xxx.xxx Reputație: 816 Postat Noiembrie 30, 2013 Oras:xxx Oras:xxx Postat Noiembrie 30, 2013 BLONDA sexy. Companie intima de sex normal, oral si anal neprotejat cu finalizare orala, masturbari, 69, sex normal in orice pozitie, masaj erotic, locatie centrala 1
sigmund freud Reputație: 475 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:Europe Oras:Europe Postat Decembrie 1, 2013 anal neprotejat ? asta e chiar tare de tot.....good luck boys.
sangre Reputație: -988 Postat Decembrie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Decembrie 3, 2013 Uite una mica asa ca sa vezi in decurs de cateva ore cate rezultate gasesti pe AT, din care peste jumatate chiar zic ca fac anal neprotejat. Tare nu ? Parca se inmultesc pe zi ce trece. Curios sunt cati fraieri chiar practica serviciul oferit de ele. Asta doar ele ne pot spune, si-ti spun eu ca sunt multi , mai multi decat crezi. Dumnezeu cu mila in cazul asta. Eu, anul asta am ramas sincer marcat de cateva fete care mi-au spus ca pot sa las prezervativul deoparte , ca sunt tanar si merge. Ele isi selecteaza clientii in functie de cum li se par si daca considera ca "merge" , chiar merge din ce vad. Inca o data , trageti voi concluziile!
sigmund freud Reputație: 475 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Europe Oras:Europe Postat Decembrie 3, 2013 ne batem cuie in cosciug ....e , what the hell, viata e oricum scurta si cu atatea razboaie, foamete, criza , tsunami, vulcani, bomba nucleara, teroristi....macar sa mergem pe lumea cealalta satisfacuti si fututi...........doamne ajuta.
leffe Reputație: 166 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2013 sangre poti sa ne dai si noua exemple de 2-3 fete care ti-au facut propunerea respectiva?
everest Reputație: 377 Postat Decembrie 16, 2013 Postat Decembrie 16, 2013 Parca vad ca zice si celor care o au de 2 cm: o ai prea mare nu fac anal.Si cu asta s-a rezolvat .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum