Sari la conținut

0735071967

Postări Recomandate

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

BLONDA sexy. Companie intima de sex normal, oral si anal neprotejat cu finalizare orala, masturbari, 69, sex normal in orice pozitie, masaj erotic, locatie centrala

post-57415-0-93741900-1385835802_thumb.jpg

post-57415-0-65410000-1385835811_thumb.jpg

post-57415-0-17284500-1385835814_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Uite una mica asa ca sa vezi in decurs de cateva ore cate rezultate gasesti pe AT, din care peste jumatate chiar zic ca fac anal neprotejat. Tare nu ? Parca se inmultesc pe zi ce trece. Curios sunt cati fraieri chiar practica serviciul oferit de ele. Asta doar ele ne pot spune, si-ti spun eu ca sunt multi , mai multi decat crezi. Dumnezeu cu mila in cazul asta. Eu, anul asta am ramas sincer marcat de cateva fete care mi-au spus ca pot sa las prezervativul deoparte , ca sunt tanar si merge. Ele isi selecteaza clientii in functie de cum li se par si daca considera ca "merge" , chiar merge din ce vad. Inca o data , trageti voi concluziile!

post-16555-0-13105100-1386029691_thumb.jpg

• Oras:Europe
  • Oras:Europe
Postat

ne batem cuie in cosciug ....e , what the hell, viata e oricum scurta si cu atatea razboaie, foamete, criza , tsunami, vulcani, bomba nucleara, teroristi....macar sa mergem pe lumea cealalta satisfacuti si fututi...........doamne ajuta.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

sangre poti sa ne dai si noua exemple de 2-3 fete care ti-au facut propunerea respectiva?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...