Sari la conținut

Tarife de Top

Postări Recomandate

• Oras:around
  • Oras:around
Postat

bai sandokane, aia cu ziarista , e tare , am impresia ca ziarista a ajuns zmekera rau , parca se bagase si in politica, daca e aia mica grasuta colorata si creata .

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

. Cine are 1000 de euro sa dea pe o pasarica cred ca o ia si se duce cu ea in alte tari.

1000 de euro este mult oriunde in lumea asta.

Roxana2 nu e de acord cu tine!:)

• Like 1
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

o sa ve explic eu cand o sa am timp de ce toate panaramele au bagat preturi peste 400 (este oricum vina Roxanei Guess sau a celui de o pescareste)

Pana atunci ascultati cu atentie 

Imnul Panaramelor !!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=x8tXeisviJs

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Intre văi
  • Oras:Intre văi
Postat

Deci sa ma bag si eu ca musca......am fost o data acum vreo 3 ani cred, la o petrecere in mamaia,cu de toate,pe un vaporas  mai mare sa nu zic yacht!

Am fost 4 pularai si 3 fetite. O zi si o noapte. Am cotizat 350 euro fiecare, bani in care au intrat  toate, ceva bautura , niste gustari reci si bineinteles retributia fetelor.

Ce am remarcat a fost ca fetele nu erau de meserie , una stiu sigur ca era ziarista la un ziar local. Toate superbe , si nu este o exagerare, nu stiam care cum sa ne impartim.

Scazand cheltuielile, fetele cred ca nu au primit mai mult de 250 euro.Totusi ce am trait in noaptea aia a fost mirobolantic.

Ce vreau sa subliniez este ca nu trebuie 1000 de coco ca sa ai o femeie frumoasa langa tine. Cred ca este o suma exagerata. Cine are 1000 de euro sa dea pe o pasarica cred ca o ia si se duce cu ea in alte tari.

1000 de euro este mult oriunde in lumea asta.

250 euro...24-36 ore....plimbarica cu vaporas.....este ok ca si pret......1000 euro ce draqu ma....

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Nu-i asa ca iti este dor de ea?

Din pacate nu! Pt ca n-am apucat s-o intalnesc. Dar virtual era haioasa.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...