Sari la conținut

⭐ Anca Băneasa- 0731682811 ⭐

Postări Recomandate

• Telefon: 0731682811
  • Oras:București

👅👅👅👅

1981514468_IMG-20220202-WA00062.jpg.ea8df656270e209f03734c94162d6e2a.jpg

👉 300 lei, 30 / min.

oral și normal ( normal protejat,oral neprotejat ) fantezii, sărutări, fk.

👉 400 lei/h 

oral și normal, o finalizare ( normal protejat,oral neprotejat  cu finalizare orala, daca permite igiena) diferite poziții, fantezii, jocuri erotice, fk, 69.

👉500 lei,90 / min.

normal protejat,diferite poziții, oral neprotejat cu finalizare orală (daca îmi permite igiena), diferite poziții, jocuri erotice,fk, 69, doua finalizări și un masaj de relaxare

• Inimioara 1
Link spre comentariu
21 minutes ago, Ankaswtwoman said:

Daca suntem scumpe ,tu ce cauți aici săracule? 

Sclavi ca tine calc in fiecare zi și pe bani m-ai mulți. Deci.....am făcut bine că nu te-am primit după cum afirmi și exagerezi în tot ce spui.  Clar nu aveai bani nici să mă lingi in cur . RESEMNEAZĂ TE

vezi ca "pe bani m-ai multi" se scrie fara cratima!

stiu, autocorectul, tinerea de trena, nu faptul ca esti o agramata care invoca profunde cunostinte de gramatica!

cand te-am sunat eu, atunci, nici pe departe nu astea erau costurile sa-ti dau muie, ca nu-mi bat joc de banii mei pe o umflata has been (asta daca oi fi fost vreodata).

de regula baietii se duc sa futa grase pentru partea aia de compensare. se gandesc ca o grasa se stie cu musca pe caciula si echilibreaza prin atitudine.

atunci cand grasa devine baba, clar dispare si umbra ai de compensare. crede ca le stie pe toate si nu conteaza ca atarna suncile, ii face pe fraieri din vorbe!

good luck with that!

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

pai astea-s de pe vremea de cand era mama fata.

pariu ca nu ai tupeul sa scrii (vezi, doi de i, invata macar) "baked" pe o coala de a4 si sa postezi un selfie facut azi in oglinda pe forum? te las sa optezi si ptr o oglinda care subtiaza.

te mai las sa le faci si pe tocuri inalte, sa pacalesti fraierii ca ai craci, nu chicioare scurte si grase. nu stiu cum faci cu suncile, dar te descurci tu, ca doar esti coarda batrana.

pariu ca daca pui o poza reala arunci telefonul de prostituata la tomberon?

tu agati fraierii cu vrajeala aia si desene de afis electoral, ca realitatea o ascunzi mai bine decat manualul de gramatica al limbii romane.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

mmmmmm...

deci nu mergi la pariu. aburesti lumea cu istorie antica in continuare.

normal, ca doar realitatea-i crunta. asa ca mai bine o minciuna sanatoasa, decat o foame zdrenturoasa.

uite, iti platesc tariful de o ora, all inclusive, stai calma si nu te precipita, ca mi s-a taiat de mult cheful sa-ti dau muie, vin numai ptr. a te urca pe cantar si a face o poza cifrei.

rezerv dreptul de a aduce eu cantarul, dar si drepturi de autor asupra pozei.

ce zici? cinci sute lei ptr cinci minute (ca va dura cateva minute sa se stabilizeze fluctuatiile cantarului, ca nu vin cu unul industrial) cei mai usori bani castigati in existenta ta de prostituata.

accepti?

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cartierul cu 3 litere
  • Oras:Cartierul cu 3 litere
20 minutes ago, baked said:

mmmmmm...

normal, ca doar realitatea-i crunta. asa ca mai bine o minciuna sanatoasa, decat o foame zdrenturoasa.

uite, iti platesc tariful de o ora, all inclusive, stai calma si nu te precipita, ca mi s-a taiat de mult cheful sa-ti dau muie, vin numai ptr. a te urca pe cantar si a face o poza cifrei.

rezerv dreptul de a aduce eu cantarul, dar si drepturi de autor asupra pozei.

ce zici? cinci sute lei ptr cinci minute (ca va dura cateva minute sa se stabilizeze fluctuatiile cantarului, ca nu vin cu unul industrial) cei mai usori bani castigati in existenta ta de prostituata.

accepti?

Las-ooo nu fi rău bre

A pus poze, se văd rotunjimile, ce mai vrei ...

😋

• Like 1
  • Mersi 1
  • Haha 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

rotunjimile alea cred ca sunt de 10 ani vechi. cand gravitatea si densitatea inca nu-i erau inamici de moarte.

o provoc sa puna ceva de azi!

am spus ca banii mei nu-i va vedea vreodata, dar in cautarea adevarului sunt dispus sa-mi calc vorba. ii dau 500, dar cred ca vor fi ultimii ei 500, atunci cand adevarul isi va scoate capul urat la vedere!

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 33 minute, baked a spus:

mmmmmm...

Sunt poze făcute de mine, dobitocule...anul acesta!

Doar prima din pagina și ultima până în comentariul meu...si le-a făcut singura.

E animal s-o cântărești tu?

Se întrece orice măsură cu jignirile pe acest forum...si cică mai vreți să și fie ca voi, se încalcă legea în văzul tuturor și îți imaginezi că te aproba vreun om serios, ce aiurea.

Eu nu știu nici un nemulțumit scăpat din mâinile ei și repet, cred că aceasta e durerea ta mare...ca nu esti printre ei.

Ori...

Esti vreo curvă disperata care-si permite în anonimat să spună baliverne...ce tâmpenie!

Sa ști o vorba de la mine, tine minte aici...

Unde este calitate...nu există concurență!

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 5 minute, baked a spus:

tu chiar vrei sa-ti raspund sincer la intrebarea asta???

🤣🤣🤣🤣🤣

Cuvantul sincer în cazul tau ar însemna că vei surprinde în răspuns doar elemente ale caracterului tău jegos și în nici un caz nu vei putea sa faci o descriere despre prietena mea.

Nici n-o cunoști, dar iti turuie tastatura pe 3 pagini fără oprire...ne crezi pe toți proști! 

Link spre comentariu
6 minutes ago, vistantric said:

...

Sa ști o vorba de la mine, tine minte aici...

Unde este calitate...nu există concurență!

...

dar sa stii si tu de la mine...

unde este cantitate...nu exista nevoie de publicitate, ca la targ vaca cea mai grasa se vinde prima!

piz'dai seama daca o vindem la kil' pe cumatra ca oameni ne facem?

😁

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 minut, baked a spus:

dar sa stii si tu de la mine...

unde este cantitate...nu exista nevoie de publicitate, ca la targ vaca cea mai grasa se vinde prima!

piz'dai seama daca o vindem la kil' pe cumatra ca oameni ne facem?

😁

Chhh, ce om scârbos...ce bine ca nu te-a primit prietena mea și mai ales să dau și eu cu ochii de un asemenea om, atata prostie!!! 🥱🧐

Link spre comentariu
13 minutes ago, vistantric said:

...

dobitocule...

...

nici macar nu esti fair play!

tu nu ai sesizat ca de tine nu am spus nimic? iar pe tine te cunosc in sensul cel mai biblic.

eu consider ca ceva ceva tot leaga doi oameni atunci cand unul dintre ei isi varsa continutul scrotului adanc si direct in rectul celeilalte! chiar daca a fost pe bani. dar mai ales daca a fost natur, fara inconvenientul latexului!!!

schimbul de lichide mucoase la nivel celular chiar apropie oamenii, nu crezi?

😉

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

prietena ta, a carui ison il tot tii, nu avea de spus decat ca regreta eventuale neconcordante de programare. ca ofera o proxima ocazie ptr a se revansa (ca doar a avut nr. meu de atunci si oricand putea sa ma contacteze ulterior tepei) si ca regreta neplacetea cauzata.

dar atunci cand prostituatele se cred si inteligente, cand se dau profesoare de gramatica si detinatoare a adevarului absolut, noi, platitorii, paradoxal ne alegem cu doua ca voi.

asa ca turuiti in continuare, ca doar e necesar sa ne mai si amuzam pe aici.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 11.04.2022 la 19:02, baked a spus:

nici macar nu esti fair play!

tu nu ai sesizat ca de tine nu am spus nimic? iar pe tine te cunosc in sensul cel mai biblic.

eu consider ca ceva ceva tot leaga doi oameni atunci cand unul dintre ei isi varsa continutul scrotului adanc si direct in rectul celeilalte! chiar daca a fost pe bani. dar mai ales daca a fost natur, fara inconvenientul latexului!!!

schimbul de lichide mucoase la nivel celular chiar apropie oamenii, nu crezi?

😉

La 11.04.2022 la 19:09, baked a spus:

prietena ta, a carui ison il tot tii, nu avea de spus decat ca regreta eventuale neconcordante de programare. ca ofera o proxima ocazie ptr a se revansa (ca doar a avut nr. meu de atunci si oricand putea sa ma contacteze ulterior tepei) si ca regreta neplacetea cauzata.

dar atunci cand prostituatele se cred si inteligente, cand se dau profesoare de gramatica si detinatoare a adevarului absolut, noi, platitorii, paradoxal ne alegem cu doua ca voi.

asa ca turuiti in continuare, ca doar e necesar sa ne mai si amuzam pe aici.

Anca îmi e prietena de 8 ani de zile.

Perversitatea voastră a atins cote limite și adminii ar trebui să vă vâneze si sa va baneze IP-urile, p-astia care ne puneți în pericol pe toți și familiile noastre, voi cei care promovați sexul normal și anal neprotejat.

Nu are cu ce se revanșa fata de tine, tu ai jignit-o pe prietena mea...ti-ai făcut numărul și acum dispar👣 precum samuraiul 🥷din poveste! 😅

Link spre comentariu
Acum 6 minute, vistantric a spus:

Anca îmi e prietena de 8 ani de zile.

Perversitatea voastră a atins cote limite și adminii ar trebui să vă vâneze si sa va baneze IP-urile, p-astia care ne puneți în pericol pe toți și familiile noastre, voi cei care promovați sexul normal și anal neprotejat.

Nu are cu ce se revanșa fata de tine, tu ai jignit-o pe prietena mea...ti-ai făcut numărul și acum dispar👣 precum samuraiul 🥷din poveste! 😅

Nu are cu ce se revanșa fata de tine, tu ai jignit-o pe prietena mea...ti-ai făcut numărul și acum dispar👣 precum samuraiul 🥷din poveste! 😅

1381140901_Citat-Edith-Sitwell2.png.14b66ecac0ecf2e3a14b591ff7067aa0.png

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...