata zona intima in toata splendoarea. De asta intreb, ca la Andreea nu e asa sau nu am primit eu asa

• Like 1
Link spre comentariu

Chiar ieri am reusit sa ajung la ea..e o tipa foarte frumoasa iar masajul pe care il face e fenomenal, pt el m-am dus si m-am bucurat de el din plin.. ea are a privire asa patrunzatoare si putin de fata rea, cel putin asa mi s-a parut.. de pielea ei fina si sanii superbi nu mai zic.. sa nu se supere, dar pacat ca face doar masaj erotic 😅.. sper sa ne revedem curand, Andreea 😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...