Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2021 Postat Iunie 9, 2021 Acum 1 minut, izabella2018 a spus: E și ce dacă sunt, de la vârsta mi se trage, sunt mai înțeleaptă ☕ eu venisem sa citesc ce scriu fetele de fapt. Karla și Flori va pup fah panterelor 😘😘😘 donsoara Florentina vreau și eu premiu de la dumneavoastră... Dacă se poate 🤤😋 Hai hai..deja te întreci cu gluma..🤣🤣 acum și flori..pe bune 😁😁 Ce sa scrie fetele..ce vrea p..da lor 🤣🤣 Baga 100 la pariu..sa fac bani sa fug cu Karla în lume...sa avem și noi bani măcar de o pâine 🤣🤣
izabella2018 Reputație: 3585 Postat Iunie 9, 2021 Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Postat Iunie 9, 2021 Sa dea dzeu sa nu faci ca poate asa vine la mine ☕😂🤤 1
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2021 Postat Iunie 9, 2021 Acum 3 minute, izabella2018 a spus: Sa dea dzeu sa nu faci ca poate asa vine la mine ☕😂🤤 Împrumut la bancă fac..numai sa nu ajungă la tine 🤣🤣
izabella2018 Reputație: 3585 Postat Iunie 9, 2021 Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Postat Iunie 9, 2021 Karleta fata sa știi ca am mai mulți bani ca dydy 😂😂😂 2
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2021 Postat Iunie 9, 2021 Acum 4 minute, izabella2018 a spus: Karleta fata sa știi ca am mai mulți bani ca dydy 😂😂😂 Da..da io sunt mai sentimental ca tine 🤣🤣
Georgeus Reputație: 1369 Postat Iunie 9, 2021 Postat Iunie 9, 2021 5 minutes ago, dyerseve said: Împrumut la bancă fac..numai sa nu ajungă la tine 🤣🤣 Cat ai pe carte? :))))) 2
izabella2018 Reputație: 3585 Postat Iunie 9, 2021 Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Postat Iunie 9, 2021 Uite ca mai vrea sa facă și împrumut la banca fata sa te bage în datorii pe viata asta, Karloooo fugi mama ca asta nu i de tine Puiu meu fugi mămică ca asta îți dă vrăjeala 😂😂😂😂😂 1
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2021 Postat Iunie 9, 2021 Acum 1 minut, izabella2018 a spus: Uite ca mai vrea sa facă și împrumut la banca fata sa te bage în datorii pe viata asta, Karloooo fugi mama ca asta nu i de tine Puiu meu fugi mămică ca asta îți dă vrăjeala 😂😂😂😂😂 Hai ca era sa ma încui.. 🤣🤣 Sparg banca..atunci...fără datorii și cu bani garla...plus sentimentele 😂😂
izabella2018 Reputație: 3585 Postat Iunie 9, 2021 Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Postat Iunie 9, 2021 Bagi numa vrăjeala aici da eu știu ca fata este deșteaptă și și a dat seama ca vrei sa o mintăsti ca să o iei de soție și după sa nu mai lucreze. De egoist faci asa numa sa nu beau eu cafeluta cu ea. Huoooo huoooo
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2021 Postat Iunie 9, 2021 Acum 1 minut, izabella2018 a spus: Bagi numa vrăjeala aici da eu știu ca fata este deșteaptă și și a dat seama ca vrei sa o mintăsti ca să o iei de soție și după sa nu mai lucreze. De egoist faci asa numa sa nu beau eu cafeluta cu ea. Huoooo huoooo Nu o las pe mana ta..😂😂🤣
izabella2018 Reputație: 3585 Postat Iunie 9, 2021 Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Postat Iunie 9, 2021 Pe unde te prind acolo te boicoteze ca nu vrei sa ma lași sa beau cafeluta cu Karleta. Huooooo😂😂😂😂😂 Daaa ca pe mana ta este în siguranță, vad, vad vrei sa faci infarct ca să o convingi numa în belele vrei sa bagi fata. Fuuuuugiii Karla, fugi 😂
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2021 Postat Iunie 9, 2021 Orice pentru ea..🤣🤣... Eu ii ofer și sentimente pe lângă cafea 🤪🤪
izabella2018 Reputație: 3585 Postat Iunie 9, 2021 Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Postat Iunie 9, 2021 Sentimentul de foame creca și ala e un sentiment 😂😂😂😂
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2021 Postat Iunie 9, 2021 Acum 5 minute, izabella2018 a spus: Sentimentul de foame creca și ala e un sentiment 😂😂😂😂 Foamea e senzație...cred..🤣🤣
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2021 Postat Iunie 9, 2021 Nu o las pe mana ta orice ar fi..mor cu voi de gat 🤣🤣
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2021 Postat Iunie 9, 2021 Acum 4 ore, sitrade a spus: “Prietene” vor mai fi, inainte daca se prezenta cu user-ul de pe forum fiindca avea un “renume” si fetele poate incercau sa se faca cat mai placute pentru recenziile lui, acum dupa toate aceste discutii daca se duce si spune cine e, cred ca fetele il vor evita. Deci, va mai avea parte de prietene aici. Pana la urma fetele vin aici pentru bani si cu toata nebunia lui din cap, era unul care cotiza bine si multe fete poate “inchideau” ochii la anumite lucruri, insa el exagereaza. A facut asta cu Karla si ea nu a mai suportat, desi i-a dat mai multe sanse si se ruga de ea prin mesaje sa-l primeasca inapoi, apoi a venit Raisa pe care a tot laudat-o (nu spun ca Raisa nu merita laudele), insa dupa ce a tot laudat-o pe Karla si apoi a jignit-o cand aceasta nu l-a mai suportat, a venit randul Raisei sa fie laudat-o ca apoi sa nu mai suporte nici ea fazele de ei si apoi au inceput atacurile la adresa Raisei. Deja incepe sa sperie toate fetele de aici. @Raisa000 am citit ca te-a amenintat? Nu ma intereseaza ce ti-a scris, insa daca se ajunge aici, cred ca acest individ trebuie “marginalizat”, ca sa nu spun altfel.. Domnul meu fara sa te jignesc vreau sa iti adresez câteva vorbe! Am citit tot ceea ce ai scris tu la adresa mea si acum și în alte recenzi..am si eu o mica intrebare fata de tine:? Tu de esti asa sigur ca eu nu spun adevarul??? Pe mine mama ma invatat sa nu ma bag unde nu stiu tot adevarul...tu in acest moment sti ce sa intamplat in realitate cu aceste persoane..sau sunt doar deducții ale tale la ceea ce citesti pe forum? Fără să te jignesc: si eu vorbesc prost..dar macar am fost acolo si stiu despre ceea ce vorbesc.. Hai sa iti dau ceva de studiat..dacă tot nu ai o ocupație.. Istorie😅..cine a a fost nucleară? Lucruri ajutătoare:.....sti tu unde sa le cauti.. Acum iti spun ca o idee, ca acea nucleară a fost Raisa..nu bag mana in foc dar iti dau o mica dovada.. Cu toti poate am văzut contul ștefan.. (😅🙈nici eu nu îmi aduc aminte cum era)..Pe care recunosc ca eu l.am creat după o discuție cu ea si ti.a de acest cont. Ceea ce mi sa parut mie fòarte ciudat a fost faptul că acea nucleară deja știa că acel cont e al meu..culmea Vorbă lui @dyerseve..nu e usor sa spargem un cont Ceea ce am zis eu ieri cu telefonul meu e posibil sa fie din vina lui @Raisa000.Nu bag mana in foc..ea stie forte bine de ceea ce vorbesc...
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2021 Postat Iunie 9, 2021 Acum 7 ore, dyerseve a spus: Ca sa nu mai facem off topic aiurea despre subiectele de pe ordinea de zi..și sa nu mai facem pariurile în PM am decis ca este mai bine sa o facem pe acest topic..ca tot este dedicat..și plus..cu cât mai mulți participa cu atât mai bine..abia fac bani sa le plătesc cortul la tinerii Însurăței 🤣🤣. 1. Cine va fi următoarea "prietena " a lui babanu? 2. Karla se va împaca sau nu cu babanu,sau de ce nu babanu se va împaca cu Karla.. ? Start pariuri..100 de lei participarea 🤣🤣 Particip si eu! Subiectul 1) va spun clar ca nu a fost vreo victimă..sau victimizat singure.. Subiectul 2) nu ma intereseaza.. Dacă se accepta si pariuri extra merg si eu la finalizare cu matusa..
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2021 Postat Iunie 9, 2021 Acum 3 minute, babanul82 a spus: Particip si eu! Subiectul 1) va spun clar ca nu a fost vreo victimă..sau victimizat singure.. Subiectul 2) nu ma intereseaza.. Dacă se accepta si pariuri extra merg si eu la finalizare cu matusa.. Cum sa nu baga 100😋
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2021 Postat Iunie 9, 2021 Fiind extra bag si eu 150 pe @izabella2018..pentru una mica ca oricum din cate stiu eu mătușa distruge tot🤣🤣
florentina00 Reputație: 1121 Postat Iunie 9, 2021 Telefon: https://onlyfans.com/amaliah Oras:București Telefon: https://onlyfans.com/amaliah Oras:București Postat Iunie 9, 2021 Acum 4 ore, izabella2018 a spus: E și ce dacă sunt, de la vârsta mi se trage, sunt mai înțeleaptă ☕ eu venisem sa citesc ce scriu fetele de fapt. Karla și Flori va pup fah panterelor 😘😘😘 donsoara Florentina vreau și eu premiu de la dumneavoastră... Dacă se poate 🤤😋 Da 🤩🤩 te aștept sa îți revendici premiul 🏆. 4
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2021 Postat Iunie 9, 2021 Acum 3 minute, florentina00 a spus: Da 🤩🤩 te aștept sa îți revendici premiul 🏆. 😅😅tot cu fantezia ai ai ramas?🤣🤣
izabella2018 Reputație: 3585 Postat Iunie 9, 2021 Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Postat Iunie 9, 2021 Acum 27 minute, florentina00 a spus: Da 🤩🤩 te aștept sa îți revendici premiul 🏆. Sa ți dea dzeu sănătate ție la și familia ta abea aștept 🤩😍 tot babanule ca na fut și eu ca și voi ce prind 😂😂😂 1 1
whiteoak Reputație: 1106 Postat Iunie 9, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 9, 2021 Acum 2 ore, babanul82 a spus: Am spus si va repet...NU SUFAR MINCIUNA!!!! Acum 3 ore, babanul82 a spus: Cu toti poate am văzut contul ștefan.. (😅🙈nici eu nu îmi aduc aminte cum era)..Pe care recunosc ca eu l.am creat Acum 2 ore, babanul82 a spus: Pe mine mama ma invatat sa nu ma bag unde nu stiu tot adevarul... Acum 3 ore, babanul82 a spus: Ceea ce am zis eu ieri cu telefonul meu e posibil sa fie din vina lui @Raisa000.Nu bag mana in foc..ea stie forte bine de ceea ce vorbesc... 💩💩💩 1 1
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2021 Postat Iunie 9, 2021 Acum 5 ore, babanul82 a spus: Domnul meu fara sa te jignesc vreau sa iti adresez câteva vorbe! Am citit tot ceea ce ai scris tu la adresa mea si acum și în alte recenzi..am si eu o mica intrebare fata de tine:? Tu de esti asa sigur ca eu nu spun adevarul??? Pe mine mama ma invatat sa nu ma bag unde nu stiu tot adevarul...tu in acest moment sti ce sa intamplat in realitate cu aceste persoane..sau sunt doar deducții ale tale la ceea ce citesti pe forum? Fără să te jignesc: si eu vorbesc prost..dar macar am fost acolo si stiu despre ceea ce vorbesc.. Hai sa iti dau ceva de studiat..dacă tot nu ai o ocupație.. Istorie😅..cine a a fost nucleară? Lucruri ajutătoare:.....sti tu unde sa le cauti.. Acum iti spun ca o idee, ca acea nucleară a fost Raisa..nu bag mana in foc dar iti dau o mica dovada.. Cu toti poate am văzut contul ștefan.. (😅🙈nici eu nu îmi aduc aminte cum era)..Pe care recunosc ca eu l.am creat după o discuție cu ea si ti.a de acest cont. Ceea ce mi sa parut mie fòarte ciudat a fost faptul că acea nucleară deja știa că acel cont e al meu..culmea Vorbă lui @dyerseve..nu e usor sa spargem un cont Ceea ce am zis eu ieri cu telefonul meu e posibil sa fie din vina lui @Raisa000.Nu bag mana in foc..ea stie forte bine de ceea ce vorbesc... Buun..îmi cer scuze ca nu am avut timp sa răspund.. Contul Ștefan era evident ca ești.. tu ..adică nu aveam nevoie sa știm sa ne dam seama..dacă ești curios de unde am dedus..întreba și răspund.. dar am știu de la început ca tu ești.. și nu am fost singura persoana.. Nucleara nu a fost Raisa nicidecum...cine a fost nucleara..rămâne un mister..știa lucruri muult mai intime despre mulți alții.. lucruri pe care Raisa nu avea de unde sa le știe.. dacă vrei analizam totul..de atunci..dar eu zic sa ai încredere în mine 😉 Sincer ..nu prea interesează real pe nimeni ce a fost între tine și Raisa.. ca mai ne amuzam pe aici..asta e altceva ..ce a fost între voi sa rămână acolo ca asa e bine..și frumos.. Ea nu are nici o treaba cu telefonul tău.. ca doar nu lucrează ea la service-ul unde ai schimbat tu display-ul??..asta o inventezi tu..sa te scuzi. Ca probabil la nervi ai spus lucruri urate despre ea..și poate și ei direct în privat. ..cu toate ca 90 la suta din cei de aici..cam știu în mare povestea...nu interesant pe nimeni în mod special..e doar subiect de tabloid..și de divertisment.... Dacă ai alte nelămuriri..te rog nu te sfii sa mi te adresezi..o sa încerc sa fac lumina..ca dacă tot spui pe aici tu..ca nu știe lumea adevărul...vreau sa îți spun eu ție.. acum..ca nici tu nu îl știi pe tot..și ai fost parte din poveste 🤣. Baga 150 pe mătușa.. ca io vreau sa fac bani sa fug cu Karla..deci pariurile rămân deschise pe ambele subiecte.. Modific puțin subiectul 2.. O va cauta babanu pe Karla sa se împace cu ea... Pe 1 rămân la 100 de lei pe mătușa.. Pe 2 pun 100 de lei ..ca da o va cauta Aștept pariuri..🤣🤣
petremarin30 Reputație: 1167 Postat Iunie 10, 2021 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Iunie 10, 2021 Pentru cel de-al doilea pariu promovat eu merg pe varianta că a căutat-o deja pe Karla să încerce ca să se împace cu ea până la publicarea acestui post. Pretențiile mele la premiu rămân aceleași 😋😜 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum