Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2021 Pe mine pentru cei care nu ma stiti deja sunt Amanda de la Eros Masaj din strada Piata Amzei 1 numarul meu personal & whatsapp este 0760018806 Sunt noua si recenta in Bucuresti am 23 ani, 1.63 cm si 48 kg, sunt noua in Bucuresti, doar am prins un pic timp sa ne jucam impreuna la sfarsitul anului trecut si inceputul noului an. Ma gasiti pe mine si pe colegele mele la Eros Massage (salon nou deschis) in strada Piata Amzei 1 (colt cu str calea Victoriei) suntem langa piata amzei, piata romana si hotel Radisson. Salonul unde lucram noi este nou, totul este nou, si eu sunt pentru prima data in Bucuresti. Va asigur ca nu am nici o legatura cu ce a fost in trecut sau este in cladire sau in zona la noi totul este nou , de o inalta calitate si eu sunt noua aici (nu sunt din Bucuresti). La noi sper sa gasiti totul pe gustul vostru. Ce va pot oferi este masajul meu, va recomand sa incercati o sedinta cu mine de masaj erotic. Il pot descrie ca o incantare a simturilor, voi avea grija de fiecare parte din corpul vostru, sa va relaxez cum trebuie si sa realizam o legatura apoi in timp ce mergem spre partea erotica. Ofer doar servicii de masaj erotic, nu ofer sex, nici eu nici colegele mele. Dar va pot asigura ca intotdeauna la mine veti gasi curatenie, la cel mai inalt nivel si intotdeauna voi aborda timpul vostru cu dedicatie, pasiune si respect. la mine ora este ora. Sper ca dupa o sedinta cu mine sa reusesc sa va relaxez si totodata sa va introduc intr-o stare de extaz celelalte simturi. Am observat ca alte fete practica oferte speciale de sarbatori asa ca voi introduce si eu una pentru aceasta perioada cum am vazut pe site aici la voi happy hours pana in ora 16 00 (zilnic 12 00 - 16 00) ca si program masajul meu va fi doar 150 lei si 180 lei (in loc de 200) dupa ora 16 00 este o oferta speciala pentru voi membrii acestui site Daca aveti intrebati de orice natura va rog sa ma intrebati orice sunt deschisa aici sau pe whatsapp 0737851673 (nr receptie) sau imi puteti scrie pe numarul meu personal si whatsapp 0760018806 Va sarut si va astept cu drag sa incercati sa va relaxati prin masajul meu Cateva poze cu mine Pentru deliciul vostru KISS 1
florin78 Reputație: 885 Postat Ianuarie 20, 2021 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 20, 2021 Arati super...păcat ca te limitezi doar la masaj
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 20, 2021 oricand va astept cu drag
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 21, 2021 Va astept cu mult drag si pasiune in atingerea mea 0760018806 call / wp me KISS
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 21, 2021 Va invit la noi sa ne cunoastem mai bine si sa ne relaxam impreuna prin arta masajului erotic
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 21, 2021 KISS 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 21, 2021 A kiss and a hug and i will be here for you So will my colleagues
Membru Premium only-me Reputație: 17563 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Ianuarie 21, 2021 On 1/20/2021 at 12:16 PM, Amanda_Eros said: Pe mine pentru cei care nu ma stiti deja sunt Amanda de la Eros Masaj din strada Piata Amzei 1 Ma gasiti pe mine si pe colegele mele la Eros Massage (salon nou deschis) in strada Piata Amzei 1 (colt cu str calea Victoriei) suntem langa piata amzei, piata romana si hotel Radisson. Salonul unde lucram noi este nou, totul este nou, si eu sunt pentru prima data in Bucuresti. Cateva poze cu mine Pentru deliciul vostru KISS M-ai bagat in ceata!!! te-ai emotionat??? Locatia este ceva gen...langa mag Unirea si Cocor si spitalul Coltea??ia zi!!!te platesc bn aia de la salon pt reclama??? Pnm...de la piata Romana pana la Radisson este ceva de mers!! ...acu lasand gluma...nu prea stii sa te sexprimi,daca asa esti si la massage........!!!!!!! In rest succes si seara frumoasa!!!eu daca dau bani dau pt nu pt frectie!!! pup you!!!
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 21, 2021 19 minutes ago, only-me said: M-ai bagat in ceata!!! te-ai emotionat??? Locatia este ceva gen...langa mag Unirea si Cocor si spitalul Coltea??ia zi!!!te platesc bn aia de la salon pt reclama??? Pnm...de la piata Romana pana la Radisson este ceva de mers!! ...acu lasand gluma...nu prea stii sa te sexprimi,daca asa esti si la massage........!!!!!!! In rest succes si seara frumoasa!!!eu daca dau bani dau pt nu pt frectie!!! pup you!!! De la Piata Romana pana la noi in fata la Radisson sunt 3 maxim 5 minute de mers pe jos. Cum sunt la massage poti sa afli sau poti vedea ce au spus altii. Cand vrei sa incerci ceva special te astept cu drag . Ce spui tu poti gasi usor la orice colt ce ofer eu cred este un pic mai special. Oricand cu drag Kiss
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 22, 2021 Astazi incepem la pranz va asteptam cu drag
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 22, 2021 today i can be yours KISS
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 22, 2021 thank you lovers love you too waiting to be yours whatsapp me call me KISS
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 22, 2021 Va astept
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 23, 2021 Eu si colega mea va asteptam sa va facem weekend ul mai bun Prin masajul si atingerea mea
witcher Reputație: 16445 Postat Ianuarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2021 Cat dureaza o sedinta?
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 23, 2021 9 hours ago, witcher said: Cat dureaza o sedinta? O sedinta de masaj de obicei dureaza o ora 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 24, 2021 Va invitam la noi. Astazi puteti alege intre 3 fete frumoase. Eu si colegele mele suntem aici pentru voi
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 25, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 25, 2021 Va astept la mine sa ne incepem saptamana impreuna
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 25, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 25, 2021 pentru programari in ultimul moment al zilei call me love
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 27, 2021 Dragilor Sunt disponibila pentru programari incepand cu ora 13 00 - 14 00 si va astept cu mult drag am o surpriza wow pentru voi am o colega noua pe Natasha Tanara, noua in domeniu, este o fata cu totul speciala din Republica Moldova cu origini rusesti (sper ca se vede) Fierbinte, total noua in domeniu, entuziasmata sa va cunoasca si totodata astazi foarte foarte timida este incepatoare inca neatinsa Natasha este acum disponibila pentru programari va asteptam astazi amandoua cu mult mult drag si pasiune KISS Va asteptam
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 27, 2021 asteptam cu mult drag si curiozitate vizita voastra si recenzia pentru colega noastra noua - Natasha colega mea noua va asigur este super - o bomboana de fata - este un pic timida noua in domeniu prima ei zi astazi va astept cu mult drag si pasiune KISS & HUG de la mine & natasha
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 27, 2021 Va invitam la noi KISS
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 28, 2021 am o colega noua pe Andreea pentru cei care le plac stilul mai matur cu forme si experienta Andreea colega mea are 30 ani, 1.66 cm dar pe tocuri daca vreti poate fi de 1.75 sau 1.80 super experimentata matura cu forme frumoase cred eu o sa va simtiti bine pe mana ei o sa pun poze cu andreea pe topicul principal eu am liber azi kiss
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 28, 2021 sa aveti o seara minunata si ne revedem maine KISS
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 29, 2021 Astazi va astept cu mare drag KISS
Postări Recomandate