Sari la conținut

Rayyy 0790441622

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Vizitat acum ceva timp doamna în cauză, programare respectata de ambele părți, am făcut ceva pana am găsit locația, GPS-ul m-a băgat aiurea rău, mi-am dat seama când am ajuns în zonă unde este locația exact. (este apartamentul unde vedea babanu spioni pe la geamul Karlei 😂😂😂). 

Raisa, pe mine m-a surprins cât poate sa fie de înaltă, pe tocuri mă uitam în sus la ea, puțină burtica însă arată destul de bine. 

Note :

Igienă : 10, nimic de reproșat. 

ON : 9, un oral destul de bun, schimbări de ritm, o lingea de sus pana jos, deep. 

NP : o singura poziție am încercat și am capitulat foarte repede ca am pierdut timp mult pe drum și trebuia sa termin la "program", nu notez normalul ca fata nu a apucat sa facă mare lucru ca eram deja gata! Trebuie sa revin sa probez și normalul mai amănunțit!

Comportament : 8,5

Halat : 150 RON, dtd cam 20 de min cu tot cu dus. 

De recomandat/revenit : da.

• Like 2
  • Inimioara 2
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Rayyy 0790441622
Postat
23 hours ago, blueoak said:

Vizitat acum ceva timp doamna în cauză, programare respectata de ambele părți, am făcut ceva pana am găsit locația, GPS-ul m-a băgat aiurea rău, mi-am dat seama când am ajuns în zonă unde este locația exact. (este apartamentul unde vedea babanu spioni pe la geamul Karlei 😂😂😂). 

Raisa, pe mine m-a surprins cât poate sa fie de înaltă, pe tocuri mă uitam în sus la ea, puțină burtica însă arată destul de bine. 

Note :

Igienă : 10, nimic de reproșat. 

ON : 9, un oral destul de bun, schimbări de ritm, o lingea de sus pana jos, deep. 

NP : o singura poziție am încercat și am capitulat foarte repede ca am pierdut timp mult pe drum și trebuia sa termin la "program", nu notez normalul ca fata nu a apucat sa facă mare lucru ca eram deja gata! Trebuie sa revin sa probez și normalul mai amănunțit!

Comportament : 8,5

Halat : 150 RON, dtd cam 20 de min cu tot cu dus. 

De recomandat/revenit : da.

Multumesc mult de vizita ,cat si de recenzie!!

Pupici cu lipici!!

Postat
La 13.03.2023 la 20:54, sorinph a spus:

pentru ca in pret intra si un set de analize: nr de spermatozoizi pe mm3, viteza de deplasare etc

Mesi de răspuns. Și tu ai aceleași preturi la analize?

Vizitator SLCph
Reputație: 0
Postat

Bună, frumoasă și plină de viață, am cunoscut-o cu 4-5 ani in urmă. O fata deosebita cu servicii de calitate, la oral a trecut clasa cu brio, la normal m-a termina și a urmat bomboana de tort cu un anal adânc și plin de acțiune, o vrea toată in ea, cam de 20.

Vizitator SLCph
Postat
Acum 34 minute, SLCph a spus:

Bună, frumoasă și plină de viață, am cunoscut-o cu 4-5 ani in urmă. O fata deosebita cu servicii de calitate, la oral a trecut clasa cu brio, la normal m-a termina și a urmat bomboana de tort cu un anal adânc și plin de acțiune, o vrea toată in ea, cam de 20.

Îmi pare rău că este indisponibila, dar cum revine nu ratez ocazia, este un fotomodel de vis, găsesc pe la mine in București fotomodele dar fara servicii de calitate și complete.

Are un stil aparte de nota 10.

Vizitator SLCph
Postat
Acum 1 oră, SLCph a spus:

Am uitat sa precizez, la ultima vizită, acum o lună, amenda 800 lei, am stat vreo două ore.

• Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat
Acum 10 ore, SLCph a spus:

Am uitat sa precizez, la ultima vizită, acum o lună, amenda 800 lei, am stat vreo două ore.

Jose,tu esti?????

• Like 1
  • Haha 5
  • Minus 1
  • Oras:Prahova
  • Oras:Prahova
Postat
Acum 5 ore, awokeone10 a spus:

Jose,tu esti?????

El este,cine să mai dea 800 odată și să bage 20?!?😅😅😅

• Like 1
  • Haha 1
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
Postat

O fi vreun Chatbot, isi mai aduce aminte, se logheaza, mai baga 2 postari, se delogheaza, intra iar, dă 2 like-uri, iar se delogheaza, e un ciclu continuu 🤖👍👍🤖🥱🤖🤡🤖🥳🤖😎🤖😩

Mai nasol e de fete ca nu vad nici aia 20 cm, nici lovelele alea multe =))

• Like 2
  • Haha 4
Vizitator Trakia
Postat

Cred, fara supărare, că dl SLCph exagerează si cu dimensiunea și cu banii.

Daca Raisa face sex anal Extra 150, e fix treabă ei.

Vizitator Trakia
Postat

Și eu am mers in vizită la Raisa, de mai multe ori, am făcut sex, ea zice dragoste, iar nota nu poate fi decât un 10.

Vizitator Trakia
Postat

Te rog Raisa, revino să ne aduci bucurie în viața!

Nu trebuie sa bagi in seamă postările răutăcioase, noi, eu și bineînțeles că ar mai fi câțiva dar le e frică să recunoască, 

TE IUBIM!!!

Postat

Bună ziua,dragii mei! Marți 11.06.2024 REVIN!Mai târziu o să pun și numărul cel nou de telefon plus toate detaliile .

Miss you guys xxxxxx

• Like 1
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 28 minute, RaisaRay a spus:

Bună ziua,dragii mei! Marți 11.06.2024 REVIN!Mai târziu o să pun și numărul cel nou de telefon plus toate detaliile .

Miss you guys xxxxxx

În sfârșit!!!!!!❤️❤️❤️

• Inimioara 1
Postat

Servicii și preturi :200-1fin/25-30 min/sex orală neprotejat (doar în funcție de igienă)/sex normal protejat(doar protejat)69,cunni/anni ( pasiv!),sex între sâni,sărutări corporale ,diferite poziții,

☑️150 - 1 fin/25-30 min /// ( sex oral protejat),sex normal protejat ( doar protejat ) 69, cunni/ anni ( pasiv ) sex într sâni, finalizare corporala, atingeri și sărutări pe corp, diferite poziții) 

350-2 fin/ 60 minute /// ( sex oral protejat/neprotejat ( doar dacă igiena este impecabila), sex normal protejat ( doar protejat ) 69, cunni/ anni ( pasiv ) sex într sâni, finalizare corporala, atingeri și sărutări pe corp, diferite poziții, masaj de relaxare.) 

✴️Servicii extra ✴️

✔️ Finalizare orala - 100 lei 

✔️ Masaj prostata - 50 lei 

🔸Întâlnirele cu mine vor fi într-un cadru intim, îți garantez ca nu vei pierde timpul degeaba ♥️😍

🔸Locația prefer sa nu o spun aici, și ii rog și pe cei ce vor veni sa nu detaliieze locația. 

🔸Lucrez pe programări iaraceste trebuiesc confirmare cu circa 1h înainte. 

🔸 Dacă nu pot răspunde la apel, va rog sa îmi lăsați un mesaj ( prin sms sau WhatsApp) va rog sa adăugați și pana la ce ora va pot răspunde. Nu doresc sa creez situați neplăcute. Neconfirmarea programării cu 1h înainte duce la anularea sa, întârzierile maimari sau egale cu 15 min duce la anularea programări.

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ 

Postat

Rog și eu un admin să îmi schimbe numărul de telefon din titlu cu (0790) 441 622 .Mulțumesc ❤️

Postat

(0790) 441 622 Noul Număr📞📞📞📞

De mâine dimineață dau stat la programări! Pupici cu lipici 

Postat
Acum 20 ore, cristi8999 a spus:

Hmmm te ai stricat…dc nu ai pus 200 fin fara prostiile alea de 50+…..

Bună dimineața!! Îți și pot explica …Am clienți foarte mulți cărora le place cu oralul protejat ,automat la ei v-a fi fin 150 ,simplu tata❤️❤️

• Haha 2
Postat

Mâine,marți 11.06.2024 disponibilă începând cu orele 08:30-17:00,locație centrală.

imi este tare greu să postez poze pt ca am foarte multe tatuaje care trebuie sa le scot ..o sa incerc sa imi fac niște poze pe părți ,dar asta mâine când voi ajunge la locație .Momentan las o poza aici să vă încânte ochișorii .❤️❤️❤️✔️IMG_5152.jpeg.20c17b454c2548ec3b7229798642b01a.jpeg

• Inimioara 2
Postat

În jur de ora 13,14 voi  deschide telefonul ,programările se fac doar prin mesaj ,îmi voi face și wapp ..momentan sunt un pic pe drumuri și vreau să ajung acasă ,să mă pot ocupa de toate lucrurile astea liniștita.pupici 

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Scuze, dar nu prea seamănă cu cea din poză! Așa mult a trecut, un an și trei luni?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 14 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...