Sari la conținut

Roxana 0746329915

Postări Recomandate

Vizitator boy boy23
Reputație: 0
Acum 4 minute, cutexx a spus:

Mai activează domnișoara? 

Nu știu ce face dar telefonul ei nu mai suna de o vreme ....cred că a plecat din oraș că nici pe publi 24 nu mai are anunț !

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
27 minutes ago, boy boy23 said:

Nu cred că este ea....nici pe poze nu pare cunoscuta și nici Nr de telefon nu e același 

Numarul de tel corespunde cu cel de pe pagina anterioara. Daca am gresit imi xer scuze.

Link spre comentariu
Vizitator boy boy23

Nr ei apare și în titlul topicului care se termina cu 846 și Nr din anunț de publi se termina cu 486...și eu pe pozele ei am observat mai repede că nu este ea ..îți doresc spor in continuare la fete frumoase și portofel plin 😁

Link spre comentariu
24 minutes ago, boy boy23 said:

Nr ei apare și în titlul topicului care se termina cu 846 și Nr din anunț de publi se termina cu 486...și eu pe pozele ei am observat mai repede că nu este ea ..îți doresc spor in continuare la fete frumoase și portofel plin 😁

Bafta si tie ! 

Eu ma refeream la asta:

On 2/6/2022 at 3:29 PM, nicolaie99 said:

a revenit!!

am fost pe la ea . servicii ireprosabile ca intotdeauna .

rautatile nu isi au rostul..

o puteti gasi la numarul de telefon.0749594486

Link spre comentariu

Nu stiu daca este ea cea care are anunt pe publi, ce pot sa spun sigur, e ca mai avea un numar de telefon pe langa cel care apare in titlu. Am incercat odata sa iau legatura cu ea, am sunat pe nr din titlu, nu mi-a raspuns, iar peste 5 minute m-a resunat de pe un alt numar. 

Am fost la ea anul trecut, ce-i drept dupa multe incercari, avea mari probleme cu programarile, daca nu erai acolo in 10 minute aveai sanse sa ia pe altcinva . Ca servicii mi s-a parut ok, problema a fost cea despre care se discuta si aici si anume lipsa prosoapelor curate la baie, am preferat sa ma sterg cu tricoul, pentru mine nu a fost asa mare problema, avand in vedere tariful de 100 de lei nici nu aveam prea mari asteptari. Am ramas insa placut impresionat de servicii, oral bine executat cu atentie la vecini, la normal mi s-a parut ca se misca destul de bine, la final am optat pentru finalizare orala. Nu este prea frumoasa la fata, dar nici urata, i-as da un 7-8, insa, la corp, dupa cum se vede si in poze sta putin mai bine, de un 8,5-9, mie imi plac astea mai slim. Este destul de  vorbareata chiar daca nu spune ea prea multe lucruri inteligente, dar macar ai cu cine schimba o vorba. Per total mi-a placut de ea si as reveni.

• Like 2
Link spre comentariu

Eu am vorbit luni cu ea la nr:0749 594 486.(nr din anunt de pe publi)Am stabilit o intilnire marti la ora 17.00. Am incercat so sun marti de la ora 15.30 pana la 16.55 de vreo 6 , 8 ori.Suna telefonul si nu a ridicat,am trimis mesaj nici un raspuns.Imi pate rau ca mi a placut tipa.Nu stiu ce sa intimplat,dar mi a spus ca si a schimbat locatia .Acuma sta pe blv.Dacia.

• Like 2
Link spre comentariu
Acum 8 ore, Roxy_deva a spus:

Buna imi cer scuze pt disconforturile mele create si pt ca am disparut pe o vreme dar acum am reusit sa imi recuperez conturile G si altele va pup si va astept cu drag

Care este nr de telefon unde te putem contacta?

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
10 hours ago, Roxy_deva said:

Buna imi cer scuze pt disconforturile mele create si pt ca am disparut pe o vreme dar acum am reusit sa imi recuperez conturile G si altele va pup si va astept cu drag

Bine ca ți-ai recuperat punctul G...🤗 Lasă un nr de tel valabil. Dacă se poate unul fără decalaje de 3-5 zile ca dacă eu vreau sa ma programez în seara asta și tu răspunzi joi dimineață o sa reușim sa ne f în 30 feb 🤯

• Like 2
  • Haha 1
tpc-cr.jpg

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Roxy_deva a spus:

Nu o sa lucrez decat sanbata si duminica, ma gasiti pe nr 0749594486

Va pup pe whichend😘

Eu te am sunat duminica cel putin de 6 ori,nu ai riaspuns,nu inteleg de ce ignorezi apelurile.

Poti sa mi dai un raspuns?

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea bihor
  • Oras:Oradea bihor
La 21.02.2022 la 7:12, sosoboso a spus:

Eu te am sunat duminica cel putin de 6 ori,nu ai riaspuns,nu inteleg de ce ignorezi apelurile.

Poti sa mi dai un raspuns?

Nu am reusit sa ajung in oradea si atunci nu prea am putut raspunde imi cer scuze

Link spre comentariu
Vizitator Miki88
Acum 10 ore, adrian-adim a spus:

Dar acu ești în Oradea? Ca ai zis ca pe weekend lucrezi doar.... 

Cred ca a făcut pana maxi taxi colegu sau a făcut pana prostului șoferu 🥲excorta de Weekend mai rar 🤦🏻

Link spre comentariu

8 minutes ago, Roxy_deva said:

Finalizarea 100 cu oral neprotejat 150 finalizarea unde doresti 

Ora 200/250 

Fac tot ce doriti inafara de  normal neprotejat, inghitire sperma sau anal  astea nu fac 

Și în ce zona ești? 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...