valikand Reputație: 104 Postat Martie 18, 2021 Oras:Brăila Oras:Brăila Postat Martie 18, 2021 Acum 35 minute, Andreea679 a spus: Nu îmi bat joc de nimeni și de nimic! Este strict părerea ta, tu ai dat dovada de bătaie de joc atunci când m ai jignit, în condițiile în care eu ți am vorbit frumos. Și chiar nu am nevoie de scuzele tale pentru ca știu ca nu vei face asta niciodată pentru ca te ai simțit prost pentru ceea ce ai spus, o vei face poate doar pentru a da bine aici și atât, chiar și tu ai spus ca vei face asta,, doar atunci când vei vedea măcar o recenzie favorabila". Si app te sfătuiesc sa mi citești topicul de la început. 😉 Nu am nevoie sa ,,dau bine aici" atâta timp cât sunt client și plătesc regulamentar, cât despre faptul sa îți citesc topicul ,repet ,,NICI O RECENZIE FAVORABILA"
Andreea679 Reputație: 16 Postat Martie 18, 2021 Autor Postat Martie 18, 2021 Acum 2 ore, valikand a spus: Nu am nevoie sa ,,dau bine aici" atâta timp cât sunt client și plătesc regulamentar, cât despre faptul sa îți citesc topicul ,repet ,,NICI O RECENZIE FAVORABILA" Uita te mai bine
iloverealesc Reputație: -104 Postat Martie 18, 2021 Postat Martie 18, 2021 Stii ce este ciudat e ca ai cont pe acest nr de whats up doar ca nu ai mai intrat pe el din februarie. 1
bilosul69 Reputație: 277 Postat Martie 19, 2021 Oras:În mai multe parti Oras:În mai multe parti Postat Martie 19, 2021 La 15.01.2021 la 17:23, Andreea679 a spus: Bună dragilor, am ales sa mi fac și eu cont pentru a clarifica o situație cu domnul care spune,, ca mai bine faci labă decât sa mergi la ea". Nu este vina mea ca i s a lăsat lui p... și mai ales ca nu l am dat afara el s a îmbrăcat singur și a plecat, am fi putut continua cu normal pentru a-l finaliza. El a spus ca vrea oral și i am spus ca pentru oral cu finalizare nu neapărat finalizare orala trebuie 50 în plus. Și pentru faptul ca stăteam,, lemn". El a ales sa stea deasupra ce as fi putut sa fac decât sa stau 🤦♀️bineînțeles ca am vorbit cu el, l am atins și l am și întrebat în ce pozitie dorește sa stam. Nu pot fi pe placul tuturor și nici nu pot empatiza cu toată lumea. Cei care ma știu și au mai fost la mine, știu ce fel lucrez. Eu nu înțeleg un lucru de aici, tu nu ești plătită tehnic vorbind să știi să ridici pula și să faci clientul să reușească să își dea drumul? Tu ești doar pe post de păpușă, vine omul îi arăți gaura, ia și futeo că eu pierd emisiunea. La tine nu poți să zici că vine omul să vă futeti ii ei doar taxă de parcare sau de inchiriere🤣
Andreea679 Reputație: 16 Postat Martie 20, 2021 Autor Postat Martie 20, 2021 Acum 19 ore, bilosul69 a spus: Eu nu înțeleg un lucru de aici, tu nu ești plătită tehnic vorbind să știi să ridici pula și să faci clientul să reușească să își dea drumul? Tu ești doar pe post de păpușă, vine omul îi arăți gaura, ia și futeo că eu pierd emisiunea. La tine nu poți să zici că vine omul să vă futeti ii ei doar taxă de parcare sau de inchiriere🤣 Doamne... 🤦♀️🤦♀️
Andreea679 Reputație: 16 Postat Martie 20, 2021 Autor Postat Martie 20, 2021 La 18.03.2021 la 19:32, iloverealesc a spus: Stii ce este ciudat e ca ai cont pe acest nr de whats up doar ca nu ai mai intrat pe el din februarie.d Nu am WhatsApp pe numărul acesta de munca, am WhatsApp pe numărul meu personal, chiar nu știu de ce apare ca as avea.
Andreea679 Reputație: 16 Postat Martie 20, 2021 Autor Postat Martie 20, 2021 Bună dragilor, vreau sa va anunț ca astăzi și mâine am colega și vom face show lesbi. Pentru cei interesați de mai multe detalii nu ezitați sa sunați. Va pup dulce 💋❤️💋😘o zi cât mai frumoasa tuturor!💋❤️💋😘😘😘
no3ight Reputație: 17 Postat Martie 20, 2021 Telefon: 07 Oras:Braila Telefon: 07 Oras:Braila Postat Martie 20, 2021 In ce consta show-ul lesbi și cât costa un nr cu amândouă ?
Andreea679 Reputație: 16 Postat Martie 20, 2021 Autor Postat Martie 20, 2021 Acum 4 ore, no3ight a spus: In ce consta show-ul lesbi și cât costa un nr cu amândouă ? Pai este 200 de lei o finalizare cu una dintre noi 400 de lei una cu mine și una cu ea, oralul îl facem împreună, ne sărutăm(și eu cu ea) , diferite poziții, diferite fantezii. Pupici💋❤️💋😘 1
leinaducs Reputație: 471 Postat Martie 20, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Postat Martie 20, 2021 Acum 1 oră, Andreea679 a spus: Pai este 200 de lei o finalizare cu una dintre noi 400 de lei una cu mine și una cu ea, oralul îl facem împreună, ne sărutăm(și eu cu ea) , diferite poziții, diferite fantezii. Pupici💋❤️💋😘 A înțeles cineva ceva?
Andreea679 Reputație: 16 Postat Martie 20, 2021 Autor Postat Martie 20, 2021 Acum 3 minute, leinaducs a spus: A înțeles cineva ceva? De aceea am spus și mai sus ca pentru mai multe detalii va aștept la telefon, ca să ne putem înțelege 😘
alexu' Reputație: 294 Postat Martie 20, 2021 Oras:braila Oras:braila Postat Martie 20, 2021 Acum 9 ore, Andreea679 a spus: Bună dragilor, vreau sa va anunț ca astăzi și mâine am colega și vom face show lesbi. Pentru cei interesați de mai multe detalii nu ezitați sa sunați. Va pup dulce 💋❤️💋😘o zi cât mai frumoasa tuturor!💋❤️💋😘😘😘 Cateva detalii despre colega se poate?( sau niste poze) Prestati si separat sau doar impreuna. Ar fi buna o detaliere mai amanuntita a serviciilor, spre exemplu: la numar, se poate sex oral protejat/neprotejat, normal protejat, se poate si finalizare orala, corporala, faciala etc. Nu toti pot suna sa intrebe aceste detalii, daca ai putea sa faci o lista amanuntita cu serviciile care le practicati impreuna ar fi benefic pentru toata lumea. Daca colega are si ea anunt pe public, te as ruga sa i pui linckul aici sa i putem vedea si noi pozele.
curvar2020 Reputație: 176 Postat Martie 22, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 22, 2021 Brunetico eu zic sa bagi și anilingus in serviciile tale .ar fi ok 1
curvar2020 Reputație: 176 Postat Martie 24, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 24, 2021 Ți-ai făcut whp ?? 1
Andreea679 Reputație: 16 Postat Martie 25, 2021 Autor Postat Martie 25, 2021 La 24.03.2021 la 14:20, curvar2020 a spus: Ți-ai făcut whp ?? Nu, încă nu mi am făcut. Voi anunța aici când îmi voi face💋💋
Andreea679 Reputație: 16 Postat Aprilie 4, 2021 Autor Postat Aprilie 4, 2021 Bună dragilor, am revenit astăzi în oraș. Va pup și va aștept cu drag💋😘💋😘💋😘💋
senpai Reputație: -1 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 4, 2021 Buna, mai coleborezi cu colega ta?
Andreea679 Reputație: 16 Postat Aprilie 5, 2021 Autor Postat Aprilie 5, 2021 Acum 14 ore, senpai a spus: Buna, mai coleborezi cu colega ta? Bună, din păcate nu pentru ca ea nu poate muncii constant aici. Dar când ne vom mai întâlni cu siguranță voi anunța.😘 Sa ai o zi frumoasa! 💋😘💋😘
haznaf Reputație: 156 Postat Aprilie 10, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Postat Aprilie 10, 2021 Va salut si o salut si pe Andreea! Imi cer scuze fata de ea 💋 ca n-am scris recenzia atunci cand am promis. Am fost la domnisoara... In jur de 25 martie Eu venind din Gl, zona usor de ajuns, locuri de parcare ok, apartamentul ok. Deci locatie ~8 Domnita: tinerica, o idee cu BMI-ul (body mass index) peste normal, dar in proportii ok, trb doar sa aiba grija de ea si sa se mentina cu ceva sport pe viitor. Placuta, sociabila, dezinvolta. Accepta sarutari pe gura, n-am incercat. Sa zicem 8-8.5 Am vorbit putin de forum, de prezenta si implicarea ei, totul in regula. Oral: Mie mi-a placut. E relativ incepatoare, dar cu un foarte mare potential. E docila, il ia calumea, adanc. Am incercat chiar si un pic de soft face-fuck. O pusesem cu fata in sus la marginea canapelei. 8.5+ Normal: inceput caprita, actiune ok, apoi am trecut la LoT unde e viteza fata si mi-a atins punctul sensibil si am explodat in balonas. As fi avut de gand sa finalizez pe corp..asta e..data viitoare. A scapat usurel !! Halat: 100 ron. ON, NP. Overall a fost o actiune ok, peste medie, ca parere personala si merita sa revin, pentru ca simt ca se pot face chiar mai multe nebunii si vi-o pot recomanda. 4
Andreea679 Reputație: 16 Postat Aprilie 10, 2021 Autor Postat Aprilie 10, 2021 Acum 4 ore, haznaf a spus: Va salut si o salut si pe Andreea! Imi cer scuze fata de ea 💋 ca n-am scris recenzia atunci cand am promis. Am fost la domnisoara... In jur de 25 martie Eu venind din Gl, zona usor de ajuns, locuri de parcare ok, apartamentul ok. Deci locatie ~8 Domnita: tinerica, o idee cu BMI-ul (body mass index) peste normal, dar in proportii ok, trb doar sa aiba grija de ea si sa se mentina cu ceva sport pe viitor. Placuta, sociabila, dezinvolta. Accepta sarutari pe gura, n-am incercat. Sa zicem 8-8.5 Am vorbit putin de forum, de prezenta si implicarea ei, totul in regula. Oral: Mie mi-a placut. E relativ incepatoare, dar cu un foarte mare potential. E docila, il ia calumea, adanc. Am incercat chiar si un pic de soft face-fuck. O pusesem cu fata in sus la marginea canapelei. 8.5+ Normal: inceput caprita, actiune ok, apoi am trecut la LoT unde e viteza fata si mi-a atins punctul sensibil si am explodat in balonas. As fi avut de gand sa finalizez pe corp..asta e..data viitoare. A scapat usurel !! Halat: 100 ron. ON, NP. Overall a fost o actiune ok, peste medie, ca parere personala si merita sa revin, pentru ca simt ca se pot face chiar mai multe nebunii si vi-o pot recomanda. Îți mulțumesc pentru recenzie, te pup dulce și te aștept cu drag 💋😘💋
Marcelll Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2021 Postat Aprilie 13, 2021 Buna! Esti in braila sau in galati?
Andreea679 Reputație: 16 Postat Aprilie 15, 2021 Autor Postat Aprilie 15, 2021 La 13.04.2021 la 17:14, Marcelll a spus: Buna! Esti in braila sau in galati? Buna, sunt în Galați de mâine încep sa muncesc💋😘
Andreea679 Reputație: 16 Postat Aprilie 23, 2021 Autor Postat Aprilie 23, 2021 Bună dragilor, voi fi o perioada în Galați, când voi reveni în Brăila voi anunța aici și bine înțeles ve ți vedea anunțul repostat. Asa ca pana atunci, nu mai sunați inutil! Va pup pe toți și numai bine! 😘💋😘💋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum