Sari la conținut

Daria 0754684932

Postări Recomandate

Postat

Buna dragi mei , sunt Daria , am revenit in orasul vostru la cerere , 22 de ani inalta , creola , par blond , sani mari , fundul la fel de mare , 70 de kg , 170 de cm inaltime. Tin sa va anunt ca locatia mea o gasiti pe aleea tihuta . Doresc sa va las niste informati cu referire la serviciile mele : sex oral protejat , sex normal protejat , 69 , sarutari si atingeri corporale , masaj erotic cat si de relaxare! Uni dintre voi s-ar putea sa ma cunoasteti , sunt o fire calma !😊 

Tot odata vreau sa spun ca am deschise 2 anunturi pe publi 24 unde puteti vedea poze , anunturile imi sunt cu acelas numar ca si aici ! Va astept cu drag !😘😘

• Oras:Cluj
Postat

Oare ai putea sa lasi link de pe publi aici sa vedem pozele? Ca eu unul nu găsesc.

• Telefon: 0123456789
  • Oras:Machu Picchu, Peru
  • Telefon: 0123456789
  • Oras:Machu Picchu, Peru
Postat
La 12.01.2021 la 12:33, daria225 a spus:

Buna dragi mei , sunt Daria , am revenit in orasul vostru la cerere , 22 de ani inalta , creola , par blond , sani mari , fundul la fel de mare , 70 de kg , 170 de cm inaltime. Tin sa va anunt ca locatia mea o gasiti pe aleea tihuta . Doresc sa va las niste informati cu referire la serviciile mele : sex oral protejat , sex normal protejat , 69 , sarutari si atingeri corporale , masaj erotic cat si de relaxare! Uni dintre voi s-ar putea sa ma cunoasteti , sunt o fire calma !😊 

Tot odata vreau sa spun ca am deschise 2 anunturi pe publi 24 unde puteti vedea poze , anunturile imi sunt cu acelas numar ca si aici ! Va astept cu drag !😘😘

Din moment ce nu ai trecut niste preturi, ce sa intelegem? Ca totul se face doar din placere, cost free? 😁

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...