Ginaalexandr Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 12, 2021 Buna eu sunt Bianca ofer companie intimă domnilor generoși și manierat servicii de calitate pentru mai multe detalii nu ezita sa mă contactați
jhn Reputație: 19 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2021 Pai și venim unde? Poze, servicii, preț?
gicacontra2012 Reputație: 4330 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2021 Bianca, trebuie sa ne spui in primul rand numarul tau de telefon, apoi serviciile, preturile si zona in care ai locatia. Hai ca nu e asa de greu.
bebe2014 Reputație: 3448 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 12, 2021 Fără poze nu stârnești nici o reacție 1
owic Reputație: 811 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:outcall Oras:outcall Postat Ianuarie 12, 2021 Acum 5 ore, Ginaalexandr a spus: Buna eu sunt Bianca ofer companie intimă domnilor generoși și manierat servicii de calitate pentru mai multe detalii nu ezita sa mă contactați pai si cum te contactam mai Gina / Bianca ?
nid 35 Reputație: 637 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2021 Acum 11 ore, Ginaalexandr a spus: Buna eu sunt Bianca ofer companie intimă domnilor generoși și manierat servicii de calitate pentru mai multe detalii nu ezita sa mă contactați Și dacă vrem nu te putem.contacta că nu ai lăsat nimic cum putem da de tine, până una alta incarca niste poze reale cu tine aici, servicii , preturi și locație /zona...hai curaj că poți. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum