Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 22, 2021 In fiecare zi incepem pe la 13 00 - 14 00 programarile Va las aici si poze facute de mine no filter if like imi spuneti si va mai pun 😘 100% reala si nu uitati Totul despre un masaj cu mine & nati Ne-am gandit ca sa avem o comunicare si conexiune mai buna cu voi acest post sa fie despre cum este un masaj cu mine sau nati astfel veti afla cum primim pe unul dintre voi cum ne structuram sedinta si cum se deruleaza lucrurile ce credem noi ca va place cel mai mult la noi ce calitati credem ca veti gasi in noi in slujba voastra si cum realizam o legatura impreuna Inceputul Pentru inceput ne cunoastem si de obicei va invitam inauntru, urmatorul pas ne place daca si voua va face placere sa fumam o tigara impreuna (daca si voi sunteti fumatori) astfel putem avea o discutie in care devenim comfortabili unul cu celalalt si ne obisnuim unul cu altul daca nu sunteti fumatori nu este nici o problema putem purta o discutie sa ne incalzim reciproc prezenta unuia alaturi de celalalt si fara sau bem un suc o data ce voi sunteti in largul vostru daca aveti orice intrebare o clarificam apoi va invitam la dus igiena este foarte importanta dupa dus urmeaza masajul (masajul de relaxare si cel erotic) nu il structuram intr-un anume fel aceasta etapa vine natural (nu este mecanic) depinde foarte mult si de voi sa fiti in largul vostru si ce simtim din partea voastra legat de ce credem ca ne place voua cel mai mult la noi depinde de la una din noi la cealalta in primul rand timpul acordat ... nu ne uitam la ceas (nu ne grabim niciodata, nu punem presiune ca cineva sa termine sau sa plece,) apoi cred ca la mine va place faptul ca sunt mai micutza, gingasa, tandra si energia mea pozitiva si aceste lucruri va fac sa va simtiti bine cu mine la nati credem ca este evident felul cum arata si modul ei de a fi si de a se purta natural simtul umorului si evident faptul ca ne dam silinta ca voi sa va simtiti cat mai bine si poate cel mai important va tratam ca pe niste prieteni si nu ca pe niste oameni de la care doar luam niste bani si atat o data ce actul in sine este consumat ne place sa discutam despre orice nu trebuie sa fie ceva anume putem discuta despre orice va place voua daca este ceva nou pentru noi si mai bine invatam ceva nou ... doar nu credeti ca le stim pe toate chiar ne face placere apoi totul se termina ca la inceput deoarece igiena este importanta urmeaza iar un dus pentru fiecare dintre noi si ne despartim amandoi cu un prieten nou si cu dorinta de a ne revedea (speram noi) poze cu noi aveti mai sus acum pentru orice intrebare ne puteti intreba orice vreti voi sau va asteptam sa vedeti cum suntem si in realitate (poze aveti multe mai sus) si apoi sa spuneti voi cum a fost la noi va sarut si va asteptam cu mare drag sa ne cunoastem sa ne imprietenim si sa va facem ziua mai buna prin masajul nostru atentie este vorba doar de masaj noi facem doar masaj erotic nu oferim si alt tip de servicii pentru programari whatsapp Natalia 0774540080 whatsapp me Aria 0763366432 whatsapp me show us some love 😍😘🥰 la noi este vorba doar de masaj erotic si oferta noastra speciala de doar 130 lei pana in ora 16 00 si 170 lei dupa ora 16 00 va expira la sfarsitul acestei luni din martie revenim la preturile normale insa vom pastra oferta doar pentru aceia din voi care ati fost deja la noi si ne cunoastem deja Natalia 0774540080 whatsapp me Aria 0763366432 whatsapp me show us some love OXOXOX 😍😘🥰 va asteptam astazi sa ne cunoastem mai bine si sa exploram impreuna arta masajului erotic we relax and make new friends 😘 together disponibile dupa pranz (14 00) in poze eu si nati
hedonis91 Reputație: -77 Postat Februarie 22, 2021 Postat Februarie 22, 2021 Acum 9 minute, Aria_U_Relax a spus: scuze autocorect ul meu este de vina pai tu ai facut mai sus o gluma rautacioasa la adresa staturii mele si de aici si mai rautacioasa te-ai legat de cum fac masaj din aceasta cauza asa ca ti-am raspuns tot cu o gluma (cel putin asa am avut intentia) glume de genul daca vantul isi schimba directia ma ia cu el Dați vine pe „autocorect” dar nu l-ați scoate NEAM🤦♂️ Am făcut acea „glumă” pentru atenuare să zic așa, că dacă nu o făceam, ziceai că am ceva cu tine. Deoarece am pățit să le zic unor fete de 40 de kg că „sunt grase” (ironic fiind), și ele chiar m-au crezut. Așa ca să nu zici că am ceva sau că mi se pare normal să fi anorexică, am făcut acea „mică glumă” Așa că dacă îți ziceam „mamă ce grasă ești” probabil mă credeai. Aud multe fete care spun „ia uite ce grasă sunt”, și ele au 50-55 kg cu hainele ude pe ele.
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 22, 2021 3 minutes ago, hedonis91 said: Dați vine pe „autocorect” dar nu l-ați scoate NEAM🤦♂️ Am făcut acea „glumă” pentru atenuare să zic așa, că dacă nu o făceam, ziceai că am ceva cu tine. Deoarece am pățit să le zic unor fete de 40 de kg că „sunt grase” (ironic fiind), și ele chiar m-au crezut. Așa ca să nu zici că am ceva sau că mi se pare normal să fi anorexică, am făcut acea „mică glumă” Așa că dacă îți ziceam „mamă ce grasă ești” probabil mă credeai. Aud multe fete care spun „ia uite ce grasă sunt”, și ele au 50-55 kg cu hainele ude pe ele. fair play fair play o primesc ok :))) de un lucru poti fi sigur sunt exact ca in poze si pana la 50-55 kg mai am de mancat mamaliga de vre-o 5-10 kg
hedonis91 Reputație: -77 Postat Februarie 22, 2021 Postat Februarie 22, 2021 Acum 3 minute, Aria_U_Relax a spus: fair play fair play o primesc ok :))) de un lucru poti fi sigur sunt exact ca in poze si pana la 50-55 kg mai am de mancat mamaliga de vre-o 5-10 kg nu am zis că nu ești tu în poze. M-am referit la faptul că tocmai că „nu ai mâncat mămăligă”😄 nu ai atâta forță să faci ceea ce se numește „masaj”.
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 22, 2021 1 minute ago, hedonis91 said: nu am zis că nu ești tu în poze. M-am referit la faptul că tocmai că „nu ai mâncat mămăligă”😄 nu ai atâta forță să faci ceea ce se numește „masaj”. s-ar putea sa ai dreptate s-ar putea sa nu fac cel mai bun masaj de relaxare mai ales ca sunt mai la inceput dar foarte posibil sa compensez pe partea cealalta la cel erotic poate sunt mai creativa mai mobila mai erotica si mai senzuala decat ce esti obisnuit ce stiu sigur este ca am destula forta pentru un passionate mind blowing penis massage si mai am cateva elemente necesare privirea corecta, postura corecta si miscarea corecta
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 22, 2021 posibil astazi sa nu fiu disponibila intre 16 00 si 19 00 va sarut Natalia 0774540080 whatsapp me Aria 0763366432 whatsapp me
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 22, 2021 va sarut Natalia 0774540080 whatsapp me Aria 0763366432 whatsapp me pentru programari ne auzim pe whatsapp
hedonis91 Reputație: -77 Postat Februarie 23, 2021 Postat Februarie 23, 2021 Acum 23 ore, Aria_U_Relax a spus: s-ar putea sa ai dreptate s-ar putea sa nu fac cel mai bun masaj de relaxare mai ales ca sunt mai la inceput dar foarte posibil sa compensez pe partea cealalta la cel erotic poate sunt mai creativa mai mobila mai erotica si mai senzuala decat ce esti obisnuit ce stiu sigur este ca am destula forta pentru un passionate mind blowing penis massage si mai am cateva elemente necesare privirea corecta, postura corecta si miscarea corecta - La masaj și la fotbal nu prea contează dacă „ești la început” sau la sfârșit. Le ai, sau nu le ai. iar dacă nu le ai, abia atunci intră vorba ta cu „începutul”. Poți să fi și la „sfârșit”, dacă faci în scârbă sau nu-ți face plăcere, e ca și cum ai fi „la început” - Prin „erotic” înțeleg același lucru ca cel de mai sus, doar că persoana care face masajul stă complet dezbrăcată, nu ? - creativitatea, mobilitatea și senzualitatea nu ți le contest - Iar dacă ce ai scris tu acolo în engleză cu „passionate...” iar dacă în română se numește „labă”, așa toată lumea are pentru că e un loc sensibil și nu e ceva „wow”. -dacă te referi la „postura și miscarea corectă” la labă asta nu contează😅
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 23, 2021 1 hour ago, hedonis91 said: - La masaj și la fotbal nu prea contează dacă „ești la început” sau la sfârșit. Le ai, sau nu le ai. iar dacă nu le ai, abia atunci intră vorba ta cu „începutul”. Poți să fi și la „sfârșit”, dacă faci în scârbă sau nu-ți face plăcere, e ca și cum ai fi „la început” - Prin „erotic” înțeleg același lucru ca cel de mai sus, doar că persoana care face masajul stă complet dezbrăcată, nu ? - creativitatea, mobilitatea și senzualitatea nu ți le contest - Iar dacă ce ai scris tu acolo în engleză cu „passionate...” iar dacă în română se numește „labă”, așa toată lumea are pentru că e un loc sensibil și nu e ceva „wow”. -dacă te referi la „postura și miscarea corectă” la labă asta nu contează😅 - in tot conteaza daca esti la inceput sau ai experienta. deoarece experienta face o mare diferenta. daca le ai sau nu ai dreptate dintr-un anumit punct de vedere, desi disciplina si obiceiurile sanatoase te poate ajuta in orice. as adauga legat de daca le ai sau nu cum ai spus tu.... daca te referi la x factor (talent) cred ca tocmai din aceasta cauza am un inceput foarte bun sa sti ca pentru foarte multa lume o maseuza mai incepatoare este un lucru mult mai atractiv, cum sunt eu legat de cum imi fac treaba intotdeauna incerc sa fiu cea mai buna - atat masajul de relaxare cat si cel erotic se desfasoara nud pentru amandoi - pe final gresesti , deoarece diferenta intre o laba si arta masajului erotic este chiar in suma tuturor lucrurilor mici pe care eu le fac ca finalizarea si actul erotic sa fie lucruri deosebite - dimpotriva eu cred ca fiecare detaliu conteaza tot este bine de cateva posturi incoace incepem sa fim de acord pe anumite lucruri 🥰 😘
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 23, 2021 pentru programari whatsapp Natalia 0774540080 whatsapp me Aria 0763366432 whatsapp me show us some love 😍😘🥰 astazi incepem pe la 14 00 - 15 00
hedonis91 Reputație: -77 Postat Februarie 23, 2021 Postat Februarie 23, 2021 Acum 12 minute, Aria_U_Relax a spus: - in tot conteaza daca esti la inceput sau ai experienta. deoarece experienta face o mare diferenta. daca le ai sau nu ai dreptate dintr-un anumit punct de vedere, desi disciplina si obiceiurile sanatoase te poate ajuta in orice. as adauga legat de daca le ai sau nu cum ai spus tu.... daca te referi la x factor (talent) cred ca tocmai din aceasta cauza am un inceput foarte bun sa sti ca pentru foarte multa lume o maseuza mai incepatoare este un lucru mult mai atractiv, cum sunt eu legat de cum imi fac treaba intotdeauna incerc sa fiu cea mai buna - atat masajul de relaxare cat si cel erotic se desfasoara nud pentru amandoi - pe final gresesti , deoarece diferenta intre o laba si arta masajului erotic este chiar in suma tuturor lucrurilor mici pe care eu le fac ca finalizarea si actul erotic sa fie lucruri deosebite - dimpotriva eu cred ca fiecare detaliu conteaza tot este bine de cateva posturi incoace incepem sa fim de acord pe anumite lucruri 🥰 😘 - corect, dar vreau să zic, că poți să ai 10 ani în orice domeniu, dacă nu îți place, degeaba - ... - nu m-ar referit la factor sau talent, m-am referit la Messi și Ronaldo, pentru că da, cum ai zis tu, unul are experiență, iar celălalt are talent, s-a născut cu asta fără să muncească foarte mult, pentru că e mai mult talent și restul muncă - la începatorare ți-aș zice eu, dar nu aici - bun, și dacă spui că și masajul normal și cel erotic sunt ambele nud, Atunci care este diferența între cele două ? Că nimeni nu a știut să-mi explice și când ceream cuiva să-mi explice mă înjura sau nu știa, deșii le menționau. (dacă nu știi să explici o chestie, nu înțeleg de ce o mai menționează) - da, nu mă așteptam să ai atâta răbdare fără să mă înjuri.
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 23, 2021 2 minutes ago, hedonis91 said: - corect, dar vreau să zic, că poți să ai 10 ani în orice domeniu, dacă nu îți place, degeaba - ... - nu m-ar referit la factor sau talent, m-am referit la Messi și Ronaldo, pentru că da, cum ai zis tu, unul are experiență, iar celălalt are talent, s-a născut cu asta fără să muncească foarte mult, pentru că e mai mult talent și restul muncă - la începatorare ți-aș zice eu, dar nu aici - bun, și dacă spui că și masajul normal și cel erotic sunt ambele nud, Atunci care este diferența între cele două ? Că nimeni nu a știut să-mi explice și când ceream cuiva să-mi explice mă înjura sau nu știa, deșii le menționau. (dacă nu știi să explici o chestie, nu înțeleg de ce o mai menționează) - da, nu mă așteptam să ai atâta răbdare fără să mă înjuri. dimpotriva chiar imi face placere sunt sigura ca aceste intrebari le are toata lumea si este bine sa discutam orice asa poate toata lumea sa isi clarifice orice dubiu legat de domeniul nostru si ce facem noi - de acord as mentiona daca nu mi-ar place nu as face-o. - vezi ca amandoi au experienta. daca au mai mult de 4-5 ani intr-un domeniu atunci au deja cunostinte avansate despre ceea ce fac. talentul fara cultivarea lui prin disciplina si ani de experienta este nul la fel si la noi la fel in orice - partea masajului de relaxare din masajul erotic are rolul de a relaxa organismul, fiind realizat nud pe ambele parti este deja mai placut cateodata decat un masaj clasic. Pe langa placerea relaxarii prin masaj pe care o au unii oameni el totodata pregateste corpul pentru pasul urmator partea de erotism, prin masaj si in special masajul anumitor zone nu doar te relaxezi dar si circulatia sangelui este stimulata in anumite zone si duc la o parte erotica mai placuta. daca vrei masajul de relaxare din cadrul masajului erotic este ca un preludiu intens si relaxant ca o trecere catre partea erotica dar pune accent pe relaxarea ta nota: cateodata anumite persoane le prefera in ordine inversa dar mai rar depinde de fiecare sa iti dau un exemplu: dupa o zi stresanta la birou iti face placere sa primesti un masaj te relaxeaza, te echilibreaza ajuta si la sanatatea corpului alt exemplu: sa zicem ca ai fost la sala astazi si esti si excitat pe parcursul zilei - un masaj erotic te rezolva perfect relaxeaza si muschii dupa ce au lucrat si te rezolv si pe problema de hard on care nu te lasa sa te concentrezi - rezultatul este unul dublu relaxant - go on ask me anything
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 23, 2021 Pentru programari ne auzim pe whatsapp Natalia 0774540080 whatsapp me Aria 0763366432 whatsapp me show us some love 😍😘🥰 suntem disponibile pentru programari
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 23, 2021 eu si nati
iubian Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2021 Oras:B Oras:B Postat Februarie 23, 2021 Neserioase ! De evitat ! Numai marketing si atat ! 1
hedonis91 Reputație: -77 Postat Februarie 23, 2021 Postat Februarie 23, 2021 Acum 4 ore, Aria_U_Relax a spus: dimpotriva chiar imi face placere sunt sigura ca aceste intrebari le are toata lumea si este bine sa discutam orice asa poate toata lumea sa isi clarifice orice dubiu legat de domeniul nostru si ce facem noi - de acord as mentiona daca nu mi-ar place nu as face-o. - vezi ca amandoi au experienta. daca au mai mult de 4-5 ani intr-un domeniu atunci au deja cunostinte avansate despre ceea ce fac. talentul fara cultivarea lui prin disciplina si ani de experienta este nul la fel si la noi la fel in orice - partea masajului de relaxare din masajul erotic are rolul de a relaxa organismul, fiind realizat nud pe ambele parti este deja mai placut cateodata decat un masaj clasic. Pe langa placerea relaxarii prin masaj pe care o au unii oameni el totodata pregateste corpul pentru pasul urmator partea de erotism, prin masaj si in special masajul anumitor zone nu doar te relaxezi dar si circulatia sangelui este stimulata in anumite zone si duc la o parte erotica mai placuta. daca vrei masajul de relaxare din cadrul masajului erotic este ca un preludiu intens si relaxant ca o trecere catre partea erotica dar pune accent pe relaxarea ta nota: cateodata anumite persoane le prefera in ordine inversa dar mai rar depinde de fiecare sa iti dau un exemplu: dupa o zi stresanta la birou iti face placere sa primesti un masaj te relaxeaza, te echilibreaza ajuta si la sanatatea corpului alt exemplu: sa zicem ca ai fost la sala astazi si esti si excitat pe parcursul zilei - un masaj erotic te rezolva perfect relaxeaza si muschii dupa ce au lucrat si te rezolv si pe problema de hard on care nu te lasa sa te concentrezi - rezultatul este unul dublu relaxant - go on ask me anything Wow, dar îți place să scrii, nu joacă * e bine dacă-ți face plăcere - auzeam pe mulți cum povesteau că „văd oameni la metrou triști cum se duc spre muncă” sau ceva de genul. Și uite că tot o fac. -corect, dar talentul ar bate munca în primă fază (nuștiu dacă înțelegi unde bat) - le-ai cam amestecat de le-ai făcut ciorbă - prin „circulația sângelui” tu spui că te relaxezi, eu am văzut pe alții că îi doare - partea cu sala se cam contrazice, că nu am auzit pe nimeni să vină de la sală și să zică „mamă ce excitat sunt”, poate „ce obosit sunt”, sau „vreau să dorm”. - iar partea cu „hard on” care „nu te lasă să te concentrezi” la ce anume ? Că nici pe aceea nu am înțeles-o.
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 23, 2021 25 minutes ago, hedonis91 said: Wow, dar îți place să scrii, nu joacă * e bine dacă-ți face plăcere - auzeam pe mulți cum povesteau că „văd oameni la metrou triști cum se duc spre muncă” sau ceva de genul. Și uite că tot o fac. -corect, dar talentul ar bate munca în primă fază (nuștiu dacă înțelegi unde bat) - le-ai cam amestecat de le-ai făcut ciorbă - prin „circulația sângelui” tu spui că te relaxezi, eu am văzut pe alții că îi doare - partea cu sala se cam contrazice, că nu am auzit pe nimeni să vină de la sală și să zică „mamă ce excitat sunt”, poate „ce obosit sunt”, sau „vreau să dorm”. - iar partea cu „hard on” care „nu te lasă să te concentrezi” la ce anume ? Că nici pe aceea nu am înțeles-o. - normal - stiu unde bati - nu prea le-am facut ciorba, le-am descris. te asigur ca nu le amestec deoarece asta fac in fiecare zi - la urma urmei totul este subiectiv - nu chiar. antrenamentul la sala te ajuta sa emani atat adrenalina cat si endorfine. asadar in prima faza esti foarte "excitat" apoi se instaleaza faza de somn (de refacere) cum spui tu ce obosit sunt. un masaj erotic vine perfect dupa o sesiune la sala. - daca esti excitat si esti "o erectie umblatoare" (hard on) prin birou... nu ai lucra mai bine mai bine concentrat dupa un masaj erotic?
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 23, 2021 48 minutes ago, iubian said: Neserioase ! De evitat ! Numai marketing si atat ! lol ai vorbit aiurea si pe topicul din sectiunea de masaj ce incercare trista de hate speech
Vizitator david2020 Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2021 Postat Februarie 23, 2021 Acum 5 ore, Aria_U_Relax a spus: dimpotriva chiar imi face placere sunt sigura ca aceste intrebari le are toata lumea si este bine sa discutam orice asa poate toata lumea sa isi clarifice orice dubiu legat de domeniul nostru si ce facem noi - de acord as mentiona daca nu mi-ar place nu as face-o. - vezi ca amandoi au experienta. daca au mai mult de 4-5 ani intr-un domeniu atunci au deja cunostinte avansate despre ceea ce fac. talentul fara cultivarea lui prin disciplina si ani de experienta este nul la fel si la noi la fel in orice - partea masajului de relaxare din masajul erotic are rolul de a relaxa organismul, fiind realizat nud pe ambele parti este deja mai placut cateodata decat un masaj clasic. Pe langa placerea relaxarii prin masaj pe care o au unii oameni el totodata pregateste corpul pentru pasul urmator partea de erotism, prin masaj si in special masajul anumitor zone nu doar te relaxezi dar si circulatia sangelui este stimulata in anumite zone si duc la o parte erotica mai placuta. daca vrei masajul de relaxare din cadrul masajului erotic este ca un preludiu intens si relaxant ca o trecere catre partea erotica dar pune accent pe relaxarea ta nota: cateodata anumite persoane le prefera in ordine inversa dar mai rar depinde de fiecare sa iti dau un exemplu: dupa o zi stresanta la birou iti face placere sa primesti un masaj te relaxeaza, te echilibreaza ajuta si la sanatatea corpului alt exemplu: sa zicem ca ai fost la sala astazi si esti si excitat pe parcursul zilei - un masaj erotic te rezolva perfect relaxeaza si muschii dupa ce au lucrat si te rezolv si pe problema de hard on care nu te lasa sa te concentrezi - rezultatul este unul dublu relaxant - go on ask me anything Adică faci o laba tare cu finalizare ..
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 23, 2021 5 minutes ago, david2020 said: Adică faci o laba tare cu finalizare .. poti spune si asa dar ar fi prea putin spus nu ar ingloba tot ce fac un masaj erotic ceea ce facem noi facut cum trebuie este cu mult mai mult decat doar o laba tare
Vizitator david2020 Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2021 Postat Februarie 23, 2021 Acum 5 minute, Aria_U_Relax a spus: poti spune si asa dar ar fi prea putin spus nu ar ingloba tot ce fac un masaj erotic ceea ce facem noi facut cum trebuie este cu mult mai mult decat doar o laba tare Da..înțeleg..este un lucru manual bine făcut:))
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 23, 2021 1 minute ago, david2020 said: Da..înțeleg..este un lucru manual bine făcut:)) eu i-as spune o experienta deosebita relaxanta si erotica dar da are si un lucru manual bine facut
tttt877 Reputație: 25 Postat Februarie 23, 2021 Postat Februarie 23, 2021 Acum 2 ore, iubian a spus: Neserioase ! De evitat ! Numai marketing si atat ! Ce ai patit? Si referitor la ce povesti scrie pustoiaca pe aici..s ar putea sa scrie pestele ei:))...am fost la ea si nu prea mi a dat impresia ca e chiar asa smart sa faca postari de genu 1
hedonis91 Reputație: -77 Postat Februarie 23, 2021 Postat Februarie 23, 2021 1 oră în urmă, Aria_U_Relax a spus: - normal - stiu unde bati - nu prea le-am facut ciorba, le-am descris. te asigur ca nu le amestec deoarece asta fac in fiecare zi - la urma urmei totul este subiectiv - nu chiar. antrenamentul la sala te ajuta sa emani atat adrenalina cat si endorfine. asadar in prima faza esti foarte "excitat" apoi se instaleaza faza de somn (de refacere) cum spui tu ce obosit sunt. un masaj erotic vine perfect dupa o sesiune la sala. - daca esti excitat si esti "o erectie umblatoare" (hard on) prin birou... nu ai lucra mai bine mai bine concentrat dupa un masaj erotic? Prin „masaj erotic de relaxare” le-ai amestecat, le-ai pus ambele în aceeași oală. Ori e „erotic”, ori e „de relaxare” ? - o fi subiectiv, dar acum nuștiu dacă masajul este de „refacere” sau de „relaxare”, iar acea relaxare, nuștiu cât de benefică este, pentru că după unele m-am simțit mai odihnit, mai „fresh”, iar după altele mai obosit decât am venit și mai somnoros. ceea ce poate fi cu „dute-vino” deoarece „relaxare poate fi sinonim în unele cazuri cu „delăsare/indiferență sau nepăsare” - sincer să fiu, asta cu emanatul adrenalinei și endorfinei nu știu la ce te referi: dacă prin „emani” te referi la a avea adrenalină, sau a scăpa de ea. - eu prin „excitat” înțeleg doar referință la organele genitale. Tu dacă te referi la mușchi, atunci probabil am greșit eu și nu suntem pe aceeași lungime de unde. - și da, singura sală la care am fost a fost cea de mese😁, restul am fost doar să mă uit. - și ultima: Rar mi s-a întâmplat vreodată să fiu excitat într-un loc public fără a fi vreo fată prin preajma mea sau chiar pe mine, cu atât mai rar să fiu vreo „erecție umblătoare” mai ales „prin birou”, pentru că nu sunt „la stat”, deci nu stau în birouri. Așa că nu știu să-ți răspund la întrebare. Singura dată când sunt excitat fără a fi vreo fată prin preajma mea, e în timpul nopții sau dimineața
iubian Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2021 Oras:B Oras:B Postat Februarie 23, 2021 Chiar acum, tttt877 a spus: Ce ai patit? Si referitor la ce povesti scrie pustoiaca pe aici..s ar putea sa scrie pestele ei:))...am fost la ea si nu prea mi a dat impresia ca e chiar asa smart sa faca postari de genu Nu am nimic cu ea (cu ele) dar decat sa ne "atacam" aici aici as fi preferat sa ne vedem si sa beneficiez de masaj. Din pacate nu e prima oara cand "iau teapa" de la ele. Si acum cca. 3 saptamani a fost la fel (a si postat ea capturile de pe pe tefon -sms nu whatsup cum pretinde). Nu vreau sa mai continui. Prefer sa caut o fata serioasa pentru masaj (chiar daca e mai scump), Din pacate se pare nu este asa simplu de gasit ceva corect.... Toate cele bune O seara placuta
Postări Recomandate